Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Klaus se Zemanem vyzývají občany k politicky nekorektním akcím, Putinova cesta do Japonska

28.10.016 RF nebyla zvolena za člena Rady OSN pro lidská práva, ve které chtěl Kreml na tři roky šéfovat sekci východní Evropy, kterou tak bude zastupovat Madˇarsko a Chorvatsko. Zvolení RF si mj. nepřála mezinárodní organizace

Human Rights Watch kvůli ruskému a asádovskému bombardování Sýrie.

RF je tak prvním stálým členem RB OSN v historii, kterému se nepodařilo znovuzvolení do této instituce, která v roce 06 nahradila Komisi OSN pro lidská práva, v níž vesměs zasedali a stále zasedají představitelé brutálních diktatur, takže by RF byla mezi svými.

Vitalij Čurkin, Putinův představitel u OSN, diplomatický políček minimalizoval prohlášením, že jde jen o „ lehký protivánek“ , který RF neublíží.

Je stále výsměchem poslání OSN, že i ve staronové instituci OSN zasedá mj. Saúdská Arábie, která uplatňuje trest smrti za kacířství a cizoložnictví, drží od roku 95 světový rekord ve vynesených trestech smrti hned před Čínou, tolik do ČR importovanou Milošem Zemanem a jeho družinou, a stále uplatňuje trest utínání údů.

Šéf UN Watch prohlásil, že zvolit Saúdskou Arábii do Rady je stejné jako jmenovat šéfem hasičů pyromana ( Rijád však nebyl zvolen, měl místo zajištěno z technického důvodu, protože na 4 místa v této regionální sekci kandidovaly 4 státy ).

Ze 17 členů Rady by jich 7 ( Rijád, Čína, Egypt, Rwanda, Kuba, Irák, Malajsie ),  mělo být podle organizace UN Watch vyřazeno.

OSN svého času zařadilo Rijád na seznam zemí, které porušují práva dětí, ale hned druhý den jej muselo vyškrtnout, protože Rijád hrozil finančními postihy …

Zastrašování mezinárodních organizací v RF Putinem

Idlar Dadin (34) byl odsouzen ke 2.5 let vězení v pracovním táboře č. 7 v Karélii, odkud poslal své manželce přes svého advokáta dopis, popisující útrapy, které podstupuje. Manželka dopis zveřejnila na internetové stránce meduza.ru, kterou v 10/014 založila bývalá šéfredaktorka lenta.ru Galina Timčenková.

Idlar Dadin v dopise píše, že byl mnohokrát zmlácen, že jej mj. 12 lidí, svázaného s rukama za zády, kamenovalo, a když 3x ztratil vědomí, ponořovali mu hlavu do záchodové mísy. Když se rozhodl držet hladovku, vyhrožovali mu znásilněním a smrtí.

Idlar Dadin byl v RF prvým odsouzeným dle paragrafu 212.1, který do TZ vložil Putin, a který odsuzuje občany RF až k 5 letům vězení za účast na demonstraci či mítinku, „porušujícím pravidla „ …

1.11.016 AI požadovala okamžité propuštění Putinova politického vězně Idlara Dadina, jenž RF obvinil z mučení.

2.11.016 místní pracovník Amnesty International v MOW zjistil, že vchod do kanceláře, kterou měla AI pronajatou od roku 99, je zapečetěný a jsou vyměněné zámky, alarm byl odinstalován, elektřina odpojena.

U vchodu byl vzkaz, že budova je majetkem města, a nikdo do ní nesmí vstoupit bez doprovodu zástupce radnice, uvedený kontaktní telefon nikdo nebral. Posléze moskevská radnice dala AI 14 dní na to, aby si odstěhovala věci.

Putin nechal uzavřít moskevskou pobočku AI z formálního důvodu, že nezaplatila nájemné, což tato odmítla jako lež, a šéf AI pro Evropu médiím poskytl písemné doklady, že AI veškeré platby včas uhradila.

AI tak potkal stejný osud jako nevládní organizaci International Crisis Group, vypracovávající analýzy válečných konfliktů, a kterou po sérii administrativních lží ze strany ruských úřadů ruské ministerstvo vnitra v 6/014, kdy válčilo na východní Ukrajině, nařídilo novou registraci, kterou jí poté odmítlo udělit.

AI se stala obětí likvidace ze strany podpluk. KGB Putina, stejně jako ruské nevládní organizace, označené za „ zahraniční agenty „ .

Po zakázání L., Kreml vyhrožuje Facebooku + Twitteru.

????? ??????? Linked In ?????? ????????????? Facebook ? Twitter http://www.unian.net/world/1619712-forbes-posle-zapreta-linkedin-rossiya-preduprejdaet-facebook-i-twitter.html

Pod vedením proruské družiny Miloše Zemana k nám brzy dorazí stejné ruské zákony, viz jak jistí poslanci ( mj. Vítězslav Jandák, Zdeněk Ondráček, Jaroslav Foldyna, Stanislav Huml, Stanislav Berkovec, Grebeníček, Filip , Marta Semelová, Marie Benešová ) navrhli vrátit do trestního zákona paragraf Hanobení hlavy státu, který může do vězení posílat politické odpůrce až na 1 rok.

Viz také "Zlom v případu Ztohoven", soud chce pro trenýrkové aktéry trest, třebaže k politicky nekorektním akcím oba prezidenti vyzývají.

Václav Klaus + Miloš Zeman zasvětili své poslání gigantickému tažení napříč světem za politickou nekorektnost : „Doufám v pokračování odporu proti politické korektnosti a proti současnému evropskému politickému establishmentu „ , řekl Klaus Senior to samé, co Zeman v reakci na zvolení Trumpa, oba za potlesku Kremlu. Stoleté výročí 1917-2017 se blíží.

Politicky nekorektních je mnoho Putinových „přátel“, např. filipínský prezident Rodrigo Duterte, jenž od US přeběhl k Číně, což činí i Malajsie, se přirovnal k Hitlerovi a prohlásil, že by byl štˇasten, kdyby se mu podařilo vyhladit tři milióny narkomanů.

Putin boduje i mezi svými palestinskými přáteli ( profesionálové z řad teroristů  poměrně často pocházejí z Palestiny ), kteří Putinovi a Medvědědovi postavili pomník / ? ????????? ???????? ????? ????? ?????? ? ????? ?????????

http://obozrevatel.com/abroad/80351-prognulis-v-palestine-poyavyatsya-ulitsa-medvedeva-i-tsentr-imeni-putina.htm

Politicky nekorektně, tj. podrazácky, Hrad zveřejnil i prohlášení o Číně, které dle dohody mezi aktéry mělo být neveřejné ( viz mj. čínské zájmy Jaroslava Tvrdíka a spol., místopředsedy představenstva čínské společnosti CEFC + čínské zájmy mj. Petra Kellnera, jehož soukromé letadlo vozí Zemana z kremelských návštěv ).

Zeman, aby nasbíral hlasy politicky nekorektních, vyzývá po vzoru Trumpa  k realizaci hesla :“ Kdo nechce pracovat, atˇnepobírá dávky “, kandidovat na Hrad v roce 018 však  bude i Michal Horáček, možná předseda Akademie věd Jiří Drahoš, třeba i monsignore prof. Tomáš Halík + gen. Petr Pavel.

V rámci Putinova boje proti Západu bylo ve Pskově z vůle kremelského KGB vedení 10.11.016 zničeno 35 tun ukrajinských rajčat / ????????? ??????? ?????????? 35 ? ???????, ?????????? ?? ???????   http://izvestia.ru/news/644150,  a 12.11.016 FSB při operaci v MOW a v Petrohradu zadržela 10 údajných teroristů ze Střední Asie i s jejich náložemi. Nejenže se hrdě přihlásili k IS, ale radostně vyzradili i veškeré své konspirativní základny v RF a v sousedních státech.

Bývalý Obamův velvyslanec v MOW Michael McFaul má pro své přátelské vztahy s Obamou zákaz vstupu na území RF.

McFaul to komentoval, že je v dobré společnosti, protože posledním velvyslancem, jenž nesměl do RF, byl rusista George Kennan /1904-2005/.

?????? 11.11.016 ?????? ? ??????? ?????? ?? ?????????? ??????/Michal Makfol, , https://openrussia.org/post/view/19641/

Politolog McFaul studoval v roce 83 v Petrohradu ruštinu, v roce 85 studoval v MOW, počátkem 9O.let byl blízkým přítelem politologa Sergeje Markova, jenž je dnes zapřisáhlým putinoidem, vybudoval v MOW pobočku Carnegie Centre, a přátelil se s Jelcinem. Obamovým velvyslancem v RF byl od roku 011, při obsazování Krymu ruskými vojáky v 2/014 na vlastní žádost z funkce odešel.

Ruský fašista Žirinovskij, v Putinových službách i oficiálně v Dumě, McFaulovi několikrát hrozil.

Při ruském protiputinovském majdanu 011/012 prominenti z řad ruské opozice navštívili v 1/012 McFaula na US ambasádě, což vyvolalo mediální skandál ( mj. Boris Němcov, Lev Ponomarev/Helsinská skupina, Sergej Mitrochin/Jabloko, Jevgenije Čiriková /Strategie31 + Chimský les, Oxana Dimitrijeva/Spravedlivé Rusko, Lilia Šibanova /šéfka asociace Golos, volební monitorovací skupina, Leonid Kalašnikov/KS, novinářka Olga Romanova.

14.11.016 Kreml uskutečnil vzorovou stalinskou šarádu, když speciální komando FSB v noci zatklo Putinova dlouholetého ministra pro hospodářský rozvoj Alexeje Uljukajeva, jenž kritizoval přehnané státní zásahy do ruské ekonomiky.

Úplatek ve výši 2 miliónů dolarů měl Uljukajev, dle Putinova soukromého Vyšetřovacího výboru, převzít za schválení prodeje 50% podílu ve státní ropné firmě Bašněft ve prospěch polostátní těžařské firmy Rosněft, které šéfuje Putinův dlouholetý stín Igor Sečin, jenž se mj. zasloužil o zničení Chodorkovského Jukosu.

K privatizaci, kterou kritizoval jak Uljukajev, tak ruský podnikatelský sektor,  došlo 12.11.016 v rámci Putinova programu rozsáhlých privatizací pro snížení obřího státního deficitu.

Kreml tento KGB kabaret vydává za „ klíčový úspěch Putinova protikorupčního programu „ ( viz, jak Putin po nástupu do funkce prezidenta  pod záminkou protikorupčního boje pořádal hony nejen na Jelcinovy oligarchy, ale i na představitele bank, kteří se postavili proti praní špinavých peněz Kremlu v ruských bankách, ukázkovým příkladem byl 1. náměstek ruské Ústřední banky Andrej Kozlov /1965-2006/, jenž 8.9.06 na mezinárodní bankovní konferenci v Soči zkritizoval praní špinavých peněz v ruských bankách, přímo označil za pračku ruských špinavých peněz Raiffeisen Zentral Bank a ruskou Diskont Bank, načež byl 14.9.06 zastřelen.

V Putinově družině jsou samí mistři bojových umění, také v německém uskupení Reichsbürger/Říšští občané se to zápasníky, karatisty a džudisty jen hemží. Hnutí, ve kterém jsou nejen psychopati, ale i někteří policisté, tvrdí, že Německá říše v hranicích z roku 1937 stále existuje, a neuznávají dnešní republiku  – KGB v Německu zakládala a řídila různé ultralevicové a ultrapravicové buňky již v 60. + 70. letech.

Trump dal pár hodin po svém zvolení Putinovi v Sýrii volnou ruku, ruská letadlová lodˇ vyplula do Sýrie, kdy již Putin věděl, kdo bude zvolen.

Navzdory tomu, že ministr obrany Šojgu rozhodl, že ruští důstojníci budou v rámci finančních úspor ve prospěch státního rozpočtu dostávat jen jednu bílou košili na 5 let /??????? ? ?????? ????? ???????? ???? ????? ??????? ?? ???? ??? http://www.rbc.ru/rbcfreenews/5825a3069a7947656d646920, v Sýrii bez ohledu na úsporná opatření ministra obrany potají umírají ruští žoldnéři, dobrovolníci z řad kozáků a nedobrovolně branci.

Kreml nezákonně těží z černomořského šelfu zemní plyn, ročně 2 mld krychlových kubíků/ ?????? ????????? ???????? ?? ?????? ??????? ???? 2 ????????? ?????????? ???? ? ??? – "????????????????"

http://economics.unian.net/energetics/1604426-rossiya-nezakonno-dobyivaet-na-shelfe-chernogo-morya-2-milliarda-kubometrov-gaza-v-god-chernomorneftegaz.html

Kreml bude nezákonně těžit ještě více, když se mu 13.11.016, krátce po volbách amerických, podařilo vyhrát prezidentské volby v Bulharsku/BG.

Proevropský premiér BG pravice Bojkov Borisov, syn policejního důstojníka, vystudoval policejní akademii, je držitelem černého pásu v karate, šéfoval bodyguardům posledního BG bolševického diktátora Todora Živkova (89 smeten), byl i bodyguardem exBG krále Simeona II SaxeCoburského *1937, jenž se do BG vrátil v roce 96, a v roce 01 se ex-král stal premiérem ( 01-05, za něho BG vstoupilo do EU + NATO ), jenž do vysokých funkcí vzal i Borisova, od roku 04 generála policie, od 09 premiéra.

Borisov se chytil do pasti, kterou si sám připravil – třebaže BG prezident hraje jen dekorativní roli ( může však vetovat zákony), Borisov neúspěch svého vlastního necharismatického kandidáta na prezidentský úřad ( šéfka parlamentu)   spojil se svojí rezignací, přičemž spoléhal na heslo, které v minulosti zabralo : „ Budˇ já a můj kandidát, nebo chaos „.

Další Borisovou chybou bylo, že nepodpořil dosavadního prezidenta Rosena Plevnelieva, svého spolustraníka, aby se znovu ucházel o prezidentskou funkci.

Nově zvolený proruský prezident generál Rumen Radev, bývalý velitel letectva, jenž v 90.letech studoval v US, kandidoval jako nezávislý s podporou opozičních socialistů.

( Proruský kandidát vyhrál 13.11.016 i v Moldavsku, socialista Igor Dodon, jenž se od samého počátku snažil zabránit sblížení Moldavska se Západem.)

Absurdista Surkov vyřešil, jak federalizovat Ukrajinu, s Haličí či bez

?????? ?????, ??? "??????????????" ??????? - ? ????????? ??? ??? http://ua.mama.net/ticker/189970-surkov-reshal-kak-federalizovat-ukrainu---s-galichinoy-ili-bez.html

14.11.016  byla ukončena exhumace těl manželů Kaczynských/ ?????????? ??? ????? ?????????? ?????????? ???????? 14 ?????? ? ???-?????????? ???? ??????????? ? ??? ???????

http://www.ukrinform.ru/rubric-world/2110024-eksgumaciu-zertv-smolenskoj-katastrofy-nacnut-s-kacinskogo-smi.html

V oblasti Jihočínského moře se Putinovi rovněž daří, po sběhnutí Filipín do čínské náruče (diktátor Duterte), podepsal počátkem listopadu 016 s Čínou, hlavním investorem v Malajsii, celou řadu vojenských smluv i malajsijský premiér Nadžíb Razak ( viz podivné zmizení Boeing MH370 014 z 3/014, 239 lidí ), včetně o námořní spolupráci a výstavbě vysokorychlostního vlaku mezi Singapurem a Kuala Lumpur.

Razak se v roce 015 stal hlavním protagonistou korupčního skandálu, kdy byly vytunelovány miliardy z fondu Malaysia Development Berhad.

V 7/016 Razaka popudily US soudy, které potvrdily konfiskaci jedné miliardy dolarů malajsijského majetku, nemluvě o tom, že Razak Obamovi nikdy nezapomněl, že v roce 014 dorazil do Malajsie, aniž by Razaka předtím pozval na golf na Havaji.

Prosincová cesta Putina do Japonska (016)

Japonsko získalo Kurily petrohradskou smlouvou z roku 1875 výměnou za jižní část Sachalinu. Po japonském vítězství v rusko-japonské válce 1904-05 muselo Rusko jižní část Sachalinu znovu předat Japonsku.

1945 Stalin porušil rusko-japonský pakt o neútočení ze 13.4.41, podepsaný v MOW na 5 let, a vyhlásil Japonsku válku, obsadil Kurily i celý Sachalin, zdejší Japonci a Korejci byli deportováni do Japonska.

Japonsko se vzdalo nároků na svrchovanost jižní části ostrova v Sanfranciské smlouvě z (1952), ale neschválilo ruskou suverenitu nad Sachalinem. Podle japonského oficiálního stanoviska není o příslušnosti Sachalinu ještě rozhodnuto a na japonských mapách je označován jako “Země Nikoho”.

V případném referendu, která Putin tak miluje, ale na Sachalinu jej nevyhlásí, by se však zdejší obyvatelé jednoznačně přihlásili k Japonsku a k jeho blahobytu.

Kreml Kurily anektoval  1946 s odvoláním na Jaltské dohody a Postupimskou deklaraci, která Japonsku vymezovala pouze ostrovy Honšú, Kjúšú, Šikoku + Hokkaido.

Sanfranciská mírová smlouva, kterou Japonsko 1952 uzavřelo mír s většinou spojenců, nebyla Kremlem podepsána. 1956 byla podepsána jen společná sovětsko-japonská deklarace, která ukončila válečný stav, a obě strany se zavázaly pokračovat v jednáních s cílem uzavřít mír. Poté měl Kreml vrátit Japonsku Habomajské ostrovy a ostrov Šikotan.

Platnost této deklarace Kreml v roce 04 potvrdil, ale Japonsko požaduje i navrácení ostrovů Urup + Iturufu, celkem 4 ostrovů ( které by rozšířily teritoriální vody Japonska, a tím i výlučnou ekonomickou zónu, proto u nich Kreml v roce 016 nainstaloval monitorovací systém dronů, na strategickém ostrově Iturufu Putin zamýšlí vybudovat námořní základnu, žije zde zhruba 20.000 etnických Rusů, a jsou na něm velké zásoby velmi vzácného rhenia ), jak stanovila rusko-japonská smlouva Šimoda z roku 1855.

Status jižní části Kurilských ostrovů s ložisky zemního plynu a ropy, a vzácných zemin, tak zůstává sporný.

Putin tyto ostrovy potřebuje pro ruskou Tichomořskou flotu, jejíž hlavní přístavy, včetně ponorkové základny, jsou ve Vladivostoku ( nedaleko severokorejských hranic) a na Kamčatce v přístavu Viljučinsk.

Vrácení Kurilských ostrovů Japonsku by velmocenským plánům Kremlu podstatně přistihlo křidélka, lodě ruské flotily ve Vladivostoku (+ z Primorska všeobecně, ledaže by se Kreml zmocnil i Jižní Koreje )  + lodě, které by vyplouvaly ze Sachalinu ( z Ochotského moře všeobecně) , by měly vážné problémy s přístupem na širé moře Pacifiku.

Nicméně, Putin pravděpodobně rád odsouhlasí společné hospodářské využívání ostrovů ve formě společné ekonomické zóny pod ruským dohledem, protože japonský ministr hospodářství, obchodu a průmyslu si v 9/016 ke svým funkcím ještě připojil funkci pověřence pro ekonomickou spolupráci s Ruskem.

Japonsko ke spolupráci s Kremlem žene i Putinův severokorejský spojenec, jehož rakety dle kremelských instrukcí dopadají do japonské výlučné ekonomické zóny.

Otázkou je, zda je Japonsko skutečně ochotné vložit tak obrovské investice do spolupráce s nepředvídatelným Kremlem, který navíc požaduje, aby z Japonska odešli US vojáci ( 50.000), a záruku, že nikdy nebudou rozmístěni v blízkosti jižních Kuril. Putin bude rovněž chtít, aby se Japonsko přestalo angažovat v protiruských sankcích (Krym).

 

Autor: Andrea Kostlánová | středa 16.11.2016 14:47 | karma článku: 24,86 | přečteno: 817x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 496x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 492x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 722x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 266x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Nekonečná švédsko-ruská hra v kauze Wallenberg

Nejen v KGB/FSB Rusku,ale ani ve Švédsku nemá veřejnost přístup k některým archívním složkám, mj. ke složce švédského diplomata Sverkera Aström či k veřejným Pamětem klíčových svědků, NKVD agentů, zejm. hraběte Kutuzova-Tolstého.

23.10.2023 v 12:29 | Karma: 8,00 | Přečteno: 246x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Rozepře o důchodové reformě i ústavní žaloby. Promluví stínová vláda hnutí ANO

25. dubna 2024  10:15,  aktualizováno  10:21

Přímý přenos V atriu Poslanecké sněmovny proběhne tisková konference stínové vlády hnutí ANO. Poslanci zřejmě...

Langšádlová končí jako ministryně pro vědu a výzkum, oznámila TOP 09

25. dubna 2024  8:08,  aktualizováno  10:15

Helena Langšádlová z TOP 09 končí ve vládě Petra Fialy. „Předsednictvo TOP 09 děkuje ministryni pro...

Družku bil, přeřezal jí šlachy. Soud muži za dlouhodobé týrání potvrdil devět let

25. dubna 2024  8:49,  aktualizováno  10:13

Olomoucký vrchní soud zamítl odvolání Tomáše Heráka ze Šumperska, kterému krajský soud za...

SOCDEM žene Paroubkovu suverenitu k soudu. Žádá její vyřazení z voleb

25. dubna 2024  10:13

Sociální demokracie (SOCDEM) tvrdí, že koalice ČSSD, kterou ministerstvo vnitra zaregistrovalo pro...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz