Andrea Kostlánová

Cynismus bolševiků : kde jsou hroby padlých SU vojáků

28. 02. 2017 20:29:35
Je ironické, jak všechny eurofobní strany finančně závisí na eurodotacích.6 ultrapravicových stran dostává štědré subvence od europarlamentu.Je to Hnutí za Evropu národů a svobod a její stejnojmenná Nadace (Marina Le Pen, italská

Liga Severu*1991, Geert Wilders z belgické Vlaams Belang, rakouská FPÖ, AfD *2013).

Aliance za přímou demokracii v Evropě + její Institut stejného jména (UKIP *1993 + francouzská strana Debout La France *1999 Nicolasem Dupont- Aignan).

AENM a její nadace Evropská identita a tradice ( Sociální hnutí Fiamma Tricolore + Jobbik) ,

Evropská aliance za svobodu a její stejnojmenná Nadace ( nesourodá koalice jedné euroskeptické labouristické poslankyně z Malty, jednoho rakouského euroskeptika z FPÖ, jednoho poslance Demokraté Švédska a jednoho euroskeptického Lotyše ).

Aliance za mír a svobodu ( za ČR je v ní neonacistická Dělnická strana sociální spravedlnosti, za Slovensko neonacistická Lidová strana Slovenska Mariana Kotleby, za Německo neonacistická NDP, GR neonacisté ze strany Zlatý úsvit, + jedna poslankyně Mariny Le Pen Marguerite Lusasaud, a její Nadaci Europa Terra Nostra /Evropa je naše území, které šéfuje švédský neonacista Dan Eriksson, v 1/ 016 dostala od europarlamentu 400.000 eur na uspořádání sjezdu švédských neonacistů Manhem Day ( poprvé v historii se europarlament zabýval žádostí, aby eurodotace švédští neonacisté vrátili, kdy o to požádala švédská europoslankyně za sociální demokraciii Marita Ulvskog s tím, že je to ostuda neonacisty eurodotacemi podporovat. Europarlament se však ztratil v kličkách vlastních nařízení a pravidel ).

Vnučka Lassaudové z FN je důvěrnicí Yvana Benedettiho, exšéfa zaniklé francouzské fašistické organizace L ́Oeuvre francaise a mluvčího Francouzské nacionalistické strany, která je přidružená k neonacistické Alianci za mír a svobodu.

Šestou nejmenší celoevropskou stranou je Koalice pro život a rodinu a její Nadace Pegasus, za kterou stojí francouzská ultrakonzervativní katolická organizace Civitas ( integristé).

Její šéf Belgičan Alain Escada požadoval pro rok 2017 500.000 eurodotací, třebaže za stranou nestojí ani jeden europoslanec, nicméně získala podpisy národních poslanců ze 7 zemí EU, z nichž mj. jeden podpis pocházel od regionálního poradce řecké neonacistické strany Zlatý úsvit a druhý od slovenského poslance za neonacistickou stranu Lidová strana Naše Slovensko.

Ačkoliv strana Fiamma Tricolore v Itálii již de facto neexistuje, Valerio Cignetti, její šéf, je od roku 09 tajemníkem výše zmíněné Evropské aliance nacionalistických hnutí /AENM, která má od roku 012 postavení „ evropské politické strany“. Dotace od europarlamentu dostala i její Nadace evropské identity a tradic, takže celkem od europarlamentu AENM dostala přes 2.2 mil. eur.

Na otázku listu Le Monde z 27.2.17, co Cignetti s těmito penězi dělá, když jeho strana nemá v italském parlamentu ani jednoho poslance, odpověděl vyhýbavě, že „ organizuje setkání evropské ultrapravice v Madˇarsku, v Belgii či v Itálii „ , která však na oficiální webové stránce AENM nejsou nikdy ohlašována.

Šéfem AENM je Bela Kovacz, europoslanec za antisemitskou stranu Jobbik.

Bela Kovaczovi se přezdívá „KGBela“, protože byl v Madˇarsku vyšetřován pro špionáž ve prospěch Ruska.

Nick Griffin, od roku 99 šéf krajně pravicové Britské národní strany, musel z AENM odejít kvůli skandálu, že se z eurodotací pro AENM obohacoval.

Jak se aliance AENM stala příjemcem eurodotací od europarlamentu :

Cignetti přiznal, že stanovy strany jednoduše okopíroval od stanov Evropské lidové strany, tak jak to dle něho činí všichni ostatní, poté stačí podpora národních poslanců vzešlých přinejmenším ze 7 členských zemí EU, podpora europoslanců není nutná.

Alianci AENM založili dva europoslanci z Národní fronty Le Penové, Marina Le Pen, šéfka FN, a Bruno Gollnisch, jenž se stal jejím prvním šéfem.

Poté však Marina Le Pen AENM formálně opustila, aby nebyla spojována se stranou Jobbik, a založila navenek úctyhodnější Alianci Evropu národů a svobod, která za 6 let získala eurodotace ve výši 3 mil. euro.

Stranu AENM Le Penová stále podporuje, mj. přes poslankyni FN Alinu Bertrandovou, ústředí má AENM v místě pobytu poslance FN Christiana Cotelle, jenž tvrdí, že jim dělá jen schránku na dopisy.

Putinova plíživá anexe Donbasu : Putin vyhlásil oficiální měnou ukrajinského Luhanska rubl s platností od 1.3.17.

Černá Hora a agent GRU Vladimír Popov, organizátor nejen nezdařeného puče v ČH s cíle zavraždit premiéra, ale i nepokojů v Moldávii :

Viz Montenegro's NATO - Russia Chess Match / Šachový zápas Ruska-NATO o ČH )

Putin v 12/016 „ doporučil “ Trumpovi, aby ČH do NATO nepřijímal, a aby z členství v NATO vyloučil i Srbsko s tím, že oba státy považuje za červenou linii, kterou NATO nesmí překročit, což platí i pro Makedonii + Bosnu/BH, což je Putinův plán pro balkánské země B4, 4 balkánské země, které nesmí vstoupit do NATO, zůstanou neutrální pod ruskou kuratelou, jinak mír na Balkáně skončí ...

http://www.rferl.org/a/montenegro-nato-russia-chess-match/28210094.html

Oleg Děripaska měl svými investicemi do černohorského hliníku zabránit ČH, aby vstoupila do NATO ( investice výměnou za politický vliv ), a protože se mu to nepodařilo, žaluje dnes ČH pro ztrátu investic ...

Sergej Železnjak, náměstek gen.tajemníka Putinovy strany, 26.12.016 hrozil černohorské vládě při své návštěvě Bělehradu, aby do NATO nevstupovala.

Železnjak byl hostem i srbského patriarchy, kterého varoval, že ČH chce zničit srbskou ortodoxní církev a srbský jazyk, ale atˇse nebojí, Kreml srbskou ortodoxní církev i srbský jazyk ubrání, nicméně srbskému premiéru musel Železnjak vysvětlovat, proč Putinova strana 19.12.016 podepsala v MOW dohodu o spolupráci s ultrapravicovou Svobodnou stranou Rakouska /se Strachem, jenž od počátku jako veškerá západoevropská ultrapravice, vystupuje proti protiruským sankcím .

Železnjak dále na Bělehradu komicky požadoval, aby ruští funkcionáři Srbsko-ruského humanitárního střediska ( tajných služeb) měli v Srbsku stejnou diplomatickou imunitu jako vojáci NATO ...

16.10.016 se Kremlu nezdařil pokus o puč v ČH v den voleb ( viz 25.10.016 The Guardian Montenegro's PM quits after suggesting Russia had role in election plot, v té době byl šéf Bezpečnostní rady RF Nikolaj Patrušev „ náhodou“ v Bělehradu, zatímco šéf srbských četníků Bratislav Dikič byl „náhodou“ v ČH, kde byl 16.10.016 zatčen s klíčem od skladu napěchovaném zbraněmi ), naopak, nová černohorská vláda vystavila mezinárodní zatykače na ruské a srbské občany, kteří se na puči podíleli ( 1 z držitelů ruského pasu je zachycen na fotografii s Lavrovem) s cílem zavraždit prozápadního premiéra Djukanoviče ( dle scénáře v Srbsku z 12.3.03, kdy byl zastřelen prozápadní srbský premiér Zoran Dindič, jenž čelil atentátu již v 2/03, a jenž se svého času před Miloševičem skrýval v ČH ), jenž po 25 letech střídavě ve funkci premiéra/prezidenta odstoupil, nahradil jej jeho náměstek a nejbližší spolupracovník Duško Markovič, ex šéf tajných služeb. Viz Andrea Kostlánová Černá Hora, NATO a Putinův vyděračský plán B4

Zdroj: http://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=579491

Agent GRU Vladimír Popov, na kterého černohorská vláda vystavila mezinárodní zatykač pro zorganizování puče s cílem zavraždit premiéra Djukanoviče, zorganizoval v roce 014 protivládní nepokoje v Moldavsku, včetně mezi turkickými Gagauzy, když kišiněvská vláda v 6/014 podepsala asociační dohodu s EU v 6/014, viz moldavský Deschide.Md ze 7.2.17/ Deschide.md: перед попыткой переворота в Черногории Владимир Попов работал по тому же сценарию в Молдавии + černohorský list Poběda ze 27.2.17.

28.2.17 Podle průzkumů veřejného mínění kolem 80% Rusů podporuje zavedení potravinových lístků a 78% Rusů potravin na příděl pro chudé Rusy, čímž se podpoří ruské zemědělství a chudí nebudou mít hlad / Опрос: около 80% россиян поддержали введение продовольстве*нных карт https://www.gazeta.ru/business/news/2017/02/28/n_9736523.shtml*

27.2.17 Jak se žije dětem Putinových papalášů, viz také Miliónové příjmy na Hradě, kolik berou Zemanovi muži, seznam.cz

27.2.17 v Soči Jurij Trutněv, Putinův emisar pro Dálný východ, oznámil, že ruský diamantový gigant, společnost ALROSA, bude řídit syn Sergeje Ivanova Sergej Ivanov mladší, jenž předtím pracoval ve vysoké funkci ve Sběrbance, v Gazpromu a ve firmě SOGAZ / Как складывается карьера детей российских чиновников http://www.rbc.ru/photoreport/27/02/2017/58b416609a7947e593629ec0

27.2.17 Bolševický cynismus : sovětské/SU vojáky bolševici nikdy nepohřbili, semleli je na kostní moučku pro hnojivo pro SU zemědělství, které umělá hnojiva neznalo.

SU ministerstvo obrany tvrdilo, že padlo přes 19.mil. SU vojáků, hroby však nemají žádné.

Alex Krivopustov z tzv. kubáňského předmostí fronty, uvedl : “ Těla mrtvých SU vojáků ani raněných se nesbírala, zetlela na místě, maximálně byla naházena do nějaké rokle, píší o tom i německé dokumenty. Samostatné hroby měli jen někteří důstojníci.

Krivopustov vojáky omlouvá, že neměli rýče, a neexistovaly žádné instrukce o pohřbívání padlých, byl jen určen důstojník, jenž zapisoval ztráty.

Desetitisíce mrtvol SU vojáků leželo v horách, na polích, v lesích, nedaleko vesnic, v nichž zůstaly jen ženy, děti a starci, které se musely starat o obživu, pohřbívání hromad mrtvol nebylo v jejich silách, nanejvýše ty mrtvoly, co ležely nejblíže, svázaly ostnatým drátem a koně je odtáhli do nebližší rokle, srázu, do řeky.

V bojích o Kubáň 42/43 např. padlo přes 100.000 SU vojáků, pomníčků v okresu Tuapse je nanejvýše 10.000 – kde jsou ostatní ?

Autor článku se ptal vesničanů, kde mají hroby němečtí vojáci, a dostal odpovědˇ, že padlí Němci zde mají kříže, na otázku, kde jsou hroby sovětských vojáků nevěděli, nikdy je neviděli.

Co se s pozůstatky SU vojáků stalo ?

Koncem 50.let ministr obrany rozkázal odstranit pozůstatky padlých SU vojáků z lesů a polí, mj. aby byly utajeny obrovské ztráty na životech.

Jejich kosti mlýny semlely na kostní moučku, kterou se hnojila pole, umělá hnojiva Sověti neznali.

Vesničané tudíž hledali mrtvoly, bylo to pro ně výnosné, za 1 kg kostí se vyplácely 4 kopějky, za 1 kg olověných kulek, které z kostí dostali, byly kopějky navíc.

Později se nenašly ani masové hroby, které byly označeny na mapkách, a pokud se v nich našly kosti, byly to jen drobné kůstky, všechny velké kosti chyběly.

Jména padlých se nezachovala ani v archívech, centralizovaná evidence nebyla, byly ztraceny či zničeny i zprávy z bojů, válečné deníky.

Советский цинизм: удобрения из павших солдат Второй Мировой http://tverdyi-znak.livejournal.com/2929749.html?utm_source=fbsharing&utm_medium=social

Autor: Andrea Kostlánová | karma: 20.25 | přečteno: 1363 ×
Poslední články autora