Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už dávno jsem dospěl k názoru, že svérázné výplody této autorky je lepší ignorovat.

5 1
možnosti

Ale neřídíte se tím.

Putin prohlásil, že pilot Peškov za svržení tříštivých pum obdrží nejvyšší ruské vyznamenání Hrdina RF, Murachtin a mrtvý mariňák Pozynič Řád za statečnost.

Zdroj: https://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=636808

0 0
možnosti

Protože jsem se o celou situaci hodně zajímal, musím říci, že v článku jsou neskutečné bláboly. Rusové museli hodně spěchat, lepší a hlavně delší příprava by znamenala jistou smrt pro oba členy posádky sestřeleného stroje. Nevím, kde autorka přišla na to, že Rusové popírali nasazení klasické sestavy tj. dvou vysádkových MI-8 krytých dvěma MI-24P. V té době nic lepšího v Sýrii neměli. Nevím nic o tom, že by Rusové mluvili, že poškozený vrtulník byl zničen minometnou palbou - video, kde byl zničen TOWem bylo rychle dostupné. Navíc to bylo zjevně NA ZEMI nikoliv jak autorka tvrdí ve vzduchu. Pokud takové video existuje, sem s ním :-) A bláboly o teplých dekách a dudlících si mohla autorka také odpustit, myslím, že zrovna příslušníci námořní pěchoty se o sebe dokáží více než dobře postarat. Blog je jen výcucem v Čechách presentovaných novinových článků, které evidentně vznikaly ctrl-c, ctrl-v :-/ Na téma byl/nebyl SU-22M v tureckém vzdušném prostoru se toho napsalo spousty, sám nevím čemu věřit. Ale věřím, že sestřelení nebyla náhoda, nebyla náhodná akce.

CSAR mise nejsou žádnou procházku růžovým sadem pro žádnou světovou armádu, takže ten nadpis je úplně mimo. Akce skončila úspěchem (armáda demonstrovala svoji ochotu zachránit sestřelenou posádku), smrt pilota se nedala ovlivnit.

9 0
možnosti

Ruská "drobná" oběť měla - jako obvykle, zejména Pány Světa netušené - důsledky; zcela změněnou strategickou situaci v celé oblasti, tureckou politikou počínaje.

1 0
možnosti

Tak když někdo napíše, že ruské profesionály musel někdo evakuovat s dudlíkem, tak .... nepřipadá mi to zcela reálné. Takže podobné nesmysly dělají z jednoho a jistě možného pohledu na věc jen absolutní blábol. Prostě méně ideového nadšení by jedině prospělo a takhle se blížíme k Peszyńskému.

9 0
možnosti

:-)....KDyž jste zmínil Peszynského, kam zmizel a s ním i zábava pro diskutující? R^

0 0
možnosti
Foto

Zdá se že jediní, kdo jsou schopni významně přispět k ukončení nesmyslné občanské války v Sýrii jsou i přes ty Vaše nekonečné snůšky polopravd a pomluv bez hlavy a paty právě...Rusové:-)

5 2
možnosti

Blahopřeji ke zvýšení platu. Ruskými válečnými zločiny v Sýrii občanská válka v Sýrii zdaleka nekončí, třebaže ruské ministerstvo obrany denně chrlí zejm. přes RT lži ve stylu, že Kreml bombarduje výlučně IS cíle, že vybombardovalo hlavní štáb IS v Idlibu, kde nikdy nebyl ( viz Zvezda ), či RT z 2.11.15, že Kreml bombarduje nemocnice, " které nikdy neexistovaly " ...

2 1
možnosti

Ruská ambasáda má jen tři 008?

0 0
možnosti
Foto

Zajímaví, chce to jen zkrátit blog o cca 90% a odfiltrovat neskutečné bláboly od relevantních informací. Najměte si na to někoho schopného, tím rozhodně nic nepokazíte.

6 0
možnosti
Foto

I38v25a82n 75M87a25r61e95k

1. 12. 2017 22:46

Dík za blog p.Kostlánová, je 22.45 hod . Že bych seděl do rána u PC a studoval jistě zajímavý ale bohužel sáhodlouhý blog do rána ? Dobrou noc . R^

1 0
možnosti

Děkuji pane IM, že jste jako vždy nezklamal a ráno přišel zase.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz