Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Putinovi motorkáři slouží k zastrašování demokratů ve všech ruských velkých městech

Putin za „ruskou menšinu“ v Čechách považuje i proruské sympatizanty, kterým přes Fond právní pomoci krajanů nabízí bezplatné právní služby všeho druhu.

Ruská putinoidní menšina, která si jako všechny putinoidní organizace  monopolizuje téma „ vlastenectví „, se zviditelnila, když se ohradila proti tomu, že Dienstbier jmenoval zástupcem Rusů žijících v ČR potomka ruských bělogvardějců Alexeje Kelina, nikoliv putinoida. Svým putinoidním vystoupením v ČT v 6/014 se zviditelnil i ukrajinský podnikatel ruského původu Alexandr Barabanov *1981 (?), jenž přijel do Prahy v roce 99 studovat medicínu, místo toho ve funkci šéfa rusky mluvících „mládežníků“ začal podnikat.

Putinoidní ruská menšina odsoudila i Igora Zolotareva, šéfa spolku Ruská tradice, protože kritizoval Putinovu okupaci Krymu a odhalení pomníku na Olšanech sovětským okupantům z 21.8.68 ( šéf ruských kozáků v ČR Michail Dzyuba tvrdí, že jde o pomník SU okupantům z Afghánistánu ),vypadá to, že si celý hřbitov po KLV již koupila ruská ambasáda.

Putinoidní spolek Českoslovenští vojáci v záloze za mír 2015, jehož patronem je mezinárodní agresor Putin, a kterému velí bývalý armádní podpluk. Ivan Kratochvíl, jenž v rámci svých putinoidních povinností přispívá na proruský web Sputnik a do Parlamentních listů, mládeži tvrdí, že NATO ( tj. i česká armáda, která je součástí NATO ) je teroristická organizace NATO je teroristická organizace, hlásá spolek, který učí ... - Novinky.cz.

Polovojenský spolek „ Čsl. vojáci v záloze proti válce plánované velením NATO a  za válku plánovanou kremelským velením zhruba hlásá : „ Přísahali jsme vojenskou věrnost komunistické republice, nepřátelé nejsou ruští vojáci, kterým povolujeme vést útočné války ( viz agrese RA 1939 proti PL a FS, 1940 proti pobaltským státům + války RF proti jejím sousedům v zastoupení přes jí placené separatisty, a agrese vůči Krymu ), ale naši politici, NATO a EU, chceme znovu zavést čsl. federaci „ ...

Situace v republice připomíná předválečnou atmosféru volného působení henleinovců - český stát jen přihlíží a čeká, až zdejší putinoidní zástupy boxérů, karatistů, džudistů a řeckořímských zápasníků v čele se Zemanem, Zbytkem, Navrátilem, Kratochvílem, Foldynou aj. ruské ambasádě vybojují její zápas s pražskou lumpenkavárnou, a otevřou brány pro vstup Putinových hybridních vojsk.

Ruský novinář Alexej Gorbačov v článku „Pasy za loajalitu“ v listu Nězavisimaja gazeta ze dne 21.3.014 zkritizoval Putinův zákon o udílení ruských pasů všem těm, kteří sympatizují s Putinem ( viz Putinova politika pasové anexe - Andrea Kostlánová - iDNES.cz ), a list Vědomosti ze stejného dne v článku Alexeje Nikolského zkritizoval Putinův „ ukaz“, kterým usnadňuje dezerci z ukrajinské armády a přejímání ukrajinských dezertérů do armády ruské ( na dezercích vojáků z české armády pracují Čsl. vojáci v záloze )

Putin a jeho bojové spolky, včetně motorkářů a vojáků v záloze, se snaží rehabilitovat vše stalinské, i bolševický puč ze 8/91 proti Gorbačovovi. V rozhovoru pro list Komsomolskaja pravda ex pučistický ministr obrany Dmitrij Jazov, omilostněný společně se všemi pučisty Jelcinem v roce 94, sebevědomě prohlašuje, že „ tehdy Rusové nic nechápali, nepochopili význam puče pro budoucnost SU, kdy se měla podepsat nová svazová smlouva. Dnes již Rusové chápou, že odstranit Gorbačova bylo nezbytné „ ...

Putin se v den výročí puče proti Gorbačovovi odebral na jím okupovaný Krym, aby osobně řídil čistky, které zde probíhají od doby, kdy Putin Krym obsadil.

Putin vedle rehabilitace genocidního Stalina a jeho paktu s Hitlerem ze 23.8.39 chystá i návrat KGB ( viz novinky.cz) pod rouškou ministerstva státní bezpečnosti /MGB, které působilo až do smrti Stalina.

Ministerstvo KGB/MGB bude kontrolovat všechny bezpečnostní struktury, včetně dozoru nad vyšetřováním důležitých FSB kauz ( Dubrovka, Beslan, Něvský express, gen. Lev Rochlin, gen. Alexandr Lebedˇ, Boris Němcov, a stovky jiných zavražděných, na které média již zapomněla ).

Putinův soukromý Vyšetřovací výbor, který od 1/011 vede Alexandr Bastrykin, o kterém Navalnyj prozradil, že vlastní nemovitosti v Česku, má být vrácen Generální prokuratuře. Šojgovo ministerstvo pro mimořádné situace, které zahlazovalo FSB stopy, má být rozděleno mezi ministerstvo vnitra ( pod vnitro Putin zařadil i v roce 016 jím vytvořenou „ protiteroristickou „ Národní gardu ) a obrany ( + vojska civilní obrany + záchranáři ).

S koženými bundami, žlutými koženými botami a s luxusními motorkami pořízenými ze státního rozpočtu ( Noční vlci získali od roku 013 ze státní pokladny z prezidentských grantů 60 miliónů rublů ), třímající bolševické a nacionalistické prapory, Putinovy motorkářské gangy ve stylu Freikorps, úderné a propagandistické jednotky,nebojují proti chudobě a epidemii AIDS v RF, ale za pasívního přihlížení zahraničních vlád šíří agresívní putinismus a stalinismus v zemích, kterými tito Putinovi bojoví zápasníci pro špinavou práci všeho druhu ( ruští demokraté je označují za násilníky ) projíždějí.

Pro svoji účast při obsazování Krymu ( Putinem vyznamenaný za Za zásluhy při návratu Krymu do RF ) a v bojích na Ukrajině byl šéf Nočních vlků  Zadolstanov „ Chirurg „ ( chtěl být plastickým chirurgem ), jehož heslem je „ Smrt teploušům „,  sankcionován EU + US a CAN, takže nesmí vkročit na území EU, proto Poláci v roce 015 nedovolili jeho gangu vstoupit na své/EU území, viz můj článek Jak Putin s motorkáři obsazoval Krym - Andrea Kostlánová - iDNES.cz.

Zprávy ukrajinské rozvědky zaznamenaly „ přemístˇovování „ operativců ruských tajných služeb na Krym od roku 010.Ex PL ministr zahraničí Radoslaw Sikorský  ( manželka Ann Applebaum ) uvedl, že jej Putinovy záměry s Krymem začaly znepokojovat od roku 011, kdy se Putin začal na Krymu účastnit srazů ruských FSB motorkářských gangů v čele s gangem Nočních vlků /Nóčnye volki.

V 10/ 012 byl v Zelenogradu zastřelen člen gangu Nočních vlků, Valerij Roditelev „Bělyj“ , údajně Jurijem Někrasovem z konkurenčního krimi gangu Tři Silnice, největším v RF, kterému šéfuje Jevgenij Vorobjov.

Motorkářské gangy se od Putinovy éry začaly prezentovat jako silně věřící nacionalisté, vyznávající agresívní formu pravoslaví, 28.2.014 přijely na Krym bojovat s Putinem proti kyjevským „ nacistům a banderovcům „ –  Putin ve svém projevu ke studentům FSB akademie prohlásil, že “ nedovolí, aby si ruští zrádci, jeho kritici, zopakovali fašistický puč na Ukrajině, sponzorovaný a řízený ze zahraničí,  v RF “ , proto Putin v 5/014 jmenoval svého dlouholetého osobního strážce gen. FSB Viktora Zolotova velitelem jednotek ministerstva vnitra, a Zaldostanov, kterého Putin na podzim 013 nechal nést olympijskou pochodeň ve Volgogradu, v 8/014 zorganizoval v Sevastopolu manifestaci na podporu Putinovy anexe Krymu, kterou v přímém přenosu odvysílala ruská TV ( 18.10.014 nechal Putin zatknout 73letou invalidní důchodkyni Ludmilu Bogatenkovou, předsedkyni Matek vojáků v Prikunija, a vsadil ji do vazby v Pjatygorsku, kde onemocněla, protože nesouhlasila s vysíláním ruských branců do bojů na východní Ukrajinu, viz Novaja gazeta z 19.10.014 ) ....

PL ohledně ruských plánů na zábor Krymu začalo bít na poplach v létě 013, když PL rozvědka dostala informaci, že si Kreml nechal vypracovat zprávu o nejvýnosnějších regionech jihovýchodní Ukrajiny, které měly být připojeny k RF ( Záporoží, Dněpropetrovsk a Oděský region, - Donbas nebyl vůbec zmíněn) .

Sikorský prohlásil, že již v létě 013 se Putin snažil získat od Janukovyče Krym vydíráním - (nejprve navrhl, že si RF Krym na věčné časy pronajme pro vojenská cvičení ). „ Janukovyč chtěl asociační dohodu s EU podepsat, ale Putin na něj v 11/013 při setkání v Soči vytáhl kompromat .

V roce 017 spanilou jízdu FSB gangu Nočních vlků z MOW do BER přes Smolensk, Minsk, pohraniční Brest,WAW, Vratislav, Osvětim, odtud zpět na východ - Banská Bystrice, Budapešť, Bratislava, Brno, Praha, Děčín, BER, již nedoprovázely žádné zákazy. „Do Prahy jsme dojeli na tancích, tak snad dojedeme i na motorkách,“ řekl na dotaz Radiožurnálu v 4/017 mistr bojových umění Zaldostanišvili ( všichni Putinovi krymští a donbasští  „separatisté „ chodili do FSB kroužků bojových umění ).

Ačkoliv má ČR s RF dohodu o vzájemném udržování válečných hrobů, Putin dohodu neplní, a o hroby čsl. legionářů se nestará – o ruské a SU válečné hroby ČR řádně pečuje na náklady obcí, krajů a ministerstva obrany, čsl. hroby, které byly za sovětského režimu zničeny, jsou obnovovány za české finanční prostředky s minimální finanční účastí ruské strany.

Památníky legionářů stojí v Kultuku ( putinoidi pomníku urazili hlavu, ruské úřady nespolupracují ), v Čeljabinsku, v Jekatěrinburgu , v Nižnym Tagilu. Navzdory dohodě Putinovy úřady brání jeho vztyčení v Samaře (1918 legionáři porazili přesilu RA a ovládli město, padlo 53 z nich), kde se již hotový pomník od roku 012  válí ve skladu. https://www.lidovky.cz/ruske-ministerstvo-obrany-varuje-pred-odvetou-cr-kvuli-pomnikum-p9f-/zpravy-svet.aspx?c=A170228_182509_ln_zahranici_ele

Představa, že by příznivci čsl.legionářů, které Putinovy úřady označují za fašisty, a Rusy, které jim fandí, za přisluhovače fašistů, projížděli na motorkách ve stovkách transsibiřskou magistrálu s ostentativní legionářskou propagandou, je stejně oprávněná jako spanilé jízdy ruských stalinistických motorkářů k hrobům rudoarmějců. Ministerstvo obrany a zahraničí by tyto vzpomínkové motorkářské jízdy českých legionářských fandů mělo recipročně vyžadovat.

Propagandistický rituál Nočních vlků ve Frýdku-Místku ze dne 4.5.18  na srazu velitelů zdejších putinoidních milic, byl sehraný do detailů -  za přihlížení dvou pravoslavných kněží ( které rudoarmějci stříleli jako krysy ) a dvou zhruba čtyřletých dětí navlečených do uniforem RA, ruští i čeští putinoidi s ruskými a českými vlajkami postupně přicházeli ve čtveřicích, před pomníkem s křížem na krku a se svatojiřskou stužkou na klopě se pokřižovali, hluboce uklonili a nechali se vyfotografovat a natočit se zfanatizovaným davem v pozadí. Ortodoxní rituál ukončil rudoarmějec výstřely z pušky do vzduchu a píseň.

Nejsmutnější obraz představovaly děti v rudoarmějských uniformách, historii pošpinili Vojáci v záloze, kteří na svém internetovém portálu zdůrazňují, že nepřísahali NATO, ale komunistické vládě, a přesto si na motorkářském putinoidním srazu přivlastnili heslo nekomunistické odbojové organizace Petičního výboru „Věrni zůstaneme“ , které v plném znění zní Odkazu prezidenta Masaryka věrni zůstaneme ...

Příjezd Putinových zápasníků do Prahy na Olšanské hřbitovy připomínal státní invazi, svatojiřští stužkaři české i ruské národnosti lemovali ulice, řady bojových motorek, které vtrhly na naše území i s prapory pirátských DLR a LLR ( ! ), byly nekonečné. Nepřijeli uctít rudoarmějce, ale demonstrovat Putinovu sílu. Nekonečnou kolonu motorkářů uzavíraly mandelinkové dodávky, ozdobené ruskými prapory, před kterými běželi kameramani se svatojiřskými stužkami.

Batolat s rudoarmějskými čepicemi a předškoláků v rudoarmějských uniformách bylo na Olšanech více.

Putinoidi, někteří v maskáčích, stáli na jedné straně chodníku a nově přicházející „ třídili „  s tím, že „ fašisté „ , jak nazývali české vlastence ( putinoidi skandovali „ Havlisti fašisti „ ),  jsou na druhé straně   -   z jednoho putinoidního agenta provokatéra v černé kožené bundě se vyklubal čerstvý místopředseda ČSSD boxer Jaroslav Foldyna, ruský a srbský nacionalista ( s kontakty na rusko-srbskou polovojenskou  „ humanitární „ organizaci  Srbská čest) , člen pravoslavného bratrstva Řádu svatého Konstantina a Heleny se sídlem v Teplicích, založeného KGB/STB, členem byl i gen. Valentin Varennikov, viz můj článek S osvícenými čekisty k lepším zítřkům - Andrea Kostlánová - iDNES.cz  + Jaroslav Foldyna a jeho Noční vlci a srbští nacionalisté - Manipulátoři.

V 3/017 Foldyna v Rusku vyjednával, aby české děti mohly jezdit do FSB táborů na okupovaný Krym ( kde by jim instruktoři z tajných služeb vymyly mozky, osvědčená KGB metoda pořádat mezinárodní dětské tábory ).

Foldyna nepřestal provokovat ani po kritice ze strany Hamáčka – na videu zřejmě pod boxovacím pytlem nechápe, proč by se měl omluvit, když se jen zúčastnil piety k osvobození vlasti, a ještě lidem, kteří špiní jeho putinoidního prezidenta.

Vlci si intenzívně natáčeli nepřátelskou protistranu, až přijde doba věšení třídních nepřátel. V čele průvodu šel i kozák ( zapomněl, na jaké straně za Velké vlastenecké války stál, ale spíše Putin, falzifikující historii, počítá s tím, že mladí historii neznají ) a bolševická vlajka se srpem a kladivem.

Ruské hroby na Olšanech jsou strašidelné samy o sobě, a zejména za vyřvávání bolševických písní, kdy FSB pop s kadidlem, s FSB kozákem a s FSB motorkářským gangem písně  prokládali údernými refrény Za vlast ! Za našeho prezidenta ! Za naše děti !  Dívky s rudoarmějskými čepicemi na hlavě a se svatojiřskými stužkami se hrdě fotily u věnců vedle drsných motorkářů.

Když se již čeští vlastenci domnívali, že již všechny putinoidní hrůzy skončily, nastoupily na scénu zástupkyně českých motorkářských bojovnic, Bětka (?) Zedníčková a Matušková s uvítacím projevem :“ Vítáme vás v Praze za všechny ženy ČR, děkujeme za osvobození ( poděkovali motorkářům ) „ ...

Gen. Petr Pavel by měl být odměněn prezidentskou funkcí, protože za plošného mlčení shora, kdy se k propagandistickému řádění putinoidních motorkářů na českém území nikdo z prominentů nevyslovil, prohlásil, že Noční vlci jsou nástrojem dezinformační kampaně, s pietou to nemá nic společného, okázalý patriotismus nemůže zakrýt kriminální podstatu této organizace, prokazatelně dokumentovanou i ruskými zdroji.

Na prohlášení gen. Pavla výhružně zareagoval Zeman s tím, že všichni zpolitizovaní generálové dopadli špatně ( zejména za Putina v RF, viz můj článek Jak Putin likvidoval nejen média ).

 

 

 

Noční vlci jsou nástroj dezinformační kampaně, s ... - Zprávy - Aktuálně

https://zpravy.aktualne.cz/.../nocni-vlci.../

 

Zaldostanošvili s Putinem sdílí vášeň pro Stalina a bolševický Sovětský svaz/SU, s jehož rozpadem se stejně jako Putin nikdy nevyrovnal ( proto jej  Putin v roce 013 vyznamenal Řádem cti organizace veteránů zpravodajských služeb a čekistických soudruhů z bývalého SU zamini Čest a Důstojnost  ).

Ohledně stalinské cti a důstojnosti viz mj. Jak SSSR vyzkoušel atomovou bombu na ruských občanech - Blog ...

Známý militarista, jenž 30.1.012 ve vládním listu Izvěstija zveřejnil oslavnou ódu na Putina s varováním, že neusedne-li Putin opětovně do prezidentského křesla, Rusko zanikne, místopředseda ruské vlády Dmitrij Rogozin, v ruském TV pořadu "Nedělní večer" v debatě o využití Arktidy mj. zastrašoval, že " tanky nepotřebují víza ", Arktidu prohlásil za ruskou, a ruský nárok na Aljašku za posvátný.

28.2.17 spisovatel a politik Valerij Korovin : Celá Evropa patří zákonitě Rusku, na mítinku byl i bývalý gubernátor saratovské oblasti Dmitrij Ajackov /???????? ??????? ? ????????: ?????? ?? ????? ??????????? ?????? http://www.4vsar.ru/news/86050.html

„Naše lodě, vyzbrojené raketami s plochou dráhou letu, ze Středozemního moře již nikdy nestáhneme, „ oznámil 16.5.18 militarista Putin ( TASS).

Z Putinova militarismu mají obavu nejen státy, které s ním sousedí, ale i skandinávské státy, hraniční ostnatý plot staví nejen Putin, jenž chce oddělit Stalinem zcizenou kaliningradskou oblast od PL, plot v délce 108 km staví i Estonsko, které se dvoumetrovou drátěnkou odděluje od územní expanze Putinovy RF.

Estonsko zlepší ostrahu svých hranic před Putinem i výstavbou 600 nových pohraničních stanic, instalací videokamer a dronů podél hranic s Putinovým Ruskem.

??????? ??????????? ?? ?????? ???????????? ???????

http://rus.postimees.ee/3304773/jestonija-otgoroditsja-ot-rossii-dvuhmetrovym-zaborom

Jak potlačit protiputinovské nepokoje  ( viz ruský protiputinovský majdan z let 2011/12 proti zfalšovaným parlamentním volbám z podzimu 011 a Putinově další prezidentské kandidatuře (012).

( Putin v rozhovoru pro agenturu Bloomberg v roce 017 řekl, že „ ještě neví, zda bude kandidovat v prezidentských volbách 2018 „, že nový ruský vůdce by měl být mladý jako severokorejský, avšak musí brát ohled na Medvěděva, kterého 7.5.18 uvedl do doživotní funkce premiéra bez jakýchkoliv pravomocí ).

K potlačení občanských protiputinovských nepokojů  ( „ kontrarevoluční činnosti Putinových kritiků ) bylo v 1/015 na pokyn Kremlu v rámci Putinovy nové vojenské doktríny vytvořeno „ občanské „ bojové Hnutí Antimajdan, složené z bývalých vojáků a nacionalistických aktivistů s vojenským výcvikem ( mj. skupina BORN/Bojové jednotky ruských nacionalistů ( které se v ČR snaží vytvořit spolek Českoslovenští vojáci v záloze ), v jehož čele stojí šéf motorkářského gangu Nočních vlků Zaldostanišvili, který se stará o to, aby v ulicích ruských měst bylo “občanské ticho ”...

Nelíbí se vám cenzura ? Tak si dejte pozor na extrémisty, co všechno vám předvedou. Budete demonstrovat ? Dejte si pozor na extrémisty, aby se vám něco nestalo ... Příslušníci výše zmíněných skupin mají bohatou praxi v napadání společenských aktivistů a politiků kritizujících Putina.

Skupina BORN je podezřelá, že v 1/09 popravila kritika Putinovy politiky v Čečně Stanislava Merkelova a Anastázii Baburovou ( vedlejší obětˇ), a že se pokusila zavraždit Anatolije Čubajse v MOW v 3/05, třebaže pachatelé nebyli “ odhaleni “ ...

Ježedněvnyj žurnal 28.2.015 napsal, že “ Putinovi arogantní silovici nedokáží vybudovat ani policejní stát, to by se museli více snažit, proto nechávají politický prostor pro kriminální bandy kadyrovců, kteří jsou v MOW stejně beztrestní ( vyjmuti z federálních zákonů ) jako v Grozném, a nejrůznějším dobrovolnickým krimi bandám, včetně motorkářských gangů, které nabyly bojové zkušenosti v Donbasu “ ...

Ve vedení Antimajdanu je vedle stalinistického Zaldostanova stalinistický novinář Nikolaj Starikov *1970 ( v roce 011 založil stalinistický Svaz ruských občanů a 013 stalinistickou Velkou vlasteneckou stranu ), senátor Dmitrij Sablin, od roku 00 zástupce šéfa organizace Bojové bratrstvo, s manželkou jsou miliardáři.

Starikov na Putinově Antimajdanu prohlásil, že „v této pohnuté chvíli, kdy nejen fašisté z EU chtějí svrhnout našeho milovaného prezidenta, mu všichni musíme vyjádřit svoji podporu „ ...

Putin 21.2.015 uspořádal v MOW státní antimajdan ( demonstrantům za účast zaplatil ze státního rozpočtu, a přivezl je autobusy, jejich účast jako za bolševiků zorganizovaly odbory ), na kterém vyznamenal ty, co zabírali Krym (Operace Návrat Krymu), a zároveň vyhlásil 27.2.( kdy měl být zavražděn BN )  Dnem zelených mužiků/Dnem sil určených pro speciální operace.

????????? ?? ???????? ????? ???????? ????, ???????? ???????? 27 ??????? ? ?????? ????? ?????????? ???? ??? ??????????? ????????

http://mobile.utro.ru/articles/2015/02/27/1235573.shtml

Putinův Antimajdan měl národ připravit na vraždu Borise Němcova/BN.

Putinovi placení demonstranti za předříkávání mládežníků z PutinJugend, kteří stáli před zaplacenými davy, mj. skandovali „ Nezapomeneme, neodpustíme „ , „ Atˇ Ukrajina hoří ! „ , „ Fašistický Západ chce svrhnout Putina „ ... Pryč s ukrajinským fašistou Borisem Němcovem !, urážky, které na antimajdanu padaly na hlavu BN , měly národ připravit na jeho brzkou vraždu, že není třeba takového „ ukrajinského fašistu „ litovat.

Šéf Antimajdanu “Noční vlk” Zaldostanošvili na Putinově antimajdanu 6 dní před vraždou BN označil ruské liberály a Borise Němcova za původ všeho zla v Rusku, a přísahal, že vyhladí zrádnou 5.kolonu ruských liberálů ...

List Moskovskij komsomolec z 5.3.015 uvedl, že „ na shromáždění placených přívrženců hnutí Antimajdanu 21.2.015 byl BN Zadolstanovem nenávistně a štváčsky označen za organizátora fašistického hnutí euromajdan“ ...

Putinem Gusinskému zcizená televize NTV ( Putinem zatčeným v 10/01, kterému za “ výkupné” bylo umožněno odejít z RF, stejně dopadl majitel sociální sítě  VKontakte ) během Antimajdanu oznámila, že 1.3.015 odvysílá 3.díl speciálního pořadu “Anatomie Majdanu” věnovaný vlastizradě Borise Němcova, ve kterém „ její investigativní novináři prokázali” , že BN je zahraničním agentem, jenž v Kyjevě zorganizoval euromajdan “ - po jeho zavraždění  o 6 dní později bylo odvysílání tohoto dokumentu bez vysvětlení  “odloženo“ ...

25.2.015 šéfredaktor listu Novaja gazeta Dmitrij Muratov, kolega zavražděné Politkovské, odpověděl na Putinův Antimajdan zveřejněním Putinova vládního  dokumentu o odtržení Krymu a destabilizaci východní Ukrajiny, připravený ještě před svržením Janukovyče, ve kterém se mj. počítalo se zinscenováním demonstrací občanské neposlušnosti 5. kolony na Ukrajině ( situace v terénu kremelské plány pozměnila, nakonec byl destabilizován hornický Donbas, protože průmyslový Charkov a jeho region na ruské provokace nereagoval ).

Vražda Borise Němcova

2 dny po zveřejnění Putinova dokumentu o dlouhodobě naplánované destabilizaci Ukrajiny, byl krátce před půlnocí v centru Moskvy, protkané bezpečnostními kamerami, aby FSB lépe viděla, zastřelen prominentní Putinův kritik Boris Němcov (55).

Ruská TV zveřejnila kamerový záznam vraždy, na kterém nebylo nic vidět, protože „ zcela náhodně“ záběr zakryl projíždějící sněžný pluh ( který již zabil šéfa francouzské firmy Total) ...

Nemůže být shodou náhod, že Politkovská, jedna z nejnebezpečnějších kritiků Putina a Ramzana Kadyrova, byla zastřelena 7.10.06 v den Putinových narozenin (7.10.), a jako dárek ke Kadyrovým narozeninám ( 5.10.) , a nemůže být náhodou, že  27.2. 15, den zahájení okupace Krymu 014 a den zavraždění BN (015) , ostrého kritika záboru Krymu, Putin vyhlásil svátkem Sil speciálních operací - ( viz mj. můj článek Vražda Borise Němcova, vyšetřování „skončeno ... - Andrea Kostlánová ).

Mnohé detaily z vraždy Politkovské ( viz mé články o Politkovské) a Němcova jsou neuvěřitelně shodné - oba byli zastřeleni čtyřmi kulkami, obě vraždy natočily bezpečnostní kamery, které zabraly auto, ve kterém střelec odjel, případ se protahoval do doby, až se pásky u ruských vyšetřovatelů po mnoha letech “ ztratily “, taktéž záznamy z hovorů mezi střelcem a komplici, ztratila se vražedná zbraň, načež po třech letech moskevský soud všechny obviněné sprostil viny ...

Dle listu Komsomolskaja pravda z 28.2.015 byl BN zavražděn elitním střelcem, budˇpříslušníkem ruských tajných služeb, anebo někým, kterého si tyto služby najaly ( důkazem je profesionalita, s jakou byla vražda provedena, a vědomí pachatele, že mu ze strany policie a vyšetřovatelů nic nehrozí – Němcova popravil čtyřmi přesně cílenými zásahy, a v klidu odjel z místa činu dva kroky od Kremlu, z rušného místa, kterým neustále procházejí policejní hlídky a hlídky příslušníků FSB v civilu, které je dobře osvětlené, a které 24 hodin snímá několik FSB a městských kamer ( to, že úřady posléze lhaly o stavu těchto kamer, a navzájem si protiřečily, tuto tezi plně prokazuje ).

List Komsomolskaja pravda dále zdůraznil, že operativci, kteří vraždu BN organizovali, museli v blízkosti kremelských zdí při koordinaci osob, které BN sledovaly, střelce, a jeho podpůrného týmu, používat velmi speciální komunikační techniku, kterou mají jen tajné služby ...

Stejně jako Politkovskou, tak i Němcova FSB odposlouchávala a sledovala na každém kroku nonstop 24 hodin, proto musela vraha dobře vidět, a má jej i nahraného, uvedl list Moskovskij komsomolec z 5.3.015.

Vyšetřovací výbor Alexandra Bastrykina (Bastrykin je i náměstkem gen. prokurátora, jenž je tak pod vlivem Výboru pro vyšetřování ), potměšile tvrdil, že za účelem destabilizace RF Němcova zavraždily ukrajinské tajné služby, které si na vraždu najaly čečenské velitele ( v oficiálních verzích jsou vždy pachateli Čečenci ), kteří v Donbasu bojují v praporu Džochara Dudajeva na straně Ukrajiny ( za nezávislou republiku Ičkérii, vyhlášenou Kremlem zavražděným prezidentem Dudajevem, nejvýznamnější protiruský velitel Isa Munajev padl či byl kadyrovci zavražděn u Debalčeva 1.2.015 ) ...

10denní nepřítomnost Putina na mediální scéně od 6.3.015, mohla souviset i s tím, že se věci s Kadyrovem “ dodanými “ údajnými pachateli vraždy BN, vyvíjely přímo skandálně – nejen že se Dadajevovi podařilo setkat s novinářem listu Moskovskij komsomolec, ale k “ protistátní”  akci se uchýlil i samotný šéf Kadyrovy prezidentské kanceláře Magomed Daudov “Lord” , kterého Putin v 7/07 jmenoval Hrdinou RF, jenž přiměl sestru Kadyrovem objeveného “ pachatele” Zaura Dadajeva, aby v kauze vraždy BN svědčila proti Alibekovi Delimchanovi, veliteli trestního Praporu Sever, jehož zástupcem byl Zaur Dadajev ( Alibek je bratr ruského senátora Adama Delimchánova, tj. bratrancem Ramzana Kadyrova, viz kavkazcentre.com.).

Dle TV RBC (obchodní a podnikatelské kruhy) ze 7.3.015 další Kadyrovou lží bylo, že byl Dadajev z praporu Sever již dávno propuštěn, TV RBC tvrdila, že je stále zástupcem velitele praporu.

Odborník na Čečnu Alexandr Čerkasov, šéf ruské nevládní organizace Memorial, uvedl 9.3.015 pro Chodorkovského iniciativu Open Russia, že jestliže se 4 Kadyrovem dodaní pachatelé zúčastnili vraždy BN, mohlo to být jen se souhlasem Kadyrova, bez něhož by si žádný přílušník jeho milic nedovolil zavraždit ruského politika, i kdyby kreslil jednu urážející karikaturu Mohameda za druhou ...

Dalším problémem věrohodnosti Dadajeva jako střelce bylo Dadajevovo alibi – v době vraždy nebyl na místě činu, prohlásil jeho advokát Ivan Gerasimov, a předložil 16.3.015 soudu důkazy, o čemž Radio Echo Moskvy informovalo 17.3.015 .

Nezávislá média a nezávislí političtí komentátoři jednoznačně vraždu přisoudili Kremlu, a zkritizovali atmosféru nenávisti, kterou Putinova média 24 hodin vyvolávají štvaním proti “ fašistické “ Ukrajině, které pomáhají “ fašisté “ z Pobaltí , “ fašisté z prohnilého “ Západu, tj. celá Evropa, včetně “ fašistické “ ruské liberální opozice ...

Putinem kontrolovaná média přes Putinova šéfpropagandistu Dmitrije Kiseljova denně vůči Němcovovi a ostatním Putinovým kritikům chrlila stoky špíny, které přetékaly nenávistí, srovnatelnou jen s bolševickou nenávistí vůči “ třídním nepřátelům” ( do kterých spadli všichni kritici bolševiků i s původem dělnickým),   s nenávistí nacistů vůči Židům, a s nenávistí propagandistických stok islámistických.

Bývalý Putinův premiér opoziční politik Michail Kasjanov před novináři prohlásil, že „ jen skutečnost, že mohl být zastřelen před Kremlem, je samo o sobě vše vypovídající „, a dodal : „ Je jen jedna verze, a to, že byl zastřelen z důvodu, že o Putinovi říkal pravdu „ .

BN byl autorem celé řady dokumentů, které Putinův režim odhalovaly do šokujících podrobností ( v roce 011 napsal zprávu “Putin a korupce”, v roce 013 Putinovy ZOH v subtropické Soči, odkud ještě během OH Putin dalekohledem sledoval, jak probíhá kradmá invaze ruských vojsk na Krym, v roce 015, jak potvrdil Ilja Ljašin,  BN připravoval zprávu o ruské vojenské přítomnosti na Ukrajině, včetně Kadyrových praporů, pod názvem “Putin a válka na Ukrajině”, která uváděla konkrétní důkazy o rozmístění ruských vojsk v Donbasu – proto také pár minut po vraždě FSB vtrhla do Němcovova bytu u Kremlu, a do jeho kanceláře v Jaroslavli, 250 km severovýchodně od MOW, a odnesla veškeré PC a dokumenty, u obou bytů tak FSB týmy čekaly již před vraždou ...

Vraždou BN chtěl Putin vyvolat strach nejen u svých kritiků, ale i mezi prominenty svého režimu, kdyby se miliardářům nelíbily západní sankce proti Rusku, a hodlali mu něco vyčítat ( v té době na pozadí vraždy BN se odehrával tichý puč proti Putinovi, viz můj článek Údajný vojenský převrat v Rusku - Blog iDNES.cz - Andrea Kostlánová ).

Po březnovém puči 2015 Putin zlikvidoval elitní jednotky ministerstva vnitra, a v roce 016 je nahradil  Národní gardou s velením podléhajícím pouze Putinovi a jeho pobočníkovi Šojgu, zahlazovateli stop na ministerstvu pro výjimečné situace, které vedl v letech 91-012, kdy se stal po potlačení armádního puče v letech 09-010 generálem a ministrem obrany ( vraždění ruských armádních generálů začalo již „ sebevraždou „/ oběšením v sedě SU maršála a náčelníka genštábu Achromejeva, jenž se proslavil svým TV vystoupením po sestřelení Boeingu KAL 007 1.9.83, a byl vojenským poradcem Gorbačova – byl zavražděn ve své kremelské pracovně po neúspěšném puči 24.8.91, a pohřben bez vojenských poct ) ...

Putin se výběrem „ Sibiřana Šojgu „ postavil mocné skupině petrohradských siloviků ( tlumočník KGB v Africe Sergej Ivanov, KGB důstojník z Leningradu a z Afghánistánu Viktor Ivanov, Sergej Čemezov, jenž s Putinem sloužil KGB v NDR ), kteří na místo po prodejci nábytku Anatoliji Serdjukovi prosazovali svého adepta.

4 hodiny před svým zavražděním Němcov v rozhovoru pro Rádio Echo Moskvy mj. prohlásil, že pro referendum pro odtržení Krymu hlasovalo narychlo pod hlavněmi pušek přivedených 54 poslanců, ani ne usnášeníschopné kvórum, kteří budou mít v následujících letech jeden po druhém „nehodu“, při které přijdou o život ( tak jako byl vystřílen a otráven parlamentní výbor pro vyšetřování bombových útoků proti panelákům 8/9 1999, ze kterých Putin obvinil „ čečenské separatisty“ , aby mohl vtrhnout s armádou do Čečenska - stejným způsobem „ vyhynuli“ všichni poslanci nezávislého čečenského parlamentu z doby před loutkovým referendem z 3/03 ) ...

10.2.015 ve svém rozhovoru pro zpravodajský server Sobesednik Němcov prohlásil, že se, stejně jako jeho matka, obává, že jej Putin nechá zavraždit .

?????? ? ???????? ?? 10 ???????: ?????, ??? ????? ???? ????? http://inforesist.org/boris-nemcov-10-fevralya-2015-goda-boyus-togo-chto-putin-menya-ubet/

Mluvčí Kremlu Peskov prohlásil, že dokument je „ jen další absurdností, které tento list pravidelně publikuje „ - Kreml sázel na to, že si již nikdo nepamatuje, jak v 9/013 během konference v Jaltě Putinův poradce Sergej Glazijev ( Putin jej vzápětí vyhodil) v rozhovoru pro list The Guardian Kyjev varoval, že Kreml nebude jejímu podpisu asociační smlouvy nečinně přihlížet, ale že na jihovýchodě Ukrajiny vyvolá „ separatistické „ nepokoje, a současně vypoví bilaterální dohodu o hranicích „ ...

Také Putinem řízený mladý FSB oligarcha Konstantin Malofejev, jenž sponzoruje Putinovu FSB církev, prohlásil ústy svého mluvčího, že podá žalobu k soudu pro pomluvu, třebaže pro své financování „ separatistů „ získal mezinárodní proslulost, a byl Západem pro tuto podporu sankcionován.

V čele Antimajdanu je i zpěvačka Viktoria Cyganova, mistryně světa v kickboxu Julia Berezikova, viz nezávislý internetový magazín FreeMagOne z 11.12.015 „Noví putinoidi nahradili v boji mládežnické hnutí Naši“.

Zaldostanošvili se svým motorkářským gangem projíždí ulicemi, a kontroluje, zda se v nich neshromaždˇují přívrženci opozice, jestliže ano, motorkářský gang je rozežene a zbije, stejně jako Putin svoji ženu, viz http://www.dailymail.co.uk/news/article-2958520/Putin-lazy-drunken-spy-used-beat-wife-ordered-KGB-officers-shoot-peaceful-protesters-according-TV-documentary.html

Pár dní před volbami 18.9.016  „ neznámí útočníci „/ putinoidi z řad Putinových neokozáků, mládežníků a příslušníků Antimajdanu  -  Zadolstanovi Noční vlci, napadli na volebním shromáždění bývalého premiéra (00-04) Michaila Kasjanova, přítele a pokračovatele Borise Němcova, jenž vede liberální stranu Parnas.

Putinovi hackeři před volbami nenapadli jen politické strany v US, ale i strany ruské opozice.

Zaldostanov, z Putinovy vůle vládce „ městečka „ Mad Max City, má gruzínského otce, jeho pravé příjmení zní Zaldostanišvili, a matku ruskou lékařku, přesvědčenou komunistku. S rodinou žil v Sevastopolu u ruské vojenské základny, a poté v MOW, kde studoval medicínu, ale nedokončil ji, jako mnohé další studenty i jeho naverbovala KGB, protože v polovině 80.let odjel dělat vyhazovače do nočního klubu v Západním Berlíně, kde se kamarádil s německými motorkáři - po svém návratu do MOW 1989 založil svůj vlastní motorkářský gang Nóčnye volki, který v intencích KGB/FSB organizoval rockové koncerty a zakládal kluby a pobočky na Ukrajině, v Německu, v Lotyšsku, v BG, v Rumunsku, v Srbsku a v Makedonii.

Gang si získal důvěru v kruzích pravoslavných FSB ultranacionalistů, třebaže Zaldostanišviliho s Putinem spojuje vášeň pro ateistického Stalina ( Zaldostanišvili mj. veřejně popírá Stalinův pakt s Hitlerem ), a snaha obnovit ateistický SU, jehož rozpad spolu s Putinem odmítá uznat – protože velebení Stalina a pravoslaví je neslučitelné, je očividné, že byl Zaldostanišvili KGB/FSB zaúkolován vybudovat ultranacionalistickou politicky aktivní FSB pravoslavnou sítˇ.

Putinova KGB/FSBkracie spočívá na velebení „ Svatého“ Stalina a jeho genocid/ ?????? ??????. ?? ??? ???????? ????? ??????, - ?????????? ??????? http://nv.ua/recommends/na-chem-derzhitsja-rezhim-putina-100742.html, a na KGB kultu, že je RF Třetí Říší římskou ( Svatá říše římská národa ruského ), a tudíž Moskevský FSB patriarcha vládne nad všemi ostatními náboženstvími ( Andrej Pjontkovskij tvrdí, že Putin ideologii Ruské Třetí Říše ukradl ruským fašistům.)

Ve skutečnosti byla MOW městem tatarsko-mongolské slávy, ale chytří Byzantinci Moskvany křtili, a za to, že se mohli nazývat pravoslavnými, museli Konstantinopol uznávat za svoji vrchnost a platit Byzanci daně/ ???? ?????????? - ???????? ????????????? ??????? /http://newrezume.org/news/2016-02-25-13332

Falzifikátor dějin Putin v Moskvě v blízkosti Kremlu za přítomnosti FSB patriarchy Kirilla slavnostně odhalil sochu velkoknížete Kyjevské Rusi Vladimíra ( bez jeho znaku Trojzubce ), jenž roku 988 n.l. přijal křest z Konstantinopole. Metropolita, podřízený Konstantinopoli, byl vybírán z řeckého etnika, sídlil v Kyjevě, 1299 přesídlil do Vladimiru, a až 1325 do MOW.

Historici křestˇanství tvrdí, že až poté na křestˇanství přistoupila  „ ugrofinská složka „  - dnešní Rusko.

Ve všech historických pramenech je Vladimír nazýván „Kyjevský kníže“, falzifikátor dějin Putin však při slavnostním odhalení sochy lživě nazýval velkoknížete Vladimíra zakladatelem ruského státu, třebaže v době jeho vlády Moskevské eurasijské knížectví ještě neexistovalo, a později bylo jen zapadlou lokalitou na periférii Kyjevské/Ukrajinské Rusi, která se v polovině 12.stol. rozpadla na samostatná knížectví ( mj. vladimirské, rjazaňské, tverské ).

Moskevské eurasijské knížectví na severovýchodě vzniklo z Vladimirsko-suzdalského knížectví Kyjevské Rusi s centrem v MOW, existovalo až v letech 1276-1547 ...

Putinoidní komunita v zemích na trase Nočních vlků, jejichž spanilá jízda má udržovat soudržnost pátých kolon, plivá na vlajku EU, protože Putin a jeho ruský svět prosazuje euroasijství, viz jeho těžce vybudovaná Eurasijská unie, do které nikdo nechtěl,  Eurasijská unie, přelud s nedobrovolnými členy - Andrea Kostlánová

S nástupem Putina k moci v 3/00 byl Zaldostanišvili pověřen na spanilých jízdách svého gangu tmelit ultranacionalismem a pravoslavím ruské a proruské komunity v zahraničí.

Dlouhovlasý a potetovaný stalinista Zaldostanišvili, když na videjích mluví o stalinistovi Putinovi, brečí dojetím, jaké má Putin upřímné oči, že si bez jeho vedení nedokáže Rusko představit, s Putinem se na videjích objímá, s Putinem jezdí na motorce.

Putinovy gangy Noční vlci, vyznamenaní Putinem v roce 013, v 4/014 vojensky pomohli ruským „separatistům“ na východní Ukrajině poté, co se v únoru-březnu 014 zúčastnili okupace Krymu ( 1 z klíčových motorkářů Nočních vlků Dmitrij Sečkin byl pravidelným návštěvníkem velitelství ruské floty v Sevastopolu, kam byl, aniž by se musel identifikovat, vpuštěn i 28.2.014, kdy začalo Putinovo obsazování Krymu ) ...

9.2.016 Garry Kasparov : Je nutná debolševizace Ruska /????? ????????. ????? ????????????? ?????? http://rusmonitor.com/garri-kasparov-nuzhna-desovetizaciya-rossii.html ( politicky korektní Havel také nedebolševizoval,  udělal tlustou čáru za minulostí, stejně jako monarchista CHDG v roce 44 ).

Boj o mladé lidi, které neznají historii

Za hlavní zahraniční hrozbu pro RF Putinova vojenská doktrína z 12/014 vyjmenovává NATO a „jeho“ destabilizaci států sousedících s RF, které z důvodu vlastní bezpečnosti bude muset z područí NATO „vysvobodit„ .

Putin po obsazení Krymu mj. prohlásil, že "NATO porušilo svůj slib, který dalo Gorbačovovi " , ale Gorbačov v rozhovoru pro Russia behind the Lines 18.10.014 uvedl, že " NATO mu žádný slib, že se nebude rozšiřovat na východ, nedalo " ...

Cenu za válečnickou a štváčskou rétoriku vyhrál Patrušev, jenž ve svém rozhovoru pro list Rossijskaja gazeta obvinil Západ z rozpoutání nové studené války, protože Putinovi neposvětil Krym a východní Ukrajinu s tím, že se Západní státy proti RF spikly, aby si přerozdělily svět bez Ruska ...  ( viz mjPutin, architekt nového ruského světového pořádku - Andrea Kostlánová ).

Za hlavní vnitrostátní hrozbu Putinova vojenská doktrína považuje ruské demokraty a to, co Putin sám dělá v zahraničí - nepřátelskou propagandu, která má ovlivnit obyvatelstvo, zejména mladé lidi, a směřovat je „protivlastenecky“ ( Zaldostanovy úderné oddíly Freikorps a jemu podobné ultranacionalistické úderné milice mají naopak mladé lidi směřovat putinoidně )  ...

Posedlost zahraničním a vnitrostátním spiknutím za účelem svržení/destabilizace Putinova režimu, tvoří páteř této vojenské doktríny, a proto za zásadní hrozbu ( kterou Putin realizuje v zahraničí vůči vládám jiných států ) považuje „ zneužití ruských politických sil a společenských hnutí, řízených ze zahraničí, a taktéž mediální sféry k výzvám, aby občané protestovali proti režimu „ ...

K tomuto účelu si budou ruští občané povinně vylepšovat své „ vlastenecké“ povědomí na povinných agitačních schůzích jako za bolševiků  - vylepšení bdělosti proti „ kontrarevoluci ze strany ruské opozice „.

Putinova mládežnická armáda bude vyzbrojena

28.5.016 v jednom moskevském parku 104 Putinových mládežnických středoškoláků s rudými barety na hlavách, třímalo prapory s ruskou orlicí, a zbožně naslouchalo projevu ministra Šojgu, jehož tribunu jedna mládežnice ozdobila vlastnoručně háčkovaným zeleným tankem s rudou hvězdou. Civilní inženýr Šojgu jim za věrnost Putinovi přislíbil vlastní „ genštáb“ , vlastní uniformy a vlastní zástavu, a svůj proslov ke zfanatizovaným mládežníkům zakončil slovy, že je Kreml přes motorkáře Noční vlky naučí střílet ze všeho, co má zásobník (  na motorkářských srazech Nočních vlků na zahraničních hřbitovech pod záštitou ruských ambasád  jsou do rudoarmějských uniforem navlečeni nejen děti předškolního věku, ale i batolata  ).

Od 1.9.016 Putinovi mládežníci slouží v „ Mladé armádě „ na ochranu Putinova režimu, první mládežnická bojová jednotka byla ustavena v Jaroslavi, 300 km severovýchodně od MOW.

Vytvoříme stovky vlasteneckých mládežnických bojových milic napříč celým Ruskem, „ provolával z tribuny Šojgu.

Ruští středoškoláci si od 1.9.016 mohou vybírat z volitelných předmětů  cizí jazyk nebo vojenský výcvik na obranu Putinova režimu ( včetně proti ruské armádě ). Za bolševiků za indoktrinaci Komsomolu a Pionýru byla zodpovědná Naděžda Krupská/1869-1935/, pracující na ministerstvu školství.

Putinův vojenský výcvik v rámci školních osnov vychází ze Svazu dobrovolníků pro spolupráci s armádou, letectvem a námořnictvem, založeným v roce 1927, a obnoveným za studené války v roce 51, v roce 09 obnoven Putinovým generálem Alexandrem Kolmakovem, jenž již v roce 05 vyzýval k pozastavení smlouvy o konvenčních zbraních v Evropě, Duma ji „ jednohlasně „ pozastavila v 11/07, načež Kolmakov oznámil zvýšení počtu ruských vojáků při ruských západních hranicích ...

Po likvidaci ruských nevládních organizací, které nezobaly Putinovi z ruky, se proti vojenskému výcviku středoškoláků veřejně postavila jen Valentina Mělniková, šéfka Výboru matek ruských vojáků ( *1989), který Putin nemůže jen tak zrušit, proto čeká, až důchodkyně Mělniková, která odsoudila Putinovu agresi vůči Ukrajině, zemře .  Mělniková na adresu Kremlu prohlásila, že vojenský výcvik jako dobrovolný předmět ve školách je „ zvrácenost a zločin, který porušuje práva dětí „ .

Putinova mládežnická hnutí, zejména Naši, mají 200.000 členů ve věku 17-25 let.

Ve svých propagandistických brožurkách Putinovi mládežníci tleskají Leninovi a Stalinovi, jejich uniformy připomínají uniformy rudoarmějců, na vojenské čepici mají odznak rudé hvězdy, na tričkách mají na hrudi fotografii Putina s nápisy „ Svého vůdce nedáme „ , na zádech obří pěticípou hvězdu, a dle své Charty z roku 05 chtějí „ likvidovat „ protivlastenecký/protiputinovský svaz „ oligarchů, antisemitů, nacistů a liberálů „ , stejně jako jejich Führer Putin okázale pózují se samopalem v ruce, Putinovy odpůrce nazývají „ fašisty „ .

Putinova posedlost fašismem

Putinovy výroky obsahovaly bonmoty jako „ Evropa přestala být imunní proti nacistickému viru – imunitu získala během norimberských procesů, ale dnes se neonacismus a fašismus šíří napříč Evropou jako nový virus, se kterým je třeba bojovat, podívejte se na válečné zločiny páchané kyjevskou fašistickou vládou „ ( zločiny Putin myslel vojenskou obranu ukrajinského území proti útočníkům z ruské armády, kteří bojem proti ukrajinským jednotkám tráví na Ukrajině svoji dovolenou ) ...

Na závěr Putin vyzval ruské občany k boji proti všem formám a projevům „ fašismu „ (protože Putin financuje západoevropskou ultrapravici i ultralevici, řecká ultralevice se po svém volebním vítězství objímala s řeckou ultrapravicí ) ...

Politický komentátor a šéf ruského střediska Sova Alexandr Věrchovský tvrdí, že se Putinův režim, podporující ultranacionalisty a fašisty napříč Evropou, v RF represívně zaměřuje na s FSB nespolupracující krajní pravici, např. na podzim 014 FSB zlikvidovala neonacistické skupiny, které s ní nespolupracovaly, viz mj. můj článek Putinova Třetí Říše a Výbor 25.ledna - Blog iDNES.cz.

Do Putinovy propagandistické mašinérie utvrzující „ myšlenky „ nové ruské vojenské doktríny (boj proti „ fašismu/nacismu „ a proti ruským demokratům/ kontrarevolucionářům ) se zapojil i svatojiřský stužkař Miloš Zeman ( viz  Zeman a jeho tajná dohoda s Putinem o vymazání ruského dluhu ...) , v této souvislosti je nutno chápat jeho výrok o Peroutkovi, jenž 27.1.015 v projevu při příležitosti 70.výročí osvobození nacistického vyhlazovacího tábora Osvětim-Birkenau zaútočil na českého novináře Ferdinanda Peroutku/FP, vězněného nacisty, s poznámkou o „ fascinaci intelektuálů naprosto zrůdným učením „ ( bolševismem a nacismem ) ...

Putinovy loutky v Dumě 20.1.015 jednohlasně odhlasovaly zákon, navazující na Putinův zákon o „ zahraničních agentech, který Putinovi umožňuje zmrazit veškerá aktiva „ nežádoucích „ zahraničních firem, společností a organizací, a taktéž jim zabránit v komunikaci s ruskými médii, aby ruskou společnost neinfikovaly svoji „ teroristickou, extrémistickou a nacionalistickou „ propagandou ... 

Jistý ruský vojenský expert o Putinovi a jeho nové vojenské doktríně, namířené i proti vlastnímu lidu, poznamenal : “ KGB porodila malou, ale za to velmi zlomyslnou a cynickou myš „ ...

Putin, jenž 15.5.18 protiprávně otevřel silniční most z RF na Krym, který by měla Ukrajina okamžitě „ rozebrat „, násilně mění etnickou mapu anektovaného Krymu, a vyhání neloajální obyvatele, zejména Krymské Tatary a etnické Ukrajince, a na Krymu jako Stalin usazuje KGB/FSB rodiny ( Putinův program „ přesídlení „ ), informoval šéf tatarského madžlisu Refat Čubarov 11.11.016 ve Lvově, na druhém Krymském fóru "Budoucnost Ruska ohrožuje jeho minulost". / ?????? ?????? ?????????? ????? ????? http://ru.krymr.com/a/news/28109954.html .

Čubarov byl jedním z prominentních Tatarů, kterým Putin v 6/014 zakázal návrat na Krym.

FSB si vytvořila vlastní ultranacionalistické struktury vedené lidmi jako je vůdce Nočních vlků Zaldostanov, zejména Hnutí za národní osvobození/NOD, založené v roce 011, za osvobození RF z koloniální závislosti na US, před vstupem do jeho sídla je nutné si utřít nohy do US vlajky, zhruba 200.000 členů, vedené poslancem Putinovy strany, veteránem z Afghánistánu a ex náměstkem ministra pro atomovou energii Jevgenijem Fedorovem.

Mládežníky NOD vede modelka Maria Katasonová, Denis Ganič vede ideologický výbor, koordinátorem masových akcí je Sergej Smirnov, v minulosti trestně stíhaný pro mučení, jenž šéfuje i společnosti prodávající drahokamy.

NOD založilo hnutí SERB/Radikální osvobozenecké hnutí za osvobození jihovýchodní Ukrajiny od kyjevského fašismu v čele s Gošou Tarasevičem. Národní umělec Josif Kobzon, přítel mj. Karla Gotta, poslal hnutí děkovný dopis za „humanitární“ pomoc „civilistům“ Donbasu ...

Všechny tyto putinoidní organizace svatojiřské stužky, boxeři (Foldyna, Kadyrov), karatisté, zápasníci, judisté apod., včetně Nočních vlků, se nazývají Bojové organizace ruských nacionalistů/BORN, jsou nasazováni při demonstracích Putinových odpůrců, při kterých je brutálně napadají ( rozbité lebky, zlomená žebra ), mj. známého 75.letého důchodce Vladimíra Jonova, protiputinovského aktivistu, polili v obličeji žíravinou.

Skupina BORN je podezřelá, že v 1/09 popravila kritika Putinovy politiky Stanislava Merkelova a Anastázii Baburovou ( vedlejší obětˇ), a že se pokusila zavraždit Anatolije Čubajse v MOW v 3/05, kdy pachatelé, jako vždy u politických vražd v Putinově Rusku, nebyli “ odhaleni “ ...

Jsou nasazováni i jako agenti provokatéři.

Proruské dobrovolníky na východní Ukrajině, kteří sloužili za žold v řadách „ FSB separatistů „, FSB, aby je měla pod kontrolou, sdružila do Svazu donbaských dobrovolníků ( 7.000 členů, dle Borodaje v létě 014 bojovalo za ruské zájmy 30.000 „ dobrovolníků „ ), řízeném důstojníkem FSB Alexandrem Borodajem, „ premiérem DLR „ v době, kdy byl Igor Girkin jejím „ ministrem obrany „  ( Dugin a Girkin Putina obvinili, že více než vlastenectví jej zajímá jeho majetek, který má na Západě ).

Podporovatel Putinových freikorpsů, poslanec a místopředseda ČSSD, boxer Jaroslav Foldyna ( aktivisté putinoidních gangů jsou členy nejrůznějších bojových spolků, karatisté, judisté, boxeři, mj. boxer a radikální islámista Ramzan Kadyrov, kterého Putin poté, co nechal vyvraždit umírněné muslimy,  pověřil islamizační normalizací Čečenska,), uprostřed svých souvěrců navlečen do černé motorkářské bundy s FSB svatojiřskou stužkou, výhružně strkal do aktivisty Martina Uhlíře ( viz lidovky.cz/foldyna-me-chtel-zastrasit-pak-mluvil-jinak-rika-o-konfliktu-aktivista-uhlir-1we-/zprávy)

Svatojiřští FSB stužkaři se Zemanem a Klausem v čele ( viz také článek Saši Mitrofanova Hejtman ( Michal Hašek) vyje s Vlky, ve kterém upozorňuje, že Hašek ostentativně pózoval před objektivy nejen s účastníky okupace Krymu, ale i s ruským konzulem Budajevem ) se nepoučili z toho, že mj. německý historik Werner Imhof vrátil medajli za zásluhy z roku 011 Českému svazu bojovníků za svobodu/ČSBS poté, co stejnou medajli dostal v 6/016 Zeman.

Na sjezdu ČSBS Zeman nechutně kritizoval kněze a katolického intelektuála Tomáše Halíka, místo aby kritizoval Mynáře, jenž nemá bezpečnostní prověrku, svého šéfporadce Martina Nejedlého z ruského Lukoilu,  či staronového šéfa Svazu vojáka a důstojníka Pohraniční stráže Jaroslava Vodičku, kvůli kterému na post místopředsedy rezignoval 95letý válečný veterán Pavel Vranský, protože ve vedení Svazu ztratil důvěru – navíc Zemanův spolek pověřil svazačku Janu Bobošíkovou vedením lidické organizace, takže z této pobočky vystoupily tři poslední žijící svědkyně vyhlazení Lidic ...

KGB/FSB mediální propaganda má širokou odezvu v ČR, viz mj. novarepublika.cz, e-republika.cz, ceskenarodnilisty.cz, alternews.cz , nwoo.org (new world order opposition) - jeden z vůdců „iniciativy“ Nová republika je psychiatr a bývalý ředitel bohnické Psychiatrické léčebny, a člen sociální demokracie Ivan David, jenž v rámci své profese razí heslo, že „ rusofobie je sociální patologie „ , přičemž Nová republika prodává trička s Putinem, které se v kolekcích rozdávaly na ruské ambasádě.

Alianci sil pro ( Putinovu ) transformaci ČR slouží Svobodný vysílač.

Ruský První kanál má v ČR silnou konkurenci : stalo-se.cz, namátkový výběr z jejích informací : Jaroslav Foldyna, majdanský puč a nemorálnost oslav, Obama vyhrožuje invazí vojsk SS na Ukrajinu, ukrajinské nacistické okupační síly, zločinecká ukrajinská prokuratura odmítla vydat vraha Saakašviliho ...

Putinovo ultranacionalistické mládežnické hnutí Naši podalo žaloby pro pomluvu na několik světových deníků, mj. francouzský list Le Monde, francouzský nedělník Le Journal du Dimanche, UK The Independent a Frankfurter Rundschau Zeitung , a všechny žaloby u ruských soudů vyhrálo, informoval list The Moscow Times.

Stoupenci Nočních vlků neznají historii - v zahraničí tito putinoidní motorkáři za Putinův žold ostentativně udržují hroby rudoarmějců, ale doma je ani nepohřbili – nechali rudoarmějce i mnoho let po válce nepohřbené tlít na loukách, polích a v lesích.

Místní venkované sbírali jejich kosti, protože Putinem obdivovaný Stalin jejich kosti nejen nepohřbil, ale vesničanům za jejich sběr bolševický státní aparát vyplácel pár kopějek – mlely se na kostní moučku, kterou bolševici hnojili pole.

Putinův Kreml, Noční vlci, Foldyna, a Zeman s Ovčáčkem by měli zahájit sběr kostí rudoarmějců na ruském venkově, řádně je v RF pohřbít, postavit jim a udržovat jejich hroby v RF, nikoliv teatrálními propagandistickými jízdami propagovat kremelskou agresivitu, a udržovat bojovou morálku Putinovy páté kolony zemí, kterými projíždějí.

Kreml zacházel se svými válečnými hrdiny velmi odpudivě – politruci na frontě stříleli samostatně uvažující armádní a partyzánské velitele do týla, aby se po válce Kreml zbavil jakékoliv kritiky,  jakým bezohledným způsobem válku vůči svým vojákům vedl.

Viz mj. můj článek Bandera 3 Kyjev odtajnil složku Banderova vraha - Andrea Kostlánová - iDNES.cz.

Proruská 5.kolona, budovatelka „ ruského světa „  ( viz můj článek Putinovo Rusko nikoho nepřitahuje - Andrea Kostlánová - iDNES.cz ) při příjezdu Putinova FSB gangu Nočních vlků řvala na protiruské demonstranty „ havlisté fašisté „  ( viz můj článek  Benešovy dekrety, aneb bolševická hrůzovláda ... - Andrea Kostlánová

Ti, kdo nedrží krok s Putinem, jsou holt „ fašistické svi ..“ , prohlašují přátelé NovoRuska na území Čech a Moravy, viz Saša Mitrofanov: Dorazit si přejete hned, nebo za chvíli?

Cituji Mitrofanova :

„ Na moskevském Antimajdanu se hesla opakovala podle šablon. Jeden plakát by mohl u nás zaujmout. Byl na něm rudoarmějec, který bajonetem zapichuje Evropskou unii, a nápis: Dorazte tu mrchu! Ta mrcha, to jsme my. I vy, vážení čtenáři. Tento plakát je replikou názorné agitace z Velké vlastenecké války, kdy mířil smrtící bajonet na fašisty. Teď jsme fašisté my. Ano, i vy. O tom denně vypráví Rusům státní televize. A že my můžeme za jejich trable. Takže recept je jasný. Otázka jen zní, zda nás mají dorazit hned, anebo za chvíli „ .

25.4.016  Miloš Zeman zavřel vchod do jižních hradních zahrad, aby nebyli vidět jeho rádci, zahraničněpolitický rádce Hynek Kmoníček či Martin Nejedlý s ex pluk. Zdeňkem Zbytkem (uralský rádce) či Milan Knížák, jenž radí i Václavu Klausovi, mj. aby kandidoval za Alternativu pro Německo/Česko s Martinem Konvičkou, Ivo Strejčkem z ODS, s ODS europoslancem sexuologem Jaroslavem Zvěřinou ( do Senátu míří hlavně lékaři, praxe rušit nebudou, zvládnou poslanecké i lékařské aktivity v jedné pracovní době ).

Pošpiněné vlastenectví

Putinovy Noční vlky z elitní motorkářské jednotky mistrů bojových umění, kteří s Putinem obsazovali Krym ( v roce 011 Putin založil i Night Hockey League), a kteří dojeli na strojích bratislavských motorkářských putinoidů, přivítali v Brně chlebem a solí, viz vynikající článek Saši Mitrofanova : Hejtman ( Michal Hašek) vyje s Vlky ...

Mitrofanov upozorňuje, že Hašek jako hejtman nemůže prosazovat odlišnou zahraniční politiku, než jakou prosazuje česká vláda, proto by měl hejtman Hašek okamžitě rezignovat (mj. se ostentativně fotil před vlajkou Putinovy „Doněcké lidové republiky“).

7.5.016 Putinův motorkářský gang nejtvrdšího ražení dorazil do Prahy, kde se pod záštitou ruské ambasády a ve společnosti českých putinovců,  včetně z řad českých motorkářů, zúčastnil nájezdu na Olšanské hřbitovy. Zdejší zemřelí se rozhořčením v hrobech obraceli, hřbitovní správa Olšany se k cirkusu ruské ambasády kolem hrobů rudoarmějců nevyjádřila.

Viz článek Mitrofanova : Šípková Růženka probouzená polibkem ruského vlka, ve kterém upozornil na ruského trolla, který se napojil na českou debatu na Twitteru slovy :“ Češi byli za nacistů zbabělci, zrádci a přisluhovači „, a zakončil otázkou :“ Máte Češi vůbec právo na svůj domov ? Bojovali jste za něj ? „ (právo na ČR, stejně jako na Krym, mají jen putinoidní Rusové ).

9.5.016 Zeman bujaře zavítal na spřízněnou ruskou ambasádu ( v roce 015 byl přímo na Rudém náměstí v MOW, aby podpořil ruskou anexi Krymu ). FSB svatojiřskou stužku nosilo mnoho dalších Putinových vlastenců , mj. bývalý kancléř Jiří Weigel ( jeho dcera byla Klausem omilostněna, v autě, které v roce 011 řídila, se zabila její 17letá kamarádka, těžce zraněna byla i její druhá kamarádka).

Čeští vlastenci by na FSB mejdan nikdy nepřišli,  mj. astronom a astrofyzik Jiří Grygar, jenž odmítl nominaci na státní vyznamenání, které by musel převzít od Zemana, stejně jako by z rukou Putina nepřijal žádné vyznamenání matematický génius z Petrohradu Grigorij Perelman, jenž zvažuje emigraci do Švédska.

Zeman si přitˇukl s ruským velvyslancem Alexandrem Zmejevským, 400 litrů koňaku však dostal až v Jerevanu, kam dorazil 9.6.016.

Putin Devátý květen zneužívá k utvrzení své moci, kdy armádu, které se bojí ( zlikvidoval elitní jednotky GRU), nahrazuje vlastními putinoidními jednotkami, mj. neokozáky, motorkáři, mládežnickými milicemi, ženskou jednotkou ze studentek z vojenské akademie ( poprvé pochodovala na Rudém náměstí 9.5.016, podobala se čínské dívčí jednotce ).

Ti, co skandovali „ havlisté fašisté „ , zapomněli označit hlavního fašistu – Stalina, jenž rozpoutal 2.sv.v. rukou společnou a nerozdílnou se svým spojencem Hitlerem, když 17.9.39 na základě bolševicko-nacistického paktu ze 8/39 vpadl bránící se PL armádě úskočně do zad, viz také Ruské lži, proč se RA zastavila po vypuknutí ... - Andrea Kostlánová.

K Putinově posedlosti stalinismem a fašismem, a jeho financování ultrapravicových skupin napříč světem,  viz mj. Putinova mantra „ fašistické " Ukrajiny - Andrea Kostlánová - iDNES.cz

16.2.015 také Marina Le Pen, jejíž stranu Putin dotoval milióny dolarů, ukrajinskou revoluci na Majdanu nazvala nacistickou, a vyzvala EU k uznání Krymu za součást RF ( další Kremlem iniciované a placené strany jsou především v Lotyšsku strany Harmonie + Lotyšský Ruský svaz, v Madˇarsku strana Fidesz, Bulharská socialistická strana, Srbská pokroková strana a černohorská Socialistická lidová strana, aj. ).

Státní ruská TV vzápětí zabrala NYC, kde skupina „ US chuligánů „ protestovala proti koncertu Mariinského divadla, protože šéfdirigent orchestru Valerij Gergijev , osobní přítel Putina, veřejně tleskal zcizení Krymu, šíří ve světě Putinovu propagandu, a Ukrajince označuje za nacisty, a stejně tak jeho chráněnkyně, ruská sopranistka Anna Netrebková, zpívající pro newyorskou Metropolitní operu, která osobně sponzoruje doněcké „ separatisty „ ( „ Dělám to kvůli umění „ , ), se kterými se nechala vyfotit ...

Putinoidi tvrdí, že Putin „ neusiluje o územní expanzi, ale o ochranu ruských hodnot „ , tj. bojí se západních demokratických hodnot, především právního státu a svobody jednotlivce. Nepřítelem Putinova režimu není EU jako vojensko-politická mocnost, kterou není, ale její ideologické hodnoty, ve jménu kterých se ruská střední třída Putinovu režimu postavila v masových protiputinovských demonstracích v letech 011-012 ( ruský majdan ).

Putin a putinoidi zapomínají označit za fašisty Stalinovy generály, politruky, NKVD a Směrš, jež všichni páchali válečné zločiny nejen na civilistech území, které „ osvobodili“ ( viz zejména PL a pobaltské země ), ale především  na vlastních vojácích a občanech, viz mj. Stalinova „ obrana „ Leningradu, za kterou jej měli Rusové po válce oběsit – mj. k obraně Leningradu sbírala dokumenty ( Sacharova ) organizace Memorial, založená 1987 za Gorbačovovy perestrojky, rozdupaná Putinem, jenž její archívy za účelem bezpečného falšování historie vyplenil, v roce 014 ji Putinův ministr spravedlnosti Konovalov chtěl uzavřít, v roce 015 ji Putin označil za zahraničního agenta  a 5.kolonu, 17.1.18 maskovaní žháři vypálili její kancelář v ingušské Nazrani ( v roce 09 nechal Kadyrov zavraždit novinářku z listu Novaja gazeta Natalii Estěmirovou, přítelkyni Politkovské, zastupující v Grozném Memorial, za Putinovy války v Čečně byl zavražděn křestˇanský aktivista  Memorial  novinář Viktor Popkov /1946-2001/,  zastrašován putinoidy byl mj. Oleg Orlov a Lidia Jusupova ).

Prvním šéfem Memorial byl Sergej Kovalev *1930, biofyzik, 1974 odsouzený na 7 let  + ke třem letům vyhnanství za protisovětskou činnost ( 1969 podepsal petici k OSN o pomoc pro SU politické vězně, mj. ty, kteří protestovali proti SU okupaci ČSSR, byl mezi nimi i Krymský Tatar Mustafa Džamilev, + o pomoc pro Solženicyna ).

Kovalev byl šéfem parlamentní vyšetřovací komise, která vyšetřovala FSB útoky proti panelákům z roku 99 ( její členové Jušenkov, armádní důstojník, byl zastřelen, novinář Ščekočičin otráven, jejich právník Trepaškin *1957 zavřen do vězení a zastrašen – z vězení vyšel jako lidská troska těžce nemocný).

Dalším  šéfem Memorial od roku 98 byl historik Arsenij Roginský /1946-1917/, politický vězeň, jenž 1981 odmítl nátlak KGB, aby emigroval, spoluzakladatelem byl i spisovatel Lev Razgon /1908-1999 /, jenž strávil od roku 1938 17 let v gulagu, a Lev Ponomarjov*1941, v 3/09 brutálně fyzicky napaden putinoidním gangem, v roce 011 označen za zahraničního agenta Japonska, které mu platí za to, aby získalo zpět Kurily ...

Organizace Memorial si mj. kladla za cíl zmapovat historii gulagů a zločiny stalinismu, osudy politických vězňů, zveřejnila archívní dokumenty, potvrzující, že Stalin nařídil postřílet ve Stalingradu všechny děti a staré lidi, aby měli jídlo jen obránci, zveřejnila SU archívní dokumenty, jak SU válečná propaganda zpochybňovala zvěsti o holokaustu a vyvracela, že nacisté vyhlazují na SU území Židy ( válčilo se jen na 2% území RF, válku odnesla Ukrajina + Bělorusko ) ...

4.12.08 petrohradský archív Memorial přepadla FSB, a vykradla jej pod záminkou, že Memorial vlastní přísně tajné dokumenty o kosmodromu Kapustin Jar ( Stancija Volgograd ), tajné raketové testovací základně, na které pracovali i Hitlerovi zajatí vědci, a kde byla i továrna na výrobu atomových bomb, ve které zahynulo mnoho ruských civilistů, kteří zde byli za pokusné králíky.

Putinovy oslavy 9.5.45 ( třebaže válka skončila již 8.5.45, kdy vstoupila v platnost kapitulace podepsaná v Remeši  (Jodlem) ve stanu gen. Eisenhowera ze 7.5.45, kde jí podepsal i SU zástupce, ale Stalin zuřil, že SU zástupce k tomu nebyl oprávněn, že byl oprávněn jen parafovat předběžnou kapitulaci, a že měla být podepsána ve stanu SU velení maršála Žukova v BER, a tak se akt kapitulace kvůli Stalinově ješitnosti podepisoval ještě jednou 8.5.45 (Keitel)  v pozdních večerních hodinách, kdy v MOW již bylo ráno 9.5.  – první taktickou bezpodmínečnou kapitulaci podepsal již admirál von Friedeburg ve stanu maršála Montgomeryho v severoněmeckém Lüneburgu  5.5.45, kdy se vzdaly Hitlerovy jednotky v NL, DK a v severozápadním Německu  ).

Putin se při vojenské přehlídce ( po válce Stalin vojenské přehlídky zakázal ) 9.5.16 vmísil do davu a mával portrétem svého údajného „ otce „ , jiní vedle něho mávali portréty Stalina, poslanec za Putinovu stranu Vjačeslav Nikonov mával portrétem svého dědy Vjačeslava Molotova, poslušného vykonavatele Stalinových rozkazů, po kterém Finové pojmenovali Molotovovy koktejly, bomby, které Kreml shazoval na FS v roce 1939.

Na okupovaném Krymu účastníci Putinova průvodu mávali portréty cara Mikuláše II.

Básník Lev Rubinštein v rozhovoru pro list Kommersant prohlásil, že Putinovy oslavy Devátého května jsou vysoce zpolitizované a navozují dojem, že 2.sv.v. vyhrála Putinova strana Jednotné Rusko, řízená Putinem.

Zatímco na Západě se slaví konec války zaklínadlem „ Never again“ , v Putinově Rusku se slaví nikoliv konec války, ale „ vítězství „ se sloganem „zvítězíme i podruhé s kulisou děsivě houkajících automobilů ( Noční vlci přesedli z motorek do aut ) jezdících po Moskvě s nápisem Na Berlín !  ( viz můj článek Putin vyzbrojí své středoškolské mládežníky - Andrea Kostlánová )

Separatismus » u sousedů RF je vždy jen scénář ruských tajných služeb, proto Kreml nikdy nepovolí mezinárodní pozorovatele v „  konfliktních „  zónách, které by jeho hru lehce odhalili, vzorovou ukázkou ruské hybridní taktiky a ruské  „ neutrality „ je zejména Náhorní Karabach/NK, viz mj. můj článek Náhorní Karabach, prostor k ruské manipulaci - Andrea Kostlánová, Podněstří, Moldavsko, gruzínská Abcházie a JOsetie.

Do rozpadu SU Kreml v NK oficiálně podporoval Baku – Ázerbájdžán byl poslední baštou komunistické ortodoxie na Kavkaze, ale vyzbrojoval obě válčící strany, a konflikt udržoval v běhu, dokud se mu nepodařilo dosadit do obou států proruské kádry.

Po oficiálním stažení ruského 366. motorizovaného pluku z Arménie, zůstala drtivá většina jeho příslušníků ve službách Arménie jako žoldáci, mezi nimi podpluk. Jurij Nikolajevič, zástupce velitele pluku, jenž do služeb Arménie přešel i s výzbrojí pluku ( ázerbájdžánská média na tuto skutečnost poukazovala, Jerevan tvrdil, že jde o „ ruské dobrovolníky „ ) ...

Výměnou za klid na frontě ( podepsání příměří) byla Arménie nucena smlouvu o základně Rusům prodloužit o 25 let !  ... Přes chudý NK se pašují drogy a zbraně ( do obchodu s narkotiky je zapojen i Putinův motorkářský gang Noční vlci, viz Interpol a ruská média ), zejména poté co Irán zavedl trest smrti za pašování drog, takže původní cesta z Afghánistánu do Evropy přes Írán a Turecko nahradila cesta přes Ázerbájdžán, Arménii a Gruzii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Andrea Kostlánová | pátek 18.5.2018 14:41 | karma článku: 20,27 | přečteno: 928x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 493x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 491x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 721x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 265x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Nekonečná švédsko-ruská hra v kauze Wallenberg

Nejen v KGB/FSB Rusku,ale ani ve Švédsku nemá veřejnost přístup k některým archívním složkám, mj. ke složce švédského diplomata Sverkera Aström či k veřejným Pamětem klíčových svědků, NKVD agentů, zejm. hraběte Kutuzova-Tolstého.

23.10.2023 v 12:29 | Karma: 8,00 | Přečteno: 245x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Kreml 1991 pověřil stalinistu, aby "prověřil" Wallenbergův osud

1991 Kreml pověřil bývalého šéfa Komsomolu Vjačeslava Nikonova ( *1956 ), vnuka Stalinova ministra zahraničí Molotova ( „ Jsem pyšný, jak byl děda moudrý a tvrdý, i na to, že jej Churchill srovnal s turkomongolským dobyvatelem ).

14.10.2023 v 19:51 | Karma: 12,98 | Přečteno: 282x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, 1965 švédská vláda odmítla vydat pluk. Wennerströma za Wallenberga

Pavel Sudoplatov /1907-1996/ ve svých Pamětech z roku 1994 tvrdí, že Wallenberg byl otráven Stalinovým biochemikem na výrobu jedů Grigorijem Mairanovským /1899-1964/ židovského původu, jenž šéfoval několika NKVD tajným laboratořím

13.10.2023 v 20:34 | Karma: 11,00 | Přečteno: 321x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Lhaní Kremlu a KGB kolem Wallenberga v 50.letech

Navzdory žádostem Wallenbergovy matky z jara 1945 a v letech po válce začalo Švédsko opakovanými diplomatickými nótami tlačit Kreml, aby objasnil, co se stalo s Wallenbergem, až po smrti Stalina v roce 1953.

2.10.2023 v 16:35 | Karma: 14,97 | Přečteno: 318x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, přeměna „osvobozených„ zemí do sovětských kolonií

Stalin byl pragmatický, něčí minulost jej zajímala jen tehdy, když se dala využít pro budoucnost. Proto zatčení Wallenberga nelze vysvětlovat skutky, které v minulosti udělal či neudělal, spíše se zabýval tím, co by Wallenberg

1.10.2023 v 22:21 | Karma: 13,43 | Přečteno: 340x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Abcházie, genocida Gruzínů z roku 1993 zůstala nepotrestána a tabu

Osetský a abcházský separatismus Kreml proti Tbilisi dlouhodobě organizoval - Rusko potřebovalo strategický gruzínský přístav Suchumi, proto financovalo abcházské „ separatisty“ – své loutky, aby Abcházii, v níž Abcházové byli

30.9.2023 v 20:48 | Karma: 12,62 | Přečteno: 370x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, dohoda mezi Kasztnerem a Eichmannem 1944

Wallenberga s nizozemským občanem Lolle Smitem v Budapešti spojuje nejen spolupráce s jeho dcerou Berber Smit, ale i další skutečnost: Madˇarsko v 12/1941 vyhlásilo válku US a Británii, takže se automaticky dostalo do války i s

26.8.2023 v 18:49 | Karma: 14,58 | Přečteno: 367x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg, spojenci Stalinovi prodali Polsko, ČSR a Madˇarsko

V říjnu 1944 Churchill navštívil Moskvu, aby se Stalinem jednal o poválečných sférách vlivu, a odsouhlasil Stalinovi jeho 80% podíl při „ osvobození „ Madˇarska ( odpůrce jednání gen. Sikorski byl odstraněn již 1943 ).

12.8.2023 v 19:38 | Karma: 20,28 | Přečteno: 627x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Horthyho Madˇarsko – centrum protinacistických sítí, zejména polské Armiji krajowe

Na rozdíl od Tisovy klerofašistické diktatury na Slovensku bylo Madˇarsko monarchisty admirála Horthyho centrum uprchlíků všeho druhu utíkajících před německými úřady - od britských válečných zajatců po sítě polské Armiji Krajowe

21.7.2023 v 21:08 | Karma: 16,21 | Přečteno: 431x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg nebyl švédským diplomatem a nepracoval pro Švédsko

Osud Raoula Wallenberga v sovětském zajetí se nepojí s jeho činnostmi směřujícími k záchraně madˇarských Židů, jak se v souvislosti s ním píše. Zabýval se daleko delikátnějším posláním - zpravodajstvím pro spojence.

19.7.2023 v 21:28 | Karma: 12,98 | Přečteno: 388x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Wallenberg II : Admirál Horthy, na rozdíl od slovenské vlády, Židy odmítl nacistům vydat

Admirál Horthy, na rozdíl od slovenské vlády, madˇarské Židy odmítl nacistům vydat, zatímco slovenská vláda jako jediná na světě své vlastní Židy nacistům sama nabídla. Spojenci měli s Madˇarskem své plány, nešlo jen o Židy.

16.7.2023 v 0:42 | Karma: 14,68 | Přečteno: 417x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Maska spadla, Prigožin bojuje za fsb proti Kremlu

Ráno 24.6.23 Rusové Prigožina oslavovali, s wagnerovci si pořizovali fotky. Než zastavil pochod a přijal " bezpečnostní záruky“ od Putina

6.7.2023 v 14:34 | Karma: 19,29 | Přečteno: 609x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Prigožin ? Kdo se pokusil o weekendový puč v Rusku I.

Viz mé články k Prigožinovi a k Wagnerově skupině, mj. o aktivitách wagnerovců v Africe ( mají zde smlouvy s proruskými vládami na výcvik vládních jednotek + těžbu ropy, zlata a diamantů, nejvíc jich je ve Středoafrické republice

5.7.2023 v 8:24 | Karma: 15,06 | Přečteno: 489x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Raoul Wallenberg, švédský diplomat, unesený a zavražděný komunisty v Moskvě ( úvod )

Sovětský svaz měl být vyloučen z RB OSN již po krvavém potlačení protisovětského madˇarského povstání 1956, poté po okupaci Československa 1968. Rusko mělo být vyloučeno z RB OSN již po krvavé genocidě Gruzínů v Abcházii 1993

3.1.2023 v 18:50 | Karma: 18,98 | Přečteno: 514x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Zavraždění tří ruských novinářů ve Středoafrické republice 2018

V Putinově Rusku nejen nepohodlní novináři pravidelně vypadávají z oken, jsou zastřeleni, otráveni, či umírají na „ infarkt „. Policie vždy tvrdí, že spáchali sebevraždu pod vlivem drog, nebo vypadli „ neštˇastnou náhodou „.

6.12.2022 v 21:02 | Karma: 14,58 | Přečteno: 472x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Probíhá v Moskvě puč ?

V Moskvě se něco děje, probíhá nejen masové zatýkání velitelů, ale ve městě byly rozmístěny i elitní jednotky Národní gardy - Dzeržinského divize. Doprava v centru města byla zablokována.

8.10.2022 v 20:00 | Karma: 17,64 | Přečteno: 648x | Diskuse| Společnost
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz