Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kreml vyzval Francouze, aby bojovali proti US imperialismu

Putin se snaží ještě více se zavděčit Číně ( Peking je „ neutrální“  v konfliktu Putina s Ukrajinou a vůči Putinově intervenci v Sýrii, Putin podporuje čínský nárok na celé Jihočínské moře ), která pořádá každoroční psí hodokvasy,

kdy jsou na jídelníčku k smrti utýrání psi, protože trpící zvířata na talíři jsou pro Číňany a Asiaty všeobecně nejzdravější.

25.6.016 se Putin sešel v Pekingu s čínským prezidentem, aby se dohodli na odvetné akci vůči „ zbrojícímu a arogantnímu „ Západu, který si dovolil prodloužit protiputinovské sankce, a rozmístit v rumunském Deveselu protiraketový komplex Aegis Ashore, zatímco Číně vadí US systém Terminal High Altitude Area Defense/THAAD, jehož příjemcem by měla být Jižní Korea.

Putin se s prezidentem Si Tˇin-pchingem setkal během summitu Šanghajské konference, která kolem Kremlu a Pekingu sdružuje Kazachstán, Kyrgyzstán, Tádžikistán ( největší ruskou zahraniční základnou je 201.základna v Dušanbe ) a Uzbekistán .

Putin a putinovci neustále dezinformují o expanzi Západu, rusko-čínské bezpečnostní organizace však expandují výrazně více – 24.6.016 Indie a Pákistán podepsaly v Taškentu memorandum o přidružení, ve kterém slibují, že v budoucnu do rusko-čínské organizace vstoupí ( v 12/015 spadlo letadlo se šéfy indických bezpečnostních sil ).

Čína a RF jsou ve skutečnosti nemilosrdní soupeři, pro Čínu je Šanghajská konference jen způsobem, jak si udržet vliv ve Střední Asii, proto Šanghajskou konferenci Peking nechce rozšiřovat ( Kyrgyzstán a Tádžikistán jsou zcela pod čínským vlivem ),  zatímco Kreml se vliv Číny pokouší rozměnit přijetím zejména Indie ( Primakovův trojúhelník RF –Indie –Čína z roku 98 ).

Rusko-Čína si v ostré rivalitě budují vlastní ekonomické bloky, Putin Eurasijskou unii z roku 014 ( RF, Bělorusko, Kazachstán )  a Si Tˇin- pching realizuje  gigantický projekt Ekonomického pásu států podél nové Hedvábné stezky ( přes 60 zemí ), kterým Čína ( investicemi v daných zemích ) expanduje globálně.

Kreml je nucen čínský projekt podporovat, ale stále neví, jaké výhody by mu mohla tato nová Hedvábná stezka přinést.

Obnovené protiruské sankce z 21.6.016

Velvyslanec Daniel Fried, US koordinátor protiruských sankcí, 30.6.016 prohlásil, že Washington okupaci Krymu Putinem nikdy neuzná, a že ukrajinští separatisté jsou ruským výtvorem, ruské tajné služby je cvičí, dávají jim zbraně i vojáky.

Putin na petrohradském ekonomickém fóru vzdychal, že dodržování minských dohod na RF vůbec nezáleží, že je porušuje Ukrajina, a aby potvrdil, že RF podmínky dodržuje, začal pár dní před jednáním o sankcích propouštět ukrajinské vojáky, zejména Savčenkovou, ale ani to mu nepomohlo  …

Neudělal dojem ani tím, že protiputinovského aktivistu Pjotra Pavlenského *1984 odsoudil za zapálení vchodových dveří do sídla FSB v Ljubljance „ jen „ k pokutě a k  náhradě škody ve výši 481.000 rublů, které požadovala FSB ( od procesu s Pavlenským se FSB přezdívá „ Zástupci Dveří“ ), třebaže mu hrozilo tříleté vězení.

Vandalismus z ideologické nenávisti byl překvalifikován na ničení kulturní památky, třebaže Pavlenskij trval na TČ terorismu s tím, že chce být odsouzen jako ukrajinský režisér Oleh Sencov, jenž byl obviněn, že zapálil sídlo Putinovy strany Jednotné Rusko na Krymu, a odsouzen na 20 let.

Proces, stejně jako se Sencovem a Savčenkovou, to byl vskutku ubuovský – před soudem se střídali soudní experti, kteří s vážnou tváří zdlouhavě řešili, zda je možné vrata do Ljubljanky považovat za kulturní dědictví, třebaže Ljubljanku, zasvěcenou teroru a zastrašování národa, i s bustou Felixe Dzeržinského, za kulturní dědictví v roce 07 vyhlásil samotný Putin.

Sergej Kovalev, 86letý exSU disident, prohlásil, že Ljubljanka by mohla být považována za historickou památku pouze v případě, kdyby v ní dodnes nesídlila FSB a neterorizovala by v ní ruské občany.

FSB se systematicky snaží zavřít Pavlenského na psychiatrickou kliniku ( také Savčenkovou a Sencova Putin umístil  „na zkoumání“ na psychiatrii) , ale psychiatři vždy potvrdili, že jeho duševní zdraví je nezpochybnitelné, i v případě, kdy si Pavlenskij, svlečený před jednou psychiatrickou klinikou do naha, uřízl ušní lalok, aby protestoval proti  zneužívání psychiatrie k politickým účelům, načež byl odveden agentem FSB.

Pavlenskij se účastnil akcí na podporu Pussy Riot ( dle Zemana byly uvězněny zcela oprávněně a zaslouženě ) a Euromajdanu, většinou stál na Rudém náměstí nahý, oblečen do ostnatého drátu, aby vyburcoval pozornost ruské veřejnosti vůči Putinově teroru.

Pavlenskij dostal v Oslu Mezinárodní cenu Václava Havla za disidentskou tvorbu , kterou převzala družka a matka jeho dvou dětí Oxana Kaliginová, se kterou v roce 012 založil webovou stránku „Politická propaganda s cílem překonat kulturní šovinismus státu a jeho institucí“.

Ruskému umělci Pavlenskému odebrali cenu Václava Havla, viz Týden.cz ze dne 8.7.016

Newyorská nadace Human Rights Foundation (HRF) odebrala ruskému umělci letošní  (2016) cenu Václava Havla pro kreativní disent, kterou uděluje od roku 2012. Pjotr Pavlenskij totiž peněžní odměnu spojenou s oceněním hodlal věnovat na obhajobu záškodníků z ruského Dálného východu, odsouzených ruskou justicí za násilné činy.

Cenu letos kromě Pavlenského získala íránská kreslířka komiksů, která strávila rok za mřížemi, a uzbecká fotoreportérka, která se znelíbila režimu v Taškentu dokumentací života na uzbeckém venkově.

HRF potvrdila BBC, že Pavlenskému odebírá cenu, protože "Havlovu nenásilnému a tvůrčímu dědictví" by odporoval záměr věnovat peněžní prémii na obhajobu skupiny, označované FSB médii za "přímořské partyzány".

Pavlenskij vysvětloval, že chtěl obstarat právní pomoc odpůrcům ruského režimu, kteří mají strávit čtvrt století za mřížemi.

"Partyzáni" začali v Přímořském kraji přepadat policisty v roce 09, aby si opatřili zbraně, neprůstřelné vesty a uniformy. Při zatýkání bylo několik členů skupiny zabito, ostatní soud odsoudil za banditismus a vraždy.

BBC připomněla, že ani Havel, ani Mahátma Gándhí či Andrej Sacharov neodmítali násilí za všech okolností, vegetarián Gándhí svého času označil vegetariána Adolfa Hitlera za přítele.

V roce 014 cenu získaly punkerky ze skupiny Pussy Riot, odsouzené do vězení za popěvek proti Vladimiru Putinovi v moskevské katedrále.

Putinova prohlášení o počestnosti jeho režimu byla okamžitě podpořena jeho zahraničními přáteli – 3.6.016 v rozhovoru pro list Izvěstija francouzský poslanec Thierry Mariani z Putinem placené Republikánské strany prohlásil, že „ požaduje okamžité zrušení protiruských sankcí a okamžité zavedení sankcí vůči Ukrajině, protože je to Ukrajina, která porušuje minské dohody, a představuje hrozbu pro světový mír „ …

Další poslanec Republikánské strany Gérard Larcher se osobně setkal s Putinem v Kremlu 5.4.016.

Putin se v květnu a v červnu 016 s plným nasazením při obědech a večeřích pustil  do lobbování za zrušení protiruských sankcí, proto také byla ve výměnném obchodu propuštěna Savčenková ( zdalipak jsou ještě naživu vyměnění ruští vojáci, kteří v ukrajinské TV přiznali, že je na Ukrajinu vyslal Putin ).

Poprvé od roku 07 Putin přijel na dvoudenní návštěvu Řecka ku svému příkazníku Tsiprasovi ( jeden celý den měl údajně strávit jako poustevník v horském ortodoxním klášteře ), s nímž na oplátku pro jeho angažovanost v ruské věci, podepsal 5 hospodářských smluv – Tsipras však nakonec řecké veto vůči svým věřitelům nepoužil.

Nejrozhodnější byla Merkelová, která prosazovala prodloužení sankcí, a nepodlehla ani přesvědčování svého koaličního partnera ( z SPD) Franka –Waltera Steinmeiera, jenž tradičně lobboval za Kreml.

16.6.016 začalo petrohradské ekonomické fórum ( ruský Davos, Putin vytvořil ke každé západní instituci ruskou imitaci ).

Putin poobědval se svým „ přítelem „ Sarkozym, jenž se s Marinou Le Pen pro Putina uchází o úřad francouzského prezidenta, a k 1.7.016 bodově dohnal ( 38%) dalšího pravicového kandidáta Alaina Juppé (41%), starostu Bordeaux, bývalého Chirakova oblíbence.

V roce 015 Sarkozy stranu Unie pro lidové hnutí/UMP přejmenoval na „Republikány „ , soukromý projekt Sarkozyho, kterého se Juppé neúčastní ( Sarkozy svoji volební kampaň staví na Putinově tvrzení, že dohoda s TR sultanátem je pro Evropu ostudná ).

6 dní po obědě s Putinem Sarkozy 21.6.016 poobědval s Merkelovou, která mu však zrušení protiruských sankcí neodkývala ( Merkelová na Putina odkazuje jako na Diktátora z Východu, jenž chce rozvrátit EU ).

Oblíbený ekolog a oceánograf, novinář Nicolas Hulot bude možná rovněž kandidovat na prezidenta, uvedl v rozhovoru listu Libération ze 13.6.016.

Bývalá šéfka FKS Marie-George Buffet potvrdila svoji proputinovskou orientaci, když navzdory doporučení současného šéfa FKS Pierre Laurenta 28.6.016 veřejně prohlásila, že v prezidentských volbách podpoří ex-trockistu, dnes  proputinovského levicového populistu a zakladatele Strany levice, Jean-Luc Melenchona.

K referendu v Británi/UK , které Putina významně posílilo, Putin 24.6.016 jízlivě na adresu Londýna pro agenturu TASS prohlásil :“ Organizace a výsledek tohoto referenda jsou důkazem britského politického amatérismu, který neví, co chce „ ( LON se měl poučit z Putinových referend v Čečně a na Krymu, na jejichž výsledcích Putin spolupracoval s ruskou armádou).

Již během petrohradského ekonomického fóra Putin na adresu Camerona uvedl : “ Proč vlastně tak hloupé referendum zorganizoval ? Chtěl jím EU vydírat ?“

Jeho mluvčí Peskov se vyjádřil upřímněji : „ Britové s námi nechtěli od smrti Litviněnka spolupracovat, bez nich snad EU bude vůči nám povolnější „ …

Putin se setkal i se zástupci investičních fondů z 18 zemí, a také s italským premiérem Matteo Renzi, asistoval mu jeho diplomatický poradce Jurij Ušakov.

„ Vřele „ si Putin také pohovořil s gen. tajemníkem OSN a s předsedou Evropské komise Jeanem-Claude Junckerem ( v roce 014 jej do funkce prosadila Merkelová ), jenž se zaradoval nad Brexitem, a naštval Merkelovou svým setkáním se skotskou premiérkou Nicolou Sturgeonovou, která chce navázat přímá jednání s Evropskou komisí o možnostech setrvání Skotska v unii ( také Putin financuje nezávislost Skotska a Severního Irska, a řídí i události v Guineji, v Petrohradu se setkal i s diktátorem Alpha Condé ).

Přítomnost Jean-Claude Junckera na petrohradském ekonomickém fóru byla Putinovou největší výhrou ( i z tohoto důvodu Merkelová a spol. Junckerovi již nevěří ), jak potvrdil i Putinův rádce Fjodor Lukjanov, šéfredaktor čas. Russia in Global Affairs, a šéf Ruské rady pro zahraniční politiku a obranu, jenž uvedl, že brzy z EU vystoupí další státy.

Poslankyně Putinovy strany Irina Geht, profesorka ekonomie, byla Putinem pověřena, aby za Putinem sjednotila všechny ruské „ uvědomělé „ ženy, proto založila Women´s Democracy Network, cestuje po celém Rusku, a vyzývá ženy, aby pevně stály za Putinem, protože „ Co chtějí ženy, to chce Putinova vláda „, což je i název nadace, které  v zastoupení Putina šéfuje.

Poté, co EU prodloužila protiruské sankce o dalších 6 měsíců, Putin nařídil prodloužení odvetných obchodních sankcí vůči Západu až do konce roku 017.

Anatolij Čubajs, jenž se podílel na odkupu ruského dluhu vůči Praze od Miloše Zemana, a dnes šéfuje státní firmě Rusnano ( oficiálně vývoj nanotechnologií ) na ekonomickém summitu v Petrohradu prohlásil, že je zcela možné, že se RF vrátí k socialismu, ale nikoliv ke komunismu, tj. že soukromý majetek se již nikomu brát nebude ( jen těm ruským občanům, které Kreml prohlásí za politické nepřátele, obává se bývalý ministr financí Alexej Kudrin, jehož Putin v roce 014 po vyhlášení protiruských sankcí pověřil řízením Ekonomické rady ) .

Ve dnech 7-10.6.016 se v MOW v Dostojevského knihovně z iniciativy Kremlu konala konference o médiích s názvem „ Nová éra žurnalismu, sbohem mainstreamová média „ , kterou oficiálně pořádala kremelská TV Russia Today/Segodnja ( hostem byla i syrská agentura SANA).

Na konferenci mj. vystoupil francouzský ultrapravičák ve službách Mariny LePen a Alexandra Dugina Alain Soral ( šéfuje jistému francouzsko-CH podniku ), původně v 90.letech člen FKS, jenž na závěr poděkoval Putinovi, že jej pozval.

Jeho projev přetékal antisemitismem a antiamerikanismem, blahořečil v něm Putinovi za jeho vizi „ pravdivé „ žurnalistiky s tím, že vše, co nevychází z Putinových propagandistických agentur je nevěrohodné a dezinformační, jak sám prohlásil Putin.

„ Putin je pro nás jediným vzorem, který ve Francii musíme následovat, abychom se zbavili US poručníka.

 

Putin zaučuje ruskou armádu

Putin zaučuje ruskou armádu

 

 

Potřebujeme francouzského Putina, a tím je Marina Le Pen ! „ vykřikoval Soral, jenž provozuje webovou stránku Rovnost a usmíření /Egalite et reconciliation ( nicméně k Penové podotkl, že je nedostatečně antisemitská , a ustupuje CRIF/Reprezentativní radě židovských institucí ve Franci, načež šéf CRIF Roger Cukierman poslal ruskému velvyslanci ve Francii Alexandru Orlovi veřejný protestní dopis, kritizující, že antisemita takového formátu jako je Soral  může bezmezně využívat státní ruská propagandistická média.

Cukierman navíc napsal : „ Zklamal jste mne velice, protože již před časem jste na můj první dopis odpověděl, že se Kreml postará  o nápravu – místo toho Kreml Sorala opět pozval do MOW „ ).

Dugin na konferenci také pronesl proslov, v němž uvedl, že jediným východiskem pro Francii je Národní fronta LePenové, a vybídl Francouze, aby bojovali proti US imperialismu.

(  Miloš Zeman měl být na konferenci o zániku mainstream médií přizván rovněž, zcela jistě by k tématu a k antiamerikanismu měl co říci, také viz  Obviňuji prezidenta Zemana z kolaborace s Ruskem, je to trojský kůň, říká Petr Kolář  http://video.aktualne.cz/dvtv/dvtv-12-7-2016-prezident-ruskym-kolaborantem-ucitel-v-arabsk/r~c15bcbae485611e6bff10025900fea04/  ).

Dugin je spojencem Konstantina Malofeeva, vládního sponzora ruské FSB ortodoxní církve, která se samozřejmě nekamarádí s ortodoxní církví, která není pod vlivem FSB, proto se moskevský patriarcha nezúčastnil jednání pan-ortodoxního koncilu, svolaného poprvé od roku 787, který byl zahájen 16.6.016 na Krétě, a kterého se zúčastnili představitelé 14 nezávislých ortodoxních církví ( 250 mil. věřících, z toho polovina pod křídly ruské FSB ortodoxní církve).

Moskevský patriarcha ránou pod pás pouhé 2 dny před zahájením koncilu napsal, že nikam nepojede ( FSB nemůže vystát konkurenčního konstantinopolského patriarchu, jenž je z historického titulu čestným/honorárním patriarchou všech ortodoxních na světě, což FSB nemůže dopustit, a jenž byl organizátorem koncilu ).

Konstantinopolský patriarcha musí mít silné nervy, protože mu hází klacky pod nohy nejen ruská FSB církev, ale musí vycházet i s TR muslimy.

Stejně jako FSB se zachovala bulharská ortodoxní církev, která na poslední chvíli odmítla dohody, které měly být na koncilu uzavřeny, a chtěla je změnit. Církev srbská, gruzínská a syrsko ortodoxní antiošská se přidaly k BG, a ruská toho využila k sabotování koncilu.

Konstantinopolský patriarcha Bartoloměj dohody změnit odmítl s tím, že již byly všemi církvemi ratifikovány.

Autor: Andrea Kostlánová | středa 13.7.2016 14:08 | karma článku: 22,75 | přečteno: 984x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 493x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 491x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 721x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 265x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Nekonečná švédsko-ruská hra v kauze Wallenberg

Nejen v KGB/FSB Rusku,ale ani ve Švédsku nemá veřejnost přístup k některým archívním složkám, mj. ke složce švédského diplomata Sverkera Aström či k veřejným Pamětem klíčových svědků, NKVD agentů, zejm. hraběte Kutuzova-Tolstého.

23.10.2023 v 12:29 | Karma: 8,00 | Přečteno: 245x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Kreml 1991 pověřil stalinistu, aby "prověřil" Wallenbergův osud

1991 Kreml pověřil bývalého šéfa Komsomolu Vjačeslava Nikonova ( *1956 ), vnuka Stalinova ministra zahraničí Molotova ( „ Jsem pyšný, jak byl děda moudrý a tvrdý, i na to, že jej Churchill srovnal s turkomongolským dobyvatelem ).

14.10.2023 v 19:51 | Karma: 12,98 | Přečteno: 282x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, 1965 švédská vláda odmítla vydat pluk. Wennerströma za Wallenberga

Pavel Sudoplatov /1907-1996/ ve svých Pamětech z roku 1994 tvrdí, že Wallenberg byl otráven Stalinovým biochemikem na výrobu jedů Grigorijem Mairanovským /1899-1964/ židovského původu, jenž šéfoval několika NKVD tajným laboratořím

13.10.2023 v 20:34 | Karma: 11,00 | Přečteno: 321x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Lhaní Kremlu a KGB kolem Wallenberga v 50.letech

Navzdory žádostem Wallenbergovy matky z jara 1945 a v letech po válce začalo Švédsko opakovanými diplomatickými nótami tlačit Kreml, aby objasnil, co se stalo s Wallenbergem, až po smrti Stalina v roce 1953.

2.10.2023 v 16:35 | Karma: 14,97 | Přečteno: 318x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, přeměna „osvobozených„ zemí do sovětských kolonií

Stalin byl pragmatický, něčí minulost jej zajímala jen tehdy, když se dala využít pro budoucnost. Proto zatčení Wallenberga nelze vysvětlovat skutky, které v minulosti udělal či neudělal, spíše se zabýval tím, co by Wallenberg

1.10.2023 v 22:21 | Karma: 13,43 | Přečteno: 340x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Abcházie, genocida Gruzínů z roku 1993 zůstala nepotrestána a tabu

Osetský a abcházský separatismus Kreml proti Tbilisi dlouhodobě organizoval - Rusko potřebovalo strategický gruzínský přístav Suchumi, proto financovalo abcházské „ separatisty“ – své loutky, aby Abcházii, v níž Abcházové byli

30.9.2023 v 20:48 | Karma: 12,62 | Přečteno: 370x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, dohoda mezi Kasztnerem a Eichmannem 1944

Wallenberga s nizozemským občanem Lolle Smitem v Budapešti spojuje nejen spolupráce s jeho dcerou Berber Smit, ale i další skutečnost: Madˇarsko v 12/1941 vyhlásilo válku US a Británii, takže se automaticky dostalo do války i s

26.8.2023 v 18:49 | Karma: 14,58 | Přečteno: 367x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, spojenci Stalinovi prodali Polsko, ČSR a Madˇarsko

V říjnu 1944 Churchill navštívil Moskvu, aby se Stalinem jednal o poválečných sférách vlivu, a odsouhlasil Stalinovi jeho 80% podíl při „ osvobození „ Madˇarska ( odpůrce jednání gen. Sikorski byl odstraněn již 1943 ).

12.8.2023 v 19:38 | Karma: 20,28 | Přečteno: 627x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Horthyho Madˇarsko – centrum protinacistických sítí, zejména polské Armiji krajowe

Na rozdíl od Tisovy klerofašistické diktatury na Slovensku bylo Madˇarsko monarchisty admirála Horthyho centrum uprchlíků všeho druhu utíkajících před německými úřady - od britských válečných zajatců po sítě polské Armiji Krajowe

21.7.2023 v 21:08 | Karma: 16,21 | Přečteno: 432x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg nebyl švédským diplomatem a nepracoval pro Švédsko

Osud Raoula Wallenberga v sovětském zajetí se nepojí s jeho činnostmi směřujícími k záchraně madˇarských Židů, jak se v souvislosti s ním píše. Zabýval se daleko delikátnějším posláním - zpravodajstvím pro spojence.

19.7.2023 v 21:28 | Karma: 12,98 | Přečteno: 388x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg II : Admirál Horthy, na rozdíl od slovenské vlády, Židy odmítl nacistům vydat

Admirál Horthy, na rozdíl od slovenské vlády, madˇarské Židy odmítl nacistům vydat, zatímco slovenská vláda jako jediná na světě své vlastní Židy nacistům sama nabídla. Spojenci měli s Madˇarskem své plány, nešlo jen o Židy.

16.7.2023 v 0:42 | Karma: 14,68 | Přečteno: 417x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Maska spadla, Prigožin bojuje za fsb proti Kremlu

Ráno 24.6.23 Rusové Prigožina oslavovali, s wagnerovci si pořizovali fotky. Než zastavil pochod a přijal " bezpečnostní záruky“ od Putina

6.7.2023 v 14:34 | Karma: 19,29 | Přečteno: 609x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Prigožin ? Kdo se pokusil o weekendový puč v Rusku I.

Viz mé články k Prigožinovi a k Wagnerově skupině, mj. o aktivitách wagnerovců v Africe ( mají zde smlouvy s proruskými vládami na výcvik vládních jednotek + těžbu ropy, zlata a diamantů, nejvíc jich je ve Středoafrické republice

5.7.2023 v 8:24 | Karma: 15,06 | Přečteno: 489x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Raoul Wallenberg, švédský diplomat, unesený a zavražděný komunisty v Moskvě ( úvod )

Sovětský svaz měl být vyloučen z RB OSN již po krvavém potlačení protisovětského madˇarského povstání 1956, poté po okupaci Československa 1968. Rusko mělo být vyloučeno z RB OSN již po krvavé genocidě Gruzínů v Abcházii 1993

3.1.2023 v 18:50 | Karma: 18,98 | Přečteno: 514x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Zavraždění tří ruských novinářů ve Středoafrické republice 2018

V Putinově Rusku nejen nepohodlní novináři pravidelně vypadávají z oken, jsou zastřeleni, otráveni, či umírají na „ infarkt „. Policie vždy tvrdí, že spáchali sebevraždu pod vlivem drog, nebo vypadli „ neštˇastnou náhodou „.

6.12.2022 v 21:02 | Karma: 14,58 | Přečteno: 472x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Probíhá v Moskvě puč ?

V Moskvě se něco děje, probíhá nejen masové zatýkání velitelů, ale ve městě byly rozmístěny i elitní jednotky Národní gardy - Dzeržinského divize. Doprava v centru města byla zablokována.

8.10.2022 v 20:00 | Karma: 17,64 | Přečteno: 648x | Diskuse| Společnost
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz