Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono je takových víc, bohužel. Někteří se sešli pod blogem.

Vám karma!

1 0
možnosti

Paní Kostlánová,Vaše blogy jsou příliš dlouhé,to za prvé.

Za druhé:Vyvadil,Semelová a Bartoš nestojí za to,abychom se jimi zabývali.Teď je největším nebezpečím islámský terorismus,jehož nositelé zneužívají úprchlické krize,aby se infiltrovali mezi imigranty.

Proto,za třetí,musí celá Evropa,včetně Ruska,spolupracovat v boji proti terorismu.Chápu nechuť některých lidí vůči Rusku,jenže pro naši civilizaci je mnohem větším nebezpečím islamismus než Rusko.V.Británie,konzervativní stát zvažuje spolupráci s Ruskem v boji proti teroristům.

Pokud jde o ruskou propagandu,máte možná pravdu,ale co propaganda zde?Stačí blogy pánů Zieglera a Peszyńského,jež za vším zlem vidí Rusko,stejně jako bolševici viděli za vším zlem USA.Když došlo ke zřícení ruského letadla v Egyptě,J.Ziegler napsal,že za to mohou ožralí Rusové,tento svůj názor neopravil ani potom,co i západní rivalové Ruska se začali přiklánět k tomu,že šlo o atentát,což je dnes pravděpodobné.Když byl útok v Paříži,měl jsem na svém profilu trikoloru,a byl jsem zato urážen,odpověděl jsem,že si za tím stojím,ale říkám i Vám,že mi vadí bagatelizování útoku na ruské letadlo.

A pokud jde o Pavla Šafra,kterého zmiňujete,s ním jsem jednou diskutoval o imigraci,on se nekriticky zastával imigrantů,odpověděl jsem mu slušně,že nelze takto pomáhat,že se Evropa musí bránit,on mi nato napsal,že k nám k Čechům nepatří,že je něco lepšího a začal urážet.

Myslíte si,že s těmito lidmi lze být na jedné lodi?Podívejte,i západní státy se začínají imigraci bránit,a nejsou to žádní populisté,ale konzervativci.Dokonce i levicoví politici,někteří,mají realističtější pohled než TOP 09,která se vydává za konzervativní.

Tato multikulti propaganda je mnohem horší než názory Bartoše,Vyvadila a Semelové,kterým akorát děláte reklamu.

1 2
možnosti

obdivuji ten přehled, vydržte! Děkuji, výborné čtení.

4 0
možnosti

...při čtení příspěvku jsem stále dumal jak to sesmolím svou trošku do mlýna a ejhle ti podemnou to vystihli tak jsem jiím dal po ++8-o;-€[>-]

1 2
možnosti
Foto

A kdo je tedy přítelem ČR?

1 1
možnosti

V každém případě ti, co stojí za TGM, za generálem Josefem Mašínem a jeho skupinou Tří králů (Balabán, Morávek), včetně dnes Zdeňky Mašínové a jejích bratrů, za atentátníky na Heydricha Josefem Gabčíkem a Janem Kubišem, za sokolem a skautem kpt. Otakarem Jarošem, internovaným v SU, posléze padl v bitvě u Sokolova, a za generálem Petrem Pavlem.

4 1
možnosti
Foto

Česko zase v tak velkém ohrožení není, v daleko větším ohrožení, zdá se, jste Vy. Neztrácejte čas a objednejte se u specialisty.

6 7
možnosti

J10a19r17a 84R46a56n38k

16. 11. 2015 23:18

Ja Vam nevim, pane Macku, ale byt 3 roky na kolotoci8-o, mate pocit, ze nejste v ohrozeni8-o

5 2
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz