SurkovLeaks a následné zatýkání FSB důstojníků

Nejistota z Brexitu ( mj. Irsko požaduje, aby dohoda o odchodu UK z EU obsahovala ustanovení o návratu Severního Irska do EU v případě sloučení s Irskem) zchladila mnohé hlavy a vzala evropským populistům vítr z plachet, stejně

jako komik Beppe Grillo se svými Pěti proruskými hvězdičkami, jenž se 9.1.17 marně snažil přejít na druhou stranu a spojit se s euro-liberály Guy Verhofstadta, kterého Nigel Farage nazval „eurofanatikem“. 

V Německu je dle průzkumů agentury Gallup k 1/017 81% německých populistů proti vystoupení Německa z EU, v roce 014 to bylo 41%, ve Francii 67% proti 57% v roce 014.

Před 2.volebním kolem v Rakousku 4.12.016 kandidát Zelených Alexandr Van der Bellen zaútočil proti ultrapravicovémú Hoferovi, podporovanému Zemanem, devastující kritikou jeho Öxitu /rakouského brexitu,  a Hofer v chaosu po Brexitu nedokázal kritiku odrazit. Dle analytiků 65% voličů pro Bellena hlasovalo z důvodu, že je proevropský.

V NL se z tohoto vývoje poučil v průzkumech privilegovaný Wilders, jenž od euroskepticismu přešel ke kritice muslimů a asociační dohody EU s Ukrajinou.

Východoněmecká AfD se svým patronem Václavem Klausem nejprve požadovala konec eura a návrat marky, dnes AfD přešla na výnosnější kritiku migrační politiky a identitární krize.

Podle průzkumů prominentní agentury TNS Infratest z 10/016 jsou přes dvě třetiny Němců proti odchodu z EU.

Od 5/016 se šéfka AfD Frauke Petry, která, stejně jako Le Penová, jezdí na zkušenou do ruské Dumy, výrazně sblížila s Marinou Le Pen, se kterou se poprvé setkala 17.6.016 ve Vídni, poté 6.7.016 ve Štrasburku.

2.2.17 dorazil Putin se svojí početnou ochrankou do Budapešti k Orbánovi.

Ještě předtím Kreml uskutečnil čistku v nejvyšších kruzích KGB/ FSB ( logicky přišla na řadu po předchozích mnohaletých čistkách v armádě ).

Zatýkání v kruzích FSB probíhá již od podzimu 016 v souvislosti s veřejným obviňováním Kremlu z vměšování se do US voleb, které Putin nedokázal vstřebat.

Putin uvedl, že FSB odhalila přes 400 špiónů za rok /????? ?????????, ??? ??? ???????? ????? 400 ??????? ?? ??? /https://t.co/jc5ujqqE5D

Putinova hymna, mistrovský kousek /???? ??????!!! ??????!!!  https://www.youtube.com/watch?v=TKCfFhMl9NQ&feature=share

Několik vysokých důstojníků FSB bylo Putinem obžalováno z vlastizrady ve prospěch US vlády, formálně poté, co US tajné služby (CIA,FBI + NSA) 6.1.17 přinesly důkazy o ruském vměšování se do US voleb, a uvedly, že toto vměšování přímo řídil podpluk.KGB Putin.

Ve skutečnosti chtěl tímto načasováním Kreml zakrýt aféru SurkovLeaks.

FSB důstojník Sergej Michailov, zástupce šéfa moskevského Sřediska pro informační bezpečnost /, tj. pro kybernetickou špionáž,  byl 25.1.17 ze Střediska vyveden s želízky na rukou a s pytlem přes hlavu, stejně tak jeho asistent major FSB Dmitrij Dokučajev, bývalý prominentní hacker „ Forb“ ( Novaja gazeta), kteří dle tvrzení cargrad.ru  (Cařihrad) + listu Novaja gazeta byli ve styku s Vladimírem Anikejevem, zatčeným koncem října 016, zakladatelem v roce 03 skupiny Šaltaj Boltaj/Humpty-Dumpty, známé také pod Názvem Anonymous International ( globální sdružení virtuálních komunit + dobrovolných aktivistů  mj. proti cenzuře internetu), jenž se proslavila vydíráním ruských prominentů poté, co jim vyplenila počítače.

V roce 014 poté co skupina vyplenila PC Medvěděva a jeho zástupce Arkadije Dvorkoviče, skupina oznámila demisi Dmitrije Medvěděva na jeho vlastním twitterovém účtu, který si k tomuto účelu přivlastnila, a vzápětí napadla PC dalšího Putinova ideologa Alexandra Dugina.

14.9.015 Peskov informoval o hackerském útok proti oficiálním stránkám Kremlu kremlin.ru/ ?????? ??????? ?? ????? ??????? ?? ???? ?????????? ??????  http://www.tvc.ru/news/show/id/76463

Na podzim 016 se její skupině na Ukrajině podařil další mistrovský kousek, když vyplenila PC Putinova poradce a absurdistického ideologa Vladislava Surkova, a začala zcizené dokumenty,2.300 emailů, včetně emailu od Denise Pušilina z DLR, a emailu od Malofejova, jenž Surkovovi poslal seznam doporučených kandidátů na funkce v donbaských pirátských DLR + LLR, zveřejňovat –  Kreml tvrdil, že Surkovovi žádné emaily nikdo neukradl, že jde o falešné emaily.

Právě od té doby začaly čistky v kruzích FSB.

Odvolán byl šéf kanceláře Vladislava Surkova  Alexandr Pavlov, ale o tom se ruští občané dozvěděli až 20.1.17, když o tom napsal list Vědomosti/ aféra SurkovLeaks ( list Vědomosti v 10/016 převzal ruský majitel na základě Putinova zákona, který omezil majetkové podíly cizinců v ruských vydavatelstvích- Nový majitel Děmjan Kudrjavcev druhý den vyhodil šéfredaktorku Tatjánu Lysovovou, která list řídila od jeho založení v roce 99, a pod jejímž vedením se list dostal do soudního sporu  s šéfem státní zadlužené ropné společnosti Rosněft miliardářem Igorem Sečinem, když list informoval, že si staví dům na pozemku u Moskvy, jehož hodnota je 60 milionů dolarů. Redakce musela na základě rozhodnutí soudu článek odstranit ).

Surkov měl v PC bohatou korespondenci s miliardářem Konstantinem Malofejevem, jenž mj. sponzoruje aktivity militantního filozofa Alexandra Dugina, jenž je šéfredaktorem jeho webové stránky  "Cargrad/Cařihrad".

List Kommersant uvedl, že propuštění/zatčení hrozí i šéfovi kontrarozvědky Andreji Gerasimovi, jenž stojí v jejím čele od roku 09.

Viz V Rusku začaly v rámci kybernetické války čistky ve FSB po vloupání se ukrajinských hackerů do PC Vladislava Surkova/ ? ?????? ???????? «??????» ? ????? IT-???????????? ??-?? ??????? ???????

https://informnapalm.org/32588-kibervojna-v-rossii-nachalis-chistki-v-sfere-it-bezopasnosti-iz-za-vzlomov-surkova/

Po zatčení Anikejeva byli v 12/016 zatčeni i další dva členové jeho skupiny, všichni jsou stále v předběžné vyšetřovací vazbě.

Důstojník FSB Michailov prokazatelně znal Anikejeva, jenž zaměstnával týmy na Ukrajině a v Thajsku, a oba znali i internetového obchodníka Pavla Vrublevského, jenž udržoval kontakty s Vladimírem M.Fomenko, jenž byl ve zprávě US tajných služeb označen za jednoho z ruských hackerů, kteří napadli US politický systém ( Vrublevský dlouho tvrdil, že Michajlov spolupracuje s FBI) .

Fomenko žije v jihozápadním sibiřském Bijsku v Altajském kraji, viz Forbes z 21.2.17 „ Fomenko, the only Russian with known links to U.S. political hacking, speaks out“  - Fomenko, majitel firmy King-Serves, hostující servery, jakékoliv aktivity tohoto druhu popřel.

Poprvé se dostal do hledáčku FBI v 8/016, když FBI varovala, že „ neznámý agent proskenoval počítačovou sítˇ arizonské volební komise, přičemž 6 z 8 IP adres, které FBI identifikovala, vlastní Fomenkova firma King Servers, která se zaměřuje na RF, US a NL.

Fomenko obvinění odmítl a poukázal na to, že je směšné, aby FSB použila  vlastní snadno identifikovatelné IP adresy.

Fomenko kontaktoval list The NYC Times, vyzpovídal jej Andrew Kramer, jenž poté napsal, že „ Fomenko v kauze napadení US politického systému je doposud jediným obviněným ruským hackerem “, proto se Fomenko obrátil na Forbes s tím, že Kramer vůbec nic nepochopil, když jej označil za organizátora útoků hackerů, kteří pro ruské tajné služby pracují mj. na Ukrajině, v TR, v Německu, a v US.

Viz Fallon : ruští kyber piráti mají za úkol destabilizovat Západ http://www.bbc.com/news/uk-38850907

Zatčen byl i PC expert Ruslan Stojanov, vedoucí zaměstnanec ruské pobočky světoznámé firmy Kaspersky Lab, která jeho zatčení potvrdila ( a která neochránila PC Surkova).

Jsou obviněni, že US tajným službám předali „citlivé“ informace ( z PC Surkova) , je možné, že mají na svědomí i jiné „ hříchy“ , které pro FSB spáchali, takže se jich chce Kreml zbavit. Viz např. Ruslan Stojanov, o kterém firma Kaspersky tvrdí, že pro ni pracoval od 12/011, Stojanov tvrdí, že pro ni pracoval až od 7/012, kdy firma Kaspersky Lab soukromou firmu Indrik, specializující se na vyšetřování kybernetické kriminality, ve které Stojanov pracoval, koupila.

V letech 01-06 Stojanov pracoval na ministerstvu vnitra v oddělení „ potírání kybernetických zločinů“, kdy v rámci své náplně práce sdílel jména ruských hackerů s US partnerskými firmami, z nichž některé  pracovaly pro US tajné služby,  a zúčastňoval se mezinárodních konferencí.

V 11/07 na G8 v Římě byl Stojanov účastníkem, mluvčím a expertem ruské delegace.

11.11.016 Ukradli ruští hackeři i údaje o budoucí vládě Trumpa ?/ ?????? ?? ?????? ??? ??????????? ? ????? ?????? ? ??????? ????????????? ??????

http://ru.reuters.com/article/topNews/idRUKBN136046

Viz také náhlé úmrtí dlouholetého ruského představitele u OSN Vitalije Čurkina (64 let), jenž navzdory svým protizápadním prohlášením v OSN, se v soukromí se svými US formálními nepřáteli z řad diplomatů a novinářů přátelil, chodil s nimi na obědy, na kterých kritizoval nejen Obamu, ale i Putina a jeho kleptokracii.

26.1.17  Jediným způsobem, jak zabezpečit bezpečnost RF je omezit internet, prohlašuje Putinův poradce German Klimenko/ ???????????? ?????? ?????????? ????????????: ???????? ?????? ????????? ?????????? ???????? ? ??¨http://m.nv.ua/world/countries/edinstvennyj-sposob-obespechit-bezopasnost-sovetnik-putina-predlozhil-ogranichit-internet-v-rf-542069.html

O výše zmíněných zatčení informovala až v 1/017 ultrakonzervativní prokremelská webová stránka cargrad.ru, s tím, že zdaleka nebyli jediní zatčení, kteří byli umístěni do samovazby v MOW věznici Lefortovo.

Webová propagandistická stránka cargrad.ru byla založena Putinovým komsomolcem, oligarchou druhé generace Konstantinem Malofejem*1974, jenž pro Putina kontroluje ruskou ortodoxní církev jejím sponzorováním. Heslem Malofojeva, jenž sponzoruje i ruskou armádu na východní Ukrajině, a celé vedení DLR a LLR ( proto je na seznamu osob spadajících pod protiruské sankce ),je, že v duchu oficiální kremelské politiky ( viz Putinův dekret legalizující domácí násilí s tím, že se ruští vlastenci musí odlišit od západní dekadentní nekultury ) je, že je povinností ruských ortodoxních věřících osvobodit Západ od liberalismu.

Malofejevovi plyne kapitál z ruského telekomunikačního kolosu Rostelekom, + založil Marshall Capital Partners.

Protože se Putin chce oficiálně stát carem, Malofojev připravuje obnovu monarchie. Žirinovský předložil poslanecký návrh nazývat Putina „ Vaše Veličenstvo „ , a změnit hymnu na text  Bože, chraň cara / ??????????? ????????? ???????? ?????????? ?????? "???? ??????????" http://m.tvc.ru/news/show/id/110818

2.2.016 Ruská vláda schválila program výchovy k vlastenectví /????????????? ?????? ??????? ????????? ??????????????? ??????????

https://meduza.io/news/2016/01/02/pravitelstvo-rossii-prinyalo-programmu-patrioticheskogo-vospitaniya

9.2.17 Ministerstvo kultury odmítlo zavést  Den vlastenectví/???????????? ???????? ?????????? ?????????? ???????? ??? ???????????  https://republic.ru/posts/79506

9.2.17 Ministerstvo kultury schválilo zavedení Dne vlastenectví na počest embarga, které RF zavedla jako ruské protisankce 6.8.014 /??????????? ???????? ???? «??? ????????» ? ????? ???????? ???????????? ???????  https://rufabula.com/news/2017/02/09/fools-day

Rodičovská sdružení navrhují, aby žáci psali ve školách v rámci vlastenecké tradice husím brkem/ ? ????? ?????? ?????????? ??????? ?????? ??????? ?????

https://life.ru/t/%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5/976879/v_shkoly_rossii_priedlaghaiut_viernut_pismo_ghusinym_pierom

Petice za zákaz všech společensky nebezpečných rockových kapel, nejlepší by však bylo zakázat všechny rockové kapely, petici 9.2.17 navrhl Putin, ministr kultury Medinskij a gubernátor saratovské oblasti Valerij Radajev/????????? ???-?????? ? ??????

https://www.change.org/p/%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%82%D1%8C-%D1%80%D0%BE%D0%BA-%D0%BC%D1%83%D0%B7%D1%8B%D0%BA%D1%83-%D0%B2-%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D0%B8?recruiter=83027465&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=autopublish&utm_term=des-lg-share_petition-reason_msg

Putinovo samoděržaví a cenzura :

2.12.016 se Putinův výbor pro kulturu a ruský jazyk sešel s některými umělci, mj. s režisérem Alexandrem Sokurovem*1951, jenž Putina požádal, aby vyřešil  problém s ukrajinským režisérem Olegem Sencovem, jenž dostal 20 let v pracovním táboře na ruském severu.

Intelektuál Sokurov prohlásil, že se za rozsudek nad Sencovem stydí, a poprosil Putina, aby kauzu Sencov vyřešil „ po rusku“ jako ruský křestˇan, protože milosrdenství stojí nad spravedlností.

Podpluk. KGB se na něho chladně podíval studenýma rybíma očima a prohlásil, že „ po rusku „  nelze nekřestˇanské teroristické činy řešit bez soudního rozsudku.

Sokurov se snažil dál za Sencova orodovat s tím, že Sencovovým činem nebyl nikdo zraněn, ale jeho slova se od Putina odrazila jako hrášek od zdi –  ale mohli být zraněni, lhal přímo na TV kameru Putin, dobře si vědom, že Sencova zatkli až o 2 dny později, než kdy se podle soudního spisu měl chystat vyhodit do povětří sochu Lenina.

Putin se setkal i s uměleckým ředitelem Divadla národů Jevgenijem Mironovem, jenž Putina informoval o tom, že herci jsou vyděšeni stupňujícími se omezeními a cenzurními zásahy do umělecké svobody, kdy úředníci v regionech zakazují nebo cenzurují ( např. Puškinovy povídky, Ježíš Kristus Superstar, Satirikon )  představení s odkazem na nespokojenost některých společenských organizací,většinou pravoslavné církve, jejichž aktivisté se svatojiřskou stužkou beztrestně vtrhávají na představení a chovají se agresívně.

V tomto okamžiku Putin před kamerou začíná hrát svoji oblíbenou hru na blázna, jenž předstírá, že nerozumí. A kdo vám to zakázal ? Obrací se na ministra kultury Medinského a ptá se ho : Vy jste to zakázal ?  Ne, já ne.

A Mironov si uvědomuje, že z něho dělají idiota ( Medinskij v roce 015 vyhodil z funkce šéfa novosibirského divadla pro inscenaci Wagnerovy opery Tannhäuser, která dle Kremlu odráží dekadentní západní hodnoty a uráží ruské křestˇany).

????? ????????: ????? ? ????? ????? http://7days.us/igor-yakovenko-putin-i-gno-nacii/

11.12.016 Ruský režisér Andrej Smirnov uvedl, že bylo historickou chybou Jelcina, že ruskou společnost nedebolševizoval, a že je nutno zveřejnit všechny archívy Čeky, KGB, a FSB/ ?????????? ????????: ??? ?????? ?? ?????? ?? ?? ?????????, ?? ?? ?????????? ???? ??????? ??, ???, ???

http://gordonua.com/news/society/rossiyskiy-rezhisser-nam-nikuda-ne-detsya-ni-ot-lyustracii-ni-ot-publikacii-vseh-arhivov-chk-kgb-fsb-163442.html

14.12.016 Žirinovský navrhl odstranit z Kremlu zednářské znaky – hvězdy, a nahradit je dvouhlavými orly/ ????????? ?????: ??????????? ????????? ?????? ?????? ? ????? ??????

http://www.mk.ru/social/2016/12/14/masonskie-znaki-zhirinovskiy-predlozhil-ubrat-zvezdy-s-bashen-kremlya.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Andrea Kostlánová | pátek 24.2.2017 21:43 | karma článku: 18,69 | přečteno: 622x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Probíhá v Moskvě puč ?

8.10.2022 v 20:00 | Karma: 17,64
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz