Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kongres zakázal Pentagonu spolupracovat s RF, dokud nevrátí Krym

24.8.016 eurofob Nigel Farage (AKIP) na návštěvě v US při setkání s Trumpem, jenž by ho chtěl za UK velvyslance v US, veřejně vyjádřil podporu Trumpovi s tím, že kampaň vede stejně brutálním způsobem, jako ji vedl on sám za Brexit

( stejně vulgárně ji vedli další přátelé Kremlu Orbán, Zeman, LePenová + ultrapravicoví kandidáti v NL a v Rakousku, kteří všichni byli prvními gratulanty, Ovčáček se vyjádřil ve smyslu, že „ normální Američané dokázali porazit pseudoelity „ ( heslo ruské ambasády), zatímco list The Wall Street Journal napsal, že Trumpa zvolili „ dělníci a venkov „ ).  S projevy, které šokovaly, bodoval i Hitler.

Bude Nigel Farage novou tváří ruské propagandy ? Možná, že bude mít  vlastní TV show v Putinově TV Russia Today, která mu vlastní show nabídla, vlastní show má i manželka Putinova mluvčího Dmitrije Peskova, Tatjána Navková, která vystoupila v představení na ledě v roli Židovky v KL, a vyvolala pobouření / Nigel Farage called for Brexit, now will be the face of the Kremlin's propaganda tube? The Moscow Times z 10.9.016 :  Nigel Farage may soon host his own show on Kremlin-sponsored tv channel @RT_comhttps://themoscowtimes.com/news/russia-today-offers-show-to-uk-nationalist-nigel-farage-55284 … #russia

Nigel Farage jako novodobý Che Guevara půjde možná organizovat Calexit, secesi Kalifornie od US, a v rámci vojenského oslabení ČR, učiní Zeman, jenž dle čas. Spiegel patří mezi Putinovy vyvolené, to samé s Vysočinou, zatímco bývalý mluvčí Klause Petr Hájek bude pro všechny psát instrukce Jak nevyvolat válku s Ruskem.

Madelaine Albrightová, pozvaná svým přítelem Michaelem Žantovským na besedu se studenty FF, ke zvolení Trumpa varovně uvedla : “Nevíme vlastně, jak se to stalo, viděli jsme, že se to stalo v jiných zemích, a mysleli jsme, že se to nemůže stát u nás „ …

Kreml má v ČR nejen ruského hackera pod kontrolou

Případ hackera Jevgenije Nikulina, zadrženého v Praze 5.10.016 ve spolupráci s FBI, mají prý Rusové plně pod kontrolou, novinky.cz. Ruská ambasáda jej 26.10.016 navštívila v pankrácké věznici, ve které mu prý schází jeho Lamborghini, v US má být souzen pro hackerství, krádež a spiknutí, ale Kreml si z jeho vydání učiní podmínku sine qua non pro rusko-české vztahy ( viz Zkrachovalá ruská banka žene Česko k mezinárodní arbitráži, 23.11.016 ).

22.11.016 postihl Google velký výpadek sítě.

Bývalý šéf ÚOOZ Robert Šlachta byl po jednání sněmovní vyšetřovací komise rozladěný, a trval na výslechu svých bývalých podřízených, předseda komise Pavel Blažek (ODS) s tím nesouhlasil.

„Navrhnul jsem některé další svědky, protože komise zve bývalého ředitele GIBS pana Bílka, bývalého ministra Pecinu a příslušníka GIBS pana Uličného (bývalý vedoucí olomoucké expozitury GIBS Tomáš Uličný před komisí zmínil, že ho detektivové vyšetřující kauzu Vidkun vyslýchali příliš tvrdě, přičemž vypovídal pouze jako svědek ), aby se vyjadřovali k reorganizaci ...” shrnul svůj výslech Šlachta ( dnešní ministr vnitra, sociální demokrat Chovanec, stojí za Zemanem ).

Šlachta žádal výslech svých bývalých zaměstnanců, kteří nyní odchází z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ), z útvaru, který vznikl sloučením ÚOOZ a Útvaru odhalování korupce a finanční kriminality (ÚOKFK).

Blažek prohlásil, že nemohou vyslýchat „každého“, a že doufají, že se informace dozvědí z rezignačního dopisu Šlachtova bývalého podřízeného Jiřího Komárka, který kvůli reorganizaci stejně jako Šlachta odešel od policie.

Trump, nedůvěryhodný spojenec Evropy

Trump zpochybnil spojenectví s Evropou ( viz jeho urážka pobaltských zemí, kterým poradil, aby se přestěhovaly do Afriky, nechtějí-li sousedit s RF ), ve skutečnosti Washington není schopen nově geopoliticky fungovat bez svých starých pohodlných bačkor, které mu poskytovala studená válka, kdy si obě „ velmoci “ plácaly bábovičky na svém „ nedotknutelném „ pískovišti, a čas od času po sobě bábovičkou hodily.

Washington by se měl rychle vzpamatovat, SU padl, ale daleko nebezpečnější RF zůstala, i její staré geopolitické zájmy.

EU má 500 mil. obyvatel, na světovém HNP se podílí 22%, hned po US (24%), tudíž, jestliže Trump vyhlásil America First, a prohlásil, že US již nebudou přispívat na obranu svých evropských spojenců, ale bude se směňovat něco za něco, měla by EU vyhlásit Europe First, a konečně si vybudovat vlastní obranu, viz můj článek Vojenská emancipace Evropy a její realita - Blog ... - Andrea Kostlánová.

Obama při své poslední návštěvě Evropy ujištˇoval: „Nebojte se Trumpa, je to jen pragmatik“ , ale zdá se, že Trump je především ideolog, potvrzuje to jeho výběr spolupracovníků  –  pragmatické republikánské prominenty, kteří spolupracovali i s demokraty ( mj. Chris Christie ), poslal k ledu, a vybral si skalní republikánské ideology, mj. gen. Michaela Flynna, bývalého šéfa extrémistické stránky Breitbart News, z ultrapravičáka a podnikatele Stephena Bannona učinil svého hlavního poradce, adoptoval i senátora Jeffa Sessions, a Mike Pompeo z konzervativního proudu Tea Party.

Trump je nepředvídatelný, chce navrátit do hry mrtvého Usámu bin Ládina, tj. v rámci mezinárodního fiktivního boje proti terorismu ( viz můj článek Alžírsko,fikce terorismu, jak se vytvářejí radikální islámisté ) výměnou za vojensko-diplomatickou dohodu s Kremlem a Asádem v Sýrii ( kterým US již prodaly Aleppo ), uzná vlivové sféry Kremlu v Evropě ( Jalta číslo II, o kterou Putinovi usiluje již 16 let ), tj. např. po napadení pobaltských států Ruskem, neaktivuje článek 5  NATO ( viz můj článek Falklandy1982, neutralita a článek 5 NATO ), což mu usnadní nejen Brexit, ale i nový francouzský prezident, bude-li zvolen proruský Fillon, Sarkozyho pravá ruka ( protiruský Juppé již ze hry vypadl).

Trump se však i zapřísahal, že navýší US vojenský rozpočet, „ protože US ztratily vliv a věrohodnost, a jsou pro smích „ . Zamýšlí poslat nezávislý audit na Pentagon, který již horečně skartovává dokumenty, které potvrzují ztracené miliardy dolarů, které zašantročili byrokraté na ministerstvu obrany.

V den Trumpova zvolení Duma Trumpovi trapně tleskala ve stoje dlouhé hodiny, Kreml věří, že jeho zvolením RF konečně vyklouzne ze sankcí a z kategorie mezinárodních agresorů.

3 z 5 Trumpových ohlášených prvních kroků v Bílém domě však Putinovi způsobí bolehlav – zákon o regulaci lobbismu, zrušení veškerých omezení pro US naftaře, posílení kyberobrany a US armády / ?????? ?????? “???????? ??????” ?????? ????, — ?????????? ????????? http://politolog.net/analytics/kreml-sdelal-medvezhyu-uslugu-samomu-sebe-rossijskij-zhurnalist/

Je proto možné, že si Kreml zvolením Trumpa prokázal „ medvědí „ službu  ( za všechno dle Putina a Trumpa může miliardář George Soros, jenž sponzoroval nejen barevné revoluce v ruském blízkém pohraničí, ale i Clintonovou ).

Peskov charakterizoval vztahy s US „ jsou na dně „ /?????? ????????? ????????? ?????? ? ??? «?? ???»  https://republic.ru/posts/76536

US Kongres zakázal Pentagonu spolupracovat s Ruskem, dokud nevrátí Krym a nepřestane ohrožovat územní integritu Ukrajiny a státy, které jsou členy NATO / ???????? ??? ???????? ????????? ???????????? ? ??????? http://www.rbc.ru/politics/02/12/2016/5841bce69a7947824500eea0

Dojatý Porošenko ujistil, že Kyjev své Rusy Putinovi nedá, a ubrání je  …

Jak pomoci Ukrajině : stejným způsobem, jak US postupovaly poté, co srbská armáda v 7/91 po červnovém vyhlášení nezávislosti Slovinska a Chorvatska , které vedlo k rozpadu Jugoslávie ( eurasijský SU se ještě držel do 12/91), uchvátila velkou část chorvatského území – US vycvičily a vyzbrojily chorvatskou armádu, úspěšný výcvik, který se projevil v pozdější vítězné ofenzívě chorvatské armády, provedla US soukromá vojenská firma MPRI.

Dobrá zpráva na závěr : franko-francouzský Charlie Hebdo, jehož redakce ( 7 lidí)  byla vystřílena 7.1.015 najatými vrahy, expandoval v němčině do Německa, v prvním čísle z 1.12.016 si dělá legraci z Merkelové a z její ohlášené 4. kandidatury ( na rozdíl od Merkelové by Putin na jejím místě, jenž rovněž 1.12.016 ohlásil svoji 4. kandidaturu, nechal pro neplacení daní pozavírat nejen vydavatele a autory, ale i čtenáře, které by označil za zahraniční agenty, třebaže jeho samotného by OSN rádo prohlásilo za válečného zločince, viz online petice za vyhlášení Putina válečným zločincem ???????? ?????????? ?? ?????? ?.?. ??????? ????????????

https://secure.avaaz.org/ru/petition/Sovet_Bezopasnosti_OON_Priznat_Prezidenta_RF_Putina_VV_voennym_prestupnikom/?pv=6&fb_action_ids=1194032280677758&fb_action_types=avaaz-org%3Asign  ).

Z francouzského originálu Charlie Hebdo přeložili němečtí překladatelé pod dohledem zkušené německé šéfredaktorky, uváděné pod pseudonymem Minka Schneider, v budoucnosti by se německá redakce měla osamostatnit s vlastními karikaturisty a redaktory.

Jeho první číslo (200.000 výtisků) bylo vyprodáno během pěti minut, Němci vzali prodejny tiskovin útokem ( jak uvedla TV ARD, „ humor je globální, dokonce i v Německu „, kde vycházejí dva satirické měsíčníky, Eulenspiegel  + Titanic, každý v nákladu 100.000 výtisků, v 7/012 musel Titanic po nařízení soudu z obálky odstranit papeže Benedikta XVI s poskvrněnou sutanou ).

Šéfredaktor Charlie Hebdo, novinář Gérard Biard, uvedl, že po masakru Berlín/BER o časopis projevil velký zájem ( Kreml o časopisu promluvil pohrdavě, Kadyrov  časopis nazval " štvavým" ) , na rozdíl od LON či Miloše Zemana, třebaže Zemanova družina by byla skvělým objektem mezinárodních politických karikatur.

Špatnou zprávou je, že do Česka expandovat nemůže, dopadl by jako Zemanovy Rudé trenýrky.

 

Autor: Andrea Kostlánová | úterý 6.12.2016 21:30 | karma článku: 23,04 | přečteno: 925x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 496x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 492x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 722x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 266x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Nekonečná švédsko-ruská hra v kauze Wallenberg

Nejen v KGB/FSB Rusku,ale ani ve Švédsku nemá veřejnost přístup k některým archívním složkám, mj. ke složce švédského diplomata Sverkera Aström či k veřejným Pamětem klíčových svědků, NKVD agentů, zejm. hraběte Kutuzova-Tolstého.

23.10.2023 v 12:29 | Karma: 8,00 | Přečteno: 246x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz