Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je až dojemné, jak někteří zdejší diskutéři těžce nesou přezdívku Putler. Přitom je docela výstižná. Anexe Krymu a destabilizace východní Ukrajiny dost silně připomíná anexi Sudet a následné obsazení Československa. :-P

0 0
možnosti

60.výročí Římské smlouvy ( 25.3.017) bude trpkým výročím, silná Evropa, jásající v míru a v prosperitě, je čím dál více jen snem blouznivců, kteří věří, že lze za letu opravit hořící letadlo... Vzhledem k tomu, že V.Havel byl velkým zastáncem této zhovadilosti padá Vaše kritika i na jeho hlavu.

Je až zarážející, že stakovými informacemi, můžete docházet k takovým nesmyslným závěrům8-o

1 0
možnosti

K těmto závěrům již dospěl Boris Němcov, pečlivě si poslechněte s vašimi dalšími kolegy a kolegyněmi z řad mandelinek bramborových toto video, proč Putin zastřelil Borise Němcova.

Видеофакт. За что Путин убил Бориса Немцова!!! Просмотр обязателен!

https://www.youtube.com/watch?v=jh73f9BgabY

0 0
možnosti

Dovedla byste někdy vůbec napsat článek, který by nebyl chaotickou svodkou faktografických údajů typu CTRL-C CTRL-V, pro zpestření prošpikován hanlivými přezdívkami a nálepkami (to je zřejmě jediné originální)? To už ten Cvalín nebo Peszynski, Ziegler apod. něco sepíší a jakousi ústřední myšlenku to má.

Chtěla bych vidět Vaši diplomovou nebo doktorandskou práci, jestli se tam daly přečíst aspoň tři stránky.:-/

7 1
možnosti

Russian Police Detain Beslan Mothers Who Blamed Putin For School ...

http://www.rferl.org/a/beslan...putin.../27959692.html

Archiv

Přeložit tuto stránku

1. 9. 2016 - Five women who wore T-shirts blaming President Vladimir Putin for the deaths of children, parents, and teachers in the Beslan school ... Paní Pokorná, prostudujte si spíše Putinovy zločiny v Beslanu, matky zavražděných dětí váš idol Putin nechal uvěznit.

0 1
možnosti

Vážená dámo, pokud skutečně máte doktorát z mezinárodního práva, tak si přečtěte knihu Illegale Kriege.

A jako člověk s doktorátem se snižujete k urážlivého pojmenování lidí? To vás na té škole učili?

A na které škole jste získala ten doktorát? Rád bych si promluvil s vaším mentorem a případně dalšími profesory této vaší školy,

8 1
možnosti

Na vás pane DB platí to samé jako pro pí.Pokornou a M.Capouška, váš idol Putin nechal zemřít 118 ruských námořníků v ponorce Kursk, jeho činy v Beslanu si nechte vyprávět od beslanských matek, které nechal zatknout. Ráda bych si promluvila s vaším mentorem přes vaše zdejší komentáře, svatojiřská stužka mu jistě září z klopy.

Putin'sCover Up Of The Kursk Submarine Disaster - YouTube

▶ 19:25

https://www.youtube.com/watch?v=NEtwkJt16ZA

20. 10. 2014 - Nahráno uživatelem Journeyman Pictures

The Kursk Cover Up: How Putin helped cover upthe chain of events ... submarine in 2000: a series of state ...

0 1
možnosti
Foto

Doktorát z mezinárodního práva, články, které se mají tváří jako faktografická ozdrojovaná informační bomba a snižujete se k ponižujícím přezdívkám. Snižujete sama sebe a to nemluvím o hodnotě toho, co jste napsala, kterémuž jste tím dala punc obyčejného pamfletu a to bez ohledu na to, co je v tom pravdivého a co ne.

8 1
možnosti

Pane OČ, můj doktorát nemá s podplukovníkem KGB nic společného, to, že Putin ohrožuje Evropu jako Hitler ví každý, kdo nenosí svatojiřskou stužku, kterou si FSB v roce 04 po Putinově " znovuzvolení " přivlastnila. Pohoršujte se nad činy a agresemi VVP, nikoliv nad obsahem tohoto článku.

1 2
možnosti

do prdele, ženská já hledím, jak jste to dala dohromady?

5 0
možnosti

Strašnej článek, pátý přes devátý.... ani jsem nedočetl....

4 1
možnosti

Vždycky pátý přes devátý čtete až do konce R^

0 3
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz