Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Citát manželky MayeraAmschela Rothschilda, která před svou smrtí v roce 1849 řekla: "Pokud by moji synové nechtěli války, nebylo by žádných".

Co tomu říkáte?

0 0
možnosti

O „ nějakých „ hackerech

Putin : " Prý nějací hackeři odtajnili emaily US Demokratické strany. Jak správně řekl nově zvolený prezident Trump, bůhví, co to bylo za lidi.

Prý je snadné určit zemi, odkud hackerský útok přišel, ale je to vůbec důležité ? Nejdůležitější je, že veřejnosti poskytli informace „ .

The Insider : Hackeři pocházeli z ruských tajných služeb FSB/GRU, a nevloupali se jen do PC sítě US DS, ale i do německých a bruselských vládních institucí, útočili na PC sítě NATO, vloupali se do PC sítí ruských opozičních novinářů, aktivistů a členů ruských nevládních organizací.

Putinovo tvrzení, že komunikace hackerů s Kremlem je „ nepodstatná „, je komické : podle MP jsou kybernetické útoky proti politickým stranám, a zejména proti infrastruktuře a vojenským zařízením jiných států porušením národní suverenity a aktem mezinárodní agrese.

Zdroj: http://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=578705

0 0
možnosti
Foto

Jedna notorická alkoholička po opici říkala: "Co sinepamatuju, to není pravda!"

0 0
možnosti

Jaderná spřízněnost dua Trump-Putin : 22.12.016, o svátcích křestˇanské lásky, Trump oznámil, že radikálně navýší US jaderný arzenál, což mu Putin odsouhlasil s tím, že jej budou radikálně navyšovat obě země http://www.newsmax.com/Headline/trump-greatly-expand-nuclear/2016/12/22/id/765290/?ns_mail_uid=38699172&ns_mail_job=1701074_12232016&s=al&dkt_nbr=9aiymzv3

Zdroj: http://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=578387

0 0
možnosti

J31a57n 32R46á53ž

4. 2. 2017 17:40

Geopolitická rizika představují především politici, kteří mají stejně směřované uvažování, jako máte Vy.

4 0
možnosti

O “neprokázaném” dopingu ruských sportovců, organizovaném ruským státem

Putin : “Ruští sportovci žádný doping nebrali a stát žádný doping neorganizoval, to říkám jako první věc.

Tyto pomluvy o RF roznesla jistá ruská sportovkyně, jejíž jméno ani neznám, která poté prchla do zahraničí, stejně tak jako jistý ruský udavač, jenž zastával výnosnou funkci šéfa ruské AntiDopingové Laboratoře, předtím,tuším, pracoval v Kanadě, dnes se skrývá v US “ ( Putinův soukromý vyšetřovací výbor jej obvinil z několika zločinů ).

The Insider : Putin s oblibou používá průhlednou taktiku : místo aby odpověděl na kritiku, zahází hnojem informační zdroj.

Zdroj: http://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=578705

0 0
možnosti
Foto

rozhárané jako vždy, ale nepište tak dlouho, ke konci jste již začala blouznit Rv

2 5
možnosti

...myslím, že ruská horda hodně rychle vystřízliví z té Trumpománie....:-)

5 0
možnosti

obavy autorky bych okomentoval lakonicky : paní, vy se ale opravdu nemáte čeho bát, jak konkrétně se dotknou případná naplnění vašich obav vašeho každodenního života?

1 6
možnosti

J61a92r77a 25R68a55n42k

4. 2. 2017 20:49

Jak se takove obavy dotykaly Vaseho kazdodenniho zivota za komancu, totality, neutralizace a podobne, spolupracoval jste a tezil z toho? Jen se ptam a nevim, jestli odpovite....

1 0
možnosti
Foto

Nikki Haey v OSN nyni kritizovala Rusko za pristup k Ukrajině. Takze to v Rusku s rou oblibou Trjmpa brzo nebude tak horke. Závěr je lehce zmateny preuident u nas nema takove pravomoci, aby rozložil stát anebo omezil svobodu tisku, jak nás autorka straší.

2 1
možnosti
Foto

Hlavní riziko pro Česko bych viděl v možnosti proražení německo-českých zemských hranic uprchlíky.

2 3
možnosti

Už se za nimi houfují.;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz