Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kreml sabotuje boj proti AIDS v RF

Obyvatelé Krymu po anexi Putinem vystřízlivěli, dnes přiznávají, že zchudli, protože mzdy v době, kdy RF zkrachovala nejen z důvodů protiruských sankcí, zůstaly stejné, ceny ale vzrostly na ruskou úroveň.

Navíc Kreml na Krymu zničil nejen zdejší občany, kteří ruskou okupaci odmítli, ale i turistický ruch ( Rusové dávají přednost TR, izraelským, egyptským, italským a francouzským plážím, turistickému ruchu nesvědčí ani po poloostrově pobíhající ruští vojáci, ani Putin civící na každém rohu 24 hodin z velkoplošných obrazovek, řešící vše možné i nemožné ).

«?? ????? ???? ? ?????????? ???????». ?????????? ???????? – ? ?????? ? ?????????? ? ??? / 6.3.016 ukrajinský diplomat v OSN : „ Bojujeme s ruskými barbary „,.   http://ru.krymr.com/content/article/27591458.html

Putin žádný boj proti AIDS, současné ruské metle ( za cara a bolševiků to byla příjice/syfilis, kterou měly celé rodiny od novorozenců po starce ), nemá zapotřebí, většinu času se svojí oblíbenou ponorkou tráví ozdravným pobytem na břehu Černého moře v Soči, tak jako jeho předchůdce Stalin (Josif Džugašvili *1878 z gruzínského Gori) , jenž si městečko Soči, 40 km od gruzínských hranic, proslulé od 19.stol. svými termálními prameny, oblíbil již ve 20. letech minulého století, a 1936 si zde nechal vystavil rezidenci – dáču Zelenaja rošča/houština ( aby splynula s okolním lesem ), ve které trávil až 4 měsíce v roce, po válce 6 měsíců, zatímco SU pracující se plahočili na polích a v továrnách .

Členové Politbyra museli léto trávit v Soči se Stalinem, protože denně pořádal nechutné pitky, na kterých se bavil tím, že je urážel.

5.3.016 v den smrti Stalina se v MOW objevil plakát s nápisem :“ Zemřel tenhle, zemře i ten druhý „ …

«????? ???, ?????? ? ????». ? ???? ?????? ??????? ? ?????? ???????? ??????  https://openrussia.org/post/view/13303/

Putin má v Soči dva luxusní paláce, oficiální se jmenuje Bočarov Ručej-2 se sportovními středisky i s tiskovým střediskem.  V palácích v Soči mu dělal společníka nejen Medvěděv, ale i Silvio Berlusconi, jenž jej na oplátku hostil ve své vile na Sardinii ( ve svém paláci v Soči Putin vyváděl z míry i Merkelovou).

Dnes zde tráví čas se svojí čínskou přítelkyní Wendy Murdochovou.

ZOH v Soči, Putinem uspořádané jako kouřová clona k obsazování Krymu, byly nejdražší v historii OH ( 37mld euro „ přiznaných „ ) +  zde Putin nechal postavit za 250 mil. euro nový okruh pro Formuli-1 Velké ceny Ruska, takže není divu, že Kreml nemá na zdravotnictví.

Počet nemocných s TBC a AIDS roste v Putinově říši geometrickou řadou, v RF je zhruba 1.5 mil. registrovaných nakažených virem HIV, v roce 015 bylo zaregistrováno nových 100.000 nakažených, drtivá většina z nich jsou heterosexuálové, nikoliv homosexuálové, 57% z nich jsou narkomané.

Mnoho ruských narkomanů s drogami začalo a virem HIV se infikovalo v ruských věznicích ( viz můj článek AIDS a východní Evropa ).

Kreml a FSB ortodoxní církev zakazují osvětu a programy preventivní péče – narkomanům a nakaženým virem HIV pomáhá jen pár dobrovolníků v terénu z nevládních organizací, zejména z moskevské Nadace Andreje Rylkova pro zdraví a sociální spravedlnost, kterou Putin 29.6.016 prohlásil za „ zahraničního agenta „ dle svého zákona z roku 012 o financování nevládních organizací ze zahraničí, protože Nadace se spoluúčastní programu OSN ( ruský stát nedává Nadaci ani jeden inflační rubl ), navzdory tomu, že Putinův zákon o zahraničních agentech ze své působnosti ( teoreticky ) vylučuje nevládní organizace působící v sektoru zdravotnictví, které se jako zahraniční agenti musejí nahlásit samy, jinak riskují vysokou pokutu a posléze zákaz činnosti, a nesmějí vydávat vlastní osvětové publikace neschválené Putinem  …

V MOW je jen pár lékáren ( jedna z nich je v chudinské čtvrti Izmajlovskaja ), které bez předpisu prodávají devastující drogu tropikamid, na první pohled nezajímavý lék k léčbě banálních očních chorob ( oční kapky ).

Někteří je používají ke skrytí závislosti, protože tropikamid rozšiřuje zornice, které mají narkomani po otravě opiáty (LSD, heroin, pervitin, kokain, kodein, amphetamin ) výrazně zúžené, návyk na tropikamid  nastává velmi rychle, ve zvýšených dávkách jej narkomané používají intravenózně.

Drogovou náhražku metadon Putin zakázal s tím, že  drogovou závislost jen zvyšuje.

Ředitel ruského Federálního střediska pro boj s AIDS Vadim Pokrovskij  přístupu Kremlu lituje s tím, že situace v RF je naprosto zoufalá, a slova „ boj s AIDS „ jsou jen naprosto symbolická.

Putinův upjatě konzervativní program boje proti AIDS z roku 015 vůbec nezmiňuje slovo „ narkoman „.

V 5/016 zdravotní experti Kremlu vydali zprávu, ve které označují za hlavního šiřitele viru HIV výrobce prezervativů, kteří jednak mají na šíření viru HIV obchodní zájem, a jednak znemravňují mládež, protože ji ponoukají, aby provozovala nemanželský sex.

Kreml na svůj „ strategický „ program boje s AIDS vyčlenil jen pár rublů, takže jen jedné třetině virem HIV nakažených lze podat antiretrovirotika.

V MOW služeb nemocnic mohou využít pouze ti, kteří mají v MOW trvalý pobyt, navíc jen tři nemocnice pro 12 miliónovou Moskvu nabízejí služby HIV pozitivním.

Vadim Pokrokovskij prohlásil, že ruský stát navzdory svému vyhlášenému „ strategickému „ boji s AIDS , žádný boj s AIDS nevede.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Andrea Kostlánová | pondělí 5.9.2016 14:45 | karma článku: 19,69 | přečteno: 623x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 496x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 492x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 722x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 266x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Nekonečná švédsko-ruská hra v kauze Wallenberg

Nejen v KGB/FSB Rusku,ale ani ve Švédsku nemá veřejnost přístup k některým archívním složkám, mj. ke složce švédského diplomata Sverkera Aström či k veřejným Pamětem klíčových svědků, NKVD agentů, zejm. hraběte Kutuzova-Tolstého.

23.10.2023 v 12:29 | Karma: 8,00 | Přečteno: 246x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nenávist vůči Ukrajincům, segregace Romů. Amnesty International kritizuje Česko

24. dubna 2024  2:28

Ukrajinští uprchlíci se loni v Česku potýkali s nenávistnými projevy a diskriminací, pokračovala...

Místo do šrotu do opravny. Směrnice EU prodlouží záruku a zakážou „kazítka“

24. dubna 2024

Premium Do budoucna by měla být oprava rozbitých a porouchaných domácích spotřebičů jednodušší. A stejně...

Ignorovat, nebo demaskovat? Německá média řeší, jak informovat o AfD

24. dubna 2024

Premium Je to teď horké téma. Německá mainstreamová média stojí před volbou, nakolik a jakým způsobem...

Šibal z Prahy podmázl průvodčího, s Lorenovou v negližé předběhl konkurenci

24. dubna 2024

Seriál Byla teprve na začátku kariéry, ale fotografové na ni už stáli fronty. Snímek mladičké Sophie...

  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz