Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ta výjimka pro Kazcynského Polsko je vtipná. Má-li nějaký stát středně-východní Evropy náběh k totalitarismu, je to vedle Maďarska nepochybně právě Polsko. Ale je protiruské, takže u něj zřejmě omezení médií, politizace státní správy či zvažovaný absolutní zákaz potratů nevadí.

0 0
možnosti

Máte pravdu, nevadí, protože ona média a státní správa v rámci kradmé proruské revoluce zametala kauzu Smolensk pod ruský koberec.

Absolutní zákaz potratů strana PIS neprosazuje, ale katolická církev, zrovna tak je ze strany ruské církve/Kremlu " vtipné" , že ruská církev mj. žehná ruským jaderným zbraním, ale to vám nevadí, vždyt ́jsou to ruské zbraně, že.

0 0
možnosti

A já hlupák jsem si myslel, že z Ruska nám hrozí komunismus. A hle ono ne, on nám hrozí fašismus.

Jestli ono to nebude tím, že komunismus je teď hlásán z EU - rozdělme se se všemi, pak budeme mít všichni stejné (houno).

0 0
možnosti

Komunismus a fašismus jsou ideologie, které jsou svým výsledným konáním velmi podobné.

0 0
možnosti

Tedy spachat takovyto ,,blog''..na to musi byt opravdu talent:))))

3 2
možnosti
Foto

I78v17a72n 71M57a71r95e53k

28. 3. 2016 22:21

Není to náhodou poplašná zpráva ? ! Rv Rv Rv

0 2
možnosti

pro rusáka jo...

3 0
možnosti

V41á67c46l55a65v 13M27a21c38h

28. 3. 2016 21:45

Do Ruska bych nechtěl ale současný EU-Mordor je zcela nepřijatelný.

2 1
možnosti

Jednostranně zaměřený článek. Nic není černobílé.

1 2
možnosti

Nas to, abych si přečetl, jaké hrozné teroristické činy jsou páchány v západoevropských velkoměstech, a abych došel k závěru, že tady nic takového nechci, věru nepotřebuji putinovskou propagandu.

3 1
možnosti
Foto

Vše je relativní, pro autorku je fašistická Putinova stran Sjednocené Rusko, jež je sloučenina mnoha osobností a platforem, podporujících Putina a má v programu sjednocení zodpovědných politických sil v zemi, cílící k zmenšení rozdílů mezi chudými a bohatými, mladými a starými, státem, podnikatelskou sférou a společností. Ekonomie by dle ní měla kombinovat státní regulaci a svobodu trhu s podporou budoucího růstu, z něhož by měli profitovat i ti méně šťastní. Strana zamítá pravicové i levicové ideologie ve prospěch politického středu, jenž sjednocuje společnost. Je dědicem ruské státnosti, klade důraz na pragmatismus, a antiradikalismus. Pro druhého to dle manifestu není fašistická strana. A pro Sjednocené Rusko je fašismus ideologií, jenž odrovnal miliony obyvatel SSSR a momentálně je dle Ruska spojen využit v souvislosti se symboly svastiky v ultrapravicových stranách Ukrajiny.

1 3
možnosti

V tom případě je zajímavé, že procentuálně je nejvíc neonacistů právě v Rusku, nikoli na Ukrajině....

4 1
možnosti

Jako zastrašování je to docela dobrý ;-D

4 1
možnosti

Super extra veliká karmaR^R^

4 1
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz