Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

USA obetkané KGB aktivisty stále v akci

Hnutí LaRouche s neonacistickou nálepkou je propojené s evropskými Dělnickými stranami, které mají být jako „ revoluční socialisté „ protiváhou komunistickým stranám ( US KS se Lyndona LaRouche, dle FBI, pokusila zabít,

FBI později zalitovala, že se k pokusu o atentát nepřidala  ).

Od roku 69 jeho mládežnické milice sváděly bitky s Novou levicí, mj. s KGB hnutím Studenti za demokratickou společnost /“Weathermen“, což byla ultralevicová extrémistická polovojenská organizace za násilné svržení US vlády, s heslem „ Chopte se zbraní a svrhněte vládu !

Přepadávala banky, což nazývala „ vyvlastňovánímm „ , vraždila bombovými útoky.

Další KGB organizací byla „ Black Power“(Moc černochům), Stop rasismu + válce ve Vietnamu.

Po jejím rozpuštění její ex členové působili v letech 70-81 v organizaci Black Liberation Army/Za osvobození černochů, či v ex KGB ilegální organizaci Black Panthers - KGB rasové nepokoje v US zručně vyvolávala, v 80.letech se její exčlenové stali proponenty anarchismu, třebaže New Black Liberation Militia , sponzorovaná FSB, působí v US dodnes.

V roce 73 Hnutí LaRouche založilo polovojenské Revoluční mládežnické hnutí pro pouliční bitky s ultralevicovými mládežnickými milicemi, vojenský výcvik poskytovaný stejným sponzorem měli příslušníci obou milicí.

V roce 84 byl LaRouche v TV NBC obviněn, že plánoval mj. zavraždění Jamese Cartera, Zbigniewa Brzezinského, Davida Rockefellera. Henryho Kissingera  LaRouche obvinil z vlastizrady, označil jej za nacistu, agenta KGB a Londýna, homosexuála, jenž zavraždil Alda Mora, a je členem mezinárodního drogového kartelu.

Lyndon LaRouche vedle Rothschildů a Rockefellerů nesnáší britskou monarchii, obviňuje Londýn z konspirací vůči US a celému světu, tvrdí, že Královna a Princ Filip nařídili UK tajným službám zavraždit princeznu Dianu.

LaRouche, jenž spolupracoval s iráckou stranou BAAS, se v 3/03 postavil proti invazi do Iráku Bushe II, s tím, že Bushovi neokonzervativci v čele s Dickem Cheney jednají v duchu německo-US politického filozofa Leo Strausse /1899-1973/, a v pamfletu je označil za Děti Satana.

Williama Averella Harrimana a Prescotta Bushe označil za „ osvětimský gang“, který organizoval US obchod s nacisty (Harriman /1891-1986/ i s bolševiky) .

FBI v 80.letech příslušníky Hnutí LaRouche označila za „ paranoidní politické schizofreniky „ , antisemity a US fašisty – list The NYC Times Lyndona LaRouche nazval „Rádoby Führerem, jenž sbírá hlasy u antisemitů, černošských muslimů a jaderných inženýrů „ (prosazuje jadernou energii, aby RF mohla prodávat své jaderné elektrárny, tvrdí, že incident v Three Mile Island z 3/79 byl sabotáží, zorganizovanou Dickem Cheney, aby mohl brojit proti jaderné energetice ).

Lyndon LaRouche, stoupenec FDR, jenž v US provozuje stranu Labor Party/Americkou dělnickou stranu, od roku 76 pravidelně kandidoval v US prezidentských volbách střídavě za obě strany.

LaRouche*1922 navrhuje mj. nový brettonwoodský systém/nový „ spravedlivý „ světový ekonomický řád, odmítající globalizaci a žádající zrušení Světové obchodní organizace/WTO, znárodnění US ocelářského průmyslu, zrušení Federálního rezervního systému a založení Národní banky, veřejnou kontrolu bank, staví se proti deregulaci.

Odmítá současný monetární systém, založený na zlatem nekrytém US dolaru, na papírových a digitálních měnách, tj. na dluhu, „ který likviduje občany Itálie, Řecka, Španělska, Portugalska „ , a prosazuje měny kryté zlatem ( Putin skupuje zlato, asi aby ruské banky mohly jeho zetˇi  Kirillovi Šamalovi i nadále půjčovat miliardy dolarů, na základě těchto půjček se stal miliardářem, viz Echo24 z 19.12.015, odkoupil také akcie od Gennadije Timčenka v petrochemickém holdingu Sibur, tento mu daroval i vilu ve Francii ).

Lyndon LaRouche začínal jako přesvědčený marxista, leninista a trockista s tím, že bolševici učení Karla Marxe vůbec nepochopili, pochopili jej jen na příkaz Kremlu zavražděná Rosa Luxemburgová ( viz můj článek RL trochu jinak ) a trockista Jevgenij Preobraženskij, popraven Stalinem 1937, jenž požadoval rychlou industrializaci, těžký průmysl na úkor rolnictva.

Hlavním evropským sídlem Hnutí LaRouche je Německo, kde Hnutí pod jménem Bürgerrechtsbewegung Solidarität/Solidární hnutí za občanská práva /BüSo/ vede 2. manželka Lyndona La Rouche Helga Zepp-LaRouche*1948, zakladatelka Schillerova institutu (Institutu Lyndona LaRouche, který v roce 84 vydal Das Hitler Buch, studii analyzující počátky nacismu a uzavírající, že za všechno může britská monarchie ).

Helga Zepp LaRouche v 6/01 promluvila před ruskou Dumou na téma Jak stabilizovat ruskou ekonomiku za globální finanční destabilizace – doporučila návrhy svého manžela, jenž jako Kreml odmítá koncept střetu civilizací, a prosazuje dialog mezi civilizacemi, eurasijstvím, železniční dálnicí mezi RF a US, včetně podmořského tunelu pod Beringovou úžinou.

Její projev zveřejnil ruský čas. Forum International v roce 07, a tyto kremelské koncepce prosazovala i v roce 012 na 10. výroční konferenci Dialogu civilizací na ostrově Rhodos, kterou sponzorovalo Světové veřejné fórum, založené Kremlem, konkrétně šéfem ruských železnic a ministrem dopravy Vladimírem Jakuninem (KGB), blízkým přítelem Putina (KGB), a kam místo do NYC na zasedání VS OSN odjel i  Miloš Zeman se svojí proruskou družinou na náklady Kremlu – kancléřem  bez bezpečnostní prověrky nejvyššího stupně Vratislavem Minářem a zástupcem ruského Lukoilu v ČR  Martinem Nejedlým – Zeman tak výmluvně potvrdil svoji „ orientaci „ ( Zeman byl dle Ovčáčka na Dialogu civilizací již 8x, vždy jako soukromá osoba ).

Fyzik Andrej Fursenko ( jeho otec byl prominentní historik), akademik Mezinárodní Akademie věd v Innsbrucku, není jen tak někdo, je přítel mj. Alexandra Dugina, Sergeje Glazjeva či Dmitrije Rogozina, ale především  patří do Putinova „ jádra“, spolu s Jurijem Kovalčukem, Jakuninem a Šamalovem starším, jehož syn se v 4/012 oženil s Putinovou mladší dcerou Jekatěrinou " Tichonovovou ".

Když byl Sobčak, Jelcinův konkurent, úspěšně zdiskreditován, a Putin se svým klanem byl Jelcinovým pokladníkem Borodinem pozván do MOW, Putinův klan si 10.11.96 oficiálně zaregistroval stavební Družstvo Ozero, jehož zakládajícími členy byli Putin, Jurij Kovalčuk ( sankcionován 014), bratři Sergej Fursenko (obchodník)  a Andrej Fursenko ( sankcionován 014), Vladimír Jakunin ( sankcionován 014) , Nikolaj Šamalov, Viktor Mjašin a Vladimír Smirnov, příkazník mafiánského bosse Kumarina, jenž se stal předsedou družstva Ozero, které začalo budovat luxusní vily po celém pobřeží již ve velkém.

Podle vyšetřovatele podpluk. Andreje Zykova ( viz jako skončil) Putinův klan výstavbou svých luxusních vil na břehu Komsomolského jezera si protiprávně přivlastnil celý břeh, a porušil tak právo na obecní cestu po břehu jezera.

Již v roce 90, kdy si Smirnov s Putinem stavěl vilu u Komsomolského jezera, byl Smirnov hlavním aktérem rozkrádačského skandálu potravinového řetězce.

V roce 94 s Putinem zasedal ve firmě SPAG ( praní špinavých peněz pro Kumarina a kolumbijskou narkomafii ), dostal od Putina monopolní petrohradský podnik PTK, na podzim 96 s Putinem odešel do Kremlu, a když se Putin stal za přičinění tambovské mafie prezidentem, Smirnov byl jmenován šéfem Teknabeksport ( jaderné palivo).

Sergej Fursenko se stal šéfem Lentransgaz (Gazprom Sankt Petersburg, jedna z největších poboček Gazpromu s ročním obratem 50 mld rublů ), + se Fursenko stal šéfem petrohradského fotbalového klubu Zenit, a šéfem Ruského fotbalového svazu, ze kterého brzy pro neúspěchu ruského fotbalu odstoupil.

Rok po seznámení s Putinem se Andrej Fursenko v 5/94 stal gen. ředitelem petrohradského rusko-německého záhadného podniku Investment Consulting Company/ICC, po nástupu Putina do čela státu v 3/00 se Andrej Fursenko stal v 10/00 předsedou Akademické rady záhadné Nadace „Středisko pro strategický výzkum Sever –Západ „ , kterému šéfoval Jurij Kovalčuk ( mj. i  vědecká a průmyslová špionáž ) , v 11/01 se stal 1.náměstkem ministra průmyslu, vědy a technologie, od 11/03, kdy Putin ruskému tisku nasadil již náhubek, byl ministrem téhož, a poté, co byl Putin v roce 04 „ zvolen „ podruhé, se stal ministrem školství a vědy ( 04-012).

("Vědkyní" je i Putinova dcera Jekatěrina, která na Moskevské univerzitě vede projekt Innopraktika, podpora mladých vědců/ lov mozků, na kterém se podílejí i Putinovi KGB druzi z Dráždˇan, důstojníci Sergej Čemezov, šéf Rostech, a Nikolaj Tokarev, šéf Transněft, dále šéf Rosněftu Igor Sečin,, a šéf představenstva Gazprombanky Andrej Akimov, viz svobodneforum.cz, novinky.cz,aktualne.cz ) .

Ministerstvo školství bylo důležité, protože Putin připravoval revizi dějin v učebních osnovách, a zavedení povinné výuky náboženství, kterou fyzik Fursenko schválil ( Putinovo nové FSB opium lidu ).

V 5/013 Andrej Fursenko, Putinův osobní poradce pro vědu a školství,  předseda dozorčí rady Rusnano, převzal dozor nad ruským „Silicon Valley“ ve Skolkovo, 20 km od centra Moskvy, které řídí Skolkovo Nadace, které šéfuje Viktor Vekselberg, a na kterou dohlížel náměstek premiéra Medvěděva Vladislav Surkov „ Divadelník“ , kterého Ivan Markin z Putinova soukromého Vyšetřovacího výboru nenápadně obvinil z korupce, na což Surkov v 5/013 při přednášce na London School of Economics zareagoval kritikou Markina – po této přestřelce musel podat demisi i z postu náměstka premiéra, načež jej Putin jmenoval vládním koordinátorem pro náboženské záležitosti.

Vladimír Jakunin (kdysi kdesi prohlásil, že stavební družstvo Ozero byl jeho nápad ) byl jako důstojník KGB 1. tajemníkem SU mise při OSN.

Když se v roce 91 vrátil, pustil se do podnikání spolu s Jurijem Kovalčukem, Andrejem Fursenkem  a Viktorem Mjašinem, které všechy znal z IOFFE institutu, kde Jakunin od roku 90 pracoval jako šéf pro styky se zahraničím.

S Putinem se výše zmínění z IOFFE institutu „ blíže „ seznámili v roce 93, kdy Putin na Sobčakově petrohradské radnici registroval jejich společné „ vědecké“ podniky ( PC, elektronika).

Společně si poté začali stavět další luxusní vily na východním břehu Komsomolského jezera u Petrohradu.

Když se Putin stal zástupcem kremelského pokladníka Pavla Borodina, Jakunin se stal federálním zástupcem Správy kremelského majetku v severozápadní oblasti RF, v roce 00 náměstkem ministra dopravy, a v roce 05 králem Ruských železnic.

Alexej Navalnyj zveřejnil fotografii mramorového paláce Jakunina, „ obyčejného státního zaměstnance „ , a k fotografii připsal :“ V jiných zemích se železnice používá pro přepravu, v RF ke krádežím „ ( viz můj článek Ruská Akademie věd stále odmítá poslouchat Putina) …

V roce 012 Andrej Fursenko poskytl rozhovor ( jak pravidelně činí) ruskému portálu Terra America, jehož šéfredaktor Boris Mežjev mj. tvrdí, že „ US lid podporuje Putina“ .

Na dotaz, zda je Lyndon LaRouche fašista, Fursenko odpověděl, že „ Západ označuje LaRouche za fašistu, protože LaRouche kritizuje Západ, který o sobě tvrdí, že je demokratický, ve skutečnosti je totalitním systémem, řízeným elitami globalizace ( v jejich čele je, dle KGB/FSB, britská monarchie ).

George Johnson ve své knize Architekti strachu z roku 83 považuje spojenectví LaRouche s ultrapravicí jen za ryze účelové s cílem svrhnout US vládu, a poukazuje na jeho kontakty se Sověty a s iráckou stranou BAAS.

Hnutí LaRouche vydává čas. 21.století, věda a technologie, který US investigativní čas. Mother Jones prohlásil za „ protienvironmentální „ .

LaRouche je stoupencem Vladimíra Vernadského /1863-1945/, potomka záporožských kozáků, a jeho učení o geosféře, biosféře a noosféře/ sféře lidského myšlení ( slovo rakouského geologa Eduarda Suesse z řeckého slova Mysl ), život je geologickou sílou, třetí fází geologického vývoje planety Země, po  neživé geosféře a biosféře s biologickým životem . Evoluce je kreativní, není jen pouhou Darwinovou přírodní selekcí, jak tvrdil Henri Bergson v roce 1907.

Vernadský byl horlivým stoupencem SU jaderného programu, 1943 dostal Stalinovu cenu.

LaRouche jako Trockij prosazuje vysoce industrializovanou společnost, založenou na jaderné energetice, která bude kolonizovat Mars.

Globální oteplování a ozónová díra je dle něho výmysl západních ekologů z institucí jako jsou World Wildlife Fund, řízený princem Filipem ( byl jeho prvním historickým šéfem), Aspenským Institutem a Římským klubem, které nechtějí, aby se rozvíjela ekonomika rozvojových zemí a RF.

V 8/015 jeho manželka Helga napsala, že „ globální oteplování vymyslela britská monarchie, aby zavedla globální ekodiktaturu a vyhubila 6 mld lidí, čímž předčila i Hitlerovy nejsmělejší sny „ …

20.10.015 Dle Kremlu Londýn může za všechno.

?? ???????? ?????? ? ?????? ?????? ????? ?? $50 ????/ Londýn se chce stát hlavním partnerem Číny na Západě  http://www.vedomosti.ru/economics/articles/2015/10/20/613593-si-london-sdelki-50-mlrd

Hnutí LaRouche vedlo i kampaň na podporu insekticidu DDT,  „které zachránilo milióny životů v boji proti malárii, ale Západ jeho zákazem chtěl snížit počet obyvatel na planetě Zemi, a podařilo se mu zahubit 40 mil. lidí zemřelých na malárii „.

Andrej Fursenko poskytl v roce 09 rozhovor ekonomu Michailu Děljaginovi, bývalému ideologu strany Rodina ( Glazjev, Rogozin) na téma tentokrát historické.

Fursenko prohlásil, že hloupý Jelcin vrátil Rothschildův archív Rothschildům, a archív Svobodných zednářů Svobodným zednářům, a to z důvodu, že Rothschildové Rusku vrátili 4.500 dopisů, které si denně psali Alexandr II a jeho druhá žena princezna Kateřina Dolgoruková, po svatbě s titulem Jurjevská ( zemřela 1922 v Nice ), které kdysi koupili za 300.000 dolarů, a vyměnil tak zlato za korálky.

Fursenko dodal : „ Rusku tak zbyl jen archív německého Institutu ( Zbraní SS ) Ahnenerbe, k jehož studiu je zapotřebí bezpečnostní prověrka 1. stupně „ .

Ahnenerbe/Výzkumná společnost německého dědictví předků Zbraní SS, jejímž úkolem bylo vědecky doložit nacistickou rasistickou teorii o původu a nadřazenosti Árijců, a mezi nimi vůdčí úlohu nordické rasy.

Byla zřízena v 7/35 Himmlerem a Richardem Waltherem Darrém, a vysílala archeologické a antropologické výpravy do celého světa, nejvíce do Tibetu, za 2.sv.v. odvážela do Německa kulturní památky a prováděla pokusy na lidech.

Příběh českého agenta nasazeného v CIA. Chováním se podobal Klausovi, pletli si je, tvrdí novinář ( + viz můj článek Čeští politici ve víru ruských tajných služeb)

http://video.aktualne.cz/dvtv/pribeh-ceskeho-agenta-nasazeneho-v-cia-chovanim-se-podobal-k/r~f5aecdb8798311e5b3730025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=A&utm_term=position-1

V 12/87 Gorbačov slíbil, že SU zahraniční politika již nebude používat brutální lži v masovém měřítku – KGB propaganda se jeho slibu vysmála :

  • FBI zavraždila Martina Lutera Kinga ( Literaturnaja gazeta 20.1.88)
  • US občané si kupují živá batolata v Latinské Americe na orgány ( Sovětskaja kultura 25.10.88 )
  • Masakr v Jonestown, Guyana 1978, zorganizovala US vláda (Novosti z 12/88 )
  • US vyrábějí „ etnickou „ zbraň, která zabíjí pouze nebělochy ( Zarja vostoka 19.2.89 )
  • US vyvinuly virus HIV ve vojenské laboratoři ve Fort Detrick, Maryland ( Selskaja žizň 3.3.89 + Voennyj věstnik  11.6.89 )
  • CIA zavraždila Olofa Palme, Indiru Gandhi, panamského gen. Omara Torrijos, a pokusila se zavraždit papeže Jana Pavla II, ale Agca selhal ( Pravda 18.8.89 )
  • CIA a nejmenovaný vysoce postavený republikánský politik stáli za vraždou Olofa Palme ( Pravda 3.7.90 )
  • CIA zavraždila prezidenta JFK ( Pravda 8.8.90)
  • Vojska Varšavské smlouvy pozval Dubček, ohlásila ruská ...www.novinky.cz › Zahraniční › Evropa

 

Autor: Andrea Kostlánová | úterý 1.3.2016 19:57 | karma článku: 16,15 | přečteno: 608x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 497x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 492x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 722x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 266x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Nekonečná švédsko-ruská hra v kauze Wallenberg

Nejen v KGB/FSB Rusku,ale ani ve Švédsku nemá veřejnost přístup k některým archívním složkám, mj. ke složce švédského diplomata Sverkera Aström či k veřejným Pamětem klíčových svědků, NKVD agentů, zejm. hraběte Kutuzova-Tolstého.

23.10.2023 v 12:29 | Karma: 8,00 | Přečteno: 246x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Má přejít česká ekonomika na válečný režim? Doba míru je pryč, říká Pojar

27. dubna 2024

Vysíláme Britský premiér Rishi Sunak nedávno oznámil, že jeho vláda uvede zbrojní průmysl do válečného...

Každý druhý učitel v Německu zažívá ve třídách násilí. Brutalita na školách roste

27. dubna 2024

Premium Německý učitel se stává docela riskantní profesí. Násilí se stává stále běžnější částí vyučování a...

Biden nečekaně kývl na předvolební debatu. Kdykoli kdekoli, říká Trump

26. dubna 2024  22:27

Americký prezident Joe Biden se v pátek nechal slyšet, že by chtěl do debaty se svým předchůdcem...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz