Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Řekl bych, že už samotné permanentní vrtání se v takovýchto morbidních tématech ukazuje na jistou deformovanost mysli.

Nadto se pod blogy autorky obvykle shlukuje žlučovitá partička jednoduchých "diskutérů" s podobně defektním viděním světa té jediné pravdy, tedy té své.

Věci se ale mají tak, že při neustálém civění do zpětného zrcátka je jízda vpřed pomalá a nepřináší potěšení nikomu, ani samotnému řidiči:-)

1 0
možnosti

:-)......Pánové diskutéři, nedá mi to! Dnes před polednem jsem se díval na ČTV, povídání reportéra Stacha s bývalou vězenkyní! Nestydím se za slzy, které mi ukáply!

Paní autorko, podívejte se, ,prosím, pak ještě napište něco o Stalinovi, kterému řada lidí vděčí za život a můžete......přidat oslavnou ódu na Hitlera!!!

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10441294653-hyde-park-civilizace/

0 0
možnosti

No prosím, jak se nám zde staří bolševici rozdováděli a odhodili škrabošky. Tedy dvojitá karma :-)

1 2
možnosti

:-).........nepotěšila jste mně, ani já Vás nepotěším! Jak se dívám na výsledek Vašeho snažení a ideologické zaujatosti, do VIP Vám ještě dost chybí!

Ale nezoufejte, buďte ještě údernější, .....možná i velký potlesk se dostaví! ;-D;-D;-D;-D;-D

1 2
možnosti

Zažil jste válku, takže jsem schopen pochopit Vaši náklonnost k Rusku, resp SSSR. Ale ten obdiv ke Stalinovi nepochopím. Důkazů o jeho zvěrstvech je přece více než dost.

2 1
možnosti
Foto

R^R^R^ Dík za další důležité informace. Byl by z toho velmi dobrý a užitečný dokumentární pořad pro rozhlas i televizi. A nejlépe vysílat v pravidelném cyklu, aby to slyšelo co nejvíce lidí.

7 1
možnosti

KarmaR^

(i proti protestům proruských, stalinistických mužíků, flajšerů a macičků )

8 1
možnosti

J25i88r78i 57V12r10a58b20e37c

25. 1. 2020 10:03

A samozřejmě standíků;-D

4 1
možnosti
Foto

Jak jinak. Podle zdejší černobílé inkvizitorky A. Kostlánové maniakálně posedlé Ruskem asi jako Ziegler s Trizuljakem dohromady může tento východní stát za všechno zlo světa.

Západ přece nikdy nikde nikoho nezabil, to jen to Rusko. Text neobratně slepený, silně neobjektivní, jednostranně zaměřená propaganda. Ale i propaganda by se měla dělat profesionálně, aby nepůsobila tak lacině a prvoplánově jako v tomto blogu.

Jediným pozitivem autorky je, že v diskusi sice na kritiku reaguje vždy vztekle, ale na rozdíl od jejich výše zmíněných kolegů nejspíš vnitřně odsuzuje cenzuru a nemaže zbaběle příspěvky svých oponentů.

4 8
možnosti

:-).......Víťo, tak jak u výše jmenovaných je to posedlost! Někdo by měl sehnat vymítače ďábla ! R^R^R^!!

2 8
možnosti
Foto

Za agenta nemůžete považovat jedince, který veřejně zakládá a řídí, případně ovlivňuje ve prospěch uskupení, které veřejně reprezentuje. Ti jedinci náhodou neskrývaly svou lásku ke Stalinovi. Označení agenta je možné pouze v případě, pokud infiltruje skrytě organizace, která pracuje proti té organizaci, která jej vyslala. Tedy třeba se stal činovníkem třeba Antistalinstické ligy v Paříži, kterou by rozbíjel, tak by bylo o čem hovořit.

1 5
možnosti
Foto

To je zase blábol paní Andreo. Bez Stalina byste se nikdy nenarodila Rv

2 8
možnosti

Myslíte ty desítky miliónů lidských životů, které brutálně vymazal ze života před sv. válkou, během války i po válce, ze kterých ještě během jejich života učinil otroky ... Stalinova matka by s vámi nesouhlasila, její poslední slova byla: "Škoda, že jsi se nestal knězem" ...

9 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS