Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to zajímavé, sotva nepíšu blog, že Lenin nikdy neexistoval, tak hned v něj v Rusku vzroste důvěra:

https://www.kommersant.ru/doc/3275304

0 0
možnosti
Foto

Se zamlčením demonstrací k výročí smrti Němcova nemáte pravdu:

http://echo.msk.ru/programs/albac/1934894-echo/

0 0
možnosti
Foto

A tady máte naprosto oficiální oznámení konání celé akce:

https://ria.ru/society/20170226/1488748393.html

1 0
možnosti
MN

Ten Váš vytrvalý zaslepený fanatismus a paušální nenávist jsou až obdivuhodné.

Určitě byste byla v KLDR výstavní funkcionářkou, která je neochvělně oddaná jedné jediné myšlence.

11 5
možnosti
AK

Paní Putinová Nečasová mojí osobou se nezabývejte, ale obsahem článku.

Po likvidaci UBL se stal mezinárodním teroristou číslo jedna Putin, viz mj. veřejné popravy jeho nepřátel a kritiků / После уничтожения Усамы бен Ладена Путин прочно занял позицию международного террориста No1

http://gordonua.com/news/politics/eydman-posle-unichtozheniya-usamy-ben-ladena-putin-prochno-zanyal-poziciyu-mezhdunarodnogo-terrorista-1-179832.html

Zdroj: http://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=596761

3 6
možnosti
OP

Karma samozřejmě. Parádně zpracováno!

4 3
možnosti
AR

Dobré připomenutí současné situace ohledně kremelské propagandy. R^R^

5 3
možnosti
Foto

Takže kromě toho, že je v textu řada nečeských, zkratkovitých vyjádření bych chtěla zdůraznit zde stále máme v EU svobodu slova a projevu. A tak nemohou být na internetu zatrhnuty žádné servery anebo desinformační weby.

Samozřejmě J. Smetana může indikovat proruské české a slovenskéweby, ale to nutně neznamená, že tyto weby šíří pouze desinformace a lži. Sama je moc nečtu, protože rozumím jak rusky, tak anglicky, francouzsky a španělsky a tak si mohu část zprávy v originále. Obecně mi ale ale přidne sklon připadne napadat rusko-francouzské společnosti, jen proto že to tak kdosi chce, stejně jako společnost např., kterou založil Ján Čarnogurský, jenž vede obdobou rusko-slovenskou společnost, který musí zoufale křičet, že by od Ruska rád viděl peníze, ale ty jim na účet prostě nejdou, jako zcestné. Obvykle krátké texty např. na RT nejsou ve frapantním nesouladu s realitou, jen občas v pár sporných detailech a často odkazují na relevantní zdroje, jako je například Washington Post atp. RT navíc moc lidí ani nesleduje a já z ní sleduji jen pořady Toma Hartmanna anebo Chrise Hedgese, protože se jejich levicový postoj shoduje v mnohém s mým levicovým postojem. Občas se dělá z komára velbloud. A vznikají kvůli tomu tak trochu nesmyslné projekty, jako je projekt Evropské hodnoty. Mimochodem, ještě než Evropské hodnoty vznikly, Rusové na své RT upzornily, že se bude do obdobných projektů z EU a USA lít velké množství peněz a budou vznikat jako houby po dešti. A to se děje.

4 1
možnosti
Foto

Generála Flynna neznal až na pár znalců ze serveru Greena Greenwalda The Intercept a pár lidí z tajných služeb před tím, než kandidoval Trump do voleb v USA skoro nikdo. Dokonce i věhlasný moderátor z NSBC, posléze moderátor Mladých Turků Cent Uygur nevěděl ještě při volbách, co je to za divného týpka. Já jsem jej náhodou znala zhruba od doby úniků z Intercept Drone Papers, rovněž jsem si ho všimla na konference RT, kde jsem jej sledovala naživo.Vystoupil zde s Cyrilem Svobodou. Vedle Putina vystoupil ale i bývalý řecký premiér. O čem to svědčí? O ničem. Na konferenci RT vystoupili i vedoucí zpravodajství BBC, CCTV a dalších i jiní lidé. Flynn byl svržen v rámci honu na čarodějnice. Viděla jsem jej i na al Džazíře. Oficiální zpráva tajných vyšetřovacích služeb o výměně informací mezi Trumpovým týmem a Kremlem obsahovala takové nesmysly, jako že na RT věnovala příliš velkou pozornost hnutí Occupy Walls Street apt. a sdělila, že z toho celého může být revoluce. Tato zpráva byla typicky odfklinknutou, narychlo spíchnutou fušerskou zprávou amerických tajných služeb, jež sice disponují největšími pravomocemi v rámci odposlechů jak zahraničních občanů, tak svých vlastních občanů a středisky s nejmodernějšími počítačovými servery, kde se například koncetrují informace, kdo se s kým kdy vyspal a kdo má jaké pedofilní či jiné sklony v Utahu, a snaží se prolomit do kódování Applu a dalších operátorů, nejsou ale schopny, aby se na amerických serverech a na google.com nešířila oficiální propaganda Islámského státu v PDF. Nedělejme si iluze o práci jakýchkoli světových špionážních služeb na celém světě. Jde zde vždy o tytéž praktiky, princip kompromitace, natočení si toho kterého člověka na video v diskrétní situaci, medová past, vydírní vlivných politiků díky znalosti například jejich pedofilních sklonů, korupce, daňových úniků atp. Činí to jak Rusi, tak tajné služby USA, Číny anebo Izraele.

7 1
možnosti
RK

R59a47d93e44k 25K19a60r25a66s

17. 4. 2017 21:19

Smekám, takovou masáž nám nepředváděli ani komunisté v době svého největšího rozkvětu;-DR^

Studovala jste marxismus-leninismus přímo v Moskvě nebo jen večerní univerzitu marxismu-leninismu někde u nás?

9 10
možnosti
VV

...neuvěřitelná hloupost...

6 1
možnosti
VV

Díky za vaši záslužnou práciR^

7 2
možnosti
KB

Za socialismu tomu říkali štvavá kampaň ideodiverzních a sionistických centrál.

8 1
možnosti
JR

J87a75r48a 37R33a52n48k

17. 4. 2017 20:52

R^Diky, v anglicky pisicich a mluvicich medii, je to diky ruskemu hackovani ted jednodussi, jak zjist, co je pravda a co je: hoax, fake news, bot a nebo KellyAnn Conways "alternativni facta":-) te se muzeme ptat i v rustine, na stesti to v rustine malo lidi zajima, myslim ty ""pravdive"" zpravy z aeronetu, Sputniku a dalsich, je jich vice, ale v podstate je znate.

5 6
možnosti
KB

To rakušané prodávali takovou krabičku, která se strčila do zásuvky a blokovala tu zlou elektřinu z jaderných alektráren.

Kdyby dneska někdo začal prodávat nějakou "krabičku", které pozná všechny ty hoax, fake news, tak by se určitě našlo pár hejlů, kteří by to koupili.

8 0
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz