Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Putinovi užiteční idioti a jeho teorie nové bolševické revoluce 2017

„Putin na Západě nemá přátele, jen užitečné idioty jako Zeman či Orbán“ ( Robert Břeštˇan Hlídací pes.org ze 16.9.016). Requiem pro sociální demokracii ( socialismus) Všechny sociální demokracie již došly do svého Bad Godesbergu

jako v roce 59 SPD, která se po drtivé porážce od Konráda Adenauera veřejně zřekla marxismu.

Údery vládní levici zasadili již Tony Blair, šéf Labour Party/LP (97-07), a Gerhard Schroeder, šéf SPD ( 98-05),  svojí teorií Třetí cesty.

Poté, co Tony Blair v 7/016 srdceryvně lkal nad US intervencí v Iráku, které se pod jeho vedením účastnili i UK vojáci, odjel bezstarostně na dovolenou, opálený v jachtě se svojí manželkou brázdil vody kolem Sicilie a Albánie, s jejímž premiérem se neformálně setkal v jihoalbánském letovisku.

UK média si všímala, že ve stejnou dobu sicilské vody brázdil i Cameron, a cenově srovnávala jejich plavky v ceně kolem 200 liber, neopálený Cameron měl plavky o 20 liber dražší.

Ve Francii jsou socialisté štěpeni proputinovským levičákem Melenchonem a pravičákem Macronem. V Německu je SPD drcena Merkelovou, zatím se odmítá spojit s proputinovskou Die Linke ( ex postkomunistická Strana demokratického socialismu),

Španělská PSOE je v pasti, kterou si nastražila sama na sebe, když již 2x odmítla spolupráci s Marianem Rajoy ( konzervativní pravice ), vytvářením patové situace nahrává Putinově radikální levici straně Podemos ( založena v 1/014 levicovým populistou Pablem Iglesias ), se kterou zatím rovněž odmítla spolupracovat.

Řeckou PASOK spolykala Putinova levicová Syriza ( Alexis Tsipras ), založena po Putinově 2. „ volebním „ vítězství v prezidentských „ volbách „ v roce 04  jako sdružení, registrována jako politická strana v 5/012 po Putinově 3. „volebním“  vítězství v prezidentských „ volbách „,.v době , kdy již fungoval v Putinových službách novinář Dmitrij Kiseljov, dnešní kremelský šéfpropagandista.

Po Putinových 2.prezidentských „ volbách „ 04 vznikla nejen Syriza, ale i německá strana WASG/Volební alternativa práce a sociální spravedlnosti zacílená na ex oblast NSR, se kterou se v roce 07 spojila Die Linkspartei, a vznikla strana Die Linke, prolezlá ex agenty a spolupracovníky STASI. V 2/013 v BER  si KGB/FSB ještě založila ultrapravicovou stranu Alternative für Deutschland.

Italský premiér Matteo Renzi, šéf středolevé Demokratické strany, je ohrožen populistickým protievropským Hnutím pěti hvězdiček, které založil komik Beppe Grillo a Gianroberto Casaleggio  v 10/09, po smrti GC vůdcovství Hnutí převzal Grillo  – v 2/013 se po předčasných parlamentních volbách Hnutí stalo 2.nejsilnější stranou.

Labour Party Jeremyho Corbyna, levicového aktivisty sponzorovaného odbory, je na cestě do trockismu bez budoucnosti ( Corbyn byl několikrát obviněn z podpory šéfa Sinn Fein Gerryho Adamse, již v 70. + 80.letech obhajoval nejrůznější teroristy z IRA, sponzorované KGB, která své archívy agentů a spolupracovníků nikdy neodtajnila ).

Oba jeho rodiče, levicoví intelektuálové,  bojovali za dohledu NKVD ve Španělsku /36-39/, kde se i seznámili. Za šéfa LP byl zvolen v 9/015 po drtivé porážce LP ve volbách, kdy odstoupil Ed Miliband.

S královnou se odmítl setkat, ale jeho cesty za Hugo Chavezem a jejich společné fotografie socialistu Corbyna naplňují pýchou.

V roce 012 se v tichosti potřetí oženil, tentokrát s o 20 let mladší Mexičankou lidskoprávní aktivistkou  právničkou  Laurou Alvarez, které jeho dva synové dělají osobní strážce …

S 1. manželkou, univerzitní profesorkou z odborů stejného věku, se oženil v roce 74, rozvedli se o 5 let později,  1987 se oženil s mladší Claudií Bracchitta, s vnučkou významného chilského diplomata, se kterou má tři syny, rozvedli se 1999, kdy se poznal s Laurou Alvarez, která přijela do LON kvůli ze strany svého otce unesené neteři, s Corbynem jí seznámil advokát její sestry.

Členové strany UKIP Nigela Farage, jednoho ze strůjců Brexitu, jsou dalšími Putinovými užitečnými idioty.

Strategií Kremlu je zničit tradiční proevropské politické strany, a nahradit je protievropskými stranami řízenými z Kremlu.

Putin Is Infiltrating European Politics With Shocking Effectiveness

http://www.businessinsider.com/putin-is-infiltrating-europe-2014-12

Směs kágebáckého nihilismu a extrémní zločinnosti dnes ohrožuje demokratickou Evropu, Putinova hlavní myšlenka je jednoduchá: EU se musí zhroutit ještě před zhroucením RF /? ?????? ??? ?????? ?????? http://nv.ua/opinion/van_voren/v-kremle-uzhe-nazhali-knopku-101137.html

Proč věřím v rozpad RF ?/?????? ? ???? ? ?????? ???????

http://obozrevatel.com/blogs/67942-rossijskie-regionyi-i-golodnyie-buntyi.htm

Bývalý premiér Michail Kasjanov Rusko padá do propasti / ????????: ?????? ??????? ? ???????? http://www.rosbalt.ru/piter/2016/02/05/1487052.html

V RF se vymáhají dluhy jako ve středověku / Molotovs and Death Threats: Russian Debt Collectors Go Medieval

http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-03-02/molotovs-and-death-threats-russian-debt-collectors-go-medieval

Dalšími užitečnými Putinovými idioty jsou např. vedle některých českých někteří francouzští poslanci a senátoři.

18.10.016 francouzské NS přijalo delegaci syrských civilistů – záchranářů z Aleppa, kterým šéfuje Abdal Rahman al-Mawwas, tzv. bílé přilby, které se po každém Asádově-Putinově bombardování vrhají do trosek, aby zachránili přeživší, kteří byli letos nominováni na Nobelovu cenu míru. Delegaci Syřanů poslanci NS, v němž byl i premiér Manuel Valls, přivítali dlouhým potleskem. Delegaci přijal i Hollande v Elysejském paláci ( Pierre Lellouche ze Sarkozyho Republikánů /bývalé UMP z toho málem dostal infarkt, provolával :“ Koho zastupujete ? Kdo vás platí ?!“ – Lellouche moc dobře ví, že bílé přilby skromně financují US + 5 západních vlád, což kritizuje duo Putin/Asád + francouzští  putinomilové) .

Ti francouzští poslanci ( zhruba 10 celkem), kteří dle instrukcí Kremlu jezdí do Damašku na konzultace s Asádem, ostře protestovali s tím, že z důvodu protiasádovských aktivit povstalců trpí i západní proAsádovo Aleppo, třebaže ho nikdo nebombarduje, mj. Jacques Myard (LR), senátor Jean-Pierre Vial (UMP), senátor Francois Zocchetto (UDI) , Gérard Bapt (PS), kteří se s Asádem, plynně mluvícím francouzsky, poprvé setkali 24.2.015.

Francouzští poslanci na své soukromé cestě, kterou si údajně sami platili, se setkali i s Asádovým šéfem parlamentu, členem strany BAAS, Mohamedem Jihadem Lamahem, ve funkci od roku 05, a Velkým muftím Ahmedem Badreddim Hassounem.

Protože v Damašku neexistuje ani oficiální opozice, zahraniční delegace se setkávají s náboženskými činiteli, asi jako kdyby se US delegace chtěla o politické situaci v ČR dozvědět něco více od Zemanovy prezidentské kanceláře.

Asádova manželka (41) 18.10.016 potvrdila v TV Rossija 24 Putinova šéfpropagandisty Dmitrije Kiseljova, že jí byl nabídnut odchod či spíše útěk ze Sýrie s tím, že bude zajištěna bezpečnost její a jejích dětí, a dokonce, zdůraznila, jí bylo nabídnuto finanční zajištění. Nabídku odmítla, protože by to podkopalo důvěru v syrského prezidenta.

Nejen francouzští a jiní poslanci vyzývají ke sblížení se s Putinem a s Asádem, ale i klausovci, zemanovci, trumpisté , a rádoby prezidentští kandidáti pravice Sarkozy + Francois Fillon, ti, kteří ve funkci prezidenta a ministra zahraničí, štědře podporovali protiasádovské povstalce., a jako první je za protivládní povstalce uznali, Bašíra jako první označili za válečného zločince a postarali se o protievropské sankce proti syrskému baasistickému režimu …

Španělsko, Rakousko a ČR v EU prosazují navázání komunikace s Asádem.

Sarkozyho osobní vazby na Putina, jenž Jelcinovu éru označil za černou dekádu pro RF, vyústily v úzkou vojenskou spolupráci s Putinem, kterou ukončil až Hollande, jenž však pro prezidentské volby nemá podporu ani vlastní strany. Francouzské prezidentské volby Putinovi jistí Marina LePen, která se má stát dalším proruským Trumpem ( protiimigrační slogany, návnada, která mezi lidmi zabírá, převzali od Zemana, tomu byla našeptána Kremlem ).

Navzdory velkému množství prezidentských dekretů, kterými Putin zemi fakticky vládne, zatímco Duma je jen razítkuje, Nobelova cena za literaturu nebyla udělena Putinovi, ale byla 13.10.016 udělena Bobu Dylanovi*1941, následoval krátký hluk o kontroverznosti tohoto udělení a poté dlouhé ticho.

Dylanovy songy Blowing in the Wind (1962) + The Times They Are Changing (1964) se staly hymnami US občanského a protiválečného hnutí, druhá z nich byla zpívána na demonstracích za ukončení války ve Vietnamu.

Stejně záhadný jako Shakespeare, o jehož soukromém životě se toho moc neví, Dylan byl fascinován Časem – Born in Time, Tomorrow is a Long Time, Time Passes Slowly, Most of the Time, metamorfózy Času jsou klíčové ve všech jeho vývojových etapách – intimní, politické ( rasismus, chudoba, korupce, vražda JFK, studená válka ), křestˇanské, Once Upon a Time, Don´t Think Twice, 4th Time Around, 1997 Time Out of Mind, Forever Young mj.

V 8/63 byl ve Washingtonu, když Martin Luther vyslovil své „ I have a dream „, do Bílého domu byl pozván o 50 let později Obamou. V období mezi tím se setkal s Jimmy Carterem a papežem Janem Pavlem II, 1971 se zúčastnil 1.humanitárního koncertu v historii za Bangladéš, v roce 85 Live Aid za Etiopii.

Dylan nebyl prvním hudebníkem, kterému byla udělena Nobelova cena, jako první ji v roce 1913 dostal bengálský básník a hudebník Rabindranath Tagore za více než 2.000 šansonů.

Nobelova cena byla v roce 53 udělena i Winstonu Churchillovi za jeho „brilantní“ projevy, 1997 byla udělena italskému dramatikovi a hudebníkovi Dario Fo, 2015 Nobelovu cenu za literaturu získala Světlana Alijevová, která pracovala ještě s horším „odpadem“ než se šansony – se svědectvím lidí.

V 10/09 dostal Obama Nobelovou cenu za mír, sám byl překvapen, vůbec nevěděl za co, vrátit ji však nehodlal.

Skandinávské sudičky jsou při udílení Nobelových cen stejně nevyzpytatelné jako KGB kostlivci v Putinově pracovně.

Epidemie AIDS v RF

Přestože Putin pověřil Medvěděva, aby s AIDS něco udělal, epidemie viru HIV v RF se závratně šíří, v Jekatěrinburgu, 4. největším ruském městě ( 1.5 mil. obyv.) , 1.500 km východně od MOW, je virem HIV nakažený každý 50. člověk.

Petrohrad pod sněhem kolabuje, ke svatému Martinovi, římskému vojáku z donucení, mnichovi a biskupu z Tours, jenž z pohanů jako na běžícím pásu dělal křestˇany, se Rusové nemodlí.

Legendy pro utvrzení ideologie křestˇanské charity tvrdí, že svůj bílý důstojnický pláštˇ jednoho mrazivého dne přesekl mečem na půl, a podělil se o něj s polonahým žebrákem, ale problémem je, že veškeré informace o něm pocházejí od jeho žáka Sulpice Severe/Sulpicius Severus, jiné informace tvrdí, že fanaticky vyžadoval brutální trestání kacířů právem útrpným.

Putinovo falšování historie III, aneb Rusové stále neznají svoji historii

Občanem Putinovy rádoby Třetí říše římské národa ruského se v roce 016 po francouzském herci Dépardieu stal mistr bojových umění US herec Steven Seagal.

Putinova KGB/FSBkracie spočívá na velebení „ Svatého“ Stalina a jeho genocid,  na používání jeho terminologie/ ?????? ??????. ?? ??? ???????? ????? ??????, - ?????????? ???????  http://nv.ua/recommends/na-chem-derzhitsja-rezhim-putina-100742.html, a na KGB kultu, že je RF Třetí Říší římskou ( Svatá říše římská národa ruského ), a tudíž Moskevský KGB/FSB patriarcha vládne nad všemi ostatními náboženstvími ( 1448 se moskevští náboženští separatisté odtrhli od Konstantinopole ).

Ve skutečnosti byla MOW městem tatarsko-mongolské slávy, ale chytří Byzantinci Moskvany křtili, a za to, že se mohli nazývat pravoslavnými, museli Konstantinopol uznávat za svoji vrchnost a platit Byzanci daně/ ???? ?????????? - ???????? ????????????? ??????? /http://newrezume.org/news/2016-02-25-13332

V Moskvě v blízkosti Kremlu Putin slavnostně inauguroval sochu velkoknížete Kyjevské Rusi ( bez jeho znaku Trojzubce ), centru východoslovanské kultury, Vladimíra ( ve všech historických pramenech je Vladimír nazýván „Kyjevský kníže“ ) , jenž roku 988 n.l. přijal křest z Konstantinopole. Metropolita, podřízený Konstantinopoli, byl vybírán z řeckého etnika, sídlil v Kyjevě, 1299 přesídlil do Vladimiru, a až 1325 do MOW.

Historici křestˇanství tvrdí, že až poté na křestˇanství přistoupila „ ugrofinská složka „ , dnešní Rusko.

Kyjev 1439 uznal primát papeže, MOW odmítla, 1448 se odtrhla i od Konstantinopole, když vyhnala GR metropolitu a do jeho funkce dosadila etnického Rusa - stala se autokefální, nezávislou na konstantinopolském patriarchovi.

Ruský metropolita přísahal věrnost carovi, dnes Putinovi, který duchovním vyplácel plat, bohatí farníci jim navíc vypláceli milodary, profese kněze v rodině se dědila. Bolševici tuto kastu vyhladili.

Při slavnostním odhalení sochy Putin za přítomnosti patriarchy Kirilla lživě nazýval velkoknížete Vladimíra zakladatelem ruského státu, třebaže v době jeho vlády Moskevské knížectví ještě neexistovalo, a později bylo jen zapadlou lokalitou na periférii Kyjevské/Ukrajinské  Rusi, která se v polovině 12.stol. rozpadla na samostatná knížectví ( mj. vladimirské, rjazaňské, tverské ). Moskevské „eurasijské“ knížectví na severovýchodě vzniklo z Vladimirsko-suzdalského knížectví Kyjevské Rusi s centrem v MOW, a existovalo až v letech 1276-1547 …

Porošenko nazval tuto Putinovu falzifikaci dějin "hybridním pokusem o zneužití historie".

Rusové ani v 21.stol. stále nechápou, odkud přišli, jak Stalin, tak Putin neustále ustavuje komise, aby původ Rusů vysvětlily, zejména ve vztahu ke Kyjevské Rusi.

Ruští historici považují za zakladatele Ruské říše vikingského varjaga Rurika /Rjurika a jeho bratry, kteří se dle pověstí v Novgorodu jako vikingská tlupa objevili 862n.l. Novgorod v té době však ještě neexistoval, dle historických záznamů byli bratři Rurikovci v roce 862 pozváni do města Ladoga, hlavního města knížectví Slavie.

Putin zamýšlí z politických důvodů postavit pomník Konstantinu Ostrožskému /1460-1530/, volyňskému knížeti na severozápadní Ukrajině s rezidencí v Ostrohu ( Volyň/historická Vladimiř či Ladoměř), kyjevská katedrála s jeho ostatky byla vyhozena do povětří v 11/41.

Rod ostrožských, odvozující svůj původ od Rurikovců, však patří k významným staroruským (ukrajinsko-běloruským ) rodům, Konstantin bojoval proti Tatarům a Moskevskému „ eurasijskému „ knížectví jako vrchní velitel spojeneckých vojsk ukrajinských, litevských, polských, běloruských, a dokonce i německých.

Rusko násilně mění etnickou mapu anektovaného Krymu, a vyhání neloajální obyvatele, zejména Krymské Tatary a etnické Ukrajince, a na Krymu jako Stalin usazuje KGB/FSB rodiny ( Putinův program „ přesídlení „ ), informoval šéf tatarského madžlisu Refat Čubarov 11.11.016 ve Lvově, na druhém Krymském fóru "Budoucnost Ruska ohrožuje jeho minulost". / ?????? ?????? ?????????? ????? ?????  http://ru.krymr.com/a/news/28109954.html . (Příchod Rusů na Krymský poloostrov znamenal zničení kulturních památek, zejména Chánův palác v Bachčisaraji, postavený v 16.stol. otroky ).

Čubarov upozornil i na to, jak Rusové Krym mění na silně opevněnou nedobytnou vojenskou baštu, a jak ruští generálové na Krymu používají sovětskou rétoriku.

15.11.016 je na programu zasedání VS OSN hlasování o rezoluci o krymskotatarském národu.

Prezident Tatarstánu nazval Putina dobrodruhem a ruskou vládu neprofesionální /????????? ?????????? ?????? ?????? ???????????? ? ?????? ??? ??…  http://newsonline24.com.ua/skandal-prezident-tatarstana-nazval-putina-avantyuristom-i-poslal-ego-na-video

Nejvyšší Rada Ukrajiny oficiálně oznámila, že 20.2.014 ( ještě běžely zástěrkové  OH v Soči ) považuje za začátek okupace Krymu a Sevastopolu Ruskem, které okupaci poloostrova nazývá "obnovením historické spravedlnosti"… zatímco jeden ruský historik všechny tragédie na Ukrajině označil za důsledek ruské hlouposti / ?????????? ??????? ?????? ??????? ?????? ?????? http://glavnoe.ua/news/n289328 /

Putin a vzpoura mas

Valdajský mezinárodní diskusní klub, který se poprvé konal na březích jezera Valdaj ( Veliky Novgorod ) v roce 04, slouží ke sdělení kremelských instrukcí.

Je vesměs zahajován a ukončen Putinem v přímém TV přenosu (Putin tvrdí, že „ Rusko nemá žádný propagandistický nástroj, jako má Západ v podobě BBC či CNN „)  letos v 10/016 se nesl v mrazivém duchu, Putin nebyl ve formě jako obvykle – agresívní, bojovný, cynický, jenž se špatně zadržovaným vztekem každoročně prohlašoval, že si Západ na popelu SU protiprávně přivlastnil Světový řád, který se on spolu se svými zahraničními přáteli ( Trump, Zeman, Orbán aj. ) chystá zbořit a přebudovat.

Novinkou letošní „ diskuse“ bylo Putinovo sdělení, že jeho spiknutí proti Západu se děje pod rouškou „ revoluce mas „ ( které dle Putina a Zemana zvítězily při volbě Trumpa, jenž je oslovil vulgárním, ale jasným stylem, protože, jak pravil Zeman, politická korektnost k výsledkům nevede, a proto Zeman doufá, že vulgarita zvítězí i v roce 018 v ČR, a dodal, že je hrdý na to, že je přirovnávám k Trumpovi, a ne ke gentlemanu Peroutkovi ), tj. že Putinovy tajné služby cílevědomě populismem a rozdmýcháváním nespokojenosti dezinformacemi či přímo nepokoji vedou masy k povstání proti západním elitám, které je postavily před globalizaci a multikulturalismus, aniž by tyto fenomény zvládly. Proto se masy na Západě bouří ( v RF tlejí ve vězení ), což povede ke druhé  „ světové revoluční situaci z roku 1917, jak ji před 100 lety definoval Lenin , protože masy na Západě ztratily důvěru ve své elity „, pronesl Putin.

Revoluce mas Západ oslabí, a vzhledem k politickému vzestupu Číny, nebudou mít US a EU ani právo nárokovat si autonomii, přísahal podpluk. KGB.

Rusko si, dle Kremlu, vůdcovství nenárokuje, jen požaduje obnovení vlivové rovnováhy, proto Putin zamýšlí uzavřít s Trumpem 2. jaltskou dohodu o rozdělení sfér vlivu, navrácení do lůna Kremlu bývalých SU satelitních států, a postavení hranic s ostnatým drátem, jak tomu bylo za komunismu.

Letos Putin dával ostentativně najevo, že se nudí ( režíroval US volby, proto Žirinovskij ještě před volbami prohlásil, že tak jako tak vyhraje Trump, a Zeman měl již do Washingtonu nažhaveného Kmoníčka ) , a nudné byly i diskuse, zejména s Putinem, jenž se ve hře na otázky a odpovědi pouštěl do dlouhých monologů, v nichž např. poznamenal, že jako „ vůdce velké země musí být v zahraniční politice velmi uvážlivý, „ být agresívní“ , poznamenal, „ není můj styl „ , načež se zasmál tomu, co řekl, a lišácky nadhodil :“ Jak by se RF mohla vměšovat do US prezidentských voleb, když US nejsou banánovou republikou, nebo snad jsou ? „.

To, že i nový gen. tajemník OSN Antonio Guterres z Portugalska vděčí Putinovi za funkci, Putin nezmínil.

Účastníků  valdajského fóra se nakonec zeptal, proč sem vlastně přišli.

To Zeman s Klausem alespoň věděli, proč na řecký ostrov Rhodos na schůzku Putinova-Jakuninova fóra Dialog civilizací, kde Zeman navrhl „ Deportujme všechny ekonomické migranty na prázdné řecké ostrovy“, jedou.

Miloš Zeman ještě předtím navrhl referendum o Czechexitu, což Sobotkova vláda odmítla, a Kalousek výstižně poznamenal, že se „ Zeman stal bezpečnostní hrozbou pro ČR „, přesto ministr vnitra Chovanec,  požaduje „ návrat k Zemanovi „, zatímco Sobotka prohlásil, že spojenectví se Zemanem není naše budoucnost, vede ČR do minulosti, a taktéž senátor Tomáš Czernin (TOP09) odsoudil Zemana a ty, co podepsali vazalský akt vůči Číně.

Bezpečnostní hrozbu pro ČR představuje i komunistická poslankyně Marta Semelová, skalní stoupenkyně Stalina a procesů z 50.let, neúnavná plivačka na Miladu Horákovou, viz osamělý boj s ní ze strany člena TOP09 Michala Kincla.

Zemanovo snažení ztrapňovat ČR nabírá na obrátkách, viz kauza Brady, kdy Zeman po Bohdalové vyznamenal dalšího svého stoupence Daniela Hůlku s odůvodněním, že Hůlka dostal angažmá z Vídeňské opery …

Saša Mitrofanov ke Kroměřížské výzvě napsal, že pro Zemana a zemanovce je ústava a právní stát vzdálený pojem …

To Václav Klaus mladší, kterého čínská okupace Tibetu nevzrušuje, na ministra Hermana zaútočil, že mu neuvěří ani pozdrav, jedině ten sudetoněmecký.

Václav Klaus Junior očividně převzal proruskou standardu svého otce, a procítěně napadl 28.10.016 kněze Tomáše Halíka, jenž v LN zkritizoval Milošova  arcibiskupa Duku s tím, že se Duka chová jako církevní kolaborant z bolševické organizace Pacem in terris.

Zeman vyvolával další skandály – 8.11.016 ČT ústy gen. ředitele Petra Dvořáka požádala Zemanovu  Kancelář a Moravskoslezského hejtmana Miroslava Nováka ( ČSSD), aby se jí omluvili za Hradní provokaci, když obvinili ČT z přípravy provokace vůči Ivaně Zemanové.

Poslední Zemanovou provokací bylo jeho prohlášení, že se US velvyslanec Andrew Shapiro, jenž v roce 015 zkritizoval Zemanovu cestu na vojenskou přehlídku Kremlu, se neúčastnil oslav státního svátku, třebaže Shapiro seděl vedle německého velvyslance.

Zeman požádal Trumpa, aby Shapira vyměnil co nejdříve, pozval Trumpa do Prahy a sebe do Bílého domu, kde ještě nebyl.

Provokaci zakončil Ovčáček, když napsal, že odchod US velvyslance Shapira bude jeho nejhezčím dárkem k narozeninám ( taktéž pro Zemana, jenž konečně dosáhl odstranění Jiřího Dienstbiera ).

Kreml vydává zmatené informace o tom, kdy mu dojdou staré zásoby ropy a plynu

Šéf Sběrbanky German Gref na konferenci "Vpřed do budoucnosti: úloha a místo Ruska", tvrdil, že zásoby ropy a plynu má RF ještě na 50 let.

Na začátku října 016 však Gref varoval ruské úřady, že zásoby vydrží pouze do roku 2032, informuje RBC / ???????? ?????: ? ?? ???????? ? ?????? ? ???, ????? ? ??? ?????????? ????? ? ???

http://sprotyv.info/ru/news/kiev/blizitsya-konec-v-rf-putayutsya-v-dannyh-o-tom-kogda-u-nih-zakonchitsya-neft-i-gaz?_utl_t=fb

Ceny ropy klesly z důvodu nadprodukce zemí OPEC / ????? ?????????? ??-?? ??????? ?????? ????, ?????? ??? http://ru.reuters.com/article/businessNews/idRUKBN1361P3

???? ???????? ??????? ???? ?????????? ???? $42 ?? ???????/Cena klesla pod 42 dolarů za barel

http://www.rosbalt.ru/business/2016/11/14/1566812.html

Autor: Andrea Kostlánová | pondělí 14.11.2016 20:50 | karma článku: 27,58 | přečteno: 1362x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 493x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 491x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 721x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 265x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Nekonečná švédsko-ruská hra v kauze Wallenberg

Nejen v KGB/FSB Rusku,ale ani ve Švédsku nemá veřejnost přístup k některým archívním složkám, mj. ke složce švédského diplomata Sverkera Aström či k veřejným Pamětem klíčových svědků, NKVD agentů, zejm. hraběte Kutuzova-Tolstého.

23.10.2023 v 12:29 | Karma: 8,00 | Přečteno: 245x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Kreml 1991 pověřil stalinistu, aby "prověřil" Wallenbergův osud

1991 Kreml pověřil bývalého šéfa Komsomolu Vjačeslava Nikonova ( *1956 ), vnuka Stalinova ministra zahraničí Molotova ( „ Jsem pyšný, jak byl děda moudrý a tvrdý, i na to, že jej Churchill srovnal s turkomongolským dobyvatelem ).

14.10.2023 v 19:51 | Karma: 12,98 | Přečteno: 282x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, 1965 švédská vláda odmítla vydat pluk. Wennerströma za Wallenberga

Pavel Sudoplatov /1907-1996/ ve svých Pamětech z roku 1994 tvrdí, že Wallenberg byl otráven Stalinovým biochemikem na výrobu jedů Grigorijem Mairanovským /1899-1964/ židovského původu, jenž šéfoval několika NKVD tajným laboratořím

13.10.2023 v 20:34 | Karma: 11,00 | Přečteno: 321x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Lhaní Kremlu a KGB kolem Wallenberga v 50.letech

Navzdory žádostem Wallenbergovy matky z jara 1945 a v letech po válce začalo Švédsko opakovanými diplomatickými nótami tlačit Kreml, aby objasnil, co se stalo s Wallenbergem, až po smrti Stalina v roce 1953.

2.10.2023 v 16:35 | Karma: 14,97 | Přečteno: 318x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, přeměna „osvobozených„ zemí do sovětských kolonií

Stalin byl pragmatický, něčí minulost jej zajímala jen tehdy, když se dala využít pro budoucnost. Proto zatčení Wallenberga nelze vysvětlovat skutky, které v minulosti udělal či neudělal, spíše se zabýval tím, co by Wallenberg

1.10.2023 v 22:21 | Karma: 13,43 | Přečteno: 340x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Abcházie, genocida Gruzínů z roku 1993 zůstala nepotrestána a tabu

Osetský a abcházský separatismus Kreml proti Tbilisi dlouhodobě organizoval - Rusko potřebovalo strategický gruzínský přístav Suchumi, proto financovalo abcházské „ separatisty“ – své loutky, aby Abcházii, v níž Abcházové byli

30.9.2023 v 20:48 | Karma: 12,62 | Přečteno: 370x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, dohoda mezi Kasztnerem a Eichmannem 1944

Wallenberga s nizozemským občanem Lolle Smitem v Budapešti spojuje nejen spolupráce s jeho dcerou Berber Smit, ale i další skutečnost: Madˇarsko v 12/1941 vyhlásilo válku US a Británii, takže se automaticky dostalo do války i s

26.8.2023 v 18:49 | Karma: 14,58 | Přečteno: 367x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, spojenci Stalinovi prodali Polsko, ČSR a Madˇarsko

V říjnu 1944 Churchill navštívil Moskvu, aby se Stalinem jednal o poválečných sférách vlivu, a odsouhlasil Stalinovi jeho 80% podíl při „ osvobození „ Madˇarska ( odpůrce jednání gen. Sikorski byl odstraněn již 1943 ).

12.8.2023 v 19:38 | Karma: 20,28 | Přečteno: 627x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Horthyho Madˇarsko – centrum protinacistických sítí, zejména polské Armiji krajowe

Na rozdíl od Tisovy klerofašistické diktatury na Slovensku bylo Madˇarsko monarchisty admirála Horthyho centrum uprchlíků všeho druhu utíkajících před německými úřady - od britských válečných zajatců po sítě polské Armiji Krajowe

21.7.2023 v 21:08 | Karma: 16,21 | Přečteno: 431x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg nebyl švédským diplomatem a nepracoval pro Švédsko

Osud Raoula Wallenberga v sovětském zajetí se nepojí s jeho činnostmi směřujícími k záchraně madˇarských Židů, jak se v souvislosti s ním píše. Zabýval se daleko delikátnějším posláním - zpravodajstvím pro spojence.

19.7.2023 v 21:28 | Karma: 12,98 | Přečteno: 388x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg II : Admirál Horthy, na rozdíl od slovenské vlády, Židy odmítl nacistům vydat

Admirál Horthy, na rozdíl od slovenské vlády, madˇarské Židy odmítl nacistům vydat, zatímco slovenská vláda jako jediná na světě své vlastní Židy nacistům sama nabídla. Spojenci měli s Madˇarskem své plány, nešlo jen o Židy.

16.7.2023 v 0:42 | Karma: 14,68 | Přečteno: 417x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Maska spadla, Prigožin bojuje za fsb proti Kremlu

Ráno 24.6.23 Rusové Prigožina oslavovali, s wagnerovci si pořizovali fotky. Než zastavil pochod a přijal " bezpečnostní záruky“ od Putina

6.7.2023 v 14:34 | Karma: 19,29 | Přečteno: 609x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Prigožin ? Kdo se pokusil o weekendový puč v Rusku I.

Viz mé články k Prigožinovi a k Wagnerově skupině, mj. o aktivitách wagnerovců v Africe ( mají zde smlouvy s proruskými vládami na výcvik vládních jednotek + těžbu ropy, zlata a diamantů, nejvíc jich je ve Středoafrické republice

5.7.2023 v 8:24 | Karma: 15,06 | Přečteno: 489x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Raoul Wallenberg, švédský diplomat, unesený a zavražděný komunisty v Moskvě ( úvod )

Sovětský svaz měl být vyloučen z RB OSN již po krvavém potlačení protisovětského madˇarského povstání 1956, poté po okupaci Československa 1968. Rusko mělo být vyloučeno z RB OSN již po krvavé genocidě Gruzínů v Abcházii 1993

3.1.2023 v 18:50 | Karma: 18,98 | Přečteno: 514x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Zavraždění tří ruských novinářů ve Středoafrické republice 2018

V Putinově Rusku nejen nepohodlní novináři pravidelně vypadávají z oken, jsou zastřeleni, otráveni, či umírají na „ infarkt „. Policie vždy tvrdí, že spáchali sebevraždu pod vlivem drog, nebo vypadli „ neštˇastnou náhodou „.

6.12.2022 v 21:02 | Karma: 14,58 | Přečteno: 472x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Probíhá v Moskvě puč ?

V Moskvě se něco děje, probíhá nejen masové zatýkání velitelů, ale ve městě byly rozmístěny i elitní jednotky Národní gardy - Dzeržinského divize. Doprava v centru města byla zablokována.

8.10.2022 v 20:00 | Karma: 17,64 | Přečteno: 648x | Diskuse| Společnost
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz