Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ach jó, vojenské základny USA okolo Ruska, to je v pořádku?:-/

3 0
možnosti

I62v21o 92M78i71l74d11a

12. 10. 2016 10:07

fikce, fabulace, polopravdy a tendenční, zcela neobjektivní až zmatečný výklad skutečných dějinných událostí - přímo ukázková havloidní propaganda EUSA neobolševické gardy...

měla byste si vše řádně srovnat v hlavě, nejlépe s pomocí odborníka, ona by totiž zeměkoule v barvách pruhů a hvězd nebyla rájem na zemi a to sluníčko ve studánce by ani Vám, ani takovým podobným humanitárním bombardérům dlouho nevydrželo.

12 11
možnosti

Jasně, vy to máte srovnaný, nešťastníku...Rv

10 5
možnosti

J79o87s34e30f 84N80i90k67l

12. 10. 2016 9:50

...láry-fáry..

3 6
možnosti

Tolik hloupostí v jednom článku jsem už dlouho nečetl.

9 7
možnosti
Foto

To je překladatelská změť slov. Jen namátkou odst. začínající 23.2.40 Čangajšek, na to aby jeden měl šifrovací kurz, nehledě na to, že tehdejší SSSR sice mělo s Polskem smlouvu o neútočení, ale ta měla klauzuli, že je neplatná v případě válečného konfliktu účastníků, nehledě na to, že Stalin nešel přes polské hranice, ale demarkační čáru a zabral území k tzv. Curzonově linii stanovené po I.SV, území, které zabrali Poláci ve válce 1920, což i předtím bylo ruské výsostné území. Na ono území současně vstoupila válečně i Litva a vzala si zpět Vilnius a území, které jí zabralo Polsko tamtéž. Což provedlo i Slovensko. Žádný ze států SN nevznesl proti opětovnému záboru oficiální protest.

A další z mnoha: K modernizaci ruského jaderného potenciálu hojně přispěla i US finanční pomoc,kterou Washington Kremlu vyplácel po celá 90.léta na údržbu jeho jaderných zařízení ...

Zdroj:http://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=559150, oni hlavně přispívali na likvidaci přebytečného a zastaralého jaderného potenciálu del dohody o omezení a rozdělení výzbroje, stejně jako v Ukrajině, hlavně z obavy, aby se při těch zmatcích nedostalo nic do nepovolaných rukou, ne na modernizaci.

A také bych rád věděl, kdo by co z té jaderné války měl?! Zamořené zničené území a rozvrácenou společnost mutantů. Fakt, to by bylo vítězství. Který mozek tomu může věřit.

No a že si RF staví na svém území vojenskou základnu 86 km od hranic USA, je určitě drzost. To chce potrestat. Jenomže RF není Libye nebo jiný podobný stát, který se trestá, když se nám něco nelíbí. Tady holt padla kosa na kámen.

14 6
možnosti
Foto

J44i52ř80í 24K35i73n69d26l

12. 10. 2016 10:25

Bylo dojednáno, že v Pobaltí připadneSovětskému svazu Lotyšsko, Estonsko a Finsko a že hranici v Polsku budou tvořitřeky Narev, Visla a San. Německu měl připadnout zbytek Polska a Litva. Mělo setaké vzdát vlivu v jihovýchodní Evropě. Naopak Stalin si ještě pojistil vliv na Besarábii. Toto územníčlenění bylo následně ještě upraveno dodatkem smlouvy z 28. září 1939, vekterém se Stalin vzdává těch území Polska, které byly obývány převážněetnickými Poláky. Zastavil tak svá vojska na místech, která bývala do roku 1920Západní Ukrajinou a Západním Běloruskem. Výměnou za uvolněné polské území ovšemna Hitlerovi požadoval Litvu. Tento po krátkém váhání souhlasil. Sovětský svaz však muselještě dle dodatku smlouvy z 10. ledna 1941!!, zaplatit Německu odstupné ve výši7. 500 000 USD, což v té době činilo 31.5 milionu říšskoněmeckých marek. Tatosuma měla být vyplacena dílem dodávkami surovin a dílem měla být použita nasnížení existujícího dluhu Německa vůči SSSR, a tímto bylo rozdělení východní Evropy dokonáno.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS