Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ne, (Západní) Evropa neusnula na vavřínech liberalismu.

Jejím vládnoucím činitelům spíš zachutnala neomezená a nikým nekontrolovaná moc, a proto ochotně rezignovali na jakékoli dřívější tolik ceněné demokratické principy!

Není to tak dávno, kdy v demokratické Západní Evropě politici dokázali rezignovat na své posty za jejich byť i naprosto marginální prohřešky, protože jim připadalo nemyslitelné, aby s jakoukoli veřejně odhalenou sebemenší skvrnou zůstávali u moci. A pokud ano, tak se jim to většinou vymstilo.

A dnes? Na ulicích dochází k masovému terorismu, vraždění a znásilňování zavlečenými či volně přicházejícími imigranty, země již nejsou pro jejich obyvatele bezpečné a - odstoupil snad někdo od svého mocenského koryta? Vyvodil z toho někdo jakoukoli odpovědnost? Já o tom nevím!

Je to jako za novodobé totality! Jen samé lhaní, demagogie, bagatelizování údajně neexistujících problémů, oddalování jakéhokoli řešení, alibismus, hroší kůže, atd.

A Rusko ani Putin s tím nemají absolutně nic společného - dnes skutečně "Éto náše ďélo!" v té naší EU (v parafrázi toho, jak kdysi falešně pravil soudruh Leonid Iljič Brežněv v jeho tehdejším "socialistickém táboře").

Takže bych doporučoval pokud možno opustit již zastaralé a překonané stereotypy myšlení a oprostit se pokud možno od hluboce zakořeněné nenávisti vůči Rusku a více otevřít oči.

Mimochodem (citace z článku):

"Také populistická extrémisticky pravicová Kremlem založená Alternativa pro Německo/AfD...." Rv

Nevěděl jsem, že Kreml může v Německu zakládat politické strany či hnutí. Mohl bych požádat o zdroj této "informace"?

1 0
možnosti
AK

Putinovi a jeho zločinecké klice asi neomezená a nikým nekontrolovatelná moc nezachutnala, že ....

Moc dobře víte, že Putin tuto stranu financuje, k jejímu názvu : ministr financí Wolfgang Schaeuble nazval AfG “ hanbou pro Německo", ale její název ve skutečnosti zní Alternativa pro Rusko, schůzky předáků AfD + Die Linke s ruským velvyslancem jsou veřejným tajemstvím, pane LM, přečtěte si německý tisk, mj.Spiegel online ze 27.4.016 Němečtí populisté stále provázanější s Ruskem, přečtěte si Bloomberg z 9.6.016 "AfD cofunded by the Russian embassy ",The Atlantic z 31.10.016 Trump,Putin and the Alt-Right Int., mj.

1 1
možnosti
KM

Evropa v troskách? Kde vidíte jaký trosky?

0 0
možnosti
LC

Kurňa, paní Andreo, zkuste tu svoji tvorbu trochu zjednodušit. Pro nás, jednoduché. Prosím.

1 0
možnosti
Foto

Vážená bloggerka by se sama měla zavázat, že její příspěvky nebudou delší než třicet řádek.

0 0
možnosti
Foto

To je zase chaos, to se Vám honí v hlavě najednou nebo postupně ?

2 8
možnosti
AK

K tomuto se pane MM vyjádřete : RF již neskrývá svoje vojenské rozvracení východní Ukrajiny, od podzimu 016 ruští vojáci již nemusí zapírat, že působí na východní Ukrajině / РФ больше не скрывает своего военного присутствия на Донбассе (4.1.017) http://resistance.today/views/10973-003-163.html

Zdroj: http://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=579290

1 0
možnosti
Foto

Která vlivná evropská opravdu ultralevicová strana tvrdí, že jsme pevností obléhanou muslimy? Myslela jsem si, že je to téma spíše nacionalistických populistických pravicových stran, jež s tím ale přišli nezávisle na tvrzení Kremlu a mají to jako jádro svého programu. A je vůbec opravdová ultralevice tak silná, aby mohla cokoliv v EU ovlivnit? Myslela jsem si, že boj proti migraci mají tyto ultrapravicové tyto strany jako jádro svého programu, ale že jim to nenakukal Kreml, ačkoli je jim Kreml příznivě nakloněn a nějak je podporuje. Že si na to přišly samy, ať už ty etablované jako je Front National, jako nově zrozené, jako Islám v ČR nechceme anebo AfD.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz