Šéfpropagandista Kremlu Kiseljov : „Jak nezabít nepřítele a ušetřit „

4. 01. 2017 14:44:17
V Evropě Putina čekají klíčové volby – ve Francii, v Německu, v NL, možná v Itálii, a to v době ruských kybernetických útoků a štvavé psychologické války řízené Kremlem.

Lži se dnes politicky korektně nazývají dezinformacemi, které bez nejmenšího studu vyslovovují i osoby veřejně známé, které z takových lží i profitují ( Zeman,Trump, jenž v době nástupu Obamy do funkce prezidenta jako první vypustil "informaci", že se Obama nenarodil v US, ale v rodné zemi svého otce, v Keni, což by jej z US prezidentských voleb vyloučilo, teprve před nedávnem Trump připustil, aniž by se omluvil, že se Obama narodil v US ).

Kybernetickými útoky, které jsou jednou z metod Putinovy hybridní války ( viz jeho rozvracení východní Ukrajiny od 5/014 ), kterou od svého nástupu do funkce šéfa FSB v 7/98 vede proti Západu, ze kterých Putina obvinila FBI + CIA, Putin dosáhl kýženého výsledku voleb – s ním spolupracujícího Trumpa.

Časopis Time mylně označil za osobnost roku 016 Trumpa, ve skutečnosti jím byl opět Putin.

EU se opožděně rozhodla některými protiopatřeními zabránit ruským státním hackerům blížící se volby v Evropě ovlivňovat, jak již své umění počátkem roku 015 dle informací německé tajné služby předvedla hackerská skupina napojena na ruskou vládu, která napadla sítě Bundestagu a zcizené informace jako obvykle předala jí založené a sponzorované organizaci WikiLeaks, která je zveřejnila.

Spolkový úřad pro ochranu ústavy ruskou vládu obvinil, že stejným způsobem přes své hackery napadla PC sítˇ německé spolkové vlády.

V 11/016 byla stejnými hackery ruské vlády napadena PC sítˇ Komise EU ( existuje jen pár osob a organizací, které takto rozsáhlé útoky proti západním institucím dokáží ).

Guy Verhofstadt, belgický ex premiér, uvedl, že ruská vláda sponzoruje evropskou ultrapravici a populistické strany napříč Evropou.

Marině Le Penové Putin po okupaci Krymu věnoval 11.7 mil. dolarů přes 1.česko-ruskou banku Romana Popova, viz Policie šetří, zda si ruský majitel nevytuneloval v Česku banku - iDNES ...

zpravy.idnes.cz/erb-banka-vysetrovani-tunelovani-cnb...popov...-/domaci.aspx?c...

21. 7. 2016 - To podala Česká národní banka, protože z ERB banky ruského podnikatele Romana Popova ... Podle Hospodářských novin v červnu bance chyběly asi 1,5 miliardy korun, v problémech se potácí i druhá banka podnikatele Popova. Zkrachovalá ruská banka žene Česko k mezinárodní arbitráži ...

https://www.seznam.cz/.../zkrachovala-ruska-banka-zene-cesko-k-mezinarodni-arbitra...

24. 11. 2016 - „Dopis od pana Romana Popova, majoritního akcionáře ERB Bank, ... Stovky klientů česko-ruské ERB Bank vybírají své peníze z České spořitelny. ... vyzvedli 1,86 miliardy.

Ruské banky v Česku. Tranzit pro daňové ráje? | HlidaciPes.org

hlidacipes.org/ruske-banky-v-cesku-tranzit-pro-danove-raje/

12. 9. 2015 - Majoritní vlastník banky je ruský občan Roman Popov. ... Nejbohatší ruskou bankou v Česku, alespoň podle základního kapitálu ve výši 1,7 ...

Kreml nebyl skoupý ani k britské/UK euroskeptické Straně nezávislosti Nigela Farage, jenž po hlasování o Brexitu odstoupil slovy, že svůj úkol splnil, stejně jako na podzim 012 gruzínský miliardář s ruským majetkem Bidzina Ivanišvili, jenž s podporou Kremlu založil stranu Gruzínský sen, vyhrál volby, stal se na rok premiérem Gruzie, a poté se opět, po splnění úkolu, mlčky stáhl do své monitorovací vily nad Tbilisi.

Kreml Farageho straně poskytoval obrovský mediální prostor v nejsledovanějším čase ve své TV Russia Today, a podstatně se tak vměšoval do referenda o Brexitu ( Lavrov a jeho dokonalý klon Maria Zacharová jakékoliv vyjádření ohledně kremelských dezinformačních a hackerských praktik, které veřejnosti pomohl odhalit i bývalý Putinův image-maker (do roku 08) Gleb Pavlovský, označují za „ rusofobii“ ).

Tyto ultrapravicové/ultralevicové strany poté tleskají Putinovu autoritářskému, „ konzervativnímu „ ( liberální demokracie je „nedemokratická „, jedinou demokracií a morální autoritou ve světě je RF, záruka světové politické a ekonomické stability ) a nacionalistickému přístupu ( „ evropské vlády jsou US loutkami „, - jak asi Putin „ lidu „ vysvětlí, že bude víkendy trávit s US démony/mj. s Trumpem.

Jaderná spřízněnost dua Trump-Putin : 22.12.016, o svátcích křestˇanské lásky, Trump oznámil, že radikálně navýší US jaderný arzenál, což mu Putin odsouhlasil s tím, že jej budou radikálně navyšovat obě země http://www.newsmax.com/Headline/trump-greatly-expand-nuclear/2016/12/22/id/765290/?ns_mail_uid=38699172&ns_mail_job=1701074_12232016&s=al&dkt_nbr=9aiymzv3

V 3/014 Putinův šéfpropagandista Dmitrij Kiseljov naopak uvedl, že „ Rusko je jedinou zemí, která může z USA udělat radioaktivní popel „.

Obama na ruské hackerské protiUS útoky reagoval velmi pozdě vyhoštěním 35 ruských diplomatů ( 29.12.016), a uvalením sankcí na ruské tajné služby FSB + GRU, zatímco Trumpův šéfstratég Stephen Bannon Marině Le Pen, Kremlem sponzorované, veřejně nabídl finanční pomoc, aby vyhrála prezidentské volby.

EU by Putinovi měla jasně naznačit, že jakékoliv vměšování se do evropských voleb těžce odnesou ruské ekonomické zájmy.

Oficiální ruské zdroje přiznávají, že v době, kdy militarista Putin uvrhl do bídy milióny ruských občanů, ruská vláda věnovala 1.2 mld euro na psychologicko-dezinformační tažení v zahraničních médiích EU, včetně Sputniku ( Dmitrij Kiseljev ) a RT ( šéfredaktorkou RT je Margarita Simonjanová, Putinova prominentní komsomolská novinářka již od roku 05/25 let, Porošenko jí v 5/016 zakázal vstup na Ukrajinu ), kterým západní vlády naivně poskytly pro vysílání licence, třebaže představíme-li si, že by Putin poskytl licence pro vysílání v RF prozápadním „ Sputnikům „ , mohli bychom zemřít smíchem.

Proto EU pro rok 017 opožděně vyčlenila prostředky pro demystifikaci ruských lží, viz tým Stratcom.

Do dezinformační psychologické války proti EU se hodlá zapojit i Trumpův šéfstratég Stephen Bannon se svojí dezinformační stránkou Breitbart News, kterou již nasadil v době referenda o Brexitu v Británii, během kterého se ruská propaganda zasazovala o Brexit, a chystá s ní zamořit celou Evropu.

V EU začaly z finanční štědrosti Kremlu bujet proruské webové stránky /kremelské webové brigády/web-brigades/the troll army, zatímco sociální sítě zaplavily dezinformace nejrůznějšího druhu ( avšak snaha Sputniku publikovat švédsky psané zpravodajství zkrachovala, nikdo je nečetl ).

Švédské úřady v této nové situaci, na kterou nebyly zvyklé, byly ze záplavy ruských dezinformací ( mj. „ NATO skladuje na švédské půdě jaderné zbraně, NATO vojáci mohou beztrestně kohokoliv znásilňovat „ ) zoufalé.

Kreml chtěl zabránit tomu, aby Švédsko vstoupilo do NATO, do veřejné debaty ve Švédsku se otevřeně vměšoval kremelský prominentní poradce Vladimír Kozin z ruského Institutu pro strategická studia, jenž veřejně Švédům radil, aby do NATO nevstupovali.

Další Putinovou klíčovou dezinformací byla zpráva ( založena na padělaném podpisu švédského ministra obrany na padělaném hlavičkovém papíře ministerstva ) , že švédští zbrojaři dodávají zbraně Ukrajině.

V Německu viz případ 13leté rusko-německé dívky, která tvrdila, že ji znásilnili migranti, kdy její lživé tvrzení RT 24 hodin omílala, a Lavrov ještě i poté, co německá policie její tvrzení vyvrátila.

Podobnou kauzu kremelská média uměle vyvolala již na Kremlem rozvrácené východní Ukrajině (014), když 24 hodin informovala o tom, jak „ kyjevští fašisté „ bestiálně znásilnili 8letou dívku „, což se prokázalo jako ruská lež.

24.12.016 Oleg Panfilov : Ruští diplomaté vždy plivali na zákony své hostitelské země / Российские дипломаты всегда плевали на законы страны пребывания

http://obozrevatel.com/blogs/68230-rossijskie-diplomatyi-vsegda-plevali-na-zakonyi-stranyi-prebyivaniya.htm

Dezinformační válka ( RT píše články i pro proruská média v Indii ) je součástí Putinovy vojenské doktríny, kterou gen. Valerij Gerasimov, náčelník ruského genštábu, v roce 013 dokonce nazval „ hlavním bitevním polem „ ...

Ruské „ informace „ mají zasévat rozkol, hádky, vyvolávat nejistotu, hněv vůči vládě/EU/NATO, předkládají „průzkumy veřejného mínění „, které dokladují, že EU/NATO nemá v dané členské zemi žádné příznivce , tvrdila průhledně ruská propaganda v zemích EU během vojenských manévrů NATO v 6/015.

Klasickým případem ruské dezinformační kampaně bylo mj. svržení Janukovyče ( „Západ vyvolal spiknutí na Ukrajině „, dříve spiknutí, dle carské ochranky, vyvolávali Židé, dnes, dle podpluk. KGB, Západ ), obsazení Krymu ruskými vojáky ( Putin, podpluk. KGB tělem i duší, nejprve tvrdil, že jsou to Martˇani, potom pyšně přiznal, že Krym obsadili „jeho“ ruští vojáci, kterým osobně velel ) + rozsévání kremelských dezinformací kolem sestřeleného Boeingu MH17.

Šéf Sputniku ( informačního holdingu Rossija segodnja), putinoid Dmitrij Kiseljov, jenž v 10/012 k Putinovým narozeninám prohlásil, že významem je Putina možno srovnat jen se Stalinem, Putinovy oponenty nazývá fašisty (třebaže sám slovně brutálně útočí na homosexuály ) během oslav k 75. výročí založení Sovětského Informačního Byra, v 8/016 zvolal : “ Neutrální politicky korektní novinářství již neexistuje, dnes jde čistě o propagandu v zájmu státu „, což v případě Ruska potvrdil jeden z mála nezávislých ruských novinářů, od roku 09 v gruzínském exilu, Oleg Panfilov, v rozhovoru o ruské cenzuře z 2.9.010, kdy každý ruský novinář, jenž nevyhovuje výše zmíněné definici Dmitrije Kiseljova, skončí před soudem. Oleg Panfilov on press censorship in Russia and state control ...

pulitzercenter.org/blog/.../oleg-panfilov-press-censorship-russia

23.12.016 Putinovy vánoční pohádky,10 příkladů Putinových lží, které přednesl ruským občanům na své tiskové konferenci / 10 примеров того, как Путин обманул россиян на пресс-конференции http://theins.ru/antifake/40705

V Putinově státní TV Rosssija Kiseljov uvedl :“ Zabití jednoho nepřítele je finančně náročné, když jej propagandou přemluvíte, aby přešel na vaši stranu, nemusíte jej zabíjet a ušetříte „ ...

Autor: Andrea Kostlánová | středa 4.1.2017 14:44 | karma článku: 25.16 | přečteno: 673x

Další články blogera

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma článku: 13.14 | Přečteno: 478 | Diskuse

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma článku: 11.95 | Přečteno: 478 | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma článku: 16.28 | Přečteno: 716 | Diskuse

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma článku: 10.79 | Přečteno: 264 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 21.64 | Přečteno: 361 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.11 | Přečteno: 508 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 466 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2305 | Diskuse

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 22.86 | Přečteno: 651 | Diskuse
Počet článků 1105 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1381

Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...