Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

O Rusku se dá prát donekonečna. Jsem rád za osobní přítomnost v době SSSR. Vše zajímavé, od nezbytné fronty na Lenina - konče neuvěřitelnými příhodami. Jak si vlastně koupit několik lahví vodky?

Bizarnost výzdob, vlajky srpy nesmysly - to vše jsem bral, jako umělé zdobení socialismu. Podobné kecy o míru, krycí manévr zbrojení k pokračování jejich imperiálních tradic. Prostě, od 16 století prakticky vše beze změn - Rozvojová země, která si říká atomová velmoc. Následný krach, realitu pouze dovršil, vcelku bez překvapení ...

Dnešní Rusko, ovšem vidím zcela jinak! Marně si říkám, jaký je rozdíl mezi militantními Islamisty? Pravoslavný Kirill žehná úsilí. Ti zaostalí se cítí být správným spasením světa? Vyvolená národ, který bez problémů zbylé označuje jako podlidi? Noví Ajatolláhové, kteří mají vliv na vedení a konání země? Jistě, starší šílenci se najdou vždy. Už i mladí, dívky - pokračovatelé? Vážně, Adolf, Baldur von Schirach - Se svými Hitlerjugend. Zřejmě by se nestačili divit. Podobně, jako já ... .

Před 39 lety, Ronald Reagan v projevu - poprvé označil Sovětský svaz za „Říši zla“. Jak nadčasové a bohužel aktuální. Přitom, jde o zemi, zcela předurčenou k blahobytu. K mírové spolupráci, obchodu a komplex kultuirní výměně - mládežníků pak zejména. No s Darjou Guginovou a jejím tatíkem? No asi dost těžko ... :-)

4 0
možnosti
AT

Má to,

ve fašistickém ruSSku a nejenom ve fašistickém ruSSku několik rodinných klanů velmi pěkně hlavně finanční toky jen pro sebe a rodinný klan natvrdo a po mafiánsku ošéfované. Mnoho Rusů nemá ani na splachovací záchod a oni vydají tolik financí, jen za jeden svatební dort. Ty, co na záchodovou mísu nemají, tak jim umožní po podpisu si zajet na dovolenou na území Ukrajiny jako zelení mužíčci v železných maringotkách si záchodovou mísu vybojovat a mohou si k ní přihodit i jako bonus i pračku na Ukrajině a pokud na Ukrajině padnou, tak si jejich rodina za ty peníze, může dovolit konečně koupit i auto.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz