Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná že časem budou zřízeny "líhně" dětí k uspokojení poptávky těch, kteří z různých důvodů vlastní potomky mít nemohou. Využívaly by spermie i vajíčka vybraných jedinců a děti by byly s velkou pravděpodobností zdravé, chytré a cílevědomé. Dnes se poptávka kryje většinou dětmi odloženými a u těch se dá čekat nejspíš opak.

0 0
možnosti
PC

Jen ke zmíněnému Rousseauovi (ale nemyslím to ve zlém):

Zřejmě jste od něj nic nečetla, neboť on se o tomto svém osobním problému (a důvodech, proč se tak rozhodl) zmiňuje ve svých dílech, např. ve Vyznání nebo v Emilovi.

Ony se totiž velmi snadno dělají závěry, když neznáme ani polovinu příběhu.

0 0
možnosti
SB

Běžný fígl je také ten, že svobodná těhotná žena se domluví s bězdětným manželským párem. A potom ta těhotná žena a muž z toho manželského páru prohlásí, že to dítě zplodili spolu při manželské nevěře toho muže.

Společné prohlášení biologické matky a onoho muže stačí k tomu, aby on byl zapsán jako otec. Když s tím oba souhlasí, tak se další testy už nedělají, Biologická matka se potom dítěte vzdá a on jako zapsaný otec má přednostní právo se ho ujmout. A protože je ženatý, dostane dítě nejen tatínka, který po biologické stránce tatínkem není, ale i maminku, která po biologické stránce též maminkou není. Po právní stránce však je to nezpochybnitelné a nenapadnutelné.

0 0
možnosti
Foto

Díky za připomenutí těhle wokerských hrůz.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz