Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kreml pod záminkou repatriace rodin repatriuje i ruské příslušníky IS

Vztahy bolševiků se Sýrií se datovaly ještě z doby, kdy byla Sýrie od roku 1920 mandátním územím Paříže (Francouzi od Sýrie 1925 odtrhli Libanon, stejně jako Britové od Iráku 1961 Kuvajt, Bagdád musel na nátlak ostatních arabských

států ustoupit a Kuvajtu se vzdát ).

Když Paříž v roce 46 oficiálně udělila Sýrii nezávislost, Kreml se svými syrskými revolucionáři ze strany BAAS (1940) podepsal tajnou dohodu o spolupráci, tj. o dodávkách SU zbraní.

V roce 66 Kreml dosadil k moci baasistického gen. Salaha Jadida /1926-1993/, jenž podpořil sjednocení Sýrie s Násirovým Egyptem.

V roce 70 gen. Jadid navzdory nesouhlasu Násira vyslal na pomoc palestinským teroristům z Arafatovy OOP, bojujícím proti jordánské armádě, své vojáky – v době tzv. jordánského Černého září (10.000 mrtvých) náhle na summitu šéfů Ligy arabských států,  den poté, co pomohl vyjednat příměří mezi Arafatem a jordánským králem Husajnem, 28.9.70 zemřel „ na infarkt „ prezident Násir - na jeho pohřbu král Husajn plakal a Kaddáfí z emocionálního stresu 2x zkolaboval (navzdory Kremlu se Násir přátelil s Titem a Nehrúem, a jako oni prosazoval politiku pozitivní neutrality ). Po Násirovi nastoupil Anvar Sadat, jenž Násira, stejně jako Kreml, kritizoval.

V roce 56 dodávky čsl.zbraní Násirovi pomohly vyrovnat převahu izraelské armády, Izraelcům čsl.bolševici dodali zbraně v letech 48-49.

Kreml po masakru v Jordánsku, který vyvolali teroristé z OOP ( 71 z Jordánska vyhnáni a 74 za diplomatické pomoci Kremlu uznáni OSN  za „ jediné představitele palestinského lidu „ ), dal před gen. Jadidem přednost pluk. Háfizu Asádovi, jenž chtěl udržet Sýrii v rámci Sjednocené arabské rep. (s Egyptem ).

Panarabská strana BAAS se v 50.letech musela pro svoje přežití spojit proti konzervativním stranám s nenáviděnými komunisty, které baasisté, aniž Kreml protestoval, věznili a mučili v podzemních kobkách. 1963 provedli baasističtí důstojníci puč, a od té doby vládne strana BAAS nepřetržitě .

V době Gorbačovovy pěrestrojky (85) se obě země odcizily a přeorientovaly se na Západ. Začaly spolu komunikovat až v roce 03, kdy Putin Damašku obnovil dodávky zbraní výměnou za obnovu ruských vojenských námořních základen v Sýrii, viz můj článek Sýrie za Háfize Asáda, historie plná paradoxů.

Západ propásl příležitost v 8/013 poté, co Asád 21.8.13 zasypal civilisty v Ghútě na předměstí Damašku barely s bojovými plyny ( podruhé učinil to samé 4. 4. 17 v provincii Idlib v Chán Šejchún, kdy mj. Asádův/Putinův sarin zavraždil 30 dětí, Asád a jeho ruští poradci dále v 8/016 shodili v provincii Idlib barely s chlórem ).

Intervence proti Bašíru Asádovi na základě zmocnění RB OSN byla nejvhodnější po jeho použití chemických zbraní v létě 013, ale RF ji vetovala, a od dohodnutých bilaterálních francouzsko-US náletů ( Cameronovi je zatrhl parlament ) na poslední chvíli, když již francouzští piloti byli v letounech ( Hollande 13.11.012 požadoval zrušení embarga, aby mohl dodávat zbraně protiasádovské opozici, Hollande prohlásil, že PAR za jedinou zákonnou představitelku syrského lidu uznává jen Syrskou národní koalici, a 13.12.012 ministr zahraničí Laurent Fabius zkritizoval Obamovu snahu zapsat na Putinovo přání Frontu al-Nusra na seznam teroristických organizací), odstoupil ustrašený Obama, čehož využil Kreml, a 9.9.13 navrhl plán na likvidaci Asádových chemických zbraní pod ruským dohledem, což Obama 14.9.13 Putinovi odkýval.

Od té doby Kreml svými nekonečnými vety ( objasnění chemických útoků zamítl celkem 9x)  v RB OSN brání vyšetření těchto Asádových zločinů ( měl ruské vojenské poradce ). Na poslední ruské veto francouzský zástupce Francois Delattre reagoval slovy, že ani ruské veto Asádovi a Kremlu nepomůže.

Zda váleční zločinci, kteří shazovali bojové plyny na syrská města, budou postaveni před mezinárodní válečný tribunál, není tudíž jisté, maximálně budou před vojenský tribunál postaveni protiasádovští velitelé pochytáni v ruské/Asádově zóně v Sýrii.

Jistě není náhodné, že bojové plyny a ruské tříštivé pumy dopadaly jen na prozápadní protiasádovskou opozici a na tzv. bílé helmy, humanitární pracovníky, sponzorované Západem, nikoliv na IS, který se hemžil ruskými občany.

V 5/014 Putin + Čína vetovaly návrh rezoluce RB OSN, aby byl Asád postaven před mezinárodní trestní tribunál.

Když Putin 28.9.015 navrhl na zasedání VS OSN „ širokou mezinárodní koalici, včetně Asáda „ , Hollande mu odporoval s tím, že „ Asád je příčinou problému, proto nemůže být součástí jeho řešení „ ...

Následovaly 13.11.015 atentáty v PAR, 16.11.015 Hollande v NS prohlásil, že je Francie v Sýrii ve válce.

14.11.015 bylo ve Vídni dohodnuto, že „ mezinárodní společenství bude podporovat uzavření příměří mezi jednotlivými syrskými frakcemi, aby mohl být do 6 měsíců stanoven časový rámec pro vypracování nové ústavy „ .

Od 1.1.016 měli Asád a syrské povstalecké frakce dle vídeňských dohod jednat o podmínkách příměří, které by vstoupilo v účinnost 14.5.016, načež by po něm v roce 2017 následovaly časově neupřesněné „ volby „.

Byla to jen prázdná slova Lavrova a Johna Kerryho určená k oklamání veřejnosti. John Kerry dokonce s vynuceným úsměvem tuto dohodu nazval „ jedinečnou šancí pro Sýrii „   ...

Viz můj článek Džihádisté potřebují, aby v Evropě zvítězily protimuslimské strany ...

Ruská armáda v Sýrii na města shazovala i zakázané termobarické zbraně/vakuové/ aerosolové  bomby, které NATO nepoužívá, a které Putinova armáda otestovala v Čečensku ( vyvinuty již Hitlerovými vědci).

Ruská brutalita v Putinově válce proti městům ( 2 bitvy o Groznyj, první proběhla ještě za Jelcina, Aleppo/Halab, Homs, které povstalci vyklidili jako poslední v 3/017, srovnáno se zemí bylo i s civilisty město Rakka ), nemá v dnešní historii  obdoby, ale Putinův patriarcha Kirill prohlásil, že Putinova válka v Sýrii je spravedlivá a svatá /??????: ????? ? ????? ????????????, ??????????????, ????????? https://www.youtube.com/watch?v=bko2IrDMnKw

Putin ve svém komentáři k sestřelení ruského bombardéru (24.11.15) poněkud zmateně prohlásil, že oba bombardéry byly na speciální misi proti „IS“, protože hornatý sever provincie Latakia slouží jako útočiště občanům RF, kteří v řadách IS bojují ( v roce 016 FSB uvedla, že jich je 3.000, nezapočítala však rusofonní džihádisty ze střední Asie  ), a kterým je nutno zabránit v návratu do RF, protože, třebaže mají ruské pasy, je nutné je považovat za mezinárodní teroristy .

Ve skutečnosti Putin v terénu činí přesný opak toho, co oznámuje veřejnosti, v tomto případě sbírá ruské džihádisty ze zadržovacích táborů a potají je převáží vojenskými letouny do RF… Na veřejnosti tvrdí, že repatriuje jen jejich rodiny – repatriace rodin ruských džihádistů má zamaskovat fakt, že jsou do RF sváženi i samotní džihádisté, Putinovi se ještě budou hodit.

Kouřovou clonou repatriací rodin džihádistů , manželek a dětí ze Sýrie a Iráku, Putin v létě 017 pověřil svoji loutku Ramzana Kadyrova.

První letadlo s rodinnými příslušníky ruských bojovníků  IS přiletělo za velké publicity ze strany Russia Today na letiště v Grozném 25.8.17, přivezlo 5 dětí. Další letadlo v 9/17 přivezlo 55 žen a dětí, taktéž v 10/017, zatím poslední „kouřová“ repatriace se konala 13.11.17 (41 žen a dětí, Anna Kuzněcová z Kremlu  pro Putinova lidská práva odhaduje celkový počet repatriovaných dětí ruských džihádistů na 445, žen na 512 ).

Samotná šéfka RT Margarita Simonjanová, Putinova mediální kolaborantka, halasně poukazovala na to, jak vzorně se RF, muslimská mocnost, stará o rodiny svých džihádistů, aby zakryla fakt, že hledání rodin ruských džihádistů je jen záminkou k vyhledávání ruských příslušníků IS a jejich odvoz zpět do RF, jak potvrzuje západní zpravodajství.

Ramzan Kadyrov agendou repatriace ruských příslušníků IS pověřil svého důvěrníka z Aleppa , jenž mu radí v záležitostech BV, Zijáda Sabsabiho*1964 ( do Čečny jako vysokoškolák přijel v roce 89, zradil Džochara Dudajeva, jenž mu 91 zajistil ruské občanství, vystudoval v Petrohradu Fakultu mezinárodní žurnalistiky a za Putina MOW Diplomatickou akademii ), jenž objíždí tábory a hledá zadržené osoby s ruským pasem.

Oficiálně hledá ženy a děti, ale syrští Kurdové potvrdili, že v jejich táborech se zajatci se objevoval ve společnosti ruského gen. Alexeje Kima z ruského genštábu v Sýrii, a oba se starali jen o převoz zpět do Ruska velitelů a šéfů IS s ruským pasem na palubě vojenského letounu Il-76, uvedlo syrské opoziční rádio Rozana FM.

V této oblasti však žádní bojovníci IS nepůsobí, upozornila Putina po jeho tiskovce plné lží světová média.

Působí zde vojáci Syrské svobodné armády/FSA, spoluprací se kterou se Putin vychloubal, aby na ní vzápětí vyslal své bombardéry a svými vety chránil mezinárodního zločince, který na ni shazoval barely s bojovými plyny ( pokud je neshazovalo ruské velení ).

V hojné míře zde působí občané RF ze Severního Kavkazu ( které sem vyslal Kadyrov ), aniž by byli napojeni na IS ( v jehož službách působí další občané RF ).

 

 

 

Nikým nezvolený Bašír Asád po několikeré návštěvě Kremlu, třebaže jinak jako severokorejský Kim nikam nejezdí, nakonec ruskému tlaku podlehl, a oficiálně Putina v den zahájení agrese 30.9.15 požádal o vojenskou „ pomoc“, stejně jako o ni požádali čsl. vlastizrádci, přisluhovači Kremlu, v roce 68.

Všechny cesty Miloše Zemana a jeho dvořanů ( mj. Ovčáčka a Mynáře bez bezpečnostní prověrky ) do sankcionovaného Ruska, vyvolávají stejné otazníky jako cesty kolaborantů z roku 68.

Zemanova vyhaslá tvář připomínala nedobrovolnou cestu stejně vyhaslého prez. Háchy do BER.

Kreml Zemana bez varování vystavil zkoušce, zda konečně schválí okupaci z 21.8.68, kterou svého času Zeman odsoudil ( Zeman si měl před cestou do Kremlu připomenout, jak v Kremlu v 3/53 zdravotně dopadl Klement Gottwald, kterému po příletu do Prahy bylo špatně již po vystoupení z vládního speciálu a o tři dny později tento těžký alkoholik z genetického fondu KSČ zemřel, Zemana mohli úspěšně ozářit, nadměrnou radiaci Kreml dokonce přiznal ).

Dokonale sehrané duo Putin-Šojgu v hlásné troubě ministerstva obrany Krasnaja zvezda v den příjezdu Zemanovi a ČR připomněli, že ještě Kremlu nepoděkovali za SU okupaci z 21.8.68, a že by tak měli neprodleně učinit ( viz článek z 21.11.17 Leonida Maslovského zveřejněného na webu ruské armádní televize Zvezda, placené ruským ministerstvem obrany, + viz vyjádření bývalého ministra obrany, kancléře prez. Havla a posléze do Putinova puče velvyslance v RF Luboše Dobrovského *1932, spolužáka Jiřího Dienstbiera, 59-68 redaktor zahraniční redakce Čsl. rozhlasu, v letech 67-68 dopisovatel v Moskvě, 1970 vyloučen ze strany, chartista) .

Vyhlášený cynismus podpluk. KGB Putina opět zabodoval, když Zemanovi s velkou slávou jako dárek předal vzácnou historickou listinu Obnovené zřízení zemské z roku 1627. Z historického hlediska je to vzácný dar, mimochodem, jak se do Kremlu dostal ( ?).

Načasování dárku s připomenutím Kremlu, že ČR Kremlu dluží poděkování za okupaci ČSSR, je symbolické – Zeman svým prezidentováním pod rouškou (Putinem prosazované) ekonomické diplomacie hájil ruské zájmy ( viz Zemanova hradní družina v čele s jeho klíčovým poradcem Martinem Nejedlým, Mynářem a spol., viz pluk. Zbyněk Zbytek, člen delegace) jak v ČR, tak v zahraničí ( mj. schvalování okupace Krymu, četné návštěvy sankcionovaného Ruska, třebaže z vojenské přehlídky v roce 015 Zeman nakonec vycouval).

Vrácením listiny, která právně utvrdila podřízení českých zemí Habsburkům a jejich absolutismu, Kreml českému prezidentovi a ČR připomíná vazalství ČR vůči RF personifikované Václavem Klausem a Milošem Zemanem ( v budoucnosti i Václavem Klausem mladším ? ).

Není jisté, zda české armádě pomůže 12 vrtulníků UH-1Y, které chystá za 575 mil. dolarů koupit, US zamini jejich prodej české armádě v 10/017 schválilo, v každém případě se budou hodit.

Nezávislá webová stránka meduza.io 20 ruských novinářů z bývalé agentury lenta.ru, kteří v létě 017 spolu se šéfredaktorkou lenta.ru Galinou Timočenkovou ( z lenty.ru na jaře 014 odešlo 70 novinářů ), emigrovali před Putinem do Lotyšska, protože odmítli jeho okupaci Krymu, uvádí, že poté, co se začaly ozývat negativní reakce na článek Maslovského z 21.11.17, redakce Zvězda nejprve upravila nadpis na neutrálnější znění „Československo 1968 : Historie tzv. Pražského jara“, a teprve poté, co Zeman proti článku protestoval u Medvěděva, byl článek stažen ( třebaže Zvězda k článku připojila obligátní větu :“ Názory autora nevyjadřují nezbytně názory Zvězda „ ).

 https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Feuromaidanpress.com%2F2017%2F11%2F27%2Fczechoslovakia-should-be-grateful-to-the-ussr-for-1968-russian-propaganda-says%2F&h=ATPuLDQyLPdCfF4irMnmd8V-712zoz-vSbanak25QWgUcuPBMqrbkoNno58pbP0ql4ZWk_VMLoLv3wma-kEMq06GlG07lT1Mtoc8nCFlfK2TUghRKX24QFR92_idAzZraoEjySAR9pRm_0y2_wZ08NAuS18NwRvYMNGe5P9-aaIO2mvjOoCh6d5H9p9H90x56ZBvRyirpRkdyWbpYUIZDhVsM1IMXXfkwltZgt2P0RW2AFhcPk63wyhcmKwWzOFbBLFE_MTvUs2mqycc4I-5Vt0Y2oqOnsss

Autor: Andrea Kostlánová | neděle 3.12.2017 18:54 | karma článku: 13,85 | přečteno: 600x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 493x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 491x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 721x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 265x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Nekonečná švédsko-ruská hra v kauze Wallenberg

Nejen v KGB/FSB Rusku,ale ani ve Švédsku nemá veřejnost přístup k některým archívním složkám, mj. ke složce švédského diplomata Sverkera Aström či k veřejným Pamětem klíčových svědků, NKVD agentů, zejm. hraběte Kutuzova-Tolstého.

23.10.2023 v 12:29 | Karma: 8,00 | Přečteno: 245x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Kreml 1991 pověřil stalinistu, aby "prověřil" Wallenbergův osud

1991 Kreml pověřil bývalého šéfa Komsomolu Vjačeslava Nikonova ( *1956 ), vnuka Stalinova ministra zahraničí Molotova ( „ Jsem pyšný, jak byl děda moudrý a tvrdý, i na to, že jej Churchill srovnal s turkomongolským dobyvatelem ).

14.10.2023 v 19:51 | Karma: 12,98 | Přečteno: 282x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, 1965 švédská vláda odmítla vydat pluk. Wennerströma za Wallenberga

Pavel Sudoplatov /1907-1996/ ve svých Pamětech z roku 1994 tvrdí, že Wallenberg byl otráven Stalinovým biochemikem na výrobu jedů Grigorijem Mairanovským /1899-1964/ židovského původu, jenž šéfoval několika NKVD tajným laboratořím

13.10.2023 v 20:34 | Karma: 11,00 | Přečteno: 321x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Lhaní Kremlu a KGB kolem Wallenberga v 50.letech

Navzdory žádostem Wallenbergovy matky z jara 1945 a v letech po válce začalo Švédsko opakovanými diplomatickými nótami tlačit Kreml, aby objasnil, co se stalo s Wallenbergem, až po smrti Stalina v roce 1953.

2.10.2023 v 16:35 | Karma: 14,97 | Přečteno: 318x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, přeměna „osvobozených„ zemí do sovětských kolonií

Stalin byl pragmatický, něčí minulost jej zajímala jen tehdy, když se dala využít pro budoucnost. Proto zatčení Wallenberga nelze vysvětlovat skutky, které v minulosti udělal či neudělal, spíše se zabýval tím, co by Wallenberg

1.10.2023 v 22:21 | Karma: 13,43 | Přečteno: 340x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Abcházie, genocida Gruzínů z roku 1993 zůstala nepotrestána a tabu

Osetský a abcházský separatismus Kreml proti Tbilisi dlouhodobě organizoval - Rusko potřebovalo strategický gruzínský přístav Suchumi, proto financovalo abcházské „ separatisty“ – své loutky, aby Abcházii, v níž Abcházové byli

30.9.2023 v 20:48 | Karma: 12,62 | Přečteno: 370x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, dohoda mezi Kasztnerem a Eichmannem 1944

Wallenberga s nizozemským občanem Lolle Smitem v Budapešti spojuje nejen spolupráce s jeho dcerou Berber Smit, ale i další skutečnost: Madˇarsko v 12/1941 vyhlásilo válku US a Británii, takže se automaticky dostalo do války i s

26.8.2023 v 18:49 | Karma: 14,58 | Přečteno: 367x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, spojenci Stalinovi prodali Polsko, ČSR a Madˇarsko

V říjnu 1944 Churchill navštívil Moskvu, aby se Stalinem jednal o poválečných sférách vlivu, a odsouhlasil Stalinovi jeho 80% podíl při „ osvobození „ Madˇarska ( odpůrce jednání gen. Sikorski byl odstraněn již 1943 ).

12.8.2023 v 19:38 | Karma: 20,28 | Přečteno: 627x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Horthyho Madˇarsko – centrum protinacistických sítí, zejména polské Armiji krajowe

Na rozdíl od Tisovy klerofašistické diktatury na Slovensku bylo Madˇarsko monarchisty admirála Horthyho centrum uprchlíků všeho druhu utíkajících před německými úřady - od britských válečných zajatců po sítě polské Armiji Krajowe

21.7.2023 v 21:08 | Karma: 16,21 | Přečteno: 431x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg nebyl švédským diplomatem a nepracoval pro Švédsko

Osud Raoula Wallenberga v sovětském zajetí se nepojí s jeho činnostmi směřujícími k záchraně madˇarských Židů, jak se v souvislosti s ním píše. Zabýval se daleko delikátnějším posláním - zpravodajstvím pro spojence.

19.7.2023 v 21:28 | Karma: 12,98 | Přečteno: 388x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg II : Admirál Horthy, na rozdíl od slovenské vlády, Židy odmítl nacistům vydat

Admirál Horthy, na rozdíl od slovenské vlády, madˇarské Židy odmítl nacistům vydat, zatímco slovenská vláda jako jediná na světě své vlastní Židy nacistům sama nabídla. Spojenci měli s Madˇarskem své plány, nešlo jen o Židy.

16.7.2023 v 0:42 | Karma: 14,68 | Přečteno: 417x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Maska spadla, Prigožin bojuje za fsb proti Kremlu

Ráno 24.6.23 Rusové Prigožina oslavovali, s wagnerovci si pořizovali fotky. Než zastavil pochod a přijal " bezpečnostní záruky“ od Putina

6.7.2023 v 14:34 | Karma: 19,29 | Přečteno: 609x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Prigožin ? Kdo se pokusil o weekendový puč v Rusku I.

Viz mé články k Prigožinovi a k Wagnerově skupině, mj. o aktivitách wagnerovců v Africe ( mají zde smlouvy s proruskými vládami na výcvik vládních jednotek + těžbu ropy, zlata a diamantů, nejvíc jich je ve Středoafrické republice

5.7.2023 v 8:24 | Karma: 15,06 | Přečteno: 489x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Raoul Wallenberg, švédský diplomat, unesený a zavražděný komunisty v Moskvě ( úvod )

Sovětský svaz měl být vyloučen z RB OSN již po krvavém potlačení protisovětského madˇarského povstání 1956, poté po okupaci Československa 1968. Rusko mělo být vyloučeno z RB OSN již po krvavé genocidě Gruzínů v Abcházii 1993

3.1.2023 v 18:50 | Karma: 18,98 | Přečteno: 514x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Zavraždění tří ruských novinářů ve Středoafrické republice 2018

V Putinově Rusku nejen nepohodlní novináři pravidelně vypadávají z oken, jsou zastřeleni, otráveni, či umírají na „ infarkt „. Policie vždy tvrdí, že spáchali sebevraždu pod vlivem drog, nebo vypadli „ neštˇastnou náhodou „.

6.12.2022 v 21:02 | Karma: 14,58 | Přečteno: 470x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Probíhá v Moskvě puč ?

V Moskvě se něco děje, probíhá nejen masové zatýkání velitelů, ale ve městě byly rozmístěny i elitní jednotky Národní gardy - Dzeržinského divize. Doprava v centru města byla zablokována.

8.10.2022 v 20:00 | Karma: 17,64 | Přečteno: 648x | Diskuse| Společnost
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz