Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji za přísun doplňujících informací a karma k tomu.R^

1 0
možnosti
Foto

V baltských přístavech je složeno na tisíce kontejnerů se zbožím z USA, které Rusové odmítají převzít a rovněž se zastavil prodej luxusních aut z Německa. Ještě pár dnů a USA s Německem přestanou dělat ramena a budou se snažit krizi urovnat.

2 5
možnosti
Foto

Rusko jedině, co může vyvést je nerostné bohatství, jinak nic. Je zcela závislé na dovozu z Evropy. Takže nevím koho to přestane dřív bavit.

7 0
možnosti
Foto

Podáváte to přesvědčivě, jako kdybyste u toho stála a radila. Dle sestavených vět spíše něco překládáte nebo je to neumělá rešerše. 

Co odstavec by stál za otázku nebo odpověď, ale kdo na to má čas. Upekla jste dort tak jako pejsek s kočičkou, kde všechny ingredience měly stejnou důležitost. Ale bolelo je z toho bříško. Pamatujete?

3 2
možnosti
Foto

Zkuste něco takového - a lepšího - napsat sám. A pak uvidíme.

0 0
možnosti

I31v85a83n 27R24a87č23e17k

11. 4. 2014 17:00

Velmi zajímavé...R^

1 0
možnosti

To jste toho zase navařila! Ale nějak jste zapoměla na sůl, přitom pepře a kmínu jste dala několik dávek. Dost nestravitelné a nechutné. Co takhle trošku objektivity a nesdělovat jako fakt to, co si jenom myslíte, že by, snad, možná, natož psát, co kdo chce, nechce, chystá, připravuje. Zase křišťálová koule, viďte?:-)

Vaše Vášeň se dosti zvrhává a začne být časem sebezničující. Myslím Vášeň pro zahraničněpolitické vztahy. Nic se nemá přehánět;-)

3 7
možnosti

Jste vožralej, Chrástek?8-o

8 0
možnosti

Doporučuji Vám podívat se na dislokaci vojenských základen USA respektive NATO v roce 1990 a v roce 2013. Současně si dovolím Vám připomenout příslib ministra zahraničí USA, který když SSSR při sjednocování Německa souhlasil s jeho členstvím v NATO slíbil, že NATO se nebude přibližovat k hranicím Ruska.

7 5
možnosti

Doporučuji vám Slavíčku vyhrabat na půdě sovětskou vlajku, s kterou jste vítal své hrdiny v r. 68.....

10 2
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz