Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)   Andreo.....dlouho jsem Vaše jednostranně zaměřené články nečetl ! Až dnes.........no nádhera.  Celý den bude pro mně růžový! Opravdu jste mě při pondělku pobavila. Slibuji, že budu Vaším pravidelným čtenářem !  RvRvRv

1 3
možnosti
Foto

Takhle podrobně to popisuje málokdo. Vynikající zdroj informací. Ode mě karma. Děkuji, pokračujte a nenechte se odradit Kremrolema!

4 1
možnosti
AD

Proboha přečtěte si ty nesmysly ještě jednou. Vždyť je to slátanina naprosto nesouvisejících vět, navíc ještě doplněná výkřiky paní autorky. Vaše nenávist ke všemu ruskému by vám přece neměla zatemňovat rozum tak jako autorce.

3 4
možnosti
VB

Jako vždy jste nezklamala, je to pěkné udělat takovou svodku, ale přesně opačnou svodku, kdybych si dal s tím tu práci bych uměl napsat jak naše podloutky zase hlouběji vlezly do zadku loutkám v Bruseli, kde zas amerika vycvičila nějaké teroristické komando, co nám zase soudruzi v Bruseli upekli za legislativní paskvil a tak by se dalo pokračovat.Svět je dneska plný lží mainstreamových medii a každý si tam hledá tu pravdu, kterou chce vidět:-)

3 4
možnosti
DP

D87a22d43a89k 61P85e65t16r

2. 2. 2015 5:53

Opět jste pobavila. To víte, že Napoleon se dostal až do Moskvy, Hitler jen na její dohled. Co takhle opačně, vojenská doktrina proti Rusům trvající po staletí?

3 5
možnosti
DK

Od koho se ten Putin učí, vozit si opančeřované limuzíny na státní navštěvy, milá madam Kostlánová? Když Obama a Bush navštívili Česko, seděli na každé střeše po jejich cestě ostřelovači a panceřovaná limuzína přímo z USA byla k dispozici taktéž.

8 2
možnosti
Foto

Ještě že víme, jak uvažuje Putin. Ale když to víme, nemůže být Putin nebezpečný, protože všechny jeho tahy dokážeme odhadnout předem. A tedy se na ně dokonale připravit. A pokud to tedy neuděláme, tak už nám není pomoci.

5 1
možnosti
MP

Paní Andreo, úžasně napsáno! Kdy a kde budou tuhle telenovelu dávat?;-D

8 5
možnosti
ZM

V Kanadě už se vysílá. Paní Rank jistě potvrdí.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz