Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsou to přesvědčivě doložená fakta, že hlavně v prvních dnech války sovětské velení totálně selhalo.

0 0
možnosti

Sice dost rozsáhlé, ale pravdivé!!R^

1 0
možnosti
Foto

Kompilace, nic více, umněji sestavená, aby dle autorčina zaujetí vyzvedla tu či druhou stranu: tedy jednu. Tu, kterou nemá ráda.Těchto informací je spousta ve spoustě knih, které byly o II.SV napsané. Záleží jak je sestavíte.

2 5
možnosti
Foto

Dnešní vyšinutá doba plodí mnoho generálů po bitvě, kteří často a rádi kritizují postupy J.V.Stalina v globálním konfliktu, jakým byla WWII. Není pochyb o tom, že rady a komentáře těchto novodibých expertů by umožnily J.V.Stalinovi válku ukončit rychleji, pokud by mu ovšem nevadilo, že s opačným výsledkem.

1 4
možnosti

P83e84t79r 17M98u63n21z30a92r

21. 7. 2017 20:51

Ač byly údaje v článku zajímavé, vydržel jsem přečíst jen začátek co se týkalo Stavky. Bylo zajímavé číst kolik z těch lidiček nakonec bylo popraveno.

Zajímavá je informace o Kulikovi, to jsem netušil.

3 0
možnosti
Foto

Fakta, která uvádíte ve svém blogu (mimochodem docela zajímavá) jsou dost v rozporu s názvem Vašeho článku.

Položte si jednoduchou otázku, proč Vámi uvádění zločinci dokázali porazit nacistickou armádu, která doslova "spláchla" tehdejší největší vojenskou mocnost Francii za jeden měsíc. A proti těmto "válečným zločincům" nasadili podstatně silnější armádu, navíc s bojovými zkušenostmi.

2 6
možnosti
Foto

J35a22k75u66b 25R72o25t89h

21. 7. 2017 20:42

Járo, to máš tak - jeden gangster porazil druhého. Víc v tom nehledej. ;-D;-D;-D

5 1
možnosti

jojo.....lidská opice je pěkný vrahoun, to by se dětičky měly učit od první třídy ZŠ.

3 0
možnosti

Zatímco, ti ejméričtí exportéři (ejmérické) démográcie, nacistické válečné zločince trestali spravedlivě - padni komu padni, - jejich vítáním po tisících (ale spíše desetitisících) ve Státech div ne s vavřínovými věnci, (a někde skoro jistě ano), protože bez Němců by ještě v průběhu války nikdy nezkonstruovali A bombu a po vítězné válce poražením Německa Rudou armádou, nikdy bez válečného zločince Werhnera von Brauna, by nebyli schopni poslat člověka na Měsíc. A samozřejmě prací importovaných německých nacistů, v podstatě rozvoj celého vzestupu amerického poválečného průmyslu.

A ještě detail - to vše za pomoci v Evropě ukradeného majetku, převážně zlata, původně židovského a jiných majitelů, předtím ukradeným Němci...

2 7
možnosti

O32n43d19ř34e62j 57N72ý14č

21. 7. 2017 16:52

Braun byl nacista jak poleno a proto byl na konci války zatčen za protinacistickou činost. A ještě detail. Znáte výraz unrra? Evidentně ne. Přes unrru nám západní spojenci ve velké většině američani věnovali potraviny léky a vybavení za desítky miliard. Zadarmo. Kdežto rusáci ukradli co mohli. Vy nevíte že na jejich krádeže si stěžoval i Masaryk?

6 0
možnosti

Paničko,nebýt těch"zločinců",tak už jste tady nepsala.

4 9
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz