Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Trump s Putinem zastrašují Evropu, Británii se Brexit nevyplatí

Jako když Putin přiznal, že Krym obsazovala ruská speciální komanda, Trump 11.1.17 přiznal ruské vměšování se do US voleb s tím, že jemu ale Kreml nepomohl, spíše Clintonové (do hrobu), viz Trump acknowledges Russian involvement

 in meddling in US elections.

Stejně germanofobní jako Marina LePen a Nigel Farage, paranoidní Trump, jenž se chopil moci s pomocí ruských hackerů, má nakročeno k puči á la Putin/Erdogan. Američané se jednoho dne probudí do totality s doživotním diktátorem, jako se do totality probudili Rusové 31.12.99, kdy Putinem vydíraný Jelcin (pro veřejnost nečekaně) odstoupil z funkce prezidenta, a úřadujícím prezidentem dle ústavy jmenoval úřadujícího premiéra Putina. Jelcin zemřel na zástavu srdce 23.4.07 (76).

Miloš Zeman v 5/016 poskytl rozhovor neakreditovanému novináři ruských tajných služeb Vladimíru Sněgirjovovi, kterému Zaorálkovo zamini z bezpečnostních důvodů neprodloužilo akreditaci. Rozhovor zveřejnil kremelský vládní list Rossijskaja gazeta, protože v něm Zeman spolehlivě kritizoval protiruské sankce.

V 9/016 Zeman poskytl protimuslimskou rétoriku listu The Guardian, třebaže v RF žije 20 mil. muslimů, v MOW žije přes jeden milión muslimů, proto Lavrov v roce 05 prohlásil, že je RF nedílnou součástí muslimského světa, a Putin, když se snažil vstoupit do OPEC, uvedl, že se cítí být křestˇanem i muslimem. Svoji protimuslimskou rétorikou Zeman hluboce uráží 20 miliónů ruských občanů v čele s Putinovým místokrálem v Čečensku Ramzanem Kadyrovem.

Trump se v udělování rozhovorů vyrovnal Zemanovi, když ve svém rozhovoru  ze 16.1.17, jenž poskytl listům The Times + Bild Zeitung šokoval nejen Německo, ale každého vlasteneckého Evropana.

Trump arogantně uvedl, že nejen OSN, ale i NATO je neužitečnou středověkou institucí, na kterou již Trump nebude dávat peníze, protože jej Evropa naprosto nezajímá ( Mayová na tiskovce uklidňovala, že „ Trump stojí 100% za NATO „ ) , je mu zcela jedno, jestli je Evropa sjednocená nebo není, ale byl by raději, kdyby EU neexistovala, protože EU chrání jen německé zájmy, nikoliv americké.

Merkelová vpuštěním do Německa muslimských uprchlíků z muslimských států, s nimiž Trump, jeho dcera či zetˇ neobchodují, spáchala kardinální chybu, za kterou Trumpovi zaplatí, stejně jako německé automobilky BMW a Mercedes budou Trumpovi platit 35% clo za prodej svých automobilů v US, protože osobně Německu vyhlašuje obchodní válku, stejně jako Mexiku a Číně ( kde vyrábí jeho dcera, ale to dle Trumpa veřejnost nemusí zajímat ).

Proti obchodní válce s Německem je většina republikánů v Kongresu, ale viz, jak zatočil s původně protiputinovskou Dumou podpluk. KGB Putin. Šéf německé federace automobilového průmyslu Matthias Wissmann tvrdí, že Trumpa nelze brát vážně.

Theresa May, kterou Trumpův Bílý dům přepisuje bez „ h“ , protože si ji Trump plete s pornohvězdou Teresou May, se stala šéfkou Konzervativní strany v 6/016 po rezignaci Davida Camerona.

Privilegované vztahy s Trumpem si Mayová zabezpečila nejen zosnovaným Brexitem, ale i podbízivými dárky, kterými Trumpa zahrnuje, mj. mu 29.12.016 poslala kopii Churchillova poselství z 12/41 Americkému lidu po napadení Pearl Harbor, třebaže tím prozradila, že Churchilla nikdy nepochopila.

Mayová Trumpovi 29.12.016 napsala, že Churchillovo poselství bývalé britské kolonii dokladuje, že „ internacionální bratrství mezi oběma národy funguje na věčné časy „ , ale aby se Mayová ve svém slibu, že vybuduje nové britské impérium, nepřepočítala, protože za 2.sv.v. ani po válce US s UK „bratrsky“  v žádném případě nejednaly.

Po Brexitu Obama Mayové hrozil, že UK skončí na posledním místě v seznamu zemí, se kterými budou US obchodovat, Trump jí na seznamu slíbil první místo s tím, že s ní podepíše dohodu o volném obchodu „ třeba okamžitě „ ,  velmi vágní příslib.

Británie však, dokud je členem EU, nemůže žádnou takovou obchodní dohodu podepsat – a nebude ji moci podepsat možná ještě hodně dlouho, protože Mayová kvůli nutnosti schválení Brexitu parlamentem ještě ani neinicializovala formální odchod dle článku 50, a poté jednání o výstupu mohou trvat i roky.

Poté bude muset LON vymyslet zcela nový obchodní řád, který bude regulovat jeho obchod se zbytkem planety, což nebude jednoduché, protože členové EU + TR v rámci dosavadní celní unie nebudou smět podepisovat separátní bilaterální obchodní dohody.

Zastánci tvrdého Brexitu chtějí odejít i z celní unie, aby si LON mohl podepisovat obchodní dohody dle své libosti, ale v tom případě LON bude muset na hranicích zavést kontroly nejen mezi UK a Kontinentem, ale i mezi Severním Irskem a Irskem ( jaké dnes fungují mezi Švédskem a Norskem).

Otázkou tudíž je, zda se toto všechno Británii vyplatí, protože objem britského exportu do US činí 16%, do EU 44%, UK import z US představuje 8%, z EU 53% .

Dalším problémem dohody o volném oběhu zboží mezi US a LON je, že bude uzavřena mezi gigantem a trpaslíkem, a není možné předpokládat, že takovou dohodu US uzavřou ku svému neprospěchu ( zejména budou usilovat o preferenční přístup US zemědělských produktů na UK trh, aniž by britským zemědělským výrobkům nabídly totéž ), proto UK vláda váhá, ministr financí Philip Hammond je zásadně proti odchodu Británie z Evropské celní unie .

Začátky s Trumpem nebyly pro Mayovou jednoduché – UK tisk hodnotil jako urážku Británie, když se Trump po svém zvolení v 11/016 Mayové ozval až poté, co si po telefonu poklábosil s prezidentem egyptským, indickým, a irským …

Mayová musela přetrpět i to, že Trump po setkání se svým prvním evropským návštěvníkem ultrapravičákem Nigelem Farage prohlásil, že doufá, že novým UK velvyslancem v US bude Farage, se kterým si dokonale rozumí (ale s kterým si nerozumí Mayová, Trump se zachoval jako Zeman, jenž Washingtonu předčasně nabízel Kmoníčka ).

Mayová před cestou do Washingtonu musela také „ poopravit“ UK postoj  k extrémisticky proizraelské politice Trumpovy rodiny, protože LON byl spolu s Egyptem autorem rezoluce OSN č.2334, odsuzující izraelskou kolonizaci v Předjordánsku, odhlasovanou 23.12.016.

Proto Mayová napadla Kerryho, když označil současnou izraelskou vládu za nejpravicovější v historii Izraele, a přivřela oči nad chováním jistého izraelského diplomata, jenž si před skrytou kamerou TV al-Džazíra zanadával na adresu Mayové, že nedostatečně podporuje izraelskou kolonizaci.

Do spěšně proizraelského postoje Mayové patřilo i její prohlášení, že na Paříží pořádané konferenci o BV neusiluje o nic jiného než o status pozorovatele, a nejenže poté nepodepsala závěrečné prohlášení, které by se Trumpově proizraelskému zeti nelíbilo, ale 16.1.17 zabránila i tomu, aby závěry pařížského jednání o BV potvrdila EU.

Její ministr zahraničí Boris Johnson, jenž vypadá jako by s Trumpem sdílel stejného kadeřníka, dokonce sehnal pro britský trucpodnik podporu chorvatského a bulharského delegáta ( v BG prezidentské volby „ vyhrál“  putinoidní generál), a dva delegáty z 5.kolony EU, madˇarského a českého.

Za všechno toto snažení ve prospěch obchodních přátel Trumpovy rodiny Trump Mayové slíbil výnosné obchodní dohody, ale UK občané, třebaže jim Trump vzkázal, že je za Brexit miluje, odmítají, aby přijel na oficiální návštěvu do LON, aby neudělal Královně ostudu, petici k 31.1.17 podepsalo přes milión Britů.

Také Jeremy Corbyn naléhá na Mayovou, aby Trumpovu návštěvu odložila, což Mayová odmítá.

Jediné, co Mayovou v lednu rozčílilo, je, že Trump poskytl rozhovor bývalému ministru školství a spravedlnosti Davida Camerona, Michaelu Gove, prominentnímu odpůrci EU, pod záminkou, že je kronikářem listu The Times.

Gove požaduje „ osvobodit celý evropský kontinent od nadvlády Bruselu „ , zatímco Mayová se snaží UK parlament přesvědčit, že EU nechce rozložit ( ve svém vystoupení před členy Republikánské strany ve Filadelfii Mayová bránila koncepci Reagana a Thatcherové, odmítla jakékoliv Putinovy požadavky na ruské sféry vlivu, a prohlásila, že Západ musí jednat s Ruskem z pozice síly, musí udržet protiruské sankce i minské dohody ).

Brusel by jí jinak mohl proceduru Brexitu znesnadnit, a již dal najevo, že v žádném případě nebude s LON jednat před oficiálním zahájením výstupu dle článku 50. Místo Britů bude Radě Evropy v roce 2017 předsedat Estonsko.

Trump halasně vyhlásil EU politickou válku a s vervou se pustil do její destabilizace – EU však nehodlá opustit ani PL ani Orbán, takže by jí Trump naopak mohl sjednotit, doposud Trump mluvil jen se dvěma činiteli EU – s Tuskem a s Junckerem koncem prosince 016.

Putin potřebuje nahradit Merkelovou tvorem á la Maria Zacharová/Marta Semelová, proto Trump za potlesku Putina zaútočil proti 4 pilířům současného Německa  – ze strany NATO garantované bezpečnosti, ekonomické prosperitě, založené na vývozu německého zboží ( „ německém průmyslovém imperialismu “ hulákal Trump) , EU, a dle Trumpa „ naivním „  demokratickým hodnotám (lidská práva/uprchlíci ), protože německou hodnotou byla odjakživa „ pořádek a síla „ …

Německo se dle Trumpa a kremelské předlohy stalo „ velkým ekologickým Švýcarskem na úkor ostatních evropských států, neplatí za svoji obranu a vystavuje na odiv svoje pokrytecké samaritánství „ .

Stejnou nenávist jako vůči Německu Trump cítí vůči PAR, třebaže jméno Francie nevyslovil (16.1.17 Hollande na adresu Trumpa prohlásil, že EU nepotřebuje Trumpovy rady).

Destabilizaci nevyzbrojené Evropy, kterou ohrožuje Putinova klika, zahájil Putinovi ustupující Obama svým „ resetem „, a již tehdy bylo jasné, že Obamou reset nekončí.

EU by měla vůči Trumpovi rázně zakročit – nejen okamžitým navýšením vojenského rozpočtu, ale i navýšením cla vůči GAFA/Google, Apple, Facebook, Amazon, třebaže Silicon Valley, které RF nemá a Washingtonu jej závidí, se postavilo proti Trumpovi, a nabírá do svých řad bývalé Obamovy poradce.

Německá ministryně obrany Ursula van der Leyen požaduje vytvořit proti ruské hrozbě společnou evropskou armádu ( viz můj článek Vojenská emancipace Evropy a její realita ), Evropský obranný svaz, a navrhuje otevřít Bundeswehr pro cizince.

Leyenová upozornila, že Německo bude muset tvrdě zakročit proti ruské manipulaci s německým veřejným míněním.

O destabilizaci Německa ze strany Kremlu píše čas. NATO v „ Kauze Lisa „ :

„ Německo je hlavním cílem ruské dezinformační kampaně, mj. Russia Today Deutsch vysílá pořad Chybějící díl, ve kterém prorusky vykládá události, které komentují německá média. RT Deutsch v přímém přenosu pokrývá demonstrace Pegidy, kterou Kreml vytvořil, a kterou platí.

Ruská média intenzívně spolupracují s kritiky německé vlády, s novináři a pseudoexperty, a dávají prostor v hlavním vysílacím čase ultrapravicové AfD + komunistům z Die Linke/Levice „ s cílem rozložit současnou německou politickou scénu a dosadit do BER proruský režim.

Viz seznam.cz z 12.1.17 Berlín sbírá důkazy o práci ruských hackerů, jsou pilnější než dříve,  + Maria Zacharová ( 41) , mluvčí ruského zamini a Putinova konfidentka, se rozčílila, že jejímu ministerstvu přezdívají „ ministerstvo trollů „ , úder z její strany prý brzy přijde ( dříve přijde úder Orbána, jenž chce po Putinově vzoru zatočit s nevládními organizacemi, které prý škodí „demokracii“ , viz, jak po zmínce o „ alternativních faktech, nikoliv lžích “ z úst Trumpovy poradkyně Kellyanne Conway Britové vykoupili Orwella ).

28.1.17 Daily Mail přinesl informaci, že se ministr zahraničí Boris Johnson velmi naštval, když se dozvěděl, že putinoidní UK poslanec (Tory) Daniel Kawczynski pozval na jím zorganizovaný ( ve spolupráci s kremelskou RT )  „ kulturněpropagační „  večírek do UK parlamentu Lavrovovu bojovnici Zacharovou, aby na Británii zaútočila z půdy UK parlamentu. A nejen Zacharovou, na parlamentní mejdan pozval i další putinoidku  - šéfredaktorku RT Margaritu Simonjanovou.

Boris Johnson's fury at decision to let Putin's spin doctor ... - Daily Mail

www.dailymail.co.uk/.../Boris-fury-Putin-s-spin-doctor-attacks-Bri...

A to v době, kdy Zacharová poté, co Johnson v 10/016 varoval Kreml, aby si dal pozor a nestal se 100% mezinárodním párijou, Johnsonovi vzkázala, že „ by se měl stydět „ ( také Mayová varovala Trumpa, aby byl vůči Kremlu obezřetný a nevěřil mu ).

Zacharová zaútočila na LON již v 1/016, kdy arogantně odmítla závěry UK vyšetřování Litviněnkovi vraždy, kterou dle vyšetřovací zprávy nařídil Putin, a napadla i prince Charlese ( a Harryho), když tento Putina přirovnal k Hitlerovi.

V roce 016 na politické konferenci v Soči, na kterou Zacharová dorazila pravděpodobně s Putinem v ponorce, na sebe upozornila, když před TV kamerami zatancovala za Putinova potlesku ruský národní tanec.

Když byl Lavrov přistižen, jak před nevypnutým mikrofonem o saúdskoarabském diplomatovi prohlásil, že je to  „ zasra... debil “, Zacharová se zapsala do dějin prohlášením, že „ nic neříkal, jen kašlal“ …

V roce 08 Zacharová zabránila Georgi Clooney pronést řeč v OSN o súdánské humanitární krizi, protože se oprávněně obávala, že nebude v souladu s ruským tvrzením.

Zacharová také neustále roznáší, že Trump vyhrál jen proto, že pro něj hlasovali všichni US Židé.

Zacharová nenechala článek v Daily Mail bez komentáře, a na svém Facebooku vyhlásila soutěž o nejlepší karikaturu Borise Johnsona, a poznamenala, že kolébka demokracie LON je spíše kolébkou zlých duchů, uprchlých protiputinovských oligarchů, teroristů a úředníků rozkrádajících státní majetek.

????? ???????? ???????? ??????? ????????? ?? ????? ??? ??????????????¨https://rg.ru/2017/01/29/mariia-zaharova-obiavila-konkurs-karikatur-na-glavu-mid-velikobritanii.html

Merkelová sice není slyšet, ale nevzdává se, 6.12.016 se postavila proti většině ve své straně CDU, která chtěla radikálně omezit možnost dvojího občanství.

Nenechala se zastrašit ani teroristickým atentátem v BER z 19.12.016, a 31.12.016 odmítla, že by tento teroristický čin byl vyhlášením války ze strany islámistů, spíše ze strany jistých tajných služeb ( ministr vnitra Thomas de Maiziere  3.1.17 navrhl, aby se spolkové země vzdaly části svých policejních a zpravodajských pravomocí ve prospěch BER, což odmítla bavorská CSU ), a znovu rizikově obhajovala svobodnou a vůči uprchlíkům otevřenou společnost.

14.1.17 na protest proti migrační politice Merkelové odešla ze strany Erika Steinbachová, členka vedení CDU.

Merkelová však ví, co dělá, protože odmítnutím politiky pravého křídla strany je volitelná i pro voliče z SPD a Zelených, o to více, že navrhuje stejné věci jako ministr hospodářství z SPD Sigmar Gabriel, a bere mu tak vítr z plachet ( z průzkumu veřejného mínění z 12/016 by jí volilo 40% z SPD, Gabriela 43% ). Nebezpečné je, že CDU má poprvé od roku 45 na pravé straně konkurenci - proruskou AfD.

V podzimních volbách se Merkelová utká s Martinem Schulzem z SPD, jenž odchází z funkce šéfa europarlamentu.

Polyglot Schulz se stal europoslancem v roce 94, na světovou scénu byl vhozen v roce 03 Berlusconim, když mu tento na zasedání europarlamentu veřejně  navrhl, aby si zahrál roli kápa v nacistickém KL.

Schulz si rozuměl s Hollandem, jenž se marně snažil obcházet Merkelovou.

SPD, nejstarší německá politická strana, založena 1875, prochází jako všechny socialistické strany existenciální krizí, SPD zastiňuje nejen Merkelová, která jí přebírá voliče ze středu, ale i v Německu vlivní Zelení, proto Steinmeier i Gabriel dobrovolně předali kandidaturu Schulzovi ( zatímco Gerhard Schroeder se stal symbolem kolaborace s Putinem, Merkelová jako šéfka opozice v roce 03 navštívila Bushe v Bílém domě ).

Ex východoněmečtí neokomunisté z Die Linke by s SPD do koalice šli,  západoněmečtí levičáci z Die Linke, vedeni Oskarem Lafontainem, nikoliv ( Lafontain byl v roce 07 spoluzakladatelem  „ protimilitaristické a protikapitalistické „  Die Linke  poté, co v roce 05 odešel z SPD).

SPD může dopadnout ještě hůře, jestliže ultrapravicová euroskeptická a antiimigrační AfD převezme taktiku Mariny Le Pen a upustí od svého ultraliberalismu, aby přilákala SPD voliče.

SPD bude muset vystoupit z koalice, a projít očistou opoziční strany, a protože Schulz má stále energii a bojovnost, nemusela by atrofovat jako řecká PASOK či podlehnout levicovému deliriu britské Labour Party.

12.2.17 bude německý Spolkový sněm volit prezidenta, hlavním kandidátem je 61letý Frank-Walter Steinmeier (SPD), který by měl štafetu po Joachimu Gauckovi převzít.

Steinmeier se přijel 26.1.17 rozloučit do PAR, kde pronesl chmurný projev s tím, že květnové francouzské prezidentské volby (7.5.) a podzimní německé parlamentní rozhodnou o osudu Evropy.

Vyzval Francouze, aby neustupovali Kremlem financovanému populismu, jinak Německo a celou Evropu velmi oslabí ( Merkelová letos spáchala stejnou chybu jako v roce 012 se Sarkozym a přijala Fillona, kterého oslabila kauza Penelopegate ).

Na Sorbonně, kam se přijel rozloučit i prezident Gauck, Steinmeier pronesl další velmi emocionální projev, v němž mj. zmínil, že Evropa nikdy nezažila zlatý věk, a nikdy jej nezažije, protože vždy byla a vždy bude těžištěm boje za demokracii, lidskost, svobodu, právo a spravedlnost.

Ve stejný den v BER Steinmeierův nástupce na zamini Sigmar Gabriel pronesl stejně emocionálně varovný projev v Bundestagu :“ Vyhrají-li nepřátelé EU po Brexitu i v NL a ve Francii, největší civilizační projekt 20.stol. – EU se zhroutí „ .

Na východě je Evropa ohrožována Putinem, na západě Trumpem, a na jihu Erdoganem, Trumpův kandidát na funkci US velvyslance při EU, Ted Malloch, se vychloubá, že již asistoval při zhroucení SU, a že jeho cílem bude iniciovat „exity“ všech členů EU  – „ Jean-Claude Juncker byl kvalifikovaným starostou malého městečka jménem Lucemburk, bude se tam muset vrátit „ , uvedl arogantně Malloch.

Evropa tak může teoreticky spoléhat jen na CAN s malinkou armádou, a na daleké Japonsko se stejně malou armádou ( třebaže v 12/41 podnikla 1 z nejpřekvapivějších útoků v dějinách, tento útok však ještě není zcela objasněn, viz můj článek Pearl Harbor, záhada proamerického admirála ).

Zda by Evropě pomohla Čína, která se o Evropu zajímá nesmírně, je otázkou – možná z důvodu, aby z ní učinila čínskou provincii hned po ruské.

Gazeta.ru 30.1.17 ????? ??? /Video dne

«??????? ???? ????? ???????? ????»

??????????? ?????? ???????????? ?????????? ??????? ????? ???????? ?? ??????? ???????????... 

Rusy čeká hodně studená sprcha „ , prohlásil politolog Alexej Muchin, šéf moskevského Centra politických informací

Novosobiřský region  šetří  ve svém rozpočtu  na  žácích škol a důchodcích /????????????? ?????? ????????? ?????? ?? ?????????? ? ?????????

http://www.kasparov.ru/material.php?id=5889F2F352A58

??????? ??????? ??????? ???????? ???????? ????? ? ????????? ????? ??????/ Duma bude hlasovat o zavedení placeného vstupu do petrohradských a moskevských parků , 1 lístek až 1.500 rublů, oficiálně z důvodu, že ruští občané vandalsky ničí estetickou hodnotu parků

https://www.gazeta.ru/social/news/2017/01/28/n_9618347.shtml

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Andrea Kostlánová | úterý 31.1.2017 21:07 | karma článku: 17,90 | přečteno: 712x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 496x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 492x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 722x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 266x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Nekonečná švédsko-ruská hra v kauze Wallenberg

Nejen v KGB/FSB Rusku,ale ani ve Švédsku nemá veřejnost přístup k některým archívním složkám, mj. ke složce švédského diplomata Sverkera Aström či k veřejným Pamětem klíčových svědků, NKVD agentů, zejm. hraběte Kutuzova-Tolstého.

23.10.2023 v 12:29 | Karma: 8,00 | Přečteno: 246x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz