Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Řezník, děkuji za informace, jen k bodu 5) bych chtěla podotknout, že to je jen jedna z oficiálních verzí o tělu vyneseném po osmé nahoru, hezký den, AK

0 0
možnosti
Foto

Jenom bych chtěl ještě podoknout, že pokud obviníme Suma a spol. z kolektivní lži ještě v 90. letech, tak musíme si přesně oddůvodnit, proč by měli lhát. Podle  mě to má logiku jenom tehdy, pokud chtěli zatlouct, že tam padal dvojník. 

Tak Vlčkova zpráva uvádí jaasné udaje. Do ústavu přivezli tělo v 15 hodin, pitva skončila v 17. hodin. Sum i Tesař říkají, že pitval Hájek.. Přitom podle Hájkovy učebnice má pitvu provádět mladší lekář, ten starší má mít pouze dozor.

V té době vskutku dr. Klingera vyslýchal Staněk.

Z pohledu 90. let bylo daleko pohodlnější pro ten pitvající kolektiv prohlásit, že tu pitevní zprávu StB zfalšovala na ultimo.

Ještě poznámku, Scheinpflugová před svou smrtí měla Krejčíkovi se svěřit, že ji Masaryk v 6 hodin ráno volal. Rozebíral jsem si to svědectví ze všech stran a nepřišel jsem na nic, jak by se to dalo napadnout. Takže prozatím musím předpokládat, že mluvili oba pravdu.

0 1
možnosti
Foto

6) Je jasné, že pozice té mrtvoly na foto přesně neodpovídá pozici po pádu, protože se s ní před tím  hýbali třeba tí lékaři z pohotovosti.

7) Tomu taxikáři, co se časových údajů týče, nevěřím ani půl slova, protože právě v r. 68 se všechny ty výpovědi (Lustig, Straka) soustředily na to, aby vyvrátiy ta vrzení toho Jindráčka.  Ta snaha posunout ten skok co nejvíce proti směru hodinových ručiček, je fakt podivuhodná. Výpadá to,že se v tom 68 všichni snažili hodit na Marciu.

0 1
možnosti
Foto

1) V krabičkách pro tři ministry měly být voňavky (viz Zenklovy paměti), měly být zhotoveny z tvrdého dřeva podle pyrotechnické zprávy, nikoliv z měkkého, jak uváděla zpráva pro tisk (typická dezinformace) i Loveček a Drtina.  Podle pyrotechnické zprávy šlo o vysoce profesionální práci. Tedy v Krčmani nebyly nikdy vyrobeny, Sosnar a Čepička v tom nelítali. Štěpánek má alibi, zkouška písma není průkazná.

2) Podle Sterlingové byl Straka zavřen za homosexualitu. Dospěl jsem k názoru, že proto  JM odjel tak do USA. Jeho otec se vůči homosexuálům ostře vymezoval.  Ta svatba byla kamufláží. Odtud   by mohly pramenit  pověsti o depresích atd. Poněkud zvláštní byla výzdoba té krabičky určené přímo JM:

3) Podle p. Topínkové byl jM asi týden před svým zmizením (budu důsledný) rozhodnut vstoupit do vlády, aby děti měly klid.

4) Tuším,že Bruce Lockhart uvádí ten výrok o těch poserech bez toho přídávného jména komunistických. Tedy ten, před kým byl ten výrok vyřčen.

5) Co se té pitvy týče, její účastníci uvádějí rozdílný počet účastníků, pan jupp uváděl, že tam byla přítomna žena. Chtělo by to znát výpověď toho zřízence Pánka z r. 1968. Ale takové rozpory o průběhu a době té pitvy, které jste tam našla, tak ty jsou přímo neuvěřitelné. Pitva nemohla konat dříve než v poledne, pokud to tělo bylo po 8 hodině ranní vyneseno nahoru na podnět MUDr. Teplého ( že k něčemu takovému mohl dát souhlas, protože přenesením ze studena do tepla se zastřela naprosto jakákoliv šance určit dobu smrti ?). A tam se s JM kdekdo loučil. Orientačním bodem je zde to, že v 11 h končila práce výjezdové skupiny Hoffamanna.  

 A na tom pitevním spiknutí podílejí Sum, Hájek, Tesař, ale i Vlček, protože právě podle něj do Ústavu soudního lékařství dorazila ta mrtvola v 15 hodin. V každém případě platí, že ta pitva se konala příliš brzo. Ten Hajek hovořil 24 hodin po smrti.

0 1
možnosti

No, dobrý. Škoda, že Vám chybí prameny, dílo tak ztrácí na hodnověrnosti, možná zbytečně. Mezi blogy na idnes, které jsou v naprosto valné většině spíše komické, bílá vrána.

Karma.

:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS