Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Válečník nebo filozof? Spolu s panem Peszyńskim a spol. trpíte chorobnou představou, že světu bude nejlépe pod dozorem a dominancí amerického Velkého bratra. K takovémuto zadání se vám ovšem prezident Obama příliš nehodí. Na to je příliš kultivovaný a umírněný.

Takže byste uvítali na postu us prezidenta nejlépe nějakého válečného štváče či alespoň vysloužilého hollywoodského herce. No nazdar, zlatý Obama:-)

5 0
možnosti

Nejvetsim nebezpecim pro USA I pro lidsstvo je podle Obamy globalni oteplovani zpusobene cinnosti cloveka. Podle toho vypada soucasna americka  politika vedouci k domacimu ekonomickemu upadku a povzbuzeni agresivnich nedemokratickych rezimu na celem svete.

2 1
možnosti

J12a11r59a 95R70a39n42k

26. 6. 2014 4:55

Zajimave, ze Obama nic takoveho nikdy netvrdil, zrejme neovladate anglictinu a nebo to chytate z parlamentnich a jinych blistu.....mozna dokonce z ruskeho tiskuRv

3 1
možnosti

M65i32l83a75n 78R45a20d80e22k

25. 6. 2014 23:28

castecne je to pravda, ale zoufale cekam na to az pocetnejsi Evropa, bohata evropa, Evropa ktera ma - diky Francii atomove zbrane, Evropa ktera je vyspela, ma technologii, vzdelane lidi, tak az sakra bude s to si pomoct alespon sama sobe, to bude svetovy zazrak. Stale nechapu proc by to nepocetnejsi USA, a dnes uz ne tak bohate USA stale meli vybojovavat za EU. To stejne nikam nevede, a Evropa pak na ty USA stejne plive a oznacuje je za vrahy. Polsko a Pobalti se probudili, i tradicne netecna Skandinavie, tak proc cekat az Obama nebo kdokoliv neco udela?

4 3
možnosti

Souhlasím, přečtěte si můj článek Vojenská emancipace Evropy a její realita, hezký den, AK.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz