Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Kostlánová, Vy už snad trpíte stíhou.

1 3
možnosti
Foto

No a co? Vám to vadí? Mně to nevadí, pokud ten ozbrojený mládežník sem nepřijde násilně. Jakýkoliv ozbrojenec z kterékoliv strany. Mně vadí to, že EU hodlá naše mládežníky zbavit snad i jídelních nožů. I air-soft jim vadí.

6 0
možnosti
Foto

Nějaký ten branný výcvik by neškodil ani našim dětem. Kdyby je někdo napadl, nehrozilo by, že budou jen koukat jak vyorané myši....

A že se riziko napadení stále zvyšuje je nad slunce jasné....

6 0
možnosti

Souhlasím, riziko vojenského napadení ze strany Ruska se zvyšuje, doufejme, že generál Petr Pavel pro naše středoškoláky něco na podporu NATO vymyslí.

1 1
možnosti

Hezky program v 'biu illusion'. At ted jeste promitnout film, jak NAS 'jisti amici' zenou pred svymi tanky proti Rusum v boji za sve (narodni) zajmy. Jen tak, na vyvazenou.

1 1
možnosti

Až budete prošlapávat miny před ruskými tanky, nikdo vám v tom bránit nebude.

1 1
možnosti
Foto

Paní autorko zdá se že podstatou Vašeho blogu je již několik let značně neobratná protiruská propaganda. Proč ne, ale i propaganda by se měla dělat kvalitně nikoli zmateně a černobíle jak to děláte Vy.

Ve Vašem zapouzdřeném vidění světa jsou přirozeně všichni od Miloše Zemana, Jiřiny Bohdalové, Daniela Hůlky, Michala Haška, Petra Nečase s Janou Nagyovou, ruské motorkáře "putinova eskadra smrti" :-) a samozřejmě všichni Vaši názoroví odpůrci na tomto blogu agenty Kremlu.

Bohužel syxntax Vašich textů je navzdory Vašemu údajnému doktorátu na úrovni desetiletého dítěte, analytické myšlení na nule, vidění světa černobílé.Věřte nebo nevěřte ale výsledný efekt Vašeho blogu je přesně opačný, než Vy chcete.

Vy jste se svou kolovrátkovitou propagandou schopna udělat milovníky Ruska z půlky světa:-)

8 0
možnosti

Pane autore, děkuji , že si vždycky přečtete můj hloupý článek - tedy jen když je protiputinovský, nic jiného dle instrukcí shora nemonitorujete.

1 2
možnosti

Z toho co jste napsala mi vychází, že Putin = bruselští bratři v socialistickém triku. Tak to vypadá, že to půjde v Evropě bez bojů. Jen jde o to, kde se to podepíše.

0 0
možnosti
Foto

I87v63a68n 70M41a35r40e44k

23. 6. 2016 6:51

. . . . s kulisou "děsivě" houkajících automobilů ? ! 8-o. . . . . .A kde se dá zakoupit "děsivě" houkající klakson ?8-o

1 0
možnosti

Napsal cenzor mých protiputinovských článků, hezký den všem vám podobným.

0 0
možnosti
Foto

úděsné zvěsti. to jste snad musela psát v převlečení za mandelinku bramborovou

7 0
možnosti

J63i53ř37í 24V50a31c30a

23. 6. 2016 0:53

Měla by jste vědět, že dnes jsou lidi na propagandu hákliví.

To vaše posouvání pojmů je naprosto průhledné, takže předpokládám, že tomu Putinovi nakonec vlastně pomáháte.

4 0
možnosti

Jste velmi bystrý, až průhledně - takže s EU a s US na věčné časy.

0 0
možnosti

Tedy...za tento clanek byste mela opravdu dostat nejakou cenu.....napriklad ,,Nejblbejsi blog za poslednich 20 let'':))))to uz musi dat opravdu praci neco podobneho vubec vymyslet:))))..jak se stravujete?

8 0
možnosti

Jsou tady ještě větší experti...:)))

0 0
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz