Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Asi proto, ze si V.V.P ustavu vyklada stejne jako M.Z a obracene.

2 0
možnosti
LT

Nu ústava....to je taková krásná věc, ovšem dá se obejít a to krásně.

Ne, zastávat se Putina nechci, koneckonců jejich ústavu dopodrobna neznám.

Ale stačí si vzít takové Japonsko. Japonská ústava jim zakazuje mít armádu. Tudíž armádu jako takovou Japonci nemají. Mají "pouze" síly sebeobrany, JSDF. Co na tom, že patří mezi nejsilnější nejen v regionu, ale na světě. Prostě armádu jako takovou nemají.

Japonská ústava zakazuje mít letadlové lodě. Proto Japonci letadlové lodě nemají. Mají vrtulníkové torpédoborce. Sice to vypadá jako letadlová loď, s klidem na tom můžete provozovat F-35B, má to klasické rozvržení letadlové lodě, neboli průběžná hladká paluba s ostrovem na boku....prostě dle klasifikace jde o torpédoborce. Mám pocit, že s přezbrojením na letadla se přestaly nazývat vrtulníkové a oficiální označení je mutlifunkční torpédoborec.

Prostě a jednoduše...zřejmě nikdy nebudete mít napsánu ústavu tak, aby pokud budete chtít jste tam nenašel kličky, jak ji když ne porušit, tak obejít.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz