Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Putin před volbami (18.9.) nařídil pochytání imperialistických agentů

Z Putinova Ruska vychází stále více hackerských útoků od státních hackerů placených Kremlem. FBI tvrdí, že se Kreml pomocí hackerských útoků bude snažit ovlivnit i nadcházející ( nejen ) US prezidentské volby.

Putinovi hackeři napadli počítače obou hlavních US stran, a kremelští agenti se budou snažit volební hlasy kupovat ( v RF se při volbách kupčí až s 18% hlasů).

S tím, jak volební preference Putinovy strany Jednotné Rusko po okupaci Krymu (014) a vraždě Borise Němcova ( 015) prudce klesly, ( v 7/016 by Putinovu stranu, v jejímž čele stojí Medvěděv,  volilo jen 31% občanů ), Putinova FSB se bude snažit zfalšovat i ruské parlamentní volby, plánované na 18.9.016.

K nim Putin již v 2/016 komicky předeslal, že se zahraniční imperialisté snaží ovládnout ruské volby, a vyzval FSB agenty k přísné ostražitosti a k pochytání ruských agentů zahraničních imperialistů, aby jim překazili vměšování se do voleb s tím, že každý dobře ví, že existují jisté techniky, jak volby zfalšovat ( a jak umlčet opozici ), což FSB nesmí dovolit, protože se jedná o přímé narušení suverenity RF, hromoval Putin  ...

Putin samozřejmě nikdy žádné volby nevyhrál, především jej nikdy nevolila velká města v čele s MOW a Petrohradem, viz mé články Putin překvapivě nevyhrál volby, + Lukašenko chce do NATO + Politkovská, Ramzan Kadyrov a soutěž o nejhezčí obrázek Putina.

V 7/00 Putin ve svém prvním projevu v Dumě oznámil svoji koncepci „ řízené „ demokracie a tuhé centralizace na úkor pravomocí ruských regionů.

1.12.01 byla vytvořena Putinova strana Jednotné Rusko, Putinova prodloužená ruka, jejíhož šéfa Putina ( 08-012), jenž nikdy nebyl jejím členem, v 4/012 při opětovném prohození funkcí premiér-prezident ( místo řádných voleb ) vystřídal Medvěděv.

Strana měla Putinovu kliku podporovat proti v té době svobodné Dumě a proti v té době mocným gubernátorům ( v 6/016 FSB zatkla v moskevské restauraci gubernátora Kirovské oblasti a Putinova kritika Nikitu Bělycha „ při přijímání úplatku „, již v 2/016 byl Bělych na koberečku u Putina, Chodorkovskij jeho zatčení okomentoval, že Bělych má, co si zasloužil - neměl spolupracovat s Putinovým režimem )  …

V 12/03 Putinova strana v parlamentních volbách  „ vyhrála „ ( z důvodu prezidentských „ voleb „ v roce 04 Putinova strana musela vyhrát ), protože média již byla částečně umlčena, a hlavní Putinovi kritici z Dumy byli již po smrti.

Prominentní Galina Starovojtová, která se stavěla proti jakékoliv válce v Čečně,  byla zastřelena ve svém bytě v Petrohradu 20.11.98, 4 měsíce poté, co se Putin stal šéfem FSB, bývalý armádní důstojník Sergej Jušenkov byl v MOW zastřelen 17.4.03 pár hodin poté, co svoji Ruskou liberální stranu, aby se mohla zúčastnit prosincových parlamentních voleb 03, zaregistroval, třebaže jej FSB ( gen. FSB Michailov, ale i samotný Putin, jenž jej navštívil v jeho kanceláři v Dumě ) varovala, aby tak nečinil ( spoluzakladatel strany Vladimír Golovlov se registrace nedožil, byl zastřelen již 21.8.02 ).

Jušenkov při srpnovém puči z roku 91 zorganizoval k ochraně parlamentu lidský řetěz , a byl prominentním kritikem obou ruských tažení do Čečny s tím, že jsou nezákonná, navíc šéfoval parlamentnímu výboru, který vyšetřoval  útoky proti  panelákům z léta/podzimu 99, a došel k jednoznačnému závěru, že je zorganizovala FSB, vyšetřoval i útok proti Dubrovce z 10/02, a došel ke stejnému závěru, což mu potvrdil FSB agent provokatér Chanpaš Terkibaev, přímý účastník obsazení Dubrovky v roli teroristy, o kterém  Jušenkova při návštěvě Londýna informoval Litviněnko, a Jušenkov následně informoval Politkovskou, družku Ščekočichina ( zastřelená na Putinovy/Kadyrovy narozeniny 7.10.06 ), která Terkibaeva poté objevila v tiskovém odboru ruské vlády, krátce nato, ještě před rozhovorem s ní, Terkibaev  zemřel v Čečně při „autonehodě“ ).

Další Putinův nekompromisní kritik Jurij Ščekočichin , člen Jušenkovy vyšetřovací komise, byl v MOW otráven neznámou ( radioaktivní ) látkou, do 14 dní 3.7.03 v MOW ústřední FSB nemocnici zemřel.

Putin následně z politických vražd cynicky obviňuje nejbližší přátele obětí ( viz vražda bankéře Kozyreva, jenž bojoval proti praní špinavých peněz v ruských bankách ), také v případě vraždy Jušenkova postavil před soud spoluzakladatele Jušenkovy strany Michaila Kodaneva, třebaže Jušenkovi pravidelně veřejně hrozil gen. FSB Alexandr Michailov.

Na rozdíl od US politických stran je Putinova strana Jednotné Rusko pouze stranou vládní, nikoliv vládnoucí, nemá žádnou politickou moc, je jen vykonavatelem Putinových nařízení, individualismus v ní není podporován, převládá pasivita.

Putinova strana je navíc organizačně velmi slabá ( přezdívaná „ virtuální „ ), v ruské společnosti kořeny nezapustila, třebaže Kreml tvrdí, že má 2 milióny členů, o čemž každý pochybuje.

V roce 07, když již skonali či byli zastrašeni všichni jeho nejžhavější kritici, Putin se rozhodl svoji virtuální stranu modernizovat, aby vypadala jako politické strany na Západě ( Putin ze Západu zkopíroval úplně všechno ), proto se v roce 07 v RF konaly první ruské primárky - v ruské verzi.

V 11/09 Putin svým nařízením učinil primárky povinné, přes odpor Medvěděva, jenž primárky považuje za frašku zejména v RF, kde se při volbách masově podvádí, kupují se hlasy, a v níž se střílejí političtí odpůrci a příliš zvídaví novináři.

Medvěděv v souvislosti s Putinovým nařízením o povinných primárkách veřejně připustil, že ruské volby nejsou demokratické, dnes ruská média tvrdí, že měl na mysli US primárky  …

V roce 08 Putin ústavní změnou prodloužil volební období parlamentu na 5 let a prezidentské na 6 let, prezidentskou republiku s dekorativním parlamentem zavedl již Boris Jelcin s ústavou z 10/93.

Ruská verze (pseudo) primárek

Na rozdíl od US primárek ÚV Putinovy strany při finálním výběru kandidátů k výsledkům hlasování vůbec nepřihlíží, což dokonce jasně říká Putinovo nařízení z 11/09 s tím, že „ hlasování není procedurou pro výběr kandidátů „ , tj. vedení strany k výsledkům hlasování nemusí přihlédnout, může měnit pořadí nebo si dosadit své vlastní kandidáty, o kterých se vůbec nehlasovalo – tímto způsobem byli šéfem strany Medvěděvem na příkaz Putina dosazeni a ve funkcích ÚV strany zůstali Vjačeslav Volodin ( na US seznamu sankcionovaných ), zástupce šéfa Putinovy prezidentské kanceláře, jenž převzal funkci ideologa Putinova Absurdistánu odsunutého divadelníka Surkova, dále filmový režisér Stanislav Govoruškin *1936 ( jeho otec, donský kozák, byl bolševiky zatčen v rámci genocidy kozáků, kterou prováděl bolševický zločinec Jakov Sverdlov ).

Govoruškin, za pěrestrojky demokrat, se po rozpadu SU opět přidal ke komunistům, později k putinoidům,  v roce 012 řídil Putinovu prezidentskou kampaň, za což byl v roce 013 jmenován funkcionářem ÚV Putinovy Strany, a v 3/014 byl jedním ze signatářů ruské anticharty, která Putinovi odsouhlasila okupaci Krymu.

Dalším dosazeným do ÚV Putinovy strany byla nechvalně proslulá prokurátorka Krymu Natálie  Poklonská*1980, která  až jako pátá z oslovených přijala během ruské okupace Krymu okupanty nabízenou funkci generálního prokurátora Krymu ( a bude pravděpodobně prezidentským pseudokandidátem proti Putinovi ve volbách 2018 ), v roce 015 byla Putinem vyznamenána, na Ukrajině je trestně stíhána.

Dále v ruské verzi primárek může vedení strany vítěze vyloučit i pod nejrůznějšími formálními záminkami, např. pro riziko jejich pověsti …

V Petrohradu se např. v primárkách utká poslanec Vitalij Milonov, autor zákona zákazu homosexuální propagandy u nezletilých, s právníkem Jurijem Šuvalovem ( nezávislý kandidát + bývalý náměstek premiéra Medvěděva + tiskový mluvčí Dumy ), kterého Milonov obvinil, že při minulém sčítání hlasů nechal přivolat mládežníky, vyzbrojené pistolemi ( jak řekl Stalin : „ Není důležité, kdo hlasuje, ale kdo hlasy sečítá „ ).

( Igor Šuvalov, bývalý náměstek premiéra Putina v letech 08-012 jako šéf ruského organizačního výboru přiměl FIFA, aby Rusku přikleplo konání FIFA poháru pro rok 018. Šuvalov je miliardář, vlastní akcie Gazpromu přes firmu Sevenkey, registrovanou na Bahamách, list The Wall Street Journal + The Financial Times jej v 3/012 obvinily z konfliktu zájmů + ze zpronevěry miliónů dolarů z Jukosu, listy  uvedly, že má byt v LON za 12 miliónů liber + v MOW za 10 mil. dolarů, soukromým tryskáčem převáží psy své miliardářské manželky na výstavu napříč Evropou ) .

Putinových primárek se 22.5.016 dle Putina účastnilo přes 10 miliónů Rusů, zatímco ruská mimoparlamentní opozice z Demokratické koalice, která se 29.5.016 taktéž pokusila o primárky, musela od jejich konání pod tíhou hackerských útoků Putinova režimu upustit.

Navzdory Putinovu nařízení o povinném konání primárek, nikdo z kandidátů nikdy nepožádal o větší průhlednost primárek, natož aby někdo navrhl, že by povinnými primárkami měli projít i prezidentští kandidáti Putinovy strany pro prezidentské volby v roce 018.

 

Autor: Andrea Kostlánová | pátek 2.9.2016 16:27 | karma článku: 18,04 | přečteno: 458x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 496x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 492x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 722x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 266x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Nekonečná švédsko-ruská hra v kauze Wallenberg

Nejen v KGB/FSB Rusku,ale ani ve Švédsku nemá veřejnost přístup k některým archívním složkám, mj. ke složce švédského diplomata Sverkera Aström či k veřejným Pamětem klíčových svědků, NKVD agentů, zejm. hraběte Kutuzova-Tolstého.

23.10.2023 v 12:29 | Karma: 8,00 | Přečteno: 246x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

KOMENTÁŘ: Na vině je přece vždycky žena... Feriho případ odstartoval změny

24. dubna 2024

Premium Tři roky nepodmíněně a zaplacení odškodného třem obětem. Takovým potvrzením rozsudku v pondělí...

Opilá policistka, která zaklekla dívku před klubem, nijak potrestaná nebyla

24. dubna 2024  9:55

Policista, který v únoru na pražském Smíchově brutálně napadl a zaklekl 19letou dívku, byl zproštěn...

Šojguův zástupce skončil v poutech, za vzetí obřího úplatku mu hrozí vězení

24. dubna 2024  9:36

Ruské úřady v úterý večer informovaly o zadržení náměstka ruského ministra obrany Timura Ivanova...

Konec výjimky, Stanjura chystá daň na tiché víno. Lidovci nejsou proti

24. dubna 2024  9:16

Výjimka ze spotřební daně pro tiché víno, kterou loni při jednání o úsporném balíčku uhájili...

  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz