Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OV

To musí bejt kšeft, psát takové blogy;-D

0 1
možnosti
JB

Vy jste taková silně "objektivní" dáma. Vám se dá věřit.

1 1
možnosti
AK

Nápodobně, post scriptum : Proč čtete lži ?

2 1
možnosti
OJ

Kdyby to byl jen výčet faktů, pak by to byla záslužná práce hodna obdivu a díků.. Bohužel, tam občas vložíte nějaké to adjektivum, kterým fakta infikujete svým politickým názorem a sympatiemi. Ale proč ne, je to váš blog.

.

Celý problém je v tom, že si Amerika a nyní již i Turecko a dokonce Saudové z nějakého záhadného důvodu myslí, že mohou říkat: "Asad musí jít" a pak se toto svoje přání pokouší uvést v realitu. No, evidentně Asad si to nemyslí, nemyslí si to Rusové a ze všeho nejmíň Syřané. Nevím jestli je důvod k válce když si prostě jedna země usmyslí, že vládce jiné země musí být vyměněn. Proč by to tak mělo být? Co kdyby Asad s Putinem řekl že "Erdogan musí jít" ??

.

Takže pokud Rusové a Kurdové bojují jak proti tvrdým teroristům, tak proti těm umírněným, jimž se eufemisticky říká umírněná protiasadovská opozice, tak já jsem tomu jenom rád. Pokud je cílem upevnit moc prezidenta Asada, a navrátit Syrii do stavu v jakém pod Asady byla po dekády, pak jsem také pro. Takže držím palce Syřanům, Kurdům, Rusům a Iráncům, aby vymetli ze Syrie ty, co si myslí, že mohou rozhodovat, kdo může zůstat a kdo musí jít.

5 0
možnosti
AK

Asád , stejně jako jeho otec, převzal moc nelegálně, nebyl zvolený ve volbách, v OSN apod. platí za válečného zločince, nacistické válečné zločince platil ve svých službách (mj.Alois Brunner), proto každý má právo říkat Asád musí jít, což říkají hlavně Syřané i ti vaši Kurdové.

Erdogan má se Sýrií 911 km společných hranic, Putin jen chrání zločinecký režim, tak jako ten svůj - nevzešlý z demokratických voleb.

2 4
možnosti
Foto

K94a67r18e81l 72C65a92c64h

15. 2. 2016 23:38

No tak jsem z Vašeho článku vyčetl, že Turci již první výstřel učinili a tak se stali agresorem a měli by tedy pozbýt nároku na jakoukoli pomoc od zemí NATO podle čl.5 ... Jsou to šmejdi, kteří by nás byli schopni zatáhnout do nového světového konfliktu. Pokud jde o občanskou válku v Sýrii nikdo nemá právo tam zasahovat, pokud nebyl požádán oficiální vládou, nebo nedostal mandát od RB OSN. Dopustil by se tak mezinárodního zločinu agrese. Vláda zatím požádala jen RF a ta samozřejmě bojuje na straně vlády proti všem ozbrojeným teroristům, kteří se snaží legální vládu svrhnout.

5 1
možnosti
AK

Jste skutečně bystrý - až na to, že do války vtahuje celý svět podpluk. KGB VVP, a to již přinejmenším od doby, kdy se stal šéfem FSB v 7/98 - to jste za 20 let ještě nepochopil, opět celosvětově uznávaný válečný zločinec Asád, jenž si platil pro své služby nacistické válečné zločince, není u moci legálně, převzal moc jako diktátor od Diktátora svého otce.

2 4
možnosti
DD

Jj - za vše může lotr Putin. Zatím je jasné, že sice zařídil, aby se voleb v r. 2014 v Sýrii účastnili i jiní kandidáti, ale pak zcela zákeřně oběhl zhruba 80% voličů a pod blíže nespecifikovanou (zatím) pohrůžkou je donutil zvolit za prezidenta B. Asada. Co zatím není jasné je, proč následně změnil mínění a pod další pohrůžkou přinutil USA financovat a vyzbrojit opozici v Sýrii, což je všeobecně pokládáno za začátek občanské války. Diskutabilní je také další Putinův krok, kdy se přihlásil k probíhající migraci Syřanů tím, že je se zpožděním začal bombardovat.

7 1
možnosti
AK

Asád, vzešlý z diktatury svého otce, platící ze státního rozpočtu válečné nacistické zločince, dle vás zamýšlel zorganizovat " demokratické " volby, zeptejte se obětí Aloise Brunnera, jak to vypadá v soukromých mučírnách Asádovy rozvětvené rodiny, viz mj. kauza Cézar.

V RF má podpluk. KGB VVP své Asády (" Kadyrova " ).

2 2
možnosti
MR

M91i46l98a89n 51R12a10d16e54k

15. 2. 2016 20:51

ac mam Putina rad jako vostinu v p----li, a valka je kruta, tak musim pripomenout ze on ji nezacal. A ze tam umirali ve velkem uz daaaavno. A umirali by, i kdyby nezasahl.

Snazi se dostat Asada k moci, kez by, za nej to nebylo tak krute, a lidi zili v zemi docela normalne.

Ale jak jsem uz davno na svem blogu prorokoval, i kdyz na proroctvi neverim, ze se mu to nepovede, protoze na to staci zdravy selsky rozoumek.

A tam se to bude mydlit dlouho

5 1
možnosti
PV

P52a24v26e54l 59V68l90a14s

15. 2. 2016 20:48

Turecko nic nerozvrátí. Mutti Merkel nasype peníze vyždímané od nohsledů, kupuje od něho levnou ropu pocházející od ISIS, migranty rozstrká po satelitech Německa, dodá zbraně na Kurdy, prostě idilka,

5 1
možnosti
JL

Díky a kdy Vladimir Vladimirovič začne puskať jaderny rakéty?

1 0
možnosti
Foto

I92v69a76n 18M38a35r84e85k

15. 2. 2016 20:11

. . . . . . " z Putinem obklíčeného Aleppa" . . . . . .Tak to se stalo snad poprvé v dějinách aby jeden okupant dokázal "obklíčit" celé město ! 8-o RvRvRv

4 3
možnosti

Poslouchejte Marek-u, jste opravdu tak skrz naskrz prostinká duše, nebo si z nás takhle rafinovaně děláte dobrý den?

2 5
možnosti
Foto

Úsměvné. A odkud šli ti uprchlíci, když RF nebombardovalo?

8 3
možnosti
PD

Nebombardoval snad Asad? Slyšel jste o barelových bombách?

2 0
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz