Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážená paní, nenechte se odradit.R^

4 1
možnosti

Ta paní Kostlánová je asi velmi špatně placená za tuto demegogii, když píše takové hlouposti. A nebo je rovnou zralá na Chocholouška.

2 3
možnosti

Tak nevím, mně Putinova "dovolená" nijak nezajímala, ale tady paní blogerka nás zásobovala konspiračními teoriemi ostošest (třeba o těch dvojnících apod). Nakonec se všechny její konspirační teorie ukázaly liché, takže teď jsem naprosto klidná. Nebude to tak, jak AK píše.

4 1
možnosti

Opět krásná svodka, díky Vám a dalším blogerům víme co se děje na východě, rusofobi a rusofilové si přeměřují pindíky a Lavrov s Kerrym přátelsky poplkali u kávy jen ten vůdce Kyjevské fašistické chunty Jaceňuk je nějak na prášky, svět se točí zítra jdeme na Kanadu:-)

1 1
možnosti
Foto

RB OSN i celá organizace OSN je pro kočku, když nedokázala zabránit humanitárnímu bombardování Srbska, napadení Iráku a Libye zeměmi NATO včetně vražd jejich prezidentů.

Pokud Rusko odejde z OSN, tak se nic ve světě nezmění. Jen by tím Putin dal najedvo opovržení touto organizací, která legitimizuje zločiny páchané zeměmi NATO.

3 5
možnosti

Pokud by odešel z RB, znamenalo by to možnost legalizace likvidace Ruska.

2 0
možnosti
Foto

Vaše svaté zaujetí v pozici přední propagandistky, nevím čeho, spíše děláte každé takové medvědí službu, nabývá na grádech a se zaujetím čekám, kdy se dočkáme, že ohlásíte III. světovou válku dříve než samotné velmoci.

4 3
možnosti
Foto

Zdá se, že máte v hlavě pěkný hokej. Kolik to tipujete proti Kanadě ? Že bych si vsadil !

3 7
možnosti

Lepší hokej nežli kolotoč.

5 1
možnosti

P55e65t85r 67A42g98u88l70á16r

15. 5. 2015 16:35

Musím částečně souhlasit s panem Chovancem. Tohle je buď diagnoza nebo zaměstnání. Tohle snad nemůžete myslet vážně. Kdyby to celé bylo podané i s odkazy bez vlastních vsuvek a názorů, možná by to mělo nějaký smysl. Ale napsat, že Lavrov v podstatě řídí obchod s drogami a Černý obchod se zbraněmi... Vážně si myslíte, že ten člověk, který je neustále v hledáčku novinářů z celého světa, by měl na něco takového čas?

7 3
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz