Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Putin vyzbrojí své středoškolské mládežníky

29.6.015 ruská média referovala, že „ prezident Čechii Miloš Zeman „ sravnil amerikancev s vymeršimi dinozavrami „ /přirovnal Američany k vymřelým dinosaurům, a 11.12.015 ruská média informovala Rusy, že je „ Čechija ( díky

Zemanovi ) disidentem v Evropejskom sojuze „.

Putinovská média vyzdvihují, jak „ Zeman plival na bojkot Západu, a přijel 9.5.015 do MOW na oslavy “, kde za Putinova potlesku odsoudil protiruskou západní propagandu.    „ Zeman je jediný, na kterého se Putin může spolehnout, že podporuje Putinovu Eurasijskou unii od Lisabonu po Vladivostok „ ( ke které Putin vyzval v 6/012), psal ruský tisk.

Albertov je tradičním místem, kde si studenti připomínají události 17.listopadu z let 1939 + 1989, ale 17.11.015 Miloš Zeman studenty na Albertov nevpustil, protože zde pronesl projev po boku protiislámského entomologa Martina Konvičky.

12.4.016 si Zeman pozval na Hrad policisty, kterým poděkoval za zásahy proti studentům při oslavách 17.11.015 a při návštěvě čínského prezidenta v Praze z 3/016, kdy mladé lidi, mávající tibetskými vlajkami na pouličních svítilnách na protest proti okupaci Tibetu, policisté stahovali dolů ve spolupráci s hasiči ( etnický Tibet je mnohem větší než Tibetská autonomní oblast, etnický Tibet zabírá jednu čtvrtinu rozlohy celé Číny ).

24.4.016 Zemanovi policisté ( za souhlasu kancléře, jenž nemá pro svoji funkci bezpečnostní prověrku, Vratislava Mynáře) na Pražském hradě neumožnili skautům zazpívat státní hymnu s tím, že v Milošově království  česká hymna není povolena.

25.4.016 Miloš Zeman zavřel vchod do jižních zahrad, aby nebyli vidět jeho rádci, zejména zahraničněpolitický rádce Hynek Kmoníček či Martin Nejedlý s ex pluk. Zdeňkem Zbytkem (uralský rádce) či Milan Knížák, jenž radí i Václavu Klausovi, mj.  aby kandidoval za Alternativu pro Německo/Česko s Martinem Konvičkou, s Ivo Strejčkem z ODS, s ODS europoslancem sexuologem Jaroslavem Zvěřinou ( do Senátu míří hlavně lékaři, praxe rušit nebudou, zvládnou poslanecké i lékařské aktivity v jedné pracovní době ).

Jednatel firmy Lukoil Aviation Czech (v likvidaci) podnikatel Nejedlý dostal pokutu 30 mil. Kč, dle Ovčáčka ji promptně uhradí nebo Zeman Lukoilu vrátí peníze, které do něho Nejedlý jako šéf Zemanovy volební kampaně investoval, aby Putinova člověka přivedl na Hrad.

Zemanovi volební agitátoři Jiřina Bohdalová  + muzikálový zpěvák Daniel Hůlka projevili tolik politického důvtipu jako Donald Trump, jenž prohlásil, že by jako US prezident jednal se severokorejským diktátorem, což znamená, že vůbec nic nepochopil ( viz severokorejské návraty US  a ruské diplomacie ).

Pošpiněné vlastenectví Putinova Ruska

Noční vlky z Putinovy elitní motorkářské jednotky mistrů bojových umění, kteří s Putinem obsazovali Krym ( v roce 011 Putin založil i Night Hockey League), a kteří dojeli na strojích půjčených od Putinových bratislavských motorkářských stoupenců, přivítali v Brně chlebem a solí, viz jako vždy vynikající článek Saši Mitrofanova : Hejtman ( Michal Hašek) vyje s Vlky …

Mitrofanov upozorňuje, že Michal Hašek ostentativně pózoval před objektivy nejen s aktivními účastníky okupace Krymu, ale i s ruským konzulem Budajevem.

Komu by Michal Hašek tleskal při obsazování ČR …

Saša Mitrofanov poukazuje na to, že Hašek jako hejtman nemůže prosazovat odlišnou zahraniční politiku, než jakou prosazuje česká vláda, proto by měl hejtman Hašek okamžitě rezignovat (mj. se ostentativně fotil před vlajkou Putinovy „Doněcké lidové republiky“).

Putinovi Noční vlci jsou Putinovou eskadrou smrti – jejich vůdci vyhrožují ruským demokratům, účastníkům kyjevského euromajdanu, vyhrožovali Borisi Němcovovi, a velebí Putina jako svého Führera.

7.5.016 Putinova motorkářská eskadra nejtvrdšího ražení dorazila do Prahy, kde se pod záštitou ruské ambasády a ve společnosti českých putinovců ( včetně z řad českých motorkářů ) zúčastnili výletu na Olšany.

Viz další článek Saši Mitrofanova : Šípková Růženka probouzená polibkem ruského vlka, ve kterém upozornil na ruského trolla, který se napojil na českou debatu na Twitteru slovy :“ Češi byli za nacistů zbabělci, zrádci a přisluhovači „, a zakončil otázkou :“ Máte Češi vůbec právo na svůj domov ? Bojovali jste za něj ? „ (právo na ČR, stejně jako na Krym, mají jen proputinovští Rusové ).

9.5.016 Zeman zavítal na jemu spřízněnou ruskou ambasádu ( v roce 015 byl přímo na Rudém náměstí v MOW, aby podpořil ruskou anexi Krymu ) v čele delegace, ve které mj. byli i Václav Klaus ( v převlečení za mandelinku bramborovou/ FSB svatojiřská stužka ), šéf Senátu Milan Štěch (ČSSD) + předseda Sněmovny  Jan Hamáček (ČSSD).

Dejvického FSB mejdanu se zúčastnil i US velvyslanec Andrew Shapiro a v převlečení za mandelinku bramborovou s obří FSB svatojiřskou stužkou bývalý kancléř Jiří Weigel ( jeho dcera byla Klausem omilostněna, v autě, které v roce 011 řídila, se zabila její 17letá kamarádka Michaela Horáčková, těžce zraněna byla i její další kamarádka Johana Kučerová ).

Na ruský mejdan dorazil mj. i Petr Nečas s Janou Nagyovou.

Lidé, kteří by na FSB mandelinkový mejdan nikdy nepřišli, také existují, mj. astronom a astrofyzik Jiří Grygar, jenž odmítl nominaci na státní vyznamenání, které by musel převzít od Zemana, stejně jako by z rukou Putina nepřijal žádné vyznamenání matematický génius z Petrohradu Grigorij Perelman, jenž zvažuje emigraci do Švédska.

Zeman si přitˇukl s ruským velvyslancem Alexandrem Zmejevskij, 400 litrů koňaku však dostal až v Jerevanu, kam dorazil 9.6.016.

Putin opět ruský Devátý květen zneužil k utvrzení své moci, kdy armádu, které se bojí ( zlikvidoval elitní jednotky GRU), nahrazuje vlastními císařskými jednotkami, mj. neokozáky , motorkáři, mládežnickými milicemi, ženskou jednotkou ze studentek z vojenské akademie ( poprvé pochodovala  na Rudém náměstí 9.5.016, a podobala se čínské dívčí jednotce  ).

Po březnovém puči z roku 015, jenž se odehrál na pozadí vraždy Borise Němcova ( Putinův nejnebezpečnější politický odpůrce byl zastřelen 27.2.015), Putin zlikvidoval i elitní jednotky ministerstva vnitra, a nahradil je v roce 016 Národní gardou, jejíž velení podléhá pouze Putinovi a jeho pobočníkovi Sergeji Šojgu, zahlazovateli stop na ministerstvu pro výjimečné situace, které vedl v letech 91-012, kdy se stal armádním generálem a ministrem obrany  ( po potlačení puče armádních generálů  09-010, třebaže vraždění ruských generálů začalo již  „ sebevraždou „/ oběšením v sedě SU maršála a náčelníka genštábu Achromejeva, jenž vstoupil ve známost svým TV vystoupením po sestřelení Boeingu  KAL 007 1.9.83, a byl vojenským poradcem Gorbačova – byl zavražděn ve své kremelské pracovně po neúspěšném puči 24.8.91, a pohřben bez vojenských poct  ) …

Putin se výběrem „ Sibiřana Šojgu „ postavil mocné skupině petrohradských siloviků ( tlumočník KGB v Africe Sergej Ivanov, KGB důstojník z Leningradu a z Afghánistánu Viktor Ivanov, Sergej Čemezov, jenž s Putinem sloužil KGB v NDR ), kteří na místo po prodejci nábytku Anatoliji Serdjukovi prosazovali svého adepta.

Putinova mládežnická armáda bude vyzbrojena

28.5.016 v jednom moskevském parku 104 Putinových mládežnických středoškoláků s rudými barety na hlavách, třímalo prapory s ruskou orlicí, a zbožně naslouchalo projevu ministra Sergeje Šojgu, jehož tribunu jedna mládežnice ctižádostivě ozdobila vlastnoručně háčkovaným zeleným tankem s rudou hvězdou.

Civilní inženýr Šojgu jim za věrnost Putinovi přislíbil vlastní „ genštáb“ , vlastní uniformy a vlastní zástavu, a svůj proslov ke zfanatizovaným mládežníkům zakončil slovy, že je Kreml ( motorkáři Noční vlci ) naučí střílet ze všeho, co má zásobník …

Od 1.9.016 mají Putinovi mládežníci sloužit v „ Mladé armádě „ na ochranu Putinova režimu, první mládežnická  bojová jednotka byla ustavena v Jaroslavi, 300 km severovýchodně od MOW.

„ Vytvoříme stovky vlasteneckých mládežnických bojových milic napříč celým Ruskem, „ provolával z tribuny Šojgu.

Ruští středoškoláci si tak od 1.9.016 budou moci vybírat z volitelných předmětů mj. jeden cizí jazyk + vojenský výcvik na obranu Putinova režimu ( včetně proti ruské armádě ).

Za bolševiků za indoktrinaci Komsomolu a Pionýru byla zodpovědná Naděžda Krupská/1869-1935/, pracující na ministerstvu školství.

Oba její rodiče byli velmi vzdělaní, otec byl zchudlý šlechtic a carský důstojník, jenž se 1825 přidal na stranu šlechtických revolucionářů/děkabristů, taktéž její matka pocházela ze zchudlého šlechtického rodu, Lenina si Krupská v roce 1896 vzala jen z profesionality, aby za ním mohla do vyhnanství na Sibiř a byla jeho sekretářkou, jak jí sám navrhl.

Putinův údajný děd ( příjmení Putin měl v Rusku jen Spiridon  Ivanovič ) Spiridon Ivanovič Putin /1879-1965/ byl nejprve kuchařem Lenina, po jeho smrti Naděždy Krupské, a po smrti Krupské i Stalina.

Putinův vojenský výcvik v rámci školních osnov vychází ze Svazu dobrovolníků pro spolupráci s armádou, letectvem a námořnictvem, založeným v roce 1927, a obnoveným za studené války v roce 51.

Se zánikem SU Svaz zanikl, ale byl v roce 09 obnoven Putinovým generálem Alexandrem Kolmakovem, jenž již v roce 05 vyzýval k pozastavení smlouvy o konvenčních zbraních v Evropě ( Duma ji „ jednohlasně „ pozastavila v 11/07, načež Kolmakov oznámil zvýšení počtu ruských vojáků při ruských západních hranicích ) …

Po likvidaci ruských nevládních organizací, které nezobaly Putinovi z ruky, se proti vojenskému výcviku středoškoláků veřejně postavila jen Valentina Mělniková, šéfka Výboru matek ruských vojáků ( *1989), který Putin nemůže jen tak zrušit, proto čeká, až důchodkyně Mělniková, která odsoudila Putinovu agresi vůči Ukrajině, zemře .

Mělniková na adresu Kremlu prohlásila, že vojenský výcvik jako dobrovolný předmět na školách je „ zvrácenost a zločin, který porušuje práva dětí „ .

Putinova mládežnická hnutí, zejména  Naši, mají 200.000 členů ve věku 17-25 let.

Ve svých propagandistických brožurkách Putinovi mládežníci tleskají Leninovi a Stalinovi, jejich uniformy připomínají uniformy rudoarmějců, na vojenské čepici mají odznak rudé hvězdy, na tričkách mají na hrudi fotografii Putina s nápisy „ Svého vůdce nedáme „ , na zádech obří pěticípou hvězdu, a dle své Charty z roku 05 chtějí „ likvidovat „  protivlastenecký/protiputinovský svaz „ oligarchů, antisemitů, nacistů a liberálů „ , a stejně jako jejich Führer Putin okázale pózují se samopalem v ruce, všechny Putinovy odpůrce nazývají „ fašisty „ .

Letos se Putin při vojenské přehlídce 9.5.016 vmísil do davu a mával portrétem svého „ otce „ , jiní mávali portréty Stalina, poslanec za Putinovu stranu Vjačeslav Nikonov mával portrétem svého dědy Vjačeslava Molotova, poslušného vykonavatele Stalinových rozkazů, po kterém Finové pojmenovali Molotovovy koktejly, bomby, které Kreml shazoval na FS v roce 1939.

Na Krymu účastníci Putinova průvodu mávali portréty cara Mikuláše II.

Básník Lev Rubinštein v rozhovoru pro list Kommersant prohlásil, že Putinovy oslavy Devátého května jsou vysoce zpolitizované a navozují dojem, že 2.sv.v. vyhrála Putinova strana Jednotné Rusko, řízená Putinem.

Zatímco na Západě se slaví konec války zaklínadlem „ Never again“ , v Putinově Rusku se slaví nikoliv konec války, ale „ vítězství „  se sloganem  „zvítězíme i podruhé „ s kulisou děsivě houkajících automobilů ( Noční vlci přesedli z motorek do aut ) jezdících po Moskvě s nápisem Na Berlín !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Andrea Kostlánová | středa 22.6.2016 22:26 | karma článku: 21,58 | přečteno: 969x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 497x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 492x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 722x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 266x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Nekonečná švédsko-ruská hra v kauze Wallenberg

Nejen v KGB/FSB Rusku,ale ani ve Švédsku nemá veřejnost přístup k některým archívním složkám, mj. ke složce švédského diplomata Sverkera Aström či k veřejným Pamětem klíčových svědků, NKVD agentů, zejm. hraběte Kutuzova-Tolstého.

23.10.2023 v 12:29 | Karma: 8,00 | Přečteno: 246x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

EU se od zemí jako Česko naučila hodně o Kremlu i Putinovi, řekla Leyenová

26. dubna 2024  18:09,  aktualizováno  18:29

Díky hořkým zkušenostem, které mají země ze středu a východu Evropy se Sovětským svazem, se...

Zkusil unést hocha ze školky, vydával se za jeho matku. Mladík dostal rok vězení

26. dubna 2024  18:16

Nejprve telefonicky a poté i osobně se čtyřiadvacetiletý muž snažil vynutit si vydání chlapce z...

Po havárii na koloběžce skončil v řece, bezvládného muže museli oživovat

26. dubna 2024  17:24

Bezvládného muže vytahovali krátce po čtvrteční půlnoci policisté z řeky Svitavy v brněnských...

V bytě mám cizího muže, volal majitel strážníky. Vetřelce našli v posteli s pivem

26. dubna 2024  17:05

Neznámý návštěvník se ve čtvrtek odpoledne objevil muži v bytě na českobudějovickém sídlišti Máj....

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz