Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Odsunuta mj. byla Hedda Baier-Becher/1914-2007/, která v KLV vedla továrnu na becherovku po smrti svého otce, když její bratr a manžel padli na frontě." - nenapsala jste ovšem, v jakém dresu na frontě padli?

1 0
možnosti

Nemoralizoval- oprava

0 0
možnosti

Tak jo,češi se zachovali špatně,ale kdybych zažil ty hrůzy ba své rodině nebo přátelích, tak bych moc neutralizovat.Myslím, že to bylo špatné,ale pochopitelné.

1 0
možnosti
Foto

J50a24n 81R40ý89z14n10a45r

25. 1. 2013 23:53

Každý jednotlivý zločin vraždy má být posuzován a odsouzen naprosto samostatně. To že Němci těch zločinů udělali třeba milionkrát víc než Češi nic nemění na tom, že jsme mezi sebou skrývali české vrahy německých civilistů a válečných zajatců.

...

V této tak banální zásadě nemáme jasno ani po sedmdesáti letech,

0 1
možnosti

Když jste tak "chytrá", paní Kostlánová, tak mi napište, kdo udělal toto: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/71/Novy_Malin_6606m.jpg

A dobře si rozmyslete odpověď.

1 2
možnosti

Češi neudělali Němcům nic jiného, než co oni udělali jim. A to nevytahuju Rusko, kde mnozí Češi byli a viděli to na vlastní oči, např. plná studna dvouletých dětí a podobně. Nikdy nevěřit Němcům, vždy se budou považovat za nadlidi a my pro jsme jenom póvl. Takže neagituj, krasavice.

6 4
možnosti
Foto

Lžete. Co dělali  sudetští Němci Čechům ?

1 2
možnosti
Foto

Dovolil jsem si opsat jeden příspěvek:  Dr. Edvard Beneš na Staroměstském náměstí v Praze 16. 5. 1945

"Bude třeba nově formovat politické strany a zredukovati jejich počet proti době předválečné, nově vytvářet poměr Čechů a Slováků a vylikvidovat zejména nekompromisně Němce v zemích českých a Maďary na Slovensku, jak se jen likvidace ta dá v zájmu jednotného národního státu Čechů a Slováků vůbec provést. Heslem naším budiž: Definitivně odgermanisovat naši vlast, kulturně, hospodářsky, politicky."

9 1
možnosti
Foto

Další příspěvek, který zpochybňuje vraždy 300 tisíc občanů Československa Hitlerovým Německem. Dejte už pokoj, když nemáte soudnost aspoň o volbách.Rv

6 10
možnosti

Ten článek nic nezpochybňuje. Ale ukazuje to na to, že neumíte číst. A těch třista tisíc jste vzal kde? Tedy těch zavražděných.

7 6
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz