Miloš Zeman Normalizátor

26. 10. 2016 11:10:49
Miloš Zeman se svatozáří kolem hlavy na zasedání VS OSN v 9/016 vyzval k boji proti terorismu, o kremelském terorismu však pomlčel ( z historie viz Vladislav Svoboda blog idnes SU imperialismus-pakt RM,

SU imperialismus –napadení Polska, SU imperialismus- napadení Finska, SU imperialismus – napadení Pobaltí, SU imperialismus- napadení Rumunska, Geniální manipulátor Miloš Zeman- Zemanova vláda, Geniální manipulátor Miloš Zeman – Vysočina + Geniální manipulátor Miloš Zeman- prezident ) .

Václav Klaus 26.10.016 na univerzitě v Nitře vystoupil s projevem na téma Nedobrá budoucnost EU, zatímco ponížené prohlášení 4 nejvyšších ústavních činitelů ČR o vztazích s Pekingem po návštěvě dalajlamy Čína vzala na vědomí s tím, že závazky, které z prohlášení vyplývají, se ještě musejí projevit v činech těchto ústavních činitelů.

Hynek Kmoníček, šéf zahraničního odboru Zemanova Hradu, byl Zemanem předčasně veřejně jmenován velvyslancem ve Washingtonu, aby za Zemana proti terorismu s úsměvem idiota bojoval v US.

Jedním z mnohých příkladů kremelského terorismu je příkaz k zatčení Olega Vorotnikova a jeho ženy Nataliji Sokolové, kterých se ujal čestný předseda TOP 09 kníže Karel Schwarzenberg, jenž je ukryl ve svém bytě, zdroj: http://zpravy.idnes.cz/vorotnikov-skupina-vojna-schwarzenberg-orlik-fqr

Schwarzenberg na svém panství Orlíku ubytoval Ruskem stíhaného umělce Vorotnikova 13. 10.016. „Známí mi volali, že nemá byt v Praze, tak jsem ho holt ubytoval,“ potvrdil Kníže.

Vorotnikov se vyjádřil na webu skupiny: „ Kníže Karel ze Schwarzenbergu, vévoda krumlovský, landkrabě klettgavský, hrabě ze Sulzu pozval přestrašnou skupinu Vojna do své rezidence v Orlíku nad Vltavou.“

Kníže Karel už dříve odmítl možnost vydání performerů do Ruska. „To jej radši schovám ve vlastním bytě,“ řekl. Na jeho slova došla, když se Vorotnikov nepohodl s českou uměleckou skupinou Ztohoven, která mu v Praze zajišťovala ubytování. Těm vadilo, že se Vorotnikov v rozhovoru pro Aktuálně.cz postavil za Putina (!). Skupina Voina zorganizovala Palácový převrat, během kterého členové Voiny převrátili na střechu několik policejních vozů pod záminkou hledání zakutáleného golfového míčku.

Úřady na ně vydaly zatykač pro chuligánství ( 5 let odnětí svobody v pracovním lágru), urážky úředních osob a násilí proti nim ( 10 let odnětí svobody) .

Miloš Zeman v OSN nenačrtl, jak řešit terorismus Putinova Ruska, kdy se PL bojí posílat své lodě přes politicky nebezpečné ruské vody, aby nebyly konfiskovány jako ukrajinské na Krymu, a raději na severovýchodě vykope plavební kanál Viselskou kosu ( v letech 04-09, dokud Tusk nepodepsal dohodu s Putinem, Putin PL lodím nedovolil kanál používat, proto PL kanál v roce 06 navrhli vybudovat bratři Kaczynští ). Kreml a ekologové jsou proti.

Miloš Zeman se v OSN nezmínil o pádu PL vládního speciálu z 10.4.010 ve Smolensku, kdy Kreml protiprávně již 6 let odmítá vrátit Varšavě úlomky zříceného Tu-154, kvůli čemuž PL nemůže ukončit své vyšetřování.

Mezistátní (ruský) letecký výbor ve své závěrečné zprávě z roku 011 dezinformuje, že hlavním důvodem zřícení PL vládního letadla bylo počasí a nevyužití náhradního letiště ze strany pilotů, zatímco nová PL komise 15.9.016 uvedla, že se letadlo začalo rozpadat již ve vzduchu, když bylo od místa pádu vzdáleno 900 m, a poslední vteřiny záznamů nahrávek se v RF „ ztratily“ ... ( viz mé články o Smolensku, Smolensk a nekonečné PL psychodrama, Smolensk VI Padělky a smyšlená tvrzení ruské vyšetřovací zprávy, Smolensk VII Žádná kolize s břízou, řízený let do terénu, a další).

Slovenský parlament v 10/016 zakázal Kotlebovy samozvané neonacistické hlídky ve vlacích, které měly být po vzoru ruských prvním krokem k zavedení nacionalistické domobrany.

Pro ruský terorismus nemusíme chodit za hranice : Podezřelá ruská ERB banka přišla v ČR 24.10.016 o licenci, FBI pomohla počátkem října 016 zadržet v ČR ruského hackera, 10.10.016 zemřel v Belgii příslušník Stálé delegace ČR při NATO, „ spadl v Bruselu z kola a vážně se zranil „.

Viz také kauza Let Kunovice, firma založená 1936, dnes Aircraft Industries , kterou podivně zakoupil Jakuninův a Putinův klaun Iskander Machmudov, + jeho klauni Andrej Kozicyn a Andrej Bokarev. Ředitelka firmy ruskému nákupu tleskala s tím, že Rusové zajistí Čechům práci, brzy však ruští klauni chtěli výrobu převést do RF ( viz také ČKD Elektronika, Magnitogorský metalurgický kombinát, Jekatěrinburg, ČKD Elektroprom se sídlem v Jekatěrinburgu, kde sídlí i ústřední štáb Machmudova ).

Viz můj článek Machmudov, Let Kunovice a překvapení somálští piráti - Blog iDNES.cz

Hradní terorismus, viz seznam.cz z 11.10.016 „Zemanova hlavního poradce čeká policie. Topolánkův lobbista Marek Dalík v aféře Pandur před nástupem do vězení ukázal na Martina Nejedlého“ z Lukoilu s přáteli v Kremlu a na Slovensku ( Miroslav Vyboh + Fico ), jenž si nad jednáním s rakouskými zbrojaři udržoval kontrolu.

Vydařil se i Zemanův projev k výročí osvobození Osvětimi 27.1.015, a následný demagogický terorismus Zemana a jeho mluvčího Ovčáčka v kauze Ferdinand Peroutka a jeho údajný článek Hitler – gentleman , který nakonec historik docent Jan Galandauer našel, ale všechno bylo jinak, než tvrdil Hrad.

K této kauze viz články Očima Saši Mitrofanova : Zeman testuje míru arogance vůči společnosti ze 6.9.016 + Sledujeme ho, jak jinak, je to prezident.

Hrad se za Zemana ( vnučce Peroutky Terezii Kaslové ) neomluvil, do tří dnů musí zaplatit pokutu 100 tisíc, novinky.cz ze 24.10.016.

UVEDENO P O U Z E NA TÝDEN.CZ, Normalizace č.2 už dávno běží ...

Otevřené prohlášení 25.10.2016 Divadelníci a herci: Zeman je mužem minulosti, už nelze mlčet

Asociace profesionálních divadel a Herecká asociace vydaly společné prohlášení nazvané Nemůžeme mlčet, v němž ostře zkritizovaly chování politických elit v čele s prezidentem Milošem Zemanem.

Odsoudily nedávné prohlášení čtyř nejvyšších ústavních činitelů o oficiální politice Česka vůči Číně i "mstivou hanebnost" prezidenta, který neudělí vyznamenání pamětníkovi Osvětimi a Terezína Jiřímu Bradymu.

Vrcholní ústavní činitelé podle zástupců divadel a herců selhali, když podlehli nátlaku cizí moci, a svým postojem urazili všechny svobodomyslné občany.

"Prezident republiky je mužem minulosti a nemá již naší společnosti nic pozitivního nabídnout! K tomu nelze mlčet! Využijeme všech zákonných možností, abychom dali tento náš odpor najevo, otevřeme divadla svobodnému dialogu svobodných lidí," uvedla Asociace profesionálních divadel a Herecká asociace v prohlášení.
Divadelníci soudí, že pokud Zeman společně s premiérem Bohuslavem Sobotkou a šéfy obou parlamentních komor Milanem Štěchem a Janem Hamáčkem (všichni ČSSD) po setkání několika lidoveckých politiků s dalajlamou ujistili Čínu o loajalitě Česka a "zbaběle podlehli výhrůžkám diplomatickým", nelze se spoléhat na to, že budou schopni řídit zemi v časech mnohem složitějších.

"Selhali jste ve své ústavní povinnosti bránit své občany před nátlakem cizí moci. My nejsme kolonií Číny! Ani rukojmími nezodpovědných zbabělců," uvedli představitelé herců a divadel z Prahy, Brna, Hradce Králové, Pardubic či Liberce.
Vrcholní politici podle nich výměnou údajných obchodních výhod za suverenitu a hrdé sebevědomí země hluboce urazili své spoluobčany. "Ponížit nás nemůžete, když se sami umíte ponižovat. Nemáte však právo činit z nás vazalskou zemi, společnost lokajskou, ustrašenou a nesamostatnou. Nejste majiteli této země, pouze jejími dočasnými správci," uvádí se v dokumentu.

Evropské hodnoty,nevládní odborná instituce bránící liberální demokracii, spustila kampaň Nechceme zpátky na Východ. Evropské hodnoty v médiích, viz mj.

  • Česko vyhlásilo vojnu ruskej propagande, Fico pôsobí ako Putinov troll, (23. 10. 2016) – internetová verze
  • USA pořádají hon na Rusy, hudruje Moskva po zatčení hackera v Praze, tyden.cz (20. 10. 2016) – internetová verze

Kremlin Watch Report se zabývá vztahem českého prezidenta Miloše Zemana s ruským oligarchou Vladimirem Jakuninem. Kremlin Watch Report vyšel na portále Hlidacipes.org.

Miloš Zeman v 9/016 opět navštívil konferenci Dialog civilizací, kterou pořádá stejnojmenný „výzkumný institut“ na ostrově Rhodos, jehož zakladatelem je spolupracovník Vladimira Putina oligarcha Vladimir Jakunin, důstojník KGB po dobu 22 let.

Zeman za Jakuninem na Rhodos začal jako soukromá osoba cestovat před více než deseti lety. Muž, který Zemana Jakuninovi představil, byl, podle jeho mluvčího Jiřího Ovčáčka, Vojtěch Filip, který to popírá.

Jakunin se dlouhodobě zná s komunistickým armádním pluk. Zdeňkem Zbytkem, jedním z členů Klubu přátel Miloše Zemana, ze kterého vznikla SPOZ, která Zemanovi pomohla na Hrad.

Zdeněk Zbytek Zemana osobně provázel na rhodská fóra, i na další akce pořádané Dialogem civilizací.

Dokument o vlivu Kremlu na Miloše Zemana,ve kterém vystupuje i proslavený pluk. Zdeněk Zbytek / https://www.youtube.com/watch? v=dcqC61SHOjI

Якунин и два президента / http://www.svoboda.org/a/28016565.html

Autor: Andrea Kostlánová | středa 26.10.2016 11:10 | karma článku: 23.95 | přečteno: 744x

Další články blogera

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma článku: 13.13 | Přečteno: 477 | Diskuse

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma článku: 11.94 | Přečteno: 477 | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma článku: 16.28 | Přečteno: 714 | Diskuse

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma článku: 10.79 | Přečteno: 264 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 31 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 24.95 | Přečteno: 491 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 463 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2303 | Diskuse

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 22.86 | Přečteno: 649 | Diskuse
Počet článků 1105 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1381

Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...