Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Putin dekretem z 1.12.016 označil Západ za cíl, který je nutno zlikvidovat

V 5/017 se budou konat prezidentské volby i v Teheránu, zde však kremelského kandidáta Ahmadinežáda z voleb vyloučil ajatolláh Chameneí, když mu doporučil, aby nekandidoval.  

O výstředního ruského hackera Jegenije Nikulina, v 10/016 zatčeného v Praze za spolupráce s FBI, se přetahují US a RF.

Kalifornský federální soud Nikulina obvinil z hackerského útoku, krádeže a spiknutí, ruské velvyslanectví v Praze označilo postup US za součást honu na ruské občany po celém světě, a za vnucování US jurisdikce cizím státům ( ani ruská ambasáda nebude vnucovat ruskou jurisdikci české justici ).

Microsoft kupuje sociální sítˇ pro navazování profesních kontaktů Linkedln ( v RF má přes 6 mil. uživatelů ), kterou Roskomnadzor 15.11.016 zablokoval (moskevský soud rozhodl o odpojení sítě již v 8/016, ale společnost se odvolala )  „ pro porušení nového Putinova cenzurního zákona o uchovávání dat/uchovávání údajů ruských občanů pouze na ruských serverech, aby měl Putin všechny údaje o ruských občanech, kteří sítˇpoužívají, a mohl je za jejich aktivity na internetu lépe posílat před soud, kde mnozí z nich již za své názory vyslovované na internetu, skončili.

Automaticky tyto údaje Kremlu poskytuje sítˇ V-Kontakte, ruská obdoba US Facebooku, kterou Kreml po okupaci Krymu v roce 014 zcizil jejím původním majitelům, kterým nabídl odkup pod cenou či vězení.  Sociální sítˇV-Kontakte, přes kterou byly organizovány nejrůznější vládní protesty, zejména ruský majdan, byla založena v roce 06 Pavlem a Nikolajem Durovem, Vjačeslavem Mirilašvilim a Lvem Levijevem. Pavel Durov, jenž se zdráhal Kreml uposlechnout, musel nakonec z RF utéci.

Firma Yahoo v 9/016 oznámila nový obří únik dat z účtů, k největšímu hackerskému útoku proti Yahoo došlo v roce 013. Dle odborníků v obou případech šlo o hackery „ jisté „ zahraniční vlády, která se snažila získat osobní údaje jistých osob, komerční hackeři by se získané údaje pokusili prodat na webu, k čemuž nedošlo.

Před svým setkáním s generály 7.12.016 militarista Putin, jenž přepadl Gruzii, zcizil Krym, srovnal se zemí dvě syrská města Homs + Aleppo,  a vyslal do Sýrie Kadyrovy policejní trestní eskadry, v dekretu z 1.12.016 obvinil EU a US z geopolitické expanze a z narušování globální stability.

Putin na tradičním setkání s generály uvedl, že na rozdíl od Západu RF nikdy nehledala nepřátele, třebaže podepsal 38stránkový mediálně nepovšimnutý dekret, kterým oficiálně ze Západu učinil dˇábla, kterého je nutno vymýtit.

Dekretem z 1.12.016 Putin od základu revidoval svojí politickou zahraniční doktrínu z roku 013, ze které nový dekret vypustil slova o tom, že „ RF patří do evropské civilizace, a tudíž by se chtěla začlenit do jednotného ekonomického a kulturního prostoru od Atlantiku po Tichomoří, a rozvíjet vzájemné vztahy ve všech sférách na silném ekonomickém základě „.

Místo tohoto odstavce Putin do své nové doktríny vsunul prohlášení, že se „ vážné problémy ve vzájemných vztazích po 26 let systematicky neřešily, takže zlovůle Západu prosazovat své postoje v mezinárodních otázkách, a represe ze strany západního establishmentu vůči alternativním ústředím moci sponzorovaných Kremlem, narostla do gigantických rozměrů, a již narušuje mezinárodní mír, který Kreml nedopustí narušit.

Kreml se nenechá politicky a vojensky vydírat, a proto si vyhrazuje právo na národní sebeobranu všemi prostředky, symetrickými i asymetrickými “, prohlásil Putin …

Nový Putinův dekret dále uvádí, že RF považuje US protiraketový systém nainstalovaný ve východoevropských zemích za přímé ohrožení ruské národní bezpečnosti ( co by měly říkat pobaltské státy a PL na ruský jaderný arzenál v Königsbergu/Kaliningradu, namířený proti nim s denními výhružkami linoucími se z Kremlu ), a vyhrazuje si právo na patřičnou odpovědˇ.

Smlouva o jaderných raketách středního doletu, podepsaná Gorbačovem v roce 87, tak vzala za své, stejně tak Putin odmítl závazek nepoužívání síly ve vzájemných vztazích, a ve svém dekretu z 1.12.016 naopak zdůrazňuje, že jedině uchylování se k vojenské síle v mezinárodních vztazích je zárukou mezinárodní bezpečnosti ...

Putinův dekret z roku 013 vyhlašoval něco zcela jiného, vyzýval k utvrzování ruského vlivu mírovými prostředky zvyšováním vlivu RF v mezinárodních organizacích, posilováním lidských práv a svobod, utvrzováním ruské identity a posilováním ruských médií v zahraničí ( se zvolením Trumpa Putin bude muset vydal další prezidentský dekret, který jej bude opravňovat k bratrské spolupráci s US ).

Putin prohlásil, že jeho zahraniční politika je otevřená a předvídatelná, koherentní a mírová, což 18.12.016 potvrdila fanatická mluvčí Lavrovova zamini Maria Zacharová na Facebooku, kde napsala, že „ zatímco příslušníci ruské armády jako živé štíty nasazují životy pro udržení míru ve světě, Zacharová měla při jednáních se zahraničními partnery mnohdy pocit, že si po jednání musí od špíny umít ruce „ …

Maria Zacharova

???????? ??????? ? ??????? ?????? ???? ????? ??????????? ? ??????????  https://www.gazeta.ru/politics/news/2016/12/18/n_9470135.shtml

Současně s tímto dekretem Putin vydal další dekret o zajištění kybernetické bezpečnosti RF, aby EU v roce 018 hackerskými triky nezvolila do Kremlu Alexeje Navalného místo Putina.

John McCain : Putin je bandita, vrah a agent KGB, jen se ho nebojte nazvat pravými jmény / ???????: ????? – ??? ??????, ?????? ? ????? ???. ??????? ???????? ??? ???, ??? ?? ????

http://gordonua.com/news/worldnews/makkeyn-putin-eto-bandit-ubiyca-i-agent-kgb-davayte-nazyvat-ego-tem-kem-on-est-163452.html

Dekret varuje zahraničí, aby nepublikovalo negativní články o RF, neboť jinak Kreml přistoupí ke svatému právu odvety. Putin prý nedovolí intoxikovat ruské občany negativním pohledem na současný Kreml, a proto již vyvíjí systém přísného monitorování aktivit ruských občanů na internetu.

Není divu, že EU o dalších 6 měsíců prodloužila své protiruské sankce, když Putin Krym nevrátil, naopak na něm buduje strategické ruské vojenské stanoviště.

Z obavy o ruské politické představitele Kreml (+ tři africké státy Burundi, Gambie + JAR ), 16.11.016 stáhl ruský podpis ze zakládající listiny Mezinárodního soudního dvora v Haagu, kterou Kreml podepsal v roce 00, ale, stejně jako US, neratifikoval, aby Putin neskončil na lavici obžalovaných vedle hlav afrických  států z Libérie či Pobřeží slonoviny mj. (  skupina 5 afrických zemí Nigérie, Ghana,Togo, Benin, Pobřeží slonoviny chtějí zakázat evropským firmám dovážet do Afriky špinavou naftu s vysokým obsahem síry, kterou v Evropě nemohou prodat, ale samy africké státy ve svých zastaralých rafinériích naftu s vysokým obsahem síry vyrábějí).

Lavrov spěšné stažení podpisu cynicky odůvodnil tím, že Mezinárodní soudní dvůr není nezávislý, protože se postavil proti ruské agresi vůči Gruzii v 8/08, a v 1/016 jeho prokurátor začal vyšetřovat válečné zločiny spáchané na gruzínském území ruskými vojáky a jimi sponzorovanými jihoosetskými milicemi, poté co mu Tbilisi zaslala podklady ze svého ukončeného vyšetřování …

Kreml čelí i vyšetřování svých válečných zločinů spáchaných na Ukrajině, podklady uzavřeného vyšetřování Kyjev rovněž předal MSD.

Šéf Amnesty International v RF Sergej Nikitin upozornil, že Kreml stáhl podpis ze smlouvy několik hodin poté, co Ukrajina podklady Haagu předala.

Kreml však o stažení svého podpisu uvažoval již v 8/013 poté, co na RB OSN přicházely žádosti, aby jednala o zločinech proti lidskosti páchaných Asádem a jeho ruskými poradci v Sýrii ( ale Kreml v RB OSN 2x odsouhlasil příslušnost Mezinárodního soudního dvora, a to v kauze Dárfúr a Libye ).

Clintonův podpis Římského statutu Dvora stáhl v roce 02 Bush II, aby taktéž neskončil na lavici obžalovaných, Kongres poté přijal zákon, kterým Bushe zmocnil k vysvobození všech US občanů, kteří byli tímto soudem zatčeni.

Současný mezinárodní jaltský systém by měl odbourat nefunkční právo veta ( RF 8x v RB OSN  blokovala veškeré rezoluce, které odsuzovaly válečné zločiny a zločiny proti lidskosti páchané v Sýrii), které jím obdařené státy považují za své osobní privilegium, třebaže jim bylo svěřeno, aby jím prosazovaly morální odpovědnost.

5 let války v Sýrii za 5 minut / 5 ??? ????? ? ????? ?? 5 ????? (2016)   https://www.youtube.com/watch?v=oZN8uod5B6c&feature=share

 

Autor: Andrea Kostlánová | pondělí 19.12.2016 22:15 | karma článku: 22,84 | přečteno: 844x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 497x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 492x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 722x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 266x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Nekonečná švédsko-ruská hra v kauze Wallenberg

Nejen v KGB/FSB Rusku,ale ani ve Švédsku nemá veřejnost přístup k některým archívním složkám, mj. ke složce švédského diplomata Sverkera Aström či k veřejným Pamětem klíčových svědků, NKVD agentů, zejm. hraběte Kutuzova-Tolstého.

23.10.2023 v 12:29 | Karma: 8,00 | Přečteno: 246x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

VIDEO: Křičte a chovejte se jako racek. Chlapec vyhrál soutěž v imitaci vřískotu mořských ptáků

26. dubna 2024  20:36

Devítiletý Cooper Wallace z britského Chesterfieldu v neděli vyhrál čtvrté mistrovství Evropy v...

Ukrajinci se snaží před bojem utéct do Rumunska, v řece mnozí najdou smrt

26. dubna 2024  20:26

Tisíce Ukrajinců se od počátku ruské invaze pokusily překonat řeku Tisu na hranici s Rumunskem ve...

Mohly by hlídat tisíce dětí. Většině z dětských skupin ale stát nedá peníze

26. dubna 2024

Premium Míst pro děti ve školkách je zoufalý nedostatek. Státu se pro letošek přihlásilo 180 lidí z...

Izraelský ministr Ben Gvir měl nehodu, auto po nárazu skončilo na střeše

26. dubna 2024  19:04

Izraelský ministr národní bezpečnosti Itamar Ben Gvir měl autonehodu ve městě Ramla ve středu země....

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz