Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Spiknutí z 11.září 2001 (úvod)

Ve světě si stále více razí cestu teorie, že 11.9.01 za pomoci US tajných služeb zinscenovala paranoidní dvojka Bush Junior a Richard Cheney, nebo že tito dva byli v této inscenaci jen loutkami temných sil Bílého domu, např. Federal Emergency Management Agency/FEMA, či elitního klubu bývalých US prezidentů Bohemian Grove v San Francisku , či skupiny Bilderberg (prominentní finanční a zahraničněpolitičtí stratégové, patřil do ní i Donald Rumsfeld) .

V každém případě již nejde o fantastické úvahy typu, že do 15 let uskuteční invazi do USA Rusové převlečeni za příslušníky modrých přileb OSN … 

Kniha Davida Ray Griffina Nový Pearl Harbour tvrdí, že „ nejlepším popřením oficiální verze Bílého domu je samotný běh událostí z 11.9.01, protože s přihlédnutím k běžným procedurám při únosu letadla, by ani jedno z unesených letadel nemohlo zasáhnout svůj cíl,natož všechna tři najednou … „ .  Arabové bez CIA by nikdy takto důkladný plán nemohli sami provést, natož při svém IQ vymyslet( nicméně ani Bush, ani Cheney rovněž nemají na tak důmyslnou akci dostatek důvtipu, když ani nedokázali po příjezdu US armády dopravit do Bagdádu alespoň jednu bednu označenou nápisem WMD/Weapons of Mass Destruction, kterou by stačilo ukázat zástupcům světových médií, fotka by prolétla světem a US intervence by se jevila v jiném světle.  

Pravdou sice je, že US armáda (v tomto případě letectvo) v praxi rozhodně nefunguje tak perfektně, jak tvrdí Pentagon, ale podle oficiální verze by všichni v letectvu museli být padlí na hlavu.

Když tedy let č.11 American Airlines přestal v 8.14 vysílat,dotyčný řídící z FAA  musel okamžitě uvědomit vojenské řídící středisko národní protivzdušné obrany NORAD a vyslaná stíhačka F15 by musela letadlo zadržet mezi 8.24 a 8.30 nejpozději, jak jsme se již nesčíslněkrát dozvěděli z médií.

Když si ale přečteme nějakou vojensko-historickou knihu, zjistíme, že slovo „muset“ je nutno chápat v uvozovkách.Dočteme se totiž, že většinou důmyslně naplánované vojenské akce selhaly v důsledku lidské hlouposti, machiavelismu, či jiného lidského faktoru, nemluvě již o selhání techniky.Např. podle nejpečlivějších plánů Strategic Air Command/SAC by se po útoku ze strany Ruska měla okamžitě otevřít sila mezikontinentálních balistických střel v Severní Dakotě, které by měly zasáhnout Moskvu a jiná ruská strategická města.Přesto se ani jedna zkouška nezdařila, takže SAC musel od protiraketové obrany upustit.

 

CIA pochopila,že existuje nějaký ajatolláh Chomejní , až když kvůli němu musel šáh Rezá Páhlaví odjet ze země, a jakým fiaskem skončil její pokus ze 24.4.1980 o osvobození amerických rukojmí,kteří byli zadržováni na americké ambasádě islámistickými extrémisty od 3.12.1979 v Teheránu , je všeobecně známo : písečná bouře v íránské poušti poslala do šrotu tři z osmi amerických vrtulníků,takže akce skončila ještě předtím, než byla započata. 

Stalo se tak v důsledku  špatné konstrukce vrtulníků, chyby posádky či spiknutí ze strany Ronalda Reagana/RR vůči Jamesi Carterovi sedm měsíců před prezidentskými volbami,kdy agenti RR nasypali do nádrží vrtulníků cukr   ?  

Některé fotografie dopadu „objektu“ (údajně Boeingu 757 letu 77) naznačují, že díru do zdí Pentagonu nevyvrtal Boeing, ale řízená střela,a jelikož se arabským extrémistům předtím údajně podařilo vrhnout dokonce dvě letadla na daleko obtížnější cíl než je Pentagon, muselo jít o řízenou střelu US tajných služeb. 

Charles Spinney, bývalý zaměstnanec Pentagonu,který se s ministrem rozešel ve zlém, protože poukazoval na ministrovu finanční rozmařilost,  tvrdí, že fotografie letadla opravdu existují.Tvrdí, že letadlo zabraly bezpečnostní kamery, a že videozáběry osobně viděl,ale sám při té události nebyl.

Jeho šofér,který na místě byl,viděl dokonce zděšené obličeje cestujících za okénky (filozof Theodor Adorno ve své knize Minima Moralia upozorňuje, že zájem o okultismus je příznakem úpadku vědomí)..

Charles Spinney tvrdí,že znal osobně dvě pasažérky tohoto letadla - jedna z nich byla identifikována podle svých zubů,které se poté našly v Pentagonu.

Co když byl ale Boeing 757 unesen do Nebrasky na setkání s Bushem, který nechal cestující zastřelit, a jejich těla spálit na přistávací dráze, a poté mohl nabídnout zuby Spinneyovy přítelkyně Dickovi Cheney, aby je v Pentagonu nedbale pohodil. 

Podle Washingtonu se k atentátům hrdě přihlásil Usáma bin Ládin (třebaže svoji účast na nich 28.9.01 jedním dechem pro karáčský deník Umman Daily popřel, jak by ne, jeho nejznámější video se prokázalo být padělkem z dílny CIA) , a jak všeobecně známo , spolupracující s CIA.  

Obě věže (včetně věže Sedm,do které letadla nenarazila) se zřítily nečekaně rychle – budˇproto,že do nich nalétla dvě letadla naplněná leteckým benzínem (podlomily se však daleko níže) , nebo proto,že byly špatně postavené díky korupci a laxismu odpovědných orgánů, nebo proto, že je Bush a Cheney naplnily od sklepa po střechu výbušninami ve dnech,které 1.9. předcházely .

Spadlo 11.9.01 na Pentagon letadlo či šlo o vnitřní explozi ? První zprávu o útoku na Pentagon přinesla agentura Reuters,která mluvila o vrtulníku – následovala rozporná tvrzení nejvyšších vládních a vojenských míst . 

Nesmyslná oficiální verze :   

Tento “útočný” Boeing nečekaně změnil původní směr letu a levou zadní unikl stíháčkám F16 (Boeing váží 115 tun,900 km /hod. ,délka 47,5 m, rozpětí křídel 38 m). 

Předseda sboru náčelníků štábů gen.Richard Myers nejprve několik hodin po útoku prohlásil, že do Pentagonu narazil Boeing 757-200 linky 77 společnosti American Airlines,který měl letět z Dullesu do Los Angeles, a který zmizel z obrazovek radiolokátorů v 8 55 . Před Senátem 13.11. tvrdil, že protivzdušná obrana proti letounu NIC nepodnikla, načež NORAD den nato 14.11. ostentativně prohlásilo,že proti Boeingu byly vyslány stíhačky F16 z Langley ve Virginii, ale protože velení letectva nevědělo, kde se Boeing nachází, domnívalo se, že jde o další útok na NYC, a proto vyslalo stíhače na sever …

Radiolokační systém ozbrojených sil USA tudíž nedokáže zjistit polohu Boeingu ve vzdušném prostoru na vzdálenost pouhých několika desítek km …  

Proč nebyl sestřelen,když se okázale přibližoval k Pentagonu ,když celý bezpečnostní systém Pentagonu a Bílého domu je údajně řízen z prezidentského letiště Saint Andrews, na němž jsou trvale rozmístěny stíhačky F16 a 18 , které by nikdy neměly dopustit přiblížení nějakého Boeingu (piloti ze základny St. Andrews nejsou prý profesionálové, pracují zde jen na částečný pracovní úvazek, a vůbec neví, co je bojová pohotovost …) . 

Aby způsobil co největší škody ,musel by Boeing naletět střemhlav na střechu Pentagonu – protože povrch budovy zaujímá 29 akrů, bylo by to snadné.

Teroristé se však naopak rozhodli napadnout  Pentagon z boku , ačkoliv boční stěny dosahují výšky pouhých 24 metrů. Letadlo náhle začalo klesat, jako by se chystalo přistát.

Ačkoliv zůstávalo v horizontální poloze, klesalo do přízemní výšky téměř vertikálně, aniž cokoliv před budovou poškodilo, třeba jen vzdušnou vlnou či plyny svých reaktivních motorů,např.sloupy pouličního osvětlení na dálnici, která vede podél parkoviště Pentagonu.

Když Boeing klesá, vysunuje se mu automaticky podvozek. Ačkoliv je potom vysoký 13 metrů,což odpovídá výšce tříposchodˇového domu, tento Boeing prorazil stěnu Pentagonu jen na úrovni přízemí a prvního patra.

Z toho vyplývá, že  podvozek se musel odtrhnout ještě před nárazem do budovy, a při tomto přistání bez podvozku Boeing nepoškodil ani luxusní trávník před budovou nebo parkoviště …

Navzdory své hmotnosti  (100 tun) a rychlosti (400-700 km/hod.) pobořil pouze stěnu prvního pětúhelníku, do budovy pronikl jen předek letadla, trup a křídla zůstaly venku. Boeing se rázem zastavil, aniž jeho křídla narazila do stěny. Na fotografii není vidět žádnou stopu po nárazu, kromě přídě Boeingu.

Na fotce bychom však měli někde venku, konkrétně na vyžehleném trávníku, spatřit křídla a trup … Křídla a předek mohou shořet, ale z trupu by určitě zůstaly ohořelé trosky.

Na snímku pořízeném v prvních minutách z protilehlého břehu, žádné zbytky letadla vidět nejsou .

Jako při Beslanu v 9/04 nejen novináři, ale ani hasiči nesměli na místo katastrofy …. Hasiči měli jen za úkol bojovat proti případnému rozšíření požáru.V přímém kontaktu s letadlem zasahovaly jen speciální týmy .  

Na následné tiskové konferenci velitel hasičů na dotaz novináře, co zbylo z letadla,odpověděl, že viděli jen malinké úlomky, ale žádné větší kusy …Na otázku,kde je palivo, odpověděl : „Objevili jsme cosi, co považujeme za kaluž, právě tam, kde je to, o čem se domníváme, že byl předek letadla.“

Ačkoliv tedy nejvyšší US představitelé,zákonodárci a vojáci viděli pád letadla, nikdo z něho nespatřil ani sebemenší kousíček, dokonce ani jeho podvozek … Boeing ani na jediný okamžik nezachytily ani průmyslové TV kamery, které nepřetržitě sledují ze všech možných směrů a úhlů  pentagonské parkoviště … 

Shrnutí oficiální verze :

Boeing, který náhle změnil původní směr, unikl stíhačkám F16,zdolal protivzdušný systém obrany Washingtonu, a vertikálně klesl na parkoviště Pentagonu, přičemž stále zůstával v horizontální poloze.Pak prorazil stěnu přízemí, ale do budovy pronikl pouze předkem, a zastavil se v okamžiku, než do zdi narazil křídly.

Trup se ihned rozpadl, palivo, které měl v nádržích v křídlech, hořelo jen tak dlouho, než stačilo způsobit požár v budově, načež se proměnilo v kaluž, která se přelila k místu, kde údajně byl předek Boeingu … 

Richard Aldrich ve své knize z roku 02 The Hidden Hand poukazuje na to, jak se po 11.9. začaly na internetu zpřístupňovat „odtajněné“ materiály, např. o vraždě J.F.K., aby veřejnost, a investigativní novináři zejména, ve své lačnosti po spiknutích studovali a zajímali se o vše možné, jen ne o spiknutí 11.9.01.  

Autor: Andrea Kostlánová | pondělí 24.8.2009 16:01 | karma článku: 16,95 | přečteno: 2322x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 497x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 492x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 722x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 266x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Nekonečná švédsko-ruská hra v kauze Wallenberg

Nejen v KGB/FSB Rusku,ale ani ve Švédsku nemá veřejnost přístup k některým archívním složkám, mj. ke složce švédského diplomata Sverkera Aström či k veřejným Pamětem klíčových svědků, NKVD agentů, zejm. hraběte Kutuzova-Tolstého.

23.10.2023 v 12:29 | Karma: 8,00 | Přečteno: 246x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

V Ostravě se střetl motorkář s dvěma vozidly, zraněním na místě podlehl

28. dubna 2024  11:15,  aktualizováno  13:29

V Ostravě na ulici Rudná poblíž křižovatky s ulicí Vratimovskou se střetl motorkář s dvěma vozidly....

Budeme radikální. Pro zachování důchodového věku uděláme všechno, řekl Havlíček

28. dubna 2024  13:28

Hnutí ANO udělá vše pro to, aby se nezvyšoval důchodový věk, řekl v pořadu Za pět dvanáct Karel...

Malostranský zápisník: Ze tří žen zbyla ve vládě jedna, ale ta zase vydá za tři

28. dubna 2024

Premium Proč se opět nepovedla feminizace české vlády? Kdo je poslední vládní květinka, která když mluví,...

TOP 09 má na ministra pro vědu a výzkum čtyři kandidáty, řekl Válek

28. dubna 2024  12:58

Na ministra pro vědu a výzkum má TOP 09 podle místopředsedy strany a ministra zdravotnictví...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz