Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Putinova Třetí Říše a Výbor 25.ledna

Ultranacionalisté za Duginem a plukovníkem FSB Igorem Girkinem „ Strelkovem „“/ „ Igorem Grozným „ *1970, Putinovi neodpustí, že je využil při obsazení Krymu, ale zradil je na východní Ukrajině ( po vyhlášení protiruských sankcí

dostala kremelská média rozkaz již nepoužívat výraz NovoRossija, který předtím oprášil Dugin, jenž stále považuje Ukrajinu za součást RF, a tudíž válku v Donbasu za občanskou válku  - Andrej Pjontkovskij tvrdí, že Putin ideologii Ruské Třetí Říše ukradl ruským fašistům ).

Pluk. FSB Igor Girkin „ Strelkov „ spolu se svým přítelem Borodajem ( viz DLR) sloužil Kremlu již při obsazování moldavského Podněstří ( stejně jako Šamil Basajev ) + za ruských machinací během jugoslávských válek, kdy Kreml vojensky a finančně podporoval Republiku srbskou v BH ( oficiálně nasmlouvaní ruští žoldáci ).

V roce 014, když se rozešel s Putinem, byl pluk. Girkin bosenským internetovým portálem Klix obviněn z masakrů civilistů z roku 92, organizace Memorial jej viní z masakrů v Čečně, kde sloužil ve 45. pluku zvláštního určení ruských výsadkářů spolu s Borodajem.

Girkin, stejně jako Šamil Basajev ( zavražděn jako nepohodlný svědek 10.7.06 v Ingušsku ), se účastnil i Putinovy války v Čečně a v Dagestánu až do zavraždění prezidenta Maschadova 8.3.05, o kterém Putin tvrdil, že je vůdcem „radikálních čečenských islámistů „, kteří se v Čečensku objevili až po příchodu Putina do funkce šéfa FSB v 7/98, třebaže mj. umírnění separatisté pluk. SU armády Maschadov a gen. letectva SU armády Džochar Dudajev ( zavražděný Kremlem 21.4.96 ) nosili nemuslimskou kravatu, kterou Ramzan Kadyrov, Putinův skutečný islámistický terorista, nikdy nenosí.

Džochar Dudajev a Aslan Maschadov ani nepožadovali úplnou nezávislost Čečenska, chtěli se s Kremlem domluvit, jednání s umírněnými se však Kremlu v době, kdy EU jen přihlížela ruskému záboru Podněstří a genocidním praktikám občanů s ruským pasem v Abcházii, nehodilo, nepotřeboval mír, ale chaos a válku.

Ramzanův otec Ahmad Kadyrov, čečenský Velký muftí, v roce 99 čečenské vlastence zradil, a přešel od Dudajeva/Maschadova na Putinovu stranu s příslibem, že jej Putin učiní čečenským prezidentem, což se stalo v 10/03, kdy Putin nejdříve v 10/02 obsazením Dubrovky mezinárodně zdiskreditoval Maschadova, a poté v 3/03, kdy již terorem zlikvidoval téměř všechny poslance, kteří byli zvoleni za Maschadova ve svobodných volbách, vyhlásil své oblíbené referendum o znovupřipojení Čečenska k RF.

9.5.04 byl vlastizrádce Kadyrov Senior zavražděn při vojenské přehlídce na stadionu v Grozném, při přehlídce přišel o nohu i gen. Valerij Baranov, zástupce velitele vojsk ministerstva vnitra, bomba byla zalita do betonového sloupu, zajímavé je, že 31.5.04 zemřel i Zelimchán Kadyrov, starší syn Kadyrova, takže boxer Ramzan Kadyrov, velitel otcových soukromých eskader smrti, jenž měl otce jako šéf jeho ochranky chránit, ale byl v době atentátu v Kremlu, kde si údajně léčil poraněnou nohu, měl po otcově a bratrově smrti otevřenou cestu k moci.

Ramzan Kadyrov, jenž pro Putina terorem „ normalizoval „ Čečensko, které dnes pod vedením Putina islamizuje, byl mnohokrát Radou Evropy kritizován pro provoz svých soukromých vyhlazovacích koncentráků, které si v ničem nezadají s koncentráky velkochovu krav a prasat, vysoce společenských a zcela bezbranných zvířat, kterým Člověk vyhradil jen právo na celoživotní brutální psychické i fyzické utrpení.

Putinova válka v Čečensku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Žádný rozdíl mezi Putinovými jednotkami v Čečně ani Putinovými jednotkami/letectvem v Sýrii ( bombardování měst a nemocnic ), žádný rozdíl v chování mezi ruskými jednotkami a milicemi ISIL.

Ze služeb FSB pluk. Girkin formálně odešel v 3/013, rok před invazí na Krym, kterou Putin dlouhé roky připravoval.

Pro Putina dobyl nejen Krym - v 5/014 v čele zelených mužíčků ruské provenience obsadil Slavjansk (odkud, po dohodě s Kyjevem, odešel 4.7.014 ), a poté dodal krymské poslance pro simferopolský parlament, aby odhlasovali konání referenda o připojení Krymu k RF ( ve stylu čečenského referenda z 3/03 ).

Pluk. FSB Girkin měl být Putinovým obětním beránkem, hlavním pachatelem sestřelení Boeingu letu MH-17 ze dne 17.7.016 nad východní Ukrajinou s 298 lidmi na palubě, avšak pluk. Girkin ve funkci ministra obrany „ DLR „ na své první tiskové konferenci po sestřelení Boeingu ruskou armádou z ruského území ( viz můj článek Boeing sestřelila ruská armáda, tvrdí experti ) prohlásil, že se sestřelením civilního letadla nemá nic společného, a je šokován stejně jako světová veřejnost, a předal vyšetřovatelům obě černé skříňky, viz můj článek Pluk. Strelkov vypověděl poslušnost Putinovi ).

Viz podrobný popis plukovníka Girkina, jak pro Putina obsazoval Krym a východní Ukrajinu : How Russia invaded Ukraine as told by FSB colonel Girkin  + rozhovor Igora Girkina pro Radio Moskva ze 6.11.014 s Putinovým propagandistickým novinářem Sergejem Dorenko, moderátorem Rádio Moskva „ GovoritˇMoskva „  …

Viz také Igor Girkin :the man who spilt the beans on Ukraine - YouTube (27.11.014)    +

+ ????? ???????? ?? ???????? ???????. ???? 2015 - Délka: 6:54. Kratkiy Obzor Igor Strelkov o vraždě Němcova, březen 2015

Viz dale plukovníkův rozhovor pro list zavtra.ru z 19.11.014 ( Duginovy ultranacionalistické kruhy ) , který přetiskly The Moscow Times +  slon.ru.

Dokud potají 4.7.014 ze svým týmem neodjel ze Slavjanska, znovudobytého ukrajinskou armádou, byl Putinovým hrdinou ( v roli hrdiny vystupoval denně v ruské TV jako mytický „ dobrovolník „ ruského vojska na Krymu, ruská média poukazovala na výzdobu jeho kanceláře obrázky, které mu v době působení ve funkci „ ministra DLR „ posílaly ruské děti s nápisy „ Děkujeme za Donbas „ ), jakmile odmítl ve Slavjansku zůstat a zemřít, stal se zrádcem.

Protiruské sankce definitivně pohřbily uhasínající ruskou ekonomiku

Na podzim 2014, kdy se Kreml pokoušel vyjednat zrušení protiruských sankcí ( EU částečné sankce vyhlásila již 17.3.014 den po „ čečenském referendu „ o připojení Krymu k RF ), Putinova propagandistická média z hodiny na hodinu  přestala popisovat kyjevskou vládu jako fašistickou juntu, a slovo NovoRusko se stalo pro ruská státní média tabu.

Od zavedení sankcí se Kreml urputně snaží dosáhnout jejich zrušení, taktéž v zastoupení Putina Miloš Zeman, navzdory svému tvrzení, že sankce jsou k ničemu, a místo RF poškozují české zemědělství ( zajímavé, že neexistuje ani ruské zemědělství ani turistický ruch v RF, proč asi nejezdí do RF zahraniční turisté, vždytˇ i rumunský a bulharský venkov si oblíbili např. britští důchodci ).

V čem Putin spoléhá na Zemana, není jasné, ale na premiéra  Roberta Fica, předsedajícího EU, jako na bývalého svazáka, jenž za komunistického režimu trávil líbánky s dcerou místopředsedy Nejvyššího soudu ČSSR na Maltě, a jehož financují slovenští oligarchové, kteří financovali i prokremelského Mečiara ( Fico je napojený i na miliardáře, kteří vystudovali Moskevský institut mezinárodních vztahů/MGIMO, který řídí ruská rozvědka, tj. na dnešní šéfy investiční skupiny Penta Marka Dospiva a Jaroslava Haščáka ), spoléhá, že mu pomůže vylepšit obchodní vztahy RF s EU, tj. zrušit protiruské sankce, jak Fico v Kremlu 25.8.016 k výročí ruské okupace Československa (21.8.68) Putinovi přislíbil, navzdory tomu, že dle Zemana poškozují jen české zemědělce  ( německý historik Werner Imhof vrátil medajli za zásluhy z roku 011 Českému svazu bojovníků za svobodu/ČSBS poté, co stejnou medajli dostal v 6/016 i Zeman, jenž je jako člen ČSBS  vlastníkem již Kříže, stejně jako jeho šéf hradního protokolu Jindřich Forejt*1977, jenž dezinformoval o svém VŠ vzdělání, ale narodil se v ruských KLV, načež se Zemanem a s jeho medajlí povedených bojovníků za svobodu  vyfotil místopředseda Senátu Škromach, třebaže za magora Zeman označil profesora Martina Konvičku .

Na sjezdu ČSBS Zeman velice nechutně kritizoval kněze a katolického intelektuála Tomáše Halíka, místo aby zkritizoval Forejta, jenž zastává funkci bez VŠ vzdělání, Vratislava Mynáře, jenž pro svoji funkci nemá bezpečnostní prověrku, svého šéfporadce Martina Nejedlého, placeného ruským Lukoilem, který dostal od státu pokutu ve výši  27 miliónů, či nového šéfa Svazu prozemanovského Jaroslava Vodičku, kvůli kterému na post místopředsedy rezignoval 95letý válečný veterán Pavel Vranský, protože ve vedení Svazu ztratil důvěru – navíc Zemanův spolek pověřil svazačku Janu Bobošíkovou vedením lidické organizace, takže  z této pobočky vystoupily tři poslední žijící svědkyně vyhlazení Lidic ) …

Fico možná splní Zemanův sen z českobudějovického papamobilu, a protiruské sankce zruší, viz také Slovenské zbraně rizikem pro Evropu, novinky.cz o tom, jak islámističtí teroristé páchájí v Evropě útoky slovenskými zbraněmi.

Putinův „ ruský hrdina „ pluk. Girkin z Putinových propagandistických médií zmizel v okamžiku, kdy byl po své tiskové konferenci se zahraničními novináři Kremlem donucen předat svoji funkci ministra obrany místním proPutinovým aktivistům z řad nefalšovaných Ukrajinců – „ukrajinizace“ konfliktu po zdařilé „čečenizaci“ Putinovy války proti Čečensku.

Pluk. Girkin a spol. Putinovi vyčetli, že odmítl konfrontaci se Západem nikoliv, aby si zachoval tvář, ale protože Putin a jeho klika mají na Západě mnoho finančních zájmů, vklady na účtech a nemovitosti.

Girkin  v rozhovoru sarkasticky dodává, že dnes se Putin tváří, jako by k ruské invazi na východní Ukrajinu vůbec nedošlo, jako by ruská média nikdy nevyslovila slovo NovoRossija, a jako by Krym do RF spadl z nebes.

Pluk. Girkin považuje vojenské dobytí východoukrajinského území od Charkova u ruských hranic po Oděsu za lehký úkol, 25.8.016 Putin vyhlásil celoruskou bojovou pohotovost, stejně jako před zabráním Krymu, kdy veřejnost ujištˇoval, že jde „ skutečně, ale skutečně „ jen o vojenské cvičení …

V rámci cvičení má být Severomorsk u Murmansku na tři dny zahalen do zapáchajícího maskovacího dýmu ( „ neškodného „ jako byl nervový plyn FSB z Dubrovky ), aby 50.000 obyvatel nevidělo, co ruští vojáci na zdejší základně, kde kotví i jaderné ponorky, nacvičují ( do zamořeného Severomorsku nesmějí jezdit nejen zahraniční turisté, ale ani ruští občané, vstup do města je jen na propustku ).

Pluk. Girkin, jenž ve Slavjansku nechal s ledovým klidem popravit několik „separatistů“  z řad k tomuto účelu propuštěných místních kriminálníků, kteří terorizovali místní obyvatele, neuposlechl po sestřelení Boeingu MH-17 ruskou armádou a své následné tiskové konferenci, v němž svoji odpovědnost odmítl, Putinovu výzvu, aby se vrátil do MOW, a nejprve se skrýval v klášterech spřízněných s Duginem, poté se přesunul do MOW.

Polní uniformu a automatickou pistoli Stečkin (konstruktér Igor Stečkin ), která se mu na tiskových konferencích pohupovala na opasku, vyměnil za luxusní civilní oblek.

Pluk. Girkin „ Strelkov“, dnes monarchista, do hloubi duše zůstal obdivovatelem ruských carů a diktátorů všeho druhu, včetně Stalina.

Údajným monarchistou se stal na Moskevském institutu historie a archívnictví ( dnes Státní humanitní univerzita ), zajímala jej ruská občanská válka, která v roce 1917 vypukla po únorové buržoazní revoluci, která smetla cara, a nabrala na obrátkách po bolševickém puči z 25.10. (7.11) 1917.

Girkinovým osobním vzorem je bělogvardějský gen. Michail Drozdovskij /1881-1919/ z rodiny poltavského aristokrata generála Gorděje Drozdovského, vyznamenaného za krymské války, jenž měl 4 dcery a jednoho syna, jenž vystudoval prestižní Pavlovské vojenské učiliště v Petrohradě a Nikolajevskou akademii genštábu, během rusko-japonské války 1905 získal celou řadu vyznamenání za statečnost.

1907 se oženil se šlechtičnou, jejímž snem však bylo herectví, po 6 letech se jako bezdětní rozvedli, podruhé se Drozdovskij již neoženil.

1912 požádal ruský genštáb, aby se mohl zapojit do války na Balkáně, jeho žádost byla odmítnuta, v této době získal praxi letce i námořníka.

V 9/1914 ve svých Pamětech popisuje, jak měla jeho jednotka ze vzducholodi svrhnout bomby na německého nepřítele – po pár minutách po startu vzducholodˇsestřelila ruská armáda, které nikdo o jejím startu neřekl.

K Únorové revoluci 1917 a následné abdikaci Mikuláše II Drozdovskij napsal:

“ Armáda se začíná rozpadat pod vlivem anarchie ( Prozatimní vláda i bolševici vysílali do armády své politruky, kteří vojáky nabádali k odmítání poslušnosti, k vraždám důstojníků a k dezerci, bolševici znesvěcovali hroby padlých bělogvardějců ), a my v šoku, kdy se nám rozpadly všechny hodnoty, jen čekáme, třebaže před námi stojí ozbrojený nepřítel. V duši mám prázdno, ale kvůli pocitu osobní hrdosti nikdy nezakolísám v nebezpečí a neskloním hlavu před nepřítelem „ …

Drozdovskij anarchii ve svém pluku čelil bojem a železnou disciplínou, dezertéry nechával popravovat, stejně i ty, kteří odmítli uposlechnout rozkazy svých důstojníků.

Generálu Děnikinovi pomohl vytvořit dobrovolnickou Protibolševickou armádu, mj. převedl do jižního Ruska ruské oddíly z Rumunska ( „ Rumunský pochod „ ), bitvy proběhly mj. v Rostovu nad Donem, kdy bělogvardějcům pomohli doňští kozáci v čele s atamanem Petrem Krasnovem ) .

Palba.cz uvádí, že historici se shodují v názoru, že Děnikin a Kornilov udělali zásadní chybu, když v čele vojska nechali gen. Michaila Alexejeva, a nenahradili jej Drozdovským, že bylo kardinální chybou, že organizačně zdatný Drozdovský velel jen jedné divizi (  na jaře a v létě 1918 prošla boji s bolševiky o město Jekatěrinodar/dnes Krasnodar, ve které zemřel gen. Lavr Kornilov, a druhou bitvou o Kubáň ( kozácké území, kterým protéká stejnojmenná řeka), na podzim 1918 bojovala o Krym ).

Drozdovskij byl v 10/1918 v boji o Stavropol lehce zraněn do nohy, ale v nemocnici v důsledku nehygienického prostředí rána zhnisala, noha mu nakonec musela být amputována, krátce poté v 1/1919 v Rostově zemřel.

Drozdovskij kritizoval nejen generála Ivana Romanovského /1877-1920 /, ale i generála Antona Děnikina /1872-1947 US/.

Když se v roce 1918 Drozdovskij dozvěděl, že se Romanovskij stal náčelníkem genštábu Děnikina, prohlásil : „ S ním v této funkci je s námi konec !“

Kolovaly informace, že jej gen. Romanovskij odstranil, k podezření přispělo zavraždění Romanovského na ruské ambasádě v rumunské Konstanci v 4/1920, zastřelil jej poručík Mstislav Charuzin, zpravodajec generála Děnikina.

Pluk. Girkin ( rozvedený, 2 syny ) šéfuje protiukrajinskému, protiEU a protiputinovskému Výboru 25.ledna + Hnutí NovoRossija + neoimperialistickému Ruskému národnímu hnutí, které založil v 5/016 s cílem vytvořit nové carské Rusko. Tato Girkinova politická strana odmítá současnou KGB/FSB diktaturu „ Strachu „ pod vedením Putina, brutální zastrašování ruských občanů a protiputinovské opozice, cenzuru internetu, a požaduje zavést kvóty pro gastarbeitry v RF ze středoasijských republik a ze Severního Kavkazu.

Spoluzakladateli Výboru 25.ledna byli ultranacionalisté z ortodoxní církve kolem Dugina, + nacionální bolševici kolem Limonova, svého času v něm byl i bývalý Girkinův spojenec samotný spisovatel Eduard Limonov, šéf Národní bolševické strany, spisovatel Zachar Prilepin, člen Limonovy strany + stalinisté kolem spisovatele Kalašnikova, mj. tˇumenský blogger Alexej Kungurov + šéfredaktor nacionalistického webu Sputnik i Pogrom/SiP Jegor Prosvirnin*1986, + zakladatel Národně demokratické strany Konstantin Krylov ).

Ve Výboru 25.ledna jsou však nejen představitelé ultranacionalistů, církve a monarchistů, ale i socialisté a komunisté v opozici vůči Putinovi, většina z nich v roce 010 podepsala online petici „Putin musí odejít“.

Počátkem 90.let Girkin spolu s Duginem a Borodajem psali pro ultrapravicový plátek Zavtra Alexandra Prochanova.

Girkin rovněž psal jako „ pluk. v záloze „ o BV tématech, psal pro proruskou abcházskou tiskovou agenturu ANNA, ruskojazyčnou Kremlem financovanou publikaci, která vyzývala k připojení gruzínské Abcházie k RF.

Girkin tvrdí, že spolu s Borodajem pracovali pro ochranku Putinova oligarchy Konstantina Malofejeva, jenž sponzoruje ruskou FSB pravoslavnou církev.

Když se v 3/016 pluk. Girkin objevil spolu Olegem Carevem a Pavlem Gubarevem na Moskevském ekonomickém fóru, Jaroslav Grekov  z Echo Moskvy obvinil vládní organizátory z podpory terorismu.

Girkin si stěžuje na nedostatek prostoru ve veřejnoprávních médiích s tím, že  nemá o zájem novinářů nouzi, ale pokaždé, když mu novináři zavolají a domluví si schůzku, pokaždé ji pod tlakem FSB odřeknou ( takto Putin již jako šéf FSB od 7/98 zabránil medializaci životního příběhu ing. Vladimíra Ijušina/1927-2010/, jenž krátce před padákovým skokanem Gagarinem, jenž neuměl vyměnit ani žárovku, natož manuálně pilotovat let, nejen obletěl zeměkouli, ale zejména se ručním ovládáním rakety vrátil zpět na Zem, což se nikdy předtím ruským kosmonautům nepodařilo, protože Koroljev měl za úkol připravit jen úspěšné oblety, zpáteční cesta nebyla pro Kreml důležitá, proto kosmonauti nedostávali ani instrukce pro manuální ovládání rakety, viz mé články Gagarin a ti druzí + Gagarin versus Iljušin II ).

Politický komentátor a šéf ruského střediska Sova Alexandr Věrchovský tvrdí, že se Putinův režim, podporující ultranacionalisty a fašisty napříč Evropou, v RF represívně zaměřuje na s FSB nespolupracující krajní pravici, např. na podzim 014 FSB zlikvidovala neonacistické skupiny, které s ní nespolupracovaly.

FSB si vytvořila vlastní ultranacionalistické struktury vedené typy jako je vůdce Nočních vlků Alexandr Zaldostanov, zejména Hnutí za národní osvobození/NOD, založené v roce 011 pro vlast a pro Putina ( za osvobození RF z koloniální závislosti na US, před vstupem do jeho sídla je nutné si utřít nohy do US vlajky ), zhruba 200.000 členů, vedené poslancem Putinovy strany, veteránem z Afghánistánu a ex náměstkem ministra pro atomovou energii Jevgenijem Fedorovem.

Mládežníky NOD vede modelka Maria Katasonová, Denis Ganič vede ideologický výbor, koordinátorem masových akcí je Sergej Smirnov, v minulosti policejně stíhaný pro mučení, jenž šéfuje i společnosti prodávající drahokamy.

NOD založilo hnutí SERB/Radikální osvobozenecké hnutí za osvobození  jihovýchodní Ukrajiny od kyjevského fašismu v čele s Gošou Tarasevičem. Národní umělec Josif Kobzon, přítel Karla Gotta, poslal hnutí děkovný dopis za „humanitární“ pomoc „civilistům“ Donbasu …

Všechny tyto putinoidní organizace svatojiřské stužky se nazývají Bojové organizace ruských nacionalistů / BORN, jsou nasazováni i při demonstracích Putinových odpůrců, při kterých je brutálně napadají ( rozbité lebky, zlomená žebra ) , mj. 75.letého důchodce Vladimíra Jonova , protiputinovského aktivistu, polili v obličeji žíravinou. Jsou využíváni i jako agent provokatéři.

Putinoidní hnutí Antimajdan, které vzniklo proti páté koloně v RF, vede mj. FSB motorkář, zubní chirurg a mistr bojových umění Zaldostanov, a senátor Dmitrij Sablin, od roku 00 zástupce šéfa organizace Bojové bratrstvo, spolu s manželkou jsou miliardáři.

V čele hnutí Antimajdan je dále publicista Nikolaj Starikov, další představitel Antimajdanu, stejně jako zpěvačka Viktoria Cyganova, + mistryně světa v kickboxu Julia Berezikova + šéf továrny Uralvagonzavod Alexej Balyberdyn, viz nezávislý internetový magazín FreeMagOne z 11.12.015 „Noví putinoidi opět v boji, kdo nahradil hnutí Naši“.

Bývalé proruské dobrovolníky na východní Ukrajině, kteří sloužili za žold v řadách „ separatistů „, FSB, aby je měla pod kontrolou, sdružila do Svazu donbaských dobrovolníků ( 7.000 členů, dle Borodaje v létě 014 bojovalo za ruské zájmy však 30.000 „ dobrovolníků „ ), řízeném Alexandrem Borodajem, důstojníkem FSB, „ premiérem DLR „ v době, kdy byl Igor Girkin  jejím „ ministrem obrany „ .

V té době byl šéfem proruských milic domobrany, napojený na ortodoxní církev, důstojník GRU Igor Bezler „ Běs“ , Kyjevem obviněný z mučení ukrajinských civilistů a vojáků, jenž odmítl poslouchat rozkazy Kremlem dosazených loutek DLR.

Bezler je dle Kyjeva osobou, která na audiopáskách, které Kyjev vlastní, vyjednává o ( nějakém ) sestřeleném letadle s ruským organizátorem, přičemž hovor začíná jeho slovy „ Právě jsme sestřelili letadlo „ …

Oleksandr Daniljuk, poradce ukrajinského ministra vnitra, 7.11.014 na svém FB napsal, že Bezlera zavraždily ruské tajné služby, protože byl nekontrolovatelný a nechtěl se jim podřídit, jiní jeho smrt vyvraceli.

Bezler 1.11.014 zmizel na cestě do Horlivky, kde měl kontaktovat jistého vysoce postaveného ruského důstojníka „ Suvorkina“ , na straně druhé byl Igor Bezler jediným představitelem DLR, jenž průběžně a aktivně vyjednával s ukrajinskými úřady, potvrdil bývalý guvernér Doněcké oblasti miliardář Serhij Taruta s tím, že Bezler, jenž skončil jako velitel milic domobrany v Horlivce, nesouhlasil s tím, aby jeho milice vraždily a plenily na příkaz svých ruských sponzorů.

Koncem prosince 014 se Girkin ohradil proti zavraždění ruskými tajnými službami i dalšího velitele, Alexandra Bednova „ Batmana „, a kritizoval ruské bombardování doněckého letiště.

Pluk. Girkin tvrdí, že Putinova klika v době protiruských sankcí, které ruskou ekonomiku dorazily ( Putin v 12/014 prohlásil, že naopak protiruské sankce z RF učiní vyspělý průmyslový stát ) žádnou imperialistickou politiku  provádět nemůže, jen dělá dusno, zatímco důstojník FSB a Girkinův dlouholetý kolega Borodaj o Girkinovi prohlásil, že „ vyzývá k revoluci, jen aby se stal Někým a získal moc, proto je zrádcem „ ( Girkin tvrdí, že nerozhodný a slabý Putin může očekávat něco na způsob tureckého puče „ …  viz rozhovor plukovníka Girkina pro list Le Monde ze 14.8.016).

V MOW tak stále probíhá boj o moc – dva členové Girkinova Výboru 25.ledna, který kritizuje i Putinovu válku v Sýrii, a který Putin nazývá pseudovlasteneckým, placeným Washingtonem, byli v létě 016 zatčeni ( Putin v létě 016 stáhl několik divizí k ukrajinským hranicím, a odvolal z funkce Sergeje Ivanova (KGB), šéfa Prezidentské kanceláře, o kterém bývalý Putinův poradce Andrej Illarionov v době březnového puče (015) proti Putinovi po zastřelení Borise Němcova (27.2.015 ) napsal, že Sergej Ivanov „ vystřídal Putina „ ).

Putinovi hackeři z uskupení Sprut 31.7.016 dle informnapalm zaútočili proti bloggerovi z LiveJournal, orientalistovi Anatoliji Nesmiljanovi/ „El Murid“  z protiputinovského Výboru 25.ledna, jenž ostře kritizuje Putinovo syrské tažení .

Nesmiljanův kolega z Výboru 25.ledna Maximl Kalašnikov ( stalinista ) prohlásil, že hackerský útok nařídil divadelník Vladislav Surkov, jeden z ideologů Putina a Ramzana Kadyrova .

Jegor Prosvirnin varoval Německo, aby se jednoznačně připojilo na stranu RF, která z jeho území, aby se mohlo sjednotit, stáhla armádu o síle 300.000 mužů, kteří poté místo v teplých kasárnách přespávali na zasněžených polích v polních stanech, + 5.000 tanků, 1.500 letounů a 10.000 dělostřeleckých systémů, včetně taktických jaderných zbraní.

Němci však nenaplnili sen CHDG o spolupráci mezi Východem a Západem od Lisabonu po Vladivostok, takže by si měli dávat dobrý pozor na Putinovu soukromou armádu.

Viz také ze stejného webu článek Hackeři odhalili chystanou provokaci RF ve Lvově ke Dni nezávislosti z 22.8.016.

Autor: Andrea Kostlánová | pondělí 29.8.2016 13:47 | karma článku: 21,56 | přečteno: 919x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 493x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 491x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 721x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 265x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Nekonečná švédsko-ruská hra v kauze Wallenberg

Nejen v KGB/FSB Rusku,ale ani ve Švédsku nemá veřejnost přístup k některým archívním složkám, mj. ke složce švédského diplomata Sverkera Aström či k veřejným Pamětem klíčových svědků, NKVD agentů, zejm. hraběte Kutuzova-Tolstého.

23.10.2023 v 12:29 | Karma: 8,00 | Přečteno: 245x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Kreml 1991 pověřil stalinistu, aby "prověřil" Wallenbergův osud

1991 Kreml pověřil bývalého šéfa Komsomolu Vjačeslava Nikonova ( *1956 ), vnuka Stalinova ministra zahraničí Molotova ( „ Jsem pyšný, jak byl děda moudrý a tvrdý, i na to, že jej Churchill srovnal s turkomongolským dobyvatelem ).

14.10.2023 v 19:51 | Karma: 12,98 | Přečteno: 282x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, 1965 švédská vláda odmítla vydat pluk. Wennerströma za Wallenberga

Pavel Sudoplatov /1907-1996/ ve svých Pamětech z roku 1994 tvrdí, že Wallenberg byl otráven Stalinovým biochemikem na výrobu jedů Grigorijem Mairanovským /1899-1964/ židovského původu, jenž šéfoval několika NKVD tajným laboratořím

13.10.2023 v 20:34 | Karma: 11,00 | Přečteno: 321x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Lhaní Kremlu a KGB kolem Wallenberga v 50.letech

Navzdory žádostem Wallenbergovy matky z jara 1945 a v letech po válce začalo Švédsko opakovanými diplomatickými nótami tlačit Kreml, aby objasnil, co se stalo s Wallenbergem, až po smrti Stalina v roce 1953.

2.10.2023 v 16:35 | Karma: 14,97 | Přečteno: 318x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, přeměna „osvobozených„ zemí do sovětských kolonií

Stalin byl pragmatický, něčí minulost jej zajímala jen tehdy, když se dala využít pro budoucnost. Proto zatčení Wallenberga nelze vysvětlovat skutky, které v minulosti udělal či neudělal, spíše se zabýval tím, co by Wallenberg

1.10.2023 v 22:21 | Karma: 13,43 | Přečteno: 340x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Abcházie, genocida Gruzínů z roku 1993 zůstala nepotrestána a tabu

Osetský a abcházský separatismus Kreml proti Tbilisi dlouhodobě organizoval - Rusko potřebovalo strategický gruzínský přístav Suchumi, proto financovalo abcházské „ separatisty“ – své loutky, aby Abcházii, v níž Abcházové byli

30.9.2023 v 20:48 | Karma: 12,62 | Přečteno: 370x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, dohoda mezi Kasztnerem a Eichmannem 1944

Wallenberga s nizozemským občanem Lolle Smitem v Budapešti spojuje nejen spolupráce s jeho dcerou Berber Smit, ale i další skutečnost: Madˇarsko v 12/1941 vyhlásilo válku US a Británii, takže se automaticky dostalo do války i s

26.8.2023 v 18:49 | Karma: 14,58 | Přečteno: 367x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, spojenci Stalinovi prodali Polsko, ČSR a Madˇarsko

V říjnu 1944 Churchill navštívil Moskvu, aby se Stalinem jednal o poválečných sférách vlivu, a odsouhlasil Stalinovi jeho 80% podíl při „ osvobození „ Madˇarska ( odpůrce jednání gen. Sikorski byl odstraněn již 1943 ).

12.8.2023 v 19:38 | Karma: 20,28 | Přečteno: 627x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Horthyho Madˇarsko – centrum protinacistických sítí, zejména polské Armiji krajowe

Na rozdíl od Tisovy klerofašistické diktatury na Slovensku bylo Madˇarsko monarchisty admirála Horthyho centrum uprchlíků všeho druhu utíkajících před německými úřady - od britských válečných zajatců po sítě polské Armiji Krajowe

21.7.2023 v 21:08 | Karma: 16,21 | Přečteno: 431x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg nebyl švédským diplomatem a nepracoval pro Švédsko

Osud Raoula Wallenberga v sovětském zajetí se nepojí s jeho činnostmi směřujícími k záchraně madˇarských Židů, jak se v souvislosti s ním píše. Zabýval se daleko delikátnějším posláním - zpravodajstvím pro spojence.

19.7.2023 v 21:28 | Karma: 12,98 | Přečteno: 388x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg II : Admirál Horthy, na rozdíl od slovenské vlády, Židy odmítl nacistům vydat

Admirál Horthy, na rozdíl od slovenské vlády, madˇarské Židy odmítl nacistům vydat, zatímco slovenská vláda jako jediná na světě své vlastní Židy nacistům sama nabídla. Spojenci měli s Madˇarskem své plány, nešlo jen o Židy.

16.7.2023 v 0:42 | Karma: 14,68 | Přečteno: 417x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Maska spadla, Prigožin bojuje za fsb proti Kremlu

Ráno 24.6.23 Rusové Prigožina oslavovali, s wagnerovci si pořizovali fotky. Než zastavil pochod a přijal " bezpečnostní záruky“ od Putina

6.7.2023 v 14:34 | Karma: 19,29 | Přečteno: 609x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Prigožin ? Kdo se pokusil o weekendový puč v Rusku I.

Viz mé články k Prigožinovi a k Wagnerově skupině, mj. o aktivitách wagnerovců v Africe ( mají zde smlouvy s proruskými vládami na výcvik vládních jednotek + těžbu ropy, zlata a diamantů, nejvíc jich je ve Středoafrické republice

5.7.2023 v 8:24 | Karma: 15,06 | Přečteno: 489x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Raoul Wallenberg, švédský diplomat, unesený a zavražděný komunisty v Moskvě ( úvod )

Sovětský svaz měl být vyloučen z RB OSN již po krvavém potlačení protisovětského madˇarského povstání 1956, poté po okupaci Československa 1968. Rusko mělo být vyloučeno z RB OSN již po krvavé genocidě Gruzínů v Abcházii 1993

3.1.2023 v 18:50 | Karma: 18,98 | Přečteno: 514x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Zavraždění tří ruských novinářů ve Středoafrické republice 2018

V Putinově Rusku nejen nepohodlní novináři pravidelně vypadávají z oken, jsou zastřeleni, otráveni, či umírají na „ infarkt „. Policie vždy tvrdí, že spáchali sebevraždu pod vlivem drog, nebo vypadli „ neštˇastnou náhodou „.

6.12.2022 v 21:02 | Karma: 14,58 | Přečteno: 472x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Probíhá v Moskvě puč ?

V Moskvě se něco děje, probíhá nejen masové zatýkání velitelů, ale ve městě byly rozmístěny i elitní jednotky Národní gardy - Dzeržinského divize. Doprava v centru města byla zablokována.

8.10.2022 v 20:00 | Karma: 17,64 | Přečteno: 648x | Diskuse| Společnost
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz