Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Tvrdé reality ruské přítomnosti v Sýrii

Proti EU, která právní stát považuje za neměnný, a utápí se v představě, že evropský koutek blahobytu bude i s Putinem v zádech prosperujícím  „ Velkým Švýcarskem“ , stojí otrlí nacionální egoisté,

usilující o nové rozdělení světa - podpluk. KGB Putin, realitní hokynář Trump s manželkami z ex SU satelitů,  a komunista s čínským koloritem Si Tˇin-pching.

Tito diktátoři a jejich pomahači ( Erdogan, Orbán, Fico, Zeman mj. ) pohřbívají demokraticko-liberální hodnoty, a s nimi i dosavadní mezinárodní právní řád – tvrdí, že principy jsou k ničemu, o všem lze jednat.

Proto Trumpovi nevadí okupace Tibetu ani Krymu, ani Putinovo rozvracení východní Ukrajiny, ani Putinova agrese vůči Sýrii, pokud Putin přenechá Washingtonu jiné sféry vlivu.

Od roku 09, kdy začala éra Putinem volených US prezidentů, US prezidenty osud Evropy ani nějaké NATO nezajímá.

Obama i Trump se veřejně vyslovují proti mesiášské roli US, kterou tolik vyzdvihoval George Bush I +II, Trump hlásá „ Ameriku jen pro sebe „,takže bude dle Putinova vzoru prosazovat bilaterální dohody na úkor mnohostranných, včetně zvláštních vztahů s LON, ve kterém Trump společně s Putinem propagovali Brexit, Borise Johnsona a Theresu May, která z Johnsona učinila ministra zahraničí.

Rýsuje se proto nová spojenecká osa Reagan – Thatcherová, ale v režii Trump-Mayová s korouhvičkou obrácenou opačným směrem – od Západu směrem do Putinovy Eurasie.

Rusové, kteří chovají domácí zvířata, budou zbaveni sociálních dávek /???????, ??????? ? ????????? ????, ????? ?????????? ???????  29.11.016 http://izvestia.ru/news/648174.

Govoruchin vybízí ruskou mládež, aby nečetla západní brak /????????? ?????????? ???????? ?? ?????? «???????? ????» http://theins.ru/news/38859

Depardieu je z ruského občanství nadšený. Před životem v Moskvě ...

zahranicni.ihned.cz/.../c1-59062100-depardieu-je-z-ruskeho-obcanstvi-nadseny-pred-...

4. 1. 013 - ”Přibyl další opilec,” reagoval režisér Stanislav Govoruchin. ... ještě nepromítá, ale je to velice odvážné a nové pojetí role," uvedl Dmitrij Peskov.

Merkelová ve svém blahopřejném dopise Trumpovi odříkala a barevně podtrhala všechny západní hodnoty, které Trump musí bránit, třebaže jsou zpochybňovány mnohými evropskými občany ( kontrolu hranic mj. jednostranně zavedlo nejen Madˇarsko, ale i Německo, Rakousko,DK, Švédsko ).

Orbán, ve válce s Bruselem od roku 010, v roce 011 zavedl cenzuru tisku, když po vzoru Putina ustavil Mediální radu, která bdí nad instrukcí neinformovat, vyprávět by mohl opoziční list Nepszabadsag.

V roce 015 Orbán hrozil zavedením trestu smrti, Juncker jej poté na recepci v Rize nazval diktátorem.

Komise EU je vůči odbojnému GR i visegrádské čtyřce bezmocná, mohla by ale zahájit řízení o porušení Smlouvy dle článku 7, které může vést až k pozastavení hlasovacích práv porušitele, ke kterému v kauze Orbána již mnoho let marně vyzývá Guy Verhofstadt, šéf belgických liberálů.

Toto řízení může iniciovat i europarlament či skupina nejméně 10 členských států, de facto by se toto řízení rovnalo vyloučení z klubu EU, ale porušitelé se nemusí bát, protože článek 7 je v podstatě nepoužitelný – hlasování o závažném a systematickém porušování Smlouvy musí být jednomyslné, EU tudíž nemá prostředky, jak se bránit členu, který ji chce zničit.

Trumpova „ Velká Amerika „ nebude nikdy existovat bez svého evropského protipólu, k US „ velikosti „ sotva povede hospodářský  protekcionismus a výstavba dalšího úseku pohraniční zdi ( logičtější by byla zedˇ mezi Kalifornií a jejími obrýlenými intelektuály á la Woody Allen/hipsters, a  „ křupanskou „ Arizonou, jak jí Kaliforňané nazývají ).

Měsíčník The Atlantic se na Trumpovu zahraničněpolitickou orientaci zeptal Henryho Kissingera (94), jenž odpověděl, že pro Trumpovu nepředvídatelnost sám nemá nejmenší tušení, zda US pod Trumpovým vedením neskončí v bankrotu, či k radosti Kremlu ve válce s Čínou.

Trump se šikuje po boku Kremlu a evropské ultrapravice v pečlivě naprogramovaném protievropském tažení, zatímco Evropa platí nejen za to, že ponechala Kremlu volné ruce v jeho agresi vůči Moldavsku, Gruzii, a Ukrajině, ale i za ruskou agresi vůči Sýrii, kterou umožnila Obamova „ mírotvorná “ politika  na úkor zájmů Evropy ( viz mj. 8/013, kdy Obama na poslední chvíli zradil Hollanda, a odvolal společnou odvetnou akci proti Asádovi, jenž následně spolu s Putinem srovnal se zemí města Aleppo a Homs, 165 km od Aleppa, ještě předtím Putin v 12/00 srovnal se zemí město Groznyj, všechna tři města byla vybombardována i s civilisty ).

Podle Kremlu a bývalého francouzského diplomata a ministra zahraničí Huberta Védrine *1947 byla EU ve stadiu pokročilého rozkladu již před Brexitem, protože se původně elitářská  EU rozšířením o středoevropské a východoevropské země stala příliš  vágní, jen volnou konfederací, paralyzovanou politickou nejednotou.

Hubert Védrine byl přítelem Mitterranda i jeho syna Jeana-Christophera Mitterranda*1946    s kontakty na Kreml, viz mé články AngolaGate.

V 10/09 byl Jean-Ch. Mitterrand odsouzen za nelegální prodej zbraní angolskému proruskému režimu, ale s ruskou a srbskou tajnou službou obchodoval již v 90. letech za válek na Balkáně ( jedna cesta prodeje zbraní vedla přes Slovensko), jeho partner a vyslanec ruských tajných služeb Arkadij Gajdamak*1952 s duálním rusko-izraelským občanstvím, byl pařížským odvolacím soudem v 4/09 obvinění z nelegálního obchodování se zbraněmi pozoruhodně zproštěn .

Evropu, kterou vydírá nejen eurasijské duo Putin-Erdogan, tak začíná mít stále více na zodpovědnosti Merkelové nevyzbrojené Německo, a jaderná Francie, o jejíž kormidlování Putin prostřednictvím svých prezidentských kandidátů usiluje.

Vjačeslav Volodin převzal heslo nacistického Německa, jen místo výrazu „Hitler a Německo“ použil „Putin a Rusko“ /???????: "???? ????? — ???? ??????, ??? ?????? — ??? ??????" https://www.youtube.com/watch?v=9rHg_KxRis0

Putin je velice populární na jarmarku ve Lvově /????? ????? ????????? ?? ??????? ?? ??????: ??? ???? ??????? ???????? ?? ?????? ???????.

http://censor.net.ua/photo_news/418854/putin_ochen_populyaren_na_yarmarke_vo_lvove_ego_litso_aktivno_pokupayut_na_mnogih_tovarah_fotoreportaj

Exponátem ruského Muzea současné ruské historie se stalo Putinovo pero, kterým podepsal anexi Krymu  /?????????? ????? ??????????? ??????? ?????? ????? / http://www.rbc.ru/rbcfreenews/584f07919a794770e2581ccf  12.12.016

23% respondentů nevěří, že Putin zamýšlí splnit své sliby / 23% ???????????? ??????????? ? ?????????? ? ??????? ?????? ????????? ???? ????????

http://www.interfax.ru/russia/541134

V RF se zvýšil počet osob, které blaho vlasti staví nad své osobní blaho/? ?????? ??????? ????? ?????????????? ?????? ???????????? ??????? ??????

http://www.rbc.ru/politics/12/12/2016/584b0fc29a794748ba1c40b7

V 12/016 byli při nelegálním přechodu hranic z TR do Iráku zadrženi dva čeští občané, Markéta Všelichová a Miroslav Farkaš, při svém zadržení měl jeden z nich na sobě uniformu PKK, druhý uniformu její syrské sestřenice YPG, takže Zaorálek musel poníženě přijet k Pinochetovi Erdoganovi, a událost vysvětlit.

Zaorálek poukázal na to, že Praha servilně zavřela pražskou kancelář YPG, ale bylo mu vyčiněno, že PKK v létě 016 uspořádala v europarlamentu výstavu fotografií svých bojovníků - Zaorálek Ankaru ujistil, že až bude v roce 017 ČR předsedat Radě EU, bude se snažit propagaci separatistů zabránit ( ruským separatistům na východní Ukrajině dá naopak větší prostor ).

Zaorálkova delegace přivezla Erdoganovi darem opravené vzácné lustry, které v TR parlamentu poničil výbuch při červencovém údajném vojenském puči, což Zaorálek prostoduše komentoval: “ Dáváme tím najevo odmítnutí násilných vojenských převratů „, přestože následné pinochetovské čistky Zaorálek neodsoudil …

Mouchy a Zemanův portrét, aneb Marie Benešová chce chránit Zemanovu čest zákonem na ochranu Zemanovy pověsti / ???? ? ??????? ?????? http://ru.krymr.com/a/28121103.html

Rusové nevěří v sílu ústavy, že by je ochránila  /???????? ????? ?????? ?????? ? ???? ???????????, ??????? ????? http://www.newsru.com/russia/08dec2016/const.html

Tvrdé reality ruské přítomnosti v Sýrii

V 10/016 obletěla internet fotka jediné ruské letadlové lodi Admirál Kuzněcov, jak dýchavičně brázdí vody Středozemního moře na své cestě do přístavu Tartus na pomoc ruským jednotkám bojujícím v Sýrii, zahalena do svého tradičního černého kouře, s nejmodernější jednotkou hasičů na palubě, avšak lehčí o dva letouny, které po cestě ztratila.

Jediná ruská letadlová lodˇ, kterou v roce 01 pomluvil sám její admirál s tím, že je plující zdechlinou, načež byl Putinem poslán do předčasného důchodu, je jen poloviční realitou.

Druhou polovinu reality tvoří ruský protiletadlový systém S-400 Triumph (SA20), který Putin rozmístil nejen na okupovaném Krymu, ale i v Sýrii ( viz Armádní noviny: Jak překonat ruský systém protivzdušné obrany S-4OO ze dne 9.12.016 – zcela jednoduše, elektronickým bojem ), kterým nezákonně kontroluje syrský VP.

Ruský vojenský analytik Pavel Felgenhauer 28.11.015 uvedl: „ Vstoupí-li TR tanky do Sýrie, odvezou si během dvou hodin jako trofej ruské systémy S-400. Turecká flota je kvantitativně i kvalitativně lepší než zdejší ruské námořní skupiny, v případě regionálního konfliktu ve velkém měřítku nebudou ruské jednotky pro TR armádu žádnou překážkou/????????????: ???? ???????? ????? ?????? ? ?????, ??? ?? ??? ???? ??????? ?????????? ??????? ?-400 ? ???????? ??????

http://gordonua.com/news/worldnews/Felgengauer-Esli-tureckie-tanki-voydut-v-Siriyu-oni-za-dva-chasa-vozmut-rossiyskie-sistemy-S-400-v-kachestve-trofeya-108407.html

Další částí ruské reality v Sýrii jsou čečenské elitní jednotky Ramzana Kadyrova, které Kreml vyslal do Sýrie coby policejní jednotky, jejichž úkolem jsou pročištˇovací trestní operace, kterými nechvalně prosluly proti čečenským vesnicím, kdy unášely a v soukromých koncentračních táborech mučily a popravovaly Putinovy a Kadyrovy odpůrce ( Putinův model boje s civilisty á la Groznyj, uplatněný vůči Aleppu, znamená, že ne všechny zdejší válečné zločiny musí být páchány šíitskými milicemi Hezbolláhu či „ bojovníky IS“ , kteří z těchto zločinů  budou obviňováni, a kteří se opět bez boje zmocnili Palmýry v provincii Homs k usnadnění těchto čistek).

Putinův model boje s civilisty a s údajnými teroristy, jejichž větší část vytvořily ruské tajné služby, spočívá na následném modu operandi : srovnat se zemí i s odbojnými civilisty velké město a z jeho popela vybudovat nové „ normalizované „ město s poslušnými obyvateli, kteří byli „ normalizováni „ teroristickými metodami.

Kreml se brání tvrzením, že se Putinovi z Grozného sice nepodařilo vybudovat Dubaj, ale je stále bezpečnějším městem než libyjské hlavní městoTripolis po západní vojenské intervenci ( US,UK,PAR) na pomoc protivládním povstalcům, ke které dala souhlas nejen RB OSN 17.3.016 (rezoluce č. 1973), ale i Liga arabských států ( Kreml Clintonové nikdy nezapomene, že tuto intervenci, pro kterou Putin nedobrovolně hlasoval, rozšířila nad rámec výše zmíněné rezoluce, a svrhla při té příležitosti pluk. Kaddáfího, načež „někdo“ na internetu zveřejnil provokativní video Innocence of Muslims, čímž rozpoutal nenávistné protiUS demonstrace - 11.9.012 byl „ teroristy“  raketomety napaden US konzulát v Benghází, dle US oficiální verze byl US velvyslanec ujíždějící v autě davem zlynčován, verze neodpovídá realitě, ve skutečnosti byl „pečlivě“ zavražděn, druhá vlna útoku směřovala na druhou přilehlou budovu, v níž se ukryli další zaměstnanci, při 2.útoku byli zastřeleni dva US příslušníci jednotky Navy Seal + další US diplomat ).

Tvrdou realitou je i ruský ministr zahraničí Lavrov, jenž 8.12.016, dva dny poté, co RF opětovně, již pošesté, vetovala v RB OSN tentokrát francouzsko-španělský návrh o vyhlášení příměří a bezletové zóny v Aleppu ( Putin všechny návrhy rezolucí, se kterými nesouhlasí, prohlašuje za provokaci ), oznámil zastavení bombardování Aleppa syrskou armádou, jako kdyby byla Sýrie ruským mandátním územím …

Ruská diplomacie dostala rozkaz působit navenek, jako že vyjednává o Sýrii s US ( slabošský John Kerry), proto Lavrov tvrdil, že „ US odmítly s Kremlem jednat „, ve skutečnosti veškerá rozhodnutí o Sýrii činí výhradně Putin sám …

Putinova média po Brexitu a s úspěšným zvolením PutinovaTrumpa tvrdí, že Západ a jeho liberalismus skonal, atˇ žije nový ruský světový pořádek, atˇžije nová ruská bolševická revoluce, které se ruský národ po 100 letech od petrohradského bolševického puče (1917) s příchodem Putina opět dočkal.

Gorbačov nezabránil vytvoření nového SU v hranicích starého SU / ?????? ???????? ???????? ???????? ?????? ????? ? ???????? ??????? ???? http://kommersant.ru/doc/3169527

12/015 ruské podniky nemají na mzdy, místo výplaty nabízejí bezplatný úvěr/ ??????????? ??? ????? ????? ????? ?????????? ?????? ?????? ???????? http://lifenews.ru/news/176219

Ronald Reagan o svobodě : “ Svobodě hrozí vyhubení vždy o jednu generaci, nemuseli jsme o ni usilovat, předali nám ji rodiče, snažme se i my ji předat našim dětem, aby o ni nemusely bojovat „.

Na setkání v rámci skupiny OBSE Lavrov nazval tiskového zástupce agentury Reuters debilem / ?????? ?????? ????????? Reuters "???????" ?? ??????? ? ?????? ???? http://www.eurointegration.com.ua/rus/news/2016/12/9/7058688/

Kerry /Remarks at the Opening Session of the OSCE Ministerial

http://www.state.gov/secretary/remarks/2016/12/264970.htm#.WEqFiyjOT4U.

Rusko již rok blokuje znovuzvolení představitele OBSE pro svobodu projevu a médií/ ?????? ??? ??? ????????? ???????????? ????????????? ???? ?? ???????? ??????? ????? ? ?????

http://gordonua.com/news/war/irina-gerashchenko-dve-strany-odna-professiya-eto-tochno-ne-pro-ukrainskih-i-rossiyskih-zhurnalistov-163515.html

Pravda o stalinské industrializaci, aneb jak bolševické Rusko lopatou a krumpáčem industrializovaly milióny třídních nepřátel nahnaných  do gulagů  /?????? ? "?????????? ????????????????" http://tverdyi-znak.livejournal.com/2775563.html?utm_source=fbsharing&utm_medium=social

V RF dosáhl počet chudých Rusů 18.8 miliónů / ????? ?????? ? ?????? ??????? ? ??????? ????????? ?? 18,8 ??? ???????  http://www.newsru.com/finance/08dec2016/poverty.html

RF utratí 2 mld na oblíbený sport Putinovy mladší dcery / ?????? ???????? 2 ???? ? ?? ??????? ????? ?????? ??????  http://ru.reuters.com/article/topNews/idRUKBN13Y0W7

Glazjev přirovnal stav ruské ekonomiky k infarktu myokardu /??????? ??????? ????????? ?????????? ????????? ? ????????? ????????

http://www.rbc.ru/economics/22/11/2016/5834151b9a794709a62b5503

Bankovní krize v RF/? ?????? ?????????? ????? ?????????? ?????????? ?????? ?? ????????? 20 ???, - ????? "?????????"

http://censor.net.ua/news/361139/v_rossii_proishodit_samyyi_masshtabnyyi_bankovskiyi_krizis_za_poslednie_20_let_glava_sberbanka

US nadvláda po rozpadu SU trvala jen 25 let, od roku 09 Putin vybírá takové US prezidenty, u kterých má záruku, že EU a NATO nechají na holičkách ( slaboch Obama, silák Trump), zatímco Evropu ruské tajné služby infikovaly ultrapravicovým a ultralevicovým populismem, jehož šéfové mají od Kremlu za úkol rozehrát nacionalistické revoluce proti EU.

Po potlačení ruského protiputinovského majdanu v letech 011/012, a poté, co Obama zradil Hollanda a EU tím, že v 8/013 po použití chemických zbraní ze strany Asáda na poslední chvíli odřekl účast v bombardování vládní čtvrti v Damašku,  Putin v 12/013 ve svém poselství ke stavu Ruska ze sebe učinil světového vůdce ultrapravice a ochránce konzervatismu, a z RF jedinou zemi na světě, která stále vyznává tradiční konzervativní hodnoty, a nikoliv homosexualitu a multikulturalismus, který ničí národní kulturní tradice ( nikdo Putinovi nepřipomněl jeho výrok o tom, že se cítí být křestˇanem i muslimem, když usiloval o vstup RF do OPEC, a zejména Putinovu normalizaci Čečenska, po které v nábožensky vlažném Čečensku vládne Kadyrova šaríja (!) ).

Na svatbách v Čečně zakázali alkohol/ ?? ???????? ? ????? ????????? ???????? ? ?????????? ????? http://obozrevatel.com/abroad/60354-v-chechne-zapretili-alkogol-i-tortyi-na-svadbah.htm

Novinář a spisovatel Petr Pomerancev, jehož rodiče v roce 78 emigrovali do Mnichova, a jenž se v roce 01 vrátil do RF jako redaktor TNT TV, se po 9 letech v Putinově Rusku opět přestěhoval do LON, kde v 11/014 vydal knihu o Putinově „ surrealistickém postmoderním diktátorství „  s názvem Nic není pravdou a všechno je možné /Nothing is true and Everything is possible.

Pomerancev píše, že se Putin stal „ Che Guevarou ultrapravice s cílem nastolit ultrapravicový anti-establishment „ …

Tričko s nápisem Putin dnes nosí lidé, uvádí Pomerancev, kteří by v jiné době nosili trička  Che Guevary a Hitlera ( viz můj článek Che Guevara, Robespierre Castrovy revoluce ), kterým se stejně jako Putinovi vyplatila ideologická diverze a hybridní válka ( Hitlerovi zejména v Rakousku, v PL a v ČSR).

RF figuruje na britském seznamu hrozeb pro národní bezpečnost vedle eboly a terorismu / Russia named among the top-tier of potential threats to British security alongside ebola and terrorism

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3308572/Russia-named-tier-potential-threats-British-security-alongside-ebola-terrorism.html

Russia ranked at top of danger list to British security¨http://www.thetimes.co.uk/tto/news/world/europe/article4607368.ece

Také Kreml vypracoval seznam hlavních hrozeb pro ruskou národní bezpečnost / http://rushincrash.com/world/united-russia-will-make-the-list-of-the-main-threats-to-national-security/

Ruská vláda 5.8.015 navrhla zákon o zabavení zahraničního majetku na území RF/http://asozd2.duma.gov.ru/main.nsf/%28SpravkaNew%29?OpenAgent&RN=855485-6&02

NATO nesměle prohlásilo, že v důsledku snahy Kremlu destabilizovat mj. Balkán, v jejímž rámci Putin rozdmýchává zdejší etnické konflikty ( mj. sponzoruje bosenskou Republiku srbskou ), a nárůstu aktivit ruských tajných služeb a ambasád na Balkáně všeobecně ( mj. organizování návratu zhruba 300 džihádistů ze Sýrie zpět do BH), je NATO připravené  v této oblasti nesměle zasáhnout.

Autor: Andrea Kostlánová | středa 14.12.2016 22:07 | karma článku: 21,97 | přečteno: 1081x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 496x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 492x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 722x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 266x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Nekonečná švédsko-ruská hra v kauze Wallenberg

Nejen v KGB/FSB Rusku,ale ani ve Švédsku nemá veřejnost přístup k některým archívním složkám, mj. ke složce švédského diplomata Sverkera Aström či k veřejným Pamětem klíčových svědků, NKVD agentů, zejm. hraběte Kutuzova-Tolstého.

23.10.2023 v 12:29 | Karma: 8,00 | Přečteno: 246x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz