Jak Stalin po válce pozabíjel sovětské frontové válečné invalidy

22. 01. 2021 21:04:52
V den Stalinových narozenin 18.12. v Moskvě z nařízení Putina jezdí v metru jedna vlaková souprava ozdobená Stalinovými portréty, 18.12.2020 Putin zahájil vyšetřování „ genocidy „ sovětských občanů ve volgogradské oblasti,

spáchané nacisty, aby vymazal tvrzení, že Stalin spolupracoval s Hitlerem ( nejvíce Putinovi vadí pravdivý výklad bolševicko-nacistického paktu z 23.8.1939 ). Jeho soukromí vyšetřovatelé, které přímo řídí, k tomuto účelu již v 11/2020 soudními obsílkami předvolali 90leté ruské občany, kterým v době bitvy u Stalingradu bylo 15-16 let, a byli v drtivé většině zajati a posláni do východního Německa na nucené práce.

Světlana Petrenková, mluvčí Putinova soukromého Vyšetřovacího výboru, prohlásila, že Výbor chce vyslechnout přes 1.000 těchto přeživších.

Toto „ vyšetřování“ za účelem boje proti „ falzifikaci historie „ ( mj. Stalinova spolupráce s Hitlerem ) nařizuje ruskému státu Putinova revidovaná neústavní ústava. Až bude „ genocida ruského lidu „ nastolena, její popírání bude trestné, a falzifikovaná historie bude právně stvrzena.

V roce 2009 Putin ustavil tzv. Medvěděvovu komisi pro falšování dějin, která školám nařídila používat pouze Putinovy učebnice dějepisu, viz mj. mé články

Putinova vášeň pro falzifikaci historie - Andrea Kostlánová

kostlanova.blog.idnes.cz › blog

+

Den Rudé armády, další falzifikace dějin - Andrea Kostlánová

kostlanova.blog.idnes.cz › blog

Putin se považuje za Stalinova dědice ( Putinova biologická matka Vera Putina žila s Putinovým nevlastním gruzínským otcem ve Stalinově gruzínském rodišti v Gori ) a pokračovatele jeho Říše zla. Ke stému výročí Leninova bolševického puče 2017 Putinovo ministerstvo obrany objednalo u známé ruské zbrojovky Zlatoustˇ ručně zdobené zbraně s portréty Lenina a Stalina.

Putin tak logicky pokračuje i ve falzifikaci Velké vlastenecké války, kterou sovětští občané znali jen ze lživé oficiální verze, aniž by tušili, že o oněch 20 miliónů obětí se v drtivé většině postaral sám Stalin svojí bezohlednou taktikou, kdy mu na životech ruských vojáků absolutně nezáleželo, a nejen proto, že většinu války strávil pijáckými orgiemi se svými kumpány, kteří přežili všechny jeho čistky.

Stalin ani Putin nechovají k padlým sovětským hrdinům žádnou úctu – Stalin padlé rudoarmějce po válce ani nepohřbil, jejich těla zetlela na polích a v lesích. Vesničané jejich kosti, ohlodané hladovými vlky a psy, sbírali do pytlů, stát je vykupoval za pár kopějek na kostní moučku.

Přesto Putin, aniž by nějakou oficiální formou rudoarmějce v Rusku pohřbil, organizuje propagandistické imperiální jízdy své úderné motorkářské jednotky Nočních vlků, dobyvatelů ukrajinského Krymu ( mj. jsou to profesionální boxeři a mistři bojových umění, viz ex poslanec Foldyna a jeho záliba v boxu ) napříč Evropou do Berlína ( informaci, že toaletní papír začali v Sovětském svazu vyrábět až 1967 s návodem, jak se používá, samozřejmě nešíří ).

Je třeba Putinovi a jeho příznivcům připomenout, jak tomu ve skutečnosti v komunistickém Svazu bylo – válka sotva končila, a Stalin již do gulagů deportoval nepohodlné válečné invalidy, válečné vdovy s dětmi a sirotky, viz mj. můj článek Stalinova čistka dětí a jeho pokus vyvolat 1937 monstrproces v Praze a v NYC .

Všechny výše zmíněné kategorie dle Stalina „ znečištˇovaly „ sovětské městské ulice žebráním, z frontových válečných invalidů často zbyla jen těla bez končetin, a neměli ani rodiny, které by se o ně staraly, a to ani adoptivní, komunistická morálka měla velmi nízkou latˇku.

Během války bylo kvůli zraněním a nemocem demobilizováno 3.798.200 osob, z nich bylo 2. 576 000 frontových invalidů, z toho 450.000 bez ruky či bez nohy, kteří skončili jako bezdomovci na komunistických ulicích.

Komunistický stát jim žádné protézy neposkytl, měli vlastnoručně po domácku vyrobené vozíky ( desky na kolečkách ), od země se odráželi klacky/holemi, za jejichž pomoci se i zdvihali.

Tito váleční invalidé žili až do roku 1949 na ulicích ve špinavých hadrech, neměli budoucnost, přesto hrdě na své hrudi nosili vojenská vyznamenání – ale hlavně se nikoho a ničeho nebáli.

A jednoho dne ze sovětských komunistických ulic tito frontoví invalidé zmizeli. Násilím je sebrali ( mnozí se bránili) , nacpali do dobytčích vagónů a odvezli daleko od měst do uzavřených internátů se speciálním režimem ( dnes někteří putinoidní občané šíří přesvědčení, že za Covid -19 mohou domovy důchodců, a že je třeba důchodce vyvézt z měst na zdravý vzduch do „ internátů v přírodě „, aby se městům lépe dýchalo – viz skandály v domovech důchodců, v nichž důchodci umírají na následky chladu a hladu ).

Dle dokumentu ministerstva vnitra č. 6778 z roku 1954 měli ulice „ vyčistit „ jen od jednonohých, ale sebrali všechny, i ty, kteří měli rodinu, která o nich již nikdy nedostala žádnou zprávu – co sovětští občané, komunisté, pro frontové invalidy udělali, když z ulic zmizeli ? Tak jako vždy, když jejich sousedy odváželi do gulagů, neptali se, mlčeli.

Vzali jim vnitřní pasy i vojenské knížky. Vnitřní pasy ( vnútrennyje pásporty) bránily migraci do bohatších měst/regionů, zaznamenávaly etnický původ za účelem segregace/diskriminace ( viz, jak Rusové zavedli přísnou segregaci Mongolů a Rusů v Mongolsku ) nebo bránily v přístupu k vojenským oblastem nebo uzavřeným městům. Dnes vnitřní pasy stále používá Ruská federace, Čína a Severní Korea ...

Do těchto uzavřených internátů se speciálním režimem vězeňského typu bez kontaktu s vnějším světem, de facto koncentráků spravovaných ministerstvem vnitra, postavených v nepřístupných místech ( např. na mrazivém karelském ostrově Valaam ) byli na doživotí zavřeni veteráni stalingradské bitvy, výsadkáři, tankisté – mladí lidé ověšeni medajlemi byli sovětským komunistickým režimem pohřbeni zaživa.

Někdy je vynesli na dvůr a přivázaly ke kůlům – to byla občasná „ procházka „.

Na karelský ostrov Valaam dorazil první nedobrovolný transport frontových invalidů v roce 1950, elektrifikace ostrova proběhla až 1952. Váleční invalidé těžko přežívali v hadrech, ve kterých je přivezli. V mrazivých kobkách bez světla polovina z nich zemřela ( viz Jevgenij Kuzněcov Zápisky z Valaamu ).

Takto Stalin a sovětští komunisté zacházeli s veterány, kteří „ zvítězili nad fašismem „ , jistě litovali, že nezahynuli v boji.

Pohřbili je bez hrobů a beze jmen, jen je zakopali. Oficiální hrdinové se svatojiřskou stužkou na ně určitě během okázalých oslav „ vítězství nad fašismem „ 9.5. nevzpomínají.

Autor: Andrea Kostlánová | pátek 22.1.2021 21:04 | karma článku: 32.00 | přečteno: 2222x

Další články blogera

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma článku: 13.14 | Přečteno: 480 | Diskuse

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma článku: 11.95 | Přečteno: 480 | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma článku: 16.28 | Přečteno: 716 | Diskuse

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma článku: 10.79 | Přečteno: 264 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 24.68 | Přečteno: 343 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 22.73 | Přečteno: 935 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 15.68 | Přečteno: 421 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 15.00 | Přečteno: 254 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.96 | Přečteno: 675 | Diskuse
Počet článků 1105 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1381

Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...