Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Česká republika v ohrožení

  V 12/011 dvě stalinistické poslankyně Marta Semelová *1960  (KSČM) a  JUDR Marie Nedvědová*1956 (zvolena za KSČM jako bezpartijní) nestoudně zažalovaly Zdenu Mašínovou, jejíž maminka byla umučena

v komunistickém žaláři, za to, že souhlasí s činy svých bratrů ( viz můj článek Mašínové, co česká veřejnost řeší ? ).

Marta Semelová, učitelka ZDŠ, cynicky prohlásila, že „ příběhy obětí komunismu žáky dezorientují „ , a v 2/015 pořadu ČT24 Hyde Park zpochybnila nevinu Milady Horákové s tím, že přiznání Horákové nebylo vynucené, hájila STB vykonstruované procesy z 50.let, a nenávistně poznamenala, že političtí vězňové byli obyčejní kriminálníci. Žalobu na základě ochrany osobnosti na ni pro její výroky podal právník Michal Kincl (TOP09) s tím, že ho její výroky jako občana šokovaly, a uvedl, že obdobné výroky předcházely i puč z 25.2.48 ( Semelová se hájí svobodou projevu, který upírá Zdeňce Mašínové ).

Stalinistka Marta Semelová dále prohlásila, že 21.8.68 nebyl okupací, ale „ internacionální pomocí „, bratrská vojska pozval hrdina Strany Vasil Bilak.

Komunistka Semelová půjde kvůli výrokům o Horákové před ...

zpravy.idnes.cz/marta-semelova-pujde-kvuli...o...-/domaci.aspx?...

Stranickou linii razí i ex tisková mluvčí KSČM, Monika Hoření  (Haló noviny ), dcera bolševického šéfredaktora  RP Zdeňka Hořeního*1930, jenž do redakce nastoupil v roce 54, v letech 62-68 byl jeho dopisovatelem v MOW, za normalizace byl i šéfem Čsl. svazu novinářů.

Jeho zástupcem byl další bolševik Zdeněk Porybný *1945, zpravodaj z Washingtonu, jenž deníku Rudé právo šéfuje dodnes.

Svaz mladých komunistů Československa veřejně oslavuje smrt Václava Havla, a ex člen KSČM Michal Kesudis  dostal 31.8.015 u soudu 12 měsíců vězení podmíněně za schvalování  atentátu na české vojáky v Afghánistánu na svém facebookovém profilu ( 2014, zemřelo 5 vojáků ).

Ex šéf Československé strany socialistické Jiří Vyvadil jako senátor hlasoval pro vstup do NATO, načež se stal předsedou  Přátel Putinova Ruska v ČR, a v 3/015 organizoval skupinu Neprojdou proti US konvoji, avšak sedl na lep těm, co si z něho udělali legraci  ( viz novinky.cz Očima Saši Mitrofanova : Proč se vyplatí být rusofil z 25.3.015 ).

Eva Novotná z iniciativy Ne základnám uvedla, že „ není důvod k producírování US vojáků po českém území „ , jde o zastrašování českého obyvatelstva ze strany NATO, zatímco komunita svatojiřské stužky veřejně vyzývala " k věšení prádla " ...

Novinář Pavel Šafr 25.6.014 napsal :“ Václav Klaus a Jiří Vyvadil vytvořili v Česku frontu aktivních kolaborantů s autoritativním nacionalistickým režimem Vladimíra Putina „ .

Při průjezdu US konvoje v 3/015 policisté zadrželi novináře a neonacistu  Adama B. Bartoše, jenž vyzývá k zavedení totality, a obdivuje V.Klause.

Dělnická strana sociální spravedlnosti ( mládežnická organizace Dělnická mládež ) spolupracuje s německou Nationaldemokratische Partei Deutschlands/NPD, a v ČR s Autonomními nacionalisty a s Národním odporem.

V 8/015  byl policií na mítinku proti imigrantům odveden hřímající řečník Tomáš Vandas, šéf neonacistické Dělnické strany, třebaže vzápětí Zemanův mluvčí Ovčáček napadl vědce, a ve stejném duchu zahřímal, že „ výzva k toleranci prohlubuje příkopy ve společnosti „  ( Kreml napříč Evropou financuje ultralevici i ultrapravici ) …

K Ovčáčkovi se připojil Zeman, jenž 23.9.015 prohlásil „ Zítra vstanu a opařím se čajem, zdvihnu telefon, zavolám Robertovi Ficovi, a poblahopřeju mu k jeho odvaze „ , že nebude respektovat rozhodnutí ministrů vnitra EU ohledně přerozdělení uprchlíků.

Ultralevičáci se dělí na militantní anarchoautonomy (anarchoautonomní hnutí) a marxisticko-leninské subjekty, někdy vystupují pod hlavičkou Skutečná demokracie tedˇ/SDT ( 30.4.015 Hospodářské noviny informovaly, že poslanec Jaroslav Foldýna  plánuje založit českou Putinovu Syrizu ).

Část české ultrapravice se pokouší prosazovat tzv. třetí cestu (směs nacionalismu a socialismu ) italského neofašistického hnutí Casa Pound.

V 4/015 Útvar pro odhalování organizovaného zločinu zasahoval po celé republice  proti extrémistům ( zatímco ve Švédsku vypukl skandál s prodejem zbraní/ pěchotní bojová vozidla do Iráku přes ČR ( soukromá česká firma Excalibur Army, která nákup uskutečnila přes český státní vojenský podnik VOP-026 Šternberk, protože švédské zbrojovky nesmějí prodávat vojenskou techniku soukromým firmám) .

VOP-026 byl jako opravárenský podnik vojenské techniky založen 1951, dnes má tři technické výzkumné ústavy, mj. ve Vyškově a Slavičíně, spolupracuje nejen s českou armádou, ale i s NATO a EDA/European Defence Agency, vyvinul  robotické systémy TAROS, podnik navštívil i Zeman.

Viz novinky.cz Embargo neembargo, české firmy prodávají do Ruska moderní americké zbraně, mj. rožnovská firma Exim-Arms, šéf Úřadu pro kontrolu a export zbraní Jan Jindřich uvedl, že na dodávkách není nic nelegálního, protože jde o lovecké zbraně ( US a německé automatické pušky ).

Jak vyrobit hexogen, aneb polovojenská organizace Slovenští branci burcuje národ, a Zeman tleská spolku Domo-obrana.

9.9.015 viz novinky.cz Silný výbuch otřásl Poličkou, v areálu Poličských strojíren ( (První vojenská muniční továrna  založena 1920) explodovalo 320 tun střelného prachu – armáda se ocitla bez munice.

Viz dále Policie obvinila 5 lidí kvůli skladování zakázaných min ve Vrběticích + Policie zabavila v areálu Zbrojovky tisíce granátometů, odváží je jinam.

Hlas svobody a demokracie Jan Šinágl 26.3.014 : Ruská propaganda už v mnohém předstihla Goebbelse

Dmitrij Kiseljov je Putinovým Goebbelsem, mj. se v článku uvádí, že „ vrchní ukrajinský rabín Jakov Dov Bleich na tiskové konferenci přirovnal inscenování antisemitských útoků Rusy k chování nacistů, které předcházelo Anschluss Rakouska 1938 „  ( viz také Jan Ziegler : Ruské velvyslanectví sídlí  v ukradené židovské vile ze 4.3.015) .

Ruská propaganda v Česku sílí, upozorňuje BBC ( novinky.cz ze 3.4.015), třebaže dlouhodobě míří na pobaltské země, píše se v článku, Lotyšsko spustilo vlastní cizojazyčné vysílání v ruštině, aby ruské propagandě čelilo.

Ruský akademik Alexej Feněnko 1.4.015 v listu Nězavisimaja gazeta tvrdí, že ČR vrácením území Polsku rehabilitovala Mnichov, třebaže Feněnko  „ nepostřehl „, že nejde  o Těšínsko, podle experta  Paula Goblea se Feněnko, člen Putinova Valdajského diskusního klubu, demagogicky snaží navodit dojem, že změny hranic neprovádí jen Putin, a že jsou běžnou záležitostí ( Václav Klaus k Putinově vpádu na Ukrajinu prohlásil, že „ Rusko je obětí agrese Západu „) .

Viz Pavel Zahradník monarchiacatholica.blog.cz  12.2.015 „Alexej Komov míří do Prahy – Alexej Komov geht nach Prag “ - Komov je Putinův propagandista, syn SU špióna Jurije Komova, odhalen díky informacím přeběhlíka pluk. KGB Olega Gordijevského na SU obchodním zastupitelství v LON, a 1985 spolu s dalšími 24 SU špióny vypovězen.

Alexej Komov, vystupující jako konzervativec, je loutkou Putinova oligarchy Konstantina Malofejeva, jenž sponzoruje ruskou FSB ortodoxní církev, a za své podvratné aktivity na Krymu byl sankcionován.

Souvislost s „konzervativním“  katolickým hnutím A dost z roku 010 ( šéf Petr Bahník), signatářem manifestu A DOST z 11/07 je i neonacista Bartoš a Jana Bobošíková, šéf Strany svobodných občanů Petr Mach či šéf Konzervativní strany Martin Rejman.

Také exKGB důstojník Konstantin Preobraženskij ruskou ortodoxní církev nazývá špiónskou  v knize „Nový trójský kůň KGB/FSB – Američané ruského původu „  - viz můj článek Putin a církevní majetek v zahraničí.

Ruské ambasády sepisují seznamy protirusky aktivních občanů daných zemí.

V článku se dále píše, že nejde jen o web Sputnik či vysoce profesionální propagandistické proruské weby, ale BBC zmiňuje i Miloše Zemana (kterému tleskají jeho přátelé sociální demokraté  Michal Hašek a Zdeněk Škromach ).

Zeman zavelel ke zničení nezávislosti  ČT, a Jan Veleba, šéf  Strany práv občanů, inicioval novelu zákona o ČT, podepsalo se pod ní 15 senátorů, mj. Jan Žaloudík a Vladimír Plaček, oba za ČSSD.

Radní Josef Pavlata návrh novely označil za slabomyslný, Miloš Zeman za rozumný ( 7.10.015 si Ovčáček na tiskovce postěžoval, že ČT živě nevysílala Zemanův proputinovský projev v OSN ).

Vládní ruská agentura Internet Research z Petrohradu se zabývá šířením prokremelské propagandy, takže zaměstnává desítky bloggerů, kteří ovlivňují mínění internetových uživatelů ve prospěch Putinova režimu. Účastní se internetových diskusí, jeden Putina kritizuje, další dva mu jakoby oponují.

Proruská orientace Václava Klause je známá ( možná, že vystřídá Zemana ve funkci prezidenta jako Putin Medvěděva ),  ale ve Sputniku průjezd US kolony odsoudil nejen Jiří Vyvadil, šéf Kroužku přátelství s Putinem, ale i Petr Hájek, ex poradce Václava Klause ( v roce 013 o Hájkovi Klaus prohlásil, že se zbláznil, třebaže Hájek zpochybnil vysvěcení kněze Tomáše Halíka, jenž Václava Klause tradičně kritizuje, a o Václavu Havlovi prohlásil, že působil v Satanových službách) .

Viz dále Výroční zpráva BIS o postsovětském organizovaném zločinu v ČR.

BIS prohlašuje, že největším bezpečnostním rizikem pro ČR jsou zpravodajské služby RF, včetně ekonomické a vědecko-technické špionáže, kde ČR ohrožuje i zbrojně embargovaná Čína, jejíž kapitál do ČR láká Miloš Zeman a Jaroslav Tvrdík (ČSSD).

Ze strany Číny hrozí přímé riziko při výjezdech do Číny, nebo při kontaktu s třetím subjektem (obchodní firmou), který je český, ale zastupuje čínský zájem v pozadí ( nákup technologie, investiční operace).

Trvalým jevem je vysoká koncentrace ruských zpravodajských důstojníků  na území ČR pod různým krytím ( viz novinky.cz  BIS odhalila v Praze tři ruské špióny 12.3.015 ).

Ruská strana nepokrytě zneužívá disproporce mezi velikostí české ambasády v RF a ruské ambasády v ČR, a různými formami politického nátlaku nutí ČR přijímat příslušníky ruských rozvědek jako diplomaty, uvádí zpráva BIS.

Ruská rozvědka a ruská diplomacie v Praze přímo kontrolují a řídí aktivity ruské diaspory v Česku ( např. organizují pro české senátory folklorní festivaly na Krymu ).

Ruské tajné služby zneužívají organizovaný zločin k dezinformačním a zastrašujícím kampaním proti českým nevládním organizacím, a českým občanům, viz tisková prohlášení FSB útočící na organizaci Člověk v tísni, zejména z 5/011, kdy ji FSB označila za součást al-Qajdy ( dnes ji označuje za součást IS, a jejího spoluzakladatele Jaromíra Štětinu, jenž v roce 94 založil soukromou novinářskou agenturu Epicentrum, za teroristu, protože je pro Putina nepohodlným svědkem – za Putinova obléhání a bombardování Grozného  zde Jaromír Štětina natočil unikátní dokumentární film).

Zpráva BIS mj. uvádí, že v 12/011 byl zavražděn zakladatel a šéfredaktor dagestánského týdeníku Černovik Chadžimurad Kamalov, který odkrýval nelegální aktivity ruských a dagestánských bezpečnostních složek, přičemž v roce 08 týdeník Černovik tvrdil, že místem indoktrinace kavkazských teroristů je mj. i ráj ruských zpravodajských služeb - ČR.

Ruskou výzvědnou činnost v ČR pro ruské tajné služby provádějí i státní a soukromé ruské subjekty.

Jedním z hlavních zájmových sfér ruských špiónů je energetika, zejména tendr na dostavbu jaderné elektrárny Temelín, ale zajímají se i o veškeré dysfunkce komunálních a krajských samospráv, informace získávají i od  podnikatelských a obchodních ruských subjektů, pro které výměnou obstarávají podporu správních struktur, zejména mají-li na úředníky či zastupitele kompromat, pořízený z jejich nestandardních aktivit, mj. korupce.

Skutečnost, že ruské zpravodajské služby mají značný přehled o dysfunkčním jednání na úrovni komunálních a krajských samospráv je riziková zejména tím, že krajská politika je zdrojem kádrů pro vrcholovou politiku a ústřední orgány státní správy, uvádí zpráva BIS.

Ruské zpravodajské důstojníky je možno zaznamenat i na nejrůznějších společenských a networkingových akcích, na nichž utužují staré kontakty a navazují nové, přičemž znepokojivým faktem jsou kontakty ruských zpravodajských služeb na osoby, jejichž minulost je spojena s ruskojazyčnými organizovanými kriminálními strukturami, uvádí BIS, které se nepohybují jen v oblasti kasin, luxusních restaurací, nákupu a prodeje luxusního zboží, ale poskytují i služby ostrahy, a to i významným tuzemským podnikům.

Do jejich aktivit patří i organizování nelegální migrace, a mj. výroba falešných dokladů.

Putin ve svém vystoupení na Radě pro vědu, technologie a vzdělání ( obě jeho dcery „pracují „ ve „ vědě „ ) prohlásil, že technická rozvědka musí být aktivnější.

Ex gen. ředitel ruské Obchodní a průmyslové komory a bývalý šéf SVR v jedné osobě svého času navrhl, aby ruská technická rozvědka přímo pracovala pro státní podnik Rostěchnologija.

Vladimír Hučín *1952, bývalý důstojník BIS, jenž obdržel od ministerstva obrany osvědčení účastníka třetího odboje, v 6/014 varoval Martina Stropnického před Andrejem Babišem.

V 8/014 odešel z ČR Lukoil, jeho benzínové čerpací stanice převzala madˇarská MOL, jehož 21% vlastní Surgutněftěgaz, v němž má významný balík akcií ruský stát, spekulovalo se, že přímo Putin.

Do Prahy dle zpráv 4/015 se chystá i ruská banka Rigensis se sídlem v Lotyšsku.

Viz reportéři ČT ze 26.5.015 Prameny téměř vyschly, zadlužené obci chce pomoci ruský investor, soukromá firma Real Aspekt ( podniká od roku 05, zejména skupuje pozemky a nemovitosti )  s ruskými majiteli, která skoupila dluhy obce uprostřed Slavkovského lesa – starostka přijala Miloše  Zemana, jenž za stáčírnu vod a ruskou firmu oroduje, v 4/015 ruské investory pozval na Hrad.

Viz dále článek Petra Cibulky, kdo vlastní české firmy

20 let sametu: Šokující výsledek průzkumu veřejného mínění

www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2009111602

16. 11. 2009 - http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2006092201 ...... Skutečné vlastníky českých firem kryje 14 nastrčených jednatelů ruských ...

EVROPSKÉ VOLBY: Petr Cibulka a Volte Pravý Blok-stranu ...

www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2009092301

23. 9. 2009 - K tomu dá členům „Mediálního parlamentu pro informační a myšlenkovou ...... Proto také má specializovaný časopis Přísně tajné (Sověršenno sekretno) na ...... byznys Holding INTEKO vedený Lužkovovou ženou Jelenou Baturinovou. .... okrem toho medzi seba radia i ruského prezidenta Vladimíra Putina.

23.4.014 Cibulka napsal – NET spravovala až do 3.1.014 karlovarská firma StarLink s.ro.( správa PC sítí)  – 6.správa MBR se stala finančně mocnou holdingovou společností, proto také má specializovaný  „investigativní „ časopis Přísně tajné/Sověršenno sekretno.

Viz  Zemanův přítel Jakunin je velvyslanec, nikdo o tom neměl ...

www.novinky.cz  8.9.015  oligarcha a šéf ruských státních drah Vladimir Jakunin ...

Exvolejbalista Martin Nejedlý, kterého k Zemanovi přivedl Zemanův ex komunistický poradce Miroslav Šlouf,  jako jednatel firmy Lukoil Aviation Czech ( podniká společně s Lukoilem, spoluzaložily Zemanovu Stran práv občanů, jejímž je místopředsedou ) , dodavatel paliva na pražské letiště,  prohrál v 3/015 soudní bitvu s ČR ( v roce 09 si firma vypůjčila ze státního zásobníku letecký petrolej, který nevrátila ). Týden poté firma Lukoil Aviation Czech skončila v likvidaci ( viz týdeník Respekt).

Viz také historii zkrachovalé firmy Viktoriagruppe, která státu skladovala naftu za 1.5 mld Kč, spojka vedoucí k Lukoilu. Viktoriagruppe je jen špičkou ledovce. Stopy vedou do Česka

ekonomika.idnes.cz/stopy...viktoriagruppe...do...-/ekonomika.aspx?...

Rozhovor s Kocábem

Vzpomínám si, že v průběhu odsunu sovětských vojsk se ke mně přitočil jeden sovětský důstojník – před kterým mě následně varoval generál Vorobjov, velitel střední skupiny sovětských vojsk, slovy, „s tím se moc nebavte, to je šéf KGB našich vojsk umístěných na vašem území a není pod mým velením“. Tenhle kágébák povídá: „My teď odcházíme pane Kocábe jako vojáci, ale my se brzy vrátíme.“ Ptal jsem se jak, jestli bude zase nějaká okupace a on že ne. „My přijdeme jako obchodníci.“ Nevěnoval jsem tomu velkou pozornost. Deset let poté mi v jednom pražském obchodním domě někdo poklepal na rameno. Otočil jsem se a on to by l tenhle chlápek: „A už jsme tady. Pamatujete si, co jsem vám tehdy říkal?“

http://svobodneforum.cz/michael-kocab-ten-kagebak-mi-tehdy-rekl-my-se-brzo-vratime/

Viz zprávy.idnes.cz  Kancléř Vratislav Mynář nezískal bezpečnostní prověrku ze 23.9.015, taktéž Mynáře, jenž v roce 010 vstoupil do Zemanovy strany, přivedl komunistický prominent Miroslav Šlouf.

Viz zprávy.idnes  z 8.9.015 Pomstychtivost i hrubé chyby, Zeman má hvězdné chvíle za sebou, píše SME.

Viz lidovky.cz ze 3.5.015 Umělci chtějí darovat Zemana Putinovi, „ Nemáme nic cennějšího než prezidenta „ …

Kvůli únosu Češek padl diplomat

www.pressreader.com/czech-republic/dnes-prague-edition/.../TextView

Kvůli únosu Hany Humpálové a Antonie Chrástecké, které se v 3/015 vrátily z dvouletého věznění v Pákistánu, přišel o funkci politický ředitel ministerstva zahraničí Václav Bálek, bývalý zástupce šéfa stálé české mise při Evropské unii, a jeden z posledních lidí ve vedení ministerstva z dob Karla Schwarzenberga.

Vystřídal jej bývalý velvyslanec v Gruzii a Arménii Ivan Jestřáb, ex poradce premiéra Špidly.
Jestřáb se vyučil v Moskvě - PressReader

www.pressreader.com/czech-republic/dnes-prague-edition/.../TextView
Post politického ředitele ministerstva zahraničí označují znalci za klíčový. Spojuje Prahu s Bruselem a politiky s úředníky.

Po roce 1989 byl Jestřáb velvyslancem v Indii, Srbsku, Gruzii a Arménii. Coby velvyslance v Gruzii však Jestřába kritizovaly neziskové organizace za jeho přístup k vydávání Gruzínců k trestnímu stíhání zpět do vlasti.
Jestřáb je absolventem proslulého Státního institutu mezinárodních vztahů v Moskvě (MGIMO), který vystudoval současně s Masarykovou univerzitou v Brně v letech 1976 až 1981.
Jestřáb považuje dnešní negativní pohled na MGIMO za jeho démonizaci. „Nejdůležitější je, že já i celá řada mých kolegů jsme periodicky získali bezpečnostní prověrky, já osobně už řadu let na stupeň přísně tajné,“ upozornil.

Poslanec Marek Benda (ODS) v roce 014 hlasoval proti tomu, aby moskevská škola dostala výjimku ze služebního zákona, který výslovně říká, že mezi vysokoškolské vzdělání se nepočítají stranické školy KSČ a vysoké politické a bezpečnostní školy a učiliště v bývalém SU „.

Absolventů MGIMO se zastává i Karel Schwarzenberg. „To byla výborná diplomatická škola, kde se lidé naučili řemeslo. Nikomu bych nevyčítal, že tam studoval,“ řekl.
Absolventi MGIMO na důležitých postech * Pavel Klucký – ředitel odboru Blízkého východu na MZV * Tomáš Szunyok – ředitel odboru bezpečnostní politiky MZV * Ľubomír Hladík – velvyslanec v Mexiku * Petr Hladík – velvyslanec v Jordánsku * Pavol Šepelák – velvyslanec  v Lotyšsku * Miroslav Klíma – generální konzul ve Lvově * Ivan Jančárek, aj.

Putin přepsal historii „ pražského jara 1968 „

Viz novinky.cz  Fašisté a NATO chystali teror. Ruská státní TV Rossíja 1 obhajuje invazi z roku 1968 do Československa s tím, že opozici tvořili fašisté, a NATO se chystalo vtrhnout do ČSSR, aby svrhlo zdejší zákonnou vládu, třebaže tomu bylo naopak – obyvatelstvo ČSSR NATO obvinilo, že jej Západ zaprodal podruhé, a nepřišel  okupované Praze na pomoc .

Putin svého přítele Zemana uvedl do rozpaků, když jej nazval fašistou, protože Zeman se za socialismus s lidskou tváří veřejně angažoval, a byl proto v roce 70 vyhozen ze Strany.

Reportáž nazvanou „Varšavský pakt, odtajněné dokumenty“ TV Rossíja 1 odvysílala 23.5.015

Putinovy propagandistické lži vyvolaly protesty české a slovenské diplomacie, za neobjektivní přístup k historii tento dokument zkritizovala i gazeta.ru.

Ústav pro studium totalitních režimů k ruskému dementnímu dokumentu uvedl, že lidé „bratrská „  SU vojska v 8/68 skutečně nevítali šeříkem, a že ruská státní Putinova TV lže „ … Přesto Zeman a Robert Fico vyzvali ke zrušení protiruských sankcí.

Viz novinky.cz Zaorálek si pozval na kobereček ruského velvyslance, a to jednak proto, aby mu vysvětlil okolnosti vzniku seznamu osob, které nesmějí do RF ( 89 osob z EU, z toho 4 Češi Karel Schwarzenberg, Marek Ženíšek (TOP09), europoslanec Jaromír Štětina, eurokomisař Štefan Füle ( vystudoval Institut Mezinárodních vztahů v MOW ) – ale žádný Slovák …

Zaorálek po ruském velvyslanci rovněž požadoval vysvětlení  o lživém propagandistickém dokumentu  o SU invazi do ČSSR 21.8.68.

10.10.015 Kreml odmítl tvrzení Stropnického, že MOW financuje příliv běženců přes Balkán do Evropy – Stropnický pro MFDnes uvedl, že během jednání ministrů obrany NATO  mu jeho madaˇrský protějšek řekl, že na území Balkánu byly v nemalém množství přistaveny autobusy.

Rusové na moskevském letišti zadrželi českou delegaci, která měla v RF odhalit pomník legionářům, viz novinky.cz.

 

 

Autor: Andrea Kostlánová | pondělí 16.11.2015 22:00 | karma článku: 21,69 | přečteno: 1286x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 497x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 492x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 722x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 266x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Nekonečná švédsko-ruská hra v kauze Wallenberg

Nejen v KGB/FSB Rusku,ale ani ve Švédsku nemá veřejnost přístup k některým archívním složkám, mj. ke složce švédského diplomata Sverkera Aström či k veřejným Pamětem klíčových svědků, NKVD agentů, zejm. hraběte Kutuzova-Tolstého.

23.10.2023 v 12:29 | Karma: 8,00 | Přečteno: 246x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Má přejít česká ekonomika na válečný režim? Doba míru je pryč, říká Pojar

27. dubna 2024

Vysíláme Britský premiér Rishi Sunak nedávno oznámil, že jeho vláda uvede zbrojní průmysl do válečného...

Každý druhý učitel v Německu zažívá ve třídách násilí. Brutalita na školách roste

27. dubna 2024

Premium Německý učitel se stává docela riskantní profesí. Násilí se stává stále běžnější částí vyučování a...

Biden nečekaně kývl na předvolební debatu. Kdykoli kdekoli, říká Trump

26. dubna 2024  22:27

Americký prezident Joe Biden se v pátek nechal slyšet, že by chtěl do debaty se svým předchůdcem...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz