Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Putinovy parlamentní volby i na Krymu, právní problém pro budoucí zákony Dumy

Ruská média zapomněla zmínit nejen 23. výročí genocidy Gruzínů v Suchumi, kde je 27.9. 93 povraždili vojáci RF, kteří Suchumi za pomoci svých místních přisluhovačů týž den dobyli pro ještě větší výboje ruského impéria.

Ženy před smrtí hromadně znásilňovaly, chtěla-li matka dceru bránit, byla ubita k smrti pažbou pušky, nemovitosti zavražděných si ruští dobyvatelé přivlastnili, ulice byly poté přejmenovány, aby po minulosti nezůstala ani památka.

?????????? ????????: ??????????? ?????????? ???????? ??? ?????????? ???????/ Kavkazský paradox: navrácení gruzínských uprchlíků v ruském zájmu   https://regnum.ru/news/polit/2185645.html

Putin dle svých slov v rozhovoru udiveně žasne, z čeho prý svět usuzuje, že v RF vládne militaristická klika, když Putin všude rozhlašuje, že jeho úmysly jsou jen mírotvorné, třebaže pořádá jedny vojenské manévry za druhými, viz  http://echo24.cz/a/wyT99/rusko-se-pripravuje-na-velkou-valku-kolem-roku-2030-ukrajina-je-nase .

Před vpádem do Sýrie v 9/015 se konaly další Putinovy vojenské manévry v Arménii, na okupovaném Krymu, v okupované Abcházii a tzv. JO v ?????????? ?????? ?????????? ????????????? ???????? ? ?????, ???????, ????? ?????? ? ???????  http://www.vz.ru/news/2015/8/17/761571.html

Ruský Nejvyšší soud zamítl stížnost skupiny veřejných činitelů a novinářů, kterou podali proti vyhlášce ruského prezidenta z 28.5.016, která zařazuje vojenské oběti v době míru na seznam utajovaných skutečností. Podle vyhlášky personální ztráty ze zvláštních operací, které se konají v době míru,jsou státním tajemstvím.

??? ????????? ???????? ???? ?????? ? ?????????????? ?????? ??????? ? ?????? ?????

http://www.bbc.com/russian/rolling_news/2015/08/150813_rn_putin_decree_legal

Finsko se připravuje na možnou okupaci  ze strany "zelených mužíčků" (30.7.015)
http://hbl.fi/nyheter/2015-07-30/764607/forsvarsministern-till-lanne-media-finland-berett-att-ockupera-aland, a také Švédsko obnovuje povinnou vojenskou službu.

Putinova média ( až na list Kommersant, který napsal článek Puč, který nikam nevedl ) zapomněla ještě na jedno výročí – již 25 let uplynulo od nezdařeného puče neobolševiků proti Gorbačovovi a jeho pěrestrojce a glasnosti, zmařeném v 8/91 Jelcinem a jeho spojenci.

Michail Schneider, bývalý poradce Gavrila Popova, starosty Moskvy v letech 91-92, jenž na výzvu Jelcina v době puče s dalšími tisíci Rusy stanoval před sídlem ruské vlády, poznamenal, že od Putinova prohlášení, že rozpad SU byl největší geopolitickou katastrofou 20.stol., se média o puči nezmiňovala, a moskevská radnice jen s nevolí vydávala povolení k upomínkovým shromážděním v den jeho výročí (19.-22.8.91, kdy banda Osmi vyhlásila v RF výjimečný stav ).

Putin se snaží rehabilitovat vše stalinské, tudíž i puč ze 8/91 , např. v rozhovoru ex pučistického ministra obrany Dmitrije Jazova, omilostněném společně se všemi pučisty Jelcinem v roce 94, pro list Komsomolskaja pravda, ve kterém bolševik Jazov sebevědomě prohlašuje, že „ tehdy Rusové nic nechápali, nepochopili význam puče pro budoucnost SU, kdy se měla podepsat nová svazová smlouva. Dnes již Rusové chápou, že odstranit Gorbačova bylo pro budoucnost RF nezbytné „.

Putin se v den výročí puče proti Gorbačovovi odebral na jím anektovaný okupovaný Krym, aby osobně řídil čistky, které zde probíhají od doby, kdy Putin prohlásil, že se Kyjev na Krymu pokusil o nezdařený puč ( při kterém přišel o život jeden příslušník FSB a 1 ruský voják, když se pokusili zabránit ukrajinským teroristům v sabotážích, a Savčenkové v dokonání puče, dle Putina Savčenková zosnovala i puč v TR).

Putin vedle rehabilitace Stalina a jeho paktu s Hitlerem ze 23.8.39 chystá i návrat KGB ( viz novinky.cz) pod rouškou ministerstva státní bezpečnosti /MGB, které působilo až do smrti Stalina.

Ministerstvo MGB bude kontrolovat všechny bezpečnostní struktury ( viz reorganizace policie v ČR, kauza Šlachta), včetně dozoru nad vyšetřováním  důležitých kauz ( typu Dubrovka, Beslan, Něvský express, gen. Lev Rochlin, gen. Alexandr Lebedˇ, Boris Němcov, a stovky jiných zavražděných, na které média již zapomněla ).

Putinův soukromý Vyšetřovací výbor, který vede Alexandr Bastrykin, o kterém Navalnyj prozradil, že vlastní nemovitosti v Česku, má opět připadnout Generální prokuratuře. Šojgovo ministerstvo pro mimořádné situace, které zahlazovalo kremelské stopy, má být rozděleno mezi ministerstvo vnitra  ( Putin pod vnitro zařadil i v roce 016 jím vytvořenou „ protiteroristickou „ Národní gardu ) a obrany ( + vojska civilní obrany + záchranáři ).

Viz Očima Saši Mitrofanova : Rusko na cestě do neznáma.

Očima Saši Mitrofanova: Rusko na cestě do neznáma – Novinky.cz

Zatýkání nepřátel i přátel

Před parlamentními „ volbami „ (18.9.016) Putin zatkl pro „ korupci „  kirovského gubernátora Nikitu Bělycha, ex antiputinovce, poté putinoida, + v 6/016 poslal policejní komando do bytu Alexeje Navalného, aby mu zabavilo všechny telefony a přenosné datové nosiče ( Navalnyj vedl 1.000 ruských občanů protestujících  proti dalšímu Putinovu protiteroristickému zákonu, který umožňuje snadnější represe vůči neposlušným ruským občanům ).

10.9.016 byl zatčen ( jak jinak než pro korupci ), i šéf ruských protikorupčních policistů Dmitrij Zacharčenko.

Pár dní před volbami „ neznámí útočníci „/ tj. putinoidi z řad Putinových neokozáků, mládežníků a příslušníků  Antimajdanu , v němž jsou i Zadolstanovi Noční vlci, napadli na volebním shromáždění bývalého premiéra (00-04) Michaila Kasjanova, přítele Borise Němcova, jenž vede liberální stranu Parnas.

Putinovi hackeři před volbami nenapadli jen politické strany v US, ale i strany ruské opozice, třebaže se Putin divil, jak si to svět může myslet ( viz jeho WikiLeaks ).

Jakmile Sarkozy ohlásil svoji prezidentskou kandidaturu, dostihla jej minulost, když pařížská prokuratura otevřela kauzu Bygmalion/nelegálního financování jeho prezidentské kampaně z roku 012 ( u soudu byl i v 7/014 v kauze odposlechů, korupce a zneužívání pravomoci veřejného činitele ).

Chirak byl bez vlastního přičinění vtažen do volební kampaně, protože nikdo z pravice nechce, aby si národ myslel, že na Chiraka má nárok jen jeho ex nástupce Alain Juppé ( Francois Fillon Chiraka zradil a přeběhl k Sarkozymu, jenž v roce 05 Chiraka přirovnal k Ludvíku XVI, jenž si ve svém pokoji zkouší paruky, zatímco francouzský lid na něho táhne s vidlemi ).

Sarkozy, jenž používá nejen slovník Mariny Le Pen, ale i ex šéfa FKS Georgese Marchais, se asi zbláznil, mj. prohlásil, že když jej lidé zvolí za prezidenta, „ zvrátí Brexit „ – to Putin v rozhovoru pro agenturu Bloomberg řekl , že „ ještě neví, zda bude kandidovat v příštích prezidentských volbách „ , že nový ruský  vůdce by měl být mladý jako severokorejský, a kromě toho na přehození funkcí čeká Medvěděv.

Agenturu Bloomberg v roce 81 založil ex starosta NYC  /02-013/ miliardář Michael Bloomberg, jenž vlastní i TV a rozhlasovou stanici.

V 2/016 zvažoval i svoji kandidaturu jako Nezávislý ( v minulosti byl demokrat i republikán ) na úřad US prezidenta s podporou Ruperta Murdocha, jehož ex manželka se přátelí s Putinem.

Bloomberg prohlásil, že US nemohou vyhostit 15 mil. v US nelegálně dlejících Mexičanů, kteří poskytují levnou pracovní sílu pro US podniky, a vyzval k legalizaci jejich pobytu, stejně jako zesnulý Ted Kennedy a John McCain.

Bloomberg prohlásil : „ Ani naším pohraničníkům by se nepodařilo, co se ani po 100 letech nepodařilo bolševikům – porazit přirozenou nabídku a poptávku. Nemůžete sedět na pláži v lehátku a přikazovat příboji, aby se již nevracel.

Do US se vždy budou hrnout Bohem zapomenutí lidé, Mexičané navíc tvrdě pracují a sociální dávky nezneužívají „ ( jako migranti z BV a z Afriky, valící se do západní Evropy, která vyplácí štědrou podporu v nezaměstnanosti ).

Putin se opět před agenturou Bloomberg zapřísahal, že nepoužije jaderné zbraně, zejména ne proti pobaltským státům, vždytˇ v jednom z petrohradských klášterů je proti své vůli držena Putinova bývalá manželka.

Svět nepochopil nejen Putina, ale i Zemana, zejména funkcionáři OSN Zemana nepochopili, např. Vysoký komisař OSN pro lidská práva Záíd Husajn o Zemanovi 6.9.016 prohlásil, že je demagog, populista a politický fantasta …

Společně s NL Wildersem, Trumpem a Robertem Ficem má prý společné rysy jako IS.

Očima Saši Mitrofanova: Havel na Hradě zadělal na Zemana ...

S kritikou přišel i lucemburský ministr zahraničí  Jean Asselborn, jenž 13.9.016 prohlásil, že Madˇarsko by mělo opustit EU, protože vláda, která staví zedˇ proti válečným uprchlíkům, porušuje svobodu tisku a  princip nezávislosti justice jako Putinovo Rusko, by měla být dočasně či natrvalo vyloučena z EU, prohlásil v rozhovoru pro německý list Die Welt.

Ostnatý plot staví i Putin – chce oddělit od PL kaliningradskou oblast, a plot v délce 108 km staví i Estonsko, které se dvoumetrovou drátěnkou odděluje od území expandující Putinovy RF ( mokřiště se vzácnými druhy ptáků plotem oddělena nebudou ).

Estonsko od roku 018 zlepší ostrahu svých hranic před Putinem i výstavbou přes 600 nových pohraničních stanic, nainstaluje u ruských stanic videokamery, a nasadí zde drony.

??????? ??????????? ?? ?????? ???????????? ???????

http://rus.postimees.ee/3304773/jestonija-otgoroditsja-ot-rossii-dvuhmetrovym-zaborom

EU slams Russian 'abduction' of Estonian officer, demands release / v 8/015 Putinova komanda beztrestně  pobíhala po estonském území , a mj. unesla agenta estonských tajných služeb

http://www.reuters.com/article/2015/08/19/us-russia-estonia-eu-mogherini-idUSKCN0QO0V420150819

Putinovy řízené parlamentní „volby“ 

Putin jako vždy volební kampaň žádnou nevedl, nepředložil žádný volební program,  do žádných diskusí u kulatých stolů se s oponenty nepouštěl, co kdyby ruští občané zjistili, že neumí malou násobilku.

O jedinou nečekanou předvolební událost se postaral Alexej Navalnyj, jenž vypustil video pořízené dronem, které ukazovalo přepychovou rodinnou rezidenci Medvěděva – shlédlo jej přes jeden milión uživatelů.

Pro volby Putin své tradiční spojence komunisty a nacionalisty zařadil do katalogu opozičních stran, aby vyvolal dojem opozice, jediný kandidát, jenž kandidoval mimo FSB systém, byl skutečný příslušník opozice 36letý Dmitrij Gudkov, jenž se snažil vést svoji volební kampaň v MOW ulicích ( napadali jej FSB provokatéři, s tím, že dle příkazů US vlády chce vrátit Krym Ukrajině ), zatímco kandidáti Jednotného Ruska se namáhat diskusemi s voliči nemuseli.

 Putinova FSB propagandistická mašina jela na plné obrátky, před prezidentskými „volbami“ 2018 muselo být Jednotné Rusko korunováno drtivým vítězstvím, navzdory ekonomickému kolapsu.

Putin volební systém mírně modifikoval, aby vypadal jako demokratický, mj. se vrátil k některým pravidlům z roku 03, která v roce 03 úspěšně potlačil.

Pojistil se mj. tím, že jedinou poslední nezávislou instituci pro průzkum veřejného mínění, agenturu Levada ( šéfuje jí Lev Gudkov, agenturu Memorial akademika Sacharova, která byla jediným pozitivem pobolševického Ruska, Putin odstranil již dříve ), která v roce 07 uvedla, že Putin volby nevyhrál ve velkých městech, zejména ne v MOW a v Petrohradu, označil pár týdnů před volbami nálepkou „ zahraničního agenta“, protože její analýzy si objednávaly i zahraniční agentury, a zmrazil její činnost, což zkritizovala EU a US jako další FSB úder proti ruské nezávislé občanské společnosti.

Prominentní profesor sociologie Jurij Levada, liberál a demokrat jako Anatolij Sobčak, agenturu Levada založil v roce 03, kdy Putin neomaleně zfalšoval parlamentní volby poté, co částečně umlčel média.

Prof. Levada agenturu založil, když Putin převzal pod svoji kontrolu Institut pro výzkum veřejného mínění VTsIOM, který Levada řídil.

Prof. Levada příhodně pro Putina zemřel již v roce 06 (76).

Šéf agentury Levada Lev Gudkov napsal, že se kremelská cenzura nezastaví u sociologie, ale přejde i na jiné obory vědy, které budou muset fungoval, jak Kreml pískne, tak jako za Stalina.

Gudkov zdůraznil, že nejagresívněji proti agentuře Levada útočil Putinův senátor a spoluzakladatel FSB hnutí Antimajdan Dmitrij Sablin, jenž má blízko k FSB strukturám, které si monopolizují téma „ vlastenectví „.

Putinův ideologický zákon o zahraničních agentech, který Putin nechal v Dumě v roce 012 cynicky odhlasovat po ruském majdanu, který následoval po zfalšovaných parlamentních volbách, je kopií bolševického zákona k diskreditaci disidentů.

Za zahraničního agenta Putin již v roce 014 označil jediného ještě nezávislého monitora voleb Golos, který volby z 18.9.016 označil za „ nejtrapnější v ruské historii „ , třebaže Putin vyhodil z funkce šéfa Volební ústřední komise Vladimíra Čurova, lidem přezdívaném „Volební Kouzelník“, kterého požadoval odstranit ruský majdan z let 011 -012.

Putin vyhodil i svého chráněnce ministra školství, kterého zmocnil i „ ochranou práva dítěte „ , jenž v minulosti vydal několik skandálních prohlášení, zejm. o lidech z kategorie LGBT.

Tyto čistky v nejvyšších funkcích byly v létě 016 zahájeny překvapivým vyhozením Sergeje Ivanova, jednoho z Putinových KGB společníků, z funkce Putinova Kancléře ( za puče proti Putinovi z 3/015 po zastřelení Borise Němcova pod Putinovými okny, ukrajinská média uváděla, že řízení státu po nezvěstném Putinovi převezme Sergej Ivanov ). Sergej Ivanov byl nahrazen svým 44letým neznámým náměstkem Antonem Vajno, přerostlým Putinovým mládežníkem.

Putin, aby se vyhnul dalšímu ruskému majdanu z parlamentních voleb z roku 011, kdy Rusové vyšli na protest do ulic, dokonce bývalou vládní poradkyni pro lidská práva Olgu Pamfilovou učinil v 3/016 šéfkou Ústřední volební komise, a poprvé Putinova strana zorganizovala po US vzoru folkloristické primárky, a pro monitorování voleb pozvala mezinárodní pozorovatele ( 300 z OBSE, samozřejmě s výjimkou Krymu, jehož anexi mezinárodní společenství neuznává, kde se ruské volby konaly poprvé – 1.8 mil. krymských voličů odevzdalo své fantomské hlasy, a způsobí tím Rusku v budoucnu značné potíže tím, že zákony, které Duma přijme, nebude mezinárodní společenství uznávat kvůli hlasům z Krymu,  upozornil Georgij Satarov, ex Jelcinův poradce, jeden z tvůrců Jelcinovy ústavy z roku 93 ).

Putin si jako propagandisty platí nejen Molotovova syna, ale i Pjotra Tolstého, potomka spisovatele Lva Nikolajeviče Tolstého /1828 -1910 /, jenž se obrací v hrobě.

Novinář Prvního kanálu Putinovy TV, jenž oficiálně není členem Putinovy strany, ale propagandisticky se v Putinův prospěch významně angažuje, mj. Rusy přesvědčuje, že veškerá svoboda slova na Západě je jen fraška, pravá svoboda slova existuje jen v RF.

Naštěstí Rusové již v morální hodnoty Západu po puči na Ukrajině nevěří, uvádí potomek hraběte Tolstého.

70letý Žirinovskij ( LDPR) hodlá již po osmé pseudokandidovat na prezidentský úřad proti Putinovi v roce 018, a jako pseudokandidát kritizuje Putinův systém vládnutí jedné politické strany „ jako za bolševiků „,  zatímco 72letý Gennadij Zjuganov, jenž z popela SU KS vykřesal současnou KS Ruska, zkritizoval Putinovu ekonomiku s tím, že se životní úroveň  RF ocitla ve společnosti zemí jako je Laos a Guatemala.

Skutečná opozice, která živoří mimo Putinův politický systém, zejména Parnas + Jabloko, je 24 hodin sledována FSB, a nemůže vůbec nic – FSB ji osočuje, že chce vrátit Krym Ukrajině „na příkaz US vlády“.

Za Putinovu stranu kandidovalo mnoho lidí s popsaným trestním rejstříkem, což Putinův nový volební zákon umožňuje, tato skutečnost je zapsána na hlasovacím lístku, avšak podle zákona se od roku 014 lidé se zápisem v TR mohou u méně závažných TČ o politickou funkci ucházet nejméně 10 let poté, co jim trest vypršel, proto Navalnyj v politickém kafkovském soudním procesu z roku 013 dostal na příkaz Putina pětiletou podmínku ( Evropský soud pro lidská práva Putinův soud s Navalným označil za frašku )  –  Navalnyj tak může kandidovat na prezidenta až v roce 033 …

Prezidentem organizace Memorial je Arsenij Roginský *1946, historik, SU politický vězeň, spoluzakladatelem byl i pedagog a spisovatel Lev Razgon /1908-1999 /, jenž strávil od roku 1938  17 let v gulagu, prvním šéfem Memorial byl Sergej Kovalev *1930, biofyzik, 1974 odsouzený na 7 let pro protiSU činnost + ke třem letům vyhnanství ( 1969 podepsal petici k OSN o pomoc pro SU politické vězně, mj. ty, kteří protestovali proti SU okupaci ČSSR, byl mezi nimi i Mustafa Džamilev, + za Solženicyna ).

Kovalev byl i šéfem parlamentní vyšetřovací komise, která vyšetřovala FSB útoky proti panelákům z roku 99 ( její členové Jušenkov, armádní důstojník, byl zastřelen, novinář Ščekočičin otráven,  jejich právník Trepaškin *1957 zavřen do vězení a zastrašen ).

Z organizace Memorial byl za Putinovy války v Čečně zavražděn křestˇanský aktivista a novinář Viktor Popkov /1946-2001/ + Natálie Estemirova, učitelka dějepisu v Grozném /1958-2009/.

Organizace Memorial si mj. kladla za cíl zmapovat zločiny stalinismu, např. zveřejnila archívní dokumenty, potvrzující, že Stalin nařídil postřílet ve Stalingradu všechny děti a staré lidi, aby měli jídlo jen obránci Stalingradu, a také zveřejnila SU archívní dokumenty, jak SU válečná propaganda zpochybňovala zvěsti o holokaustu a vyvracela, že nacisté vyhlazují na SU území Židy ( válčilo se jen na 2% území RF, válku odnesla Ukrajina + Bělorusko )  …

4.12.08 petrohradský archív Memorial přepadla FSB, a vykradla jej pod záminkou, že vlastní i přísně tajné dokumenty o kosmodromu Kapustin Jar ( Stancija Volgograd ), tajné raketové testovací základně, na které pracovali i Hitlerovi zajatí vědci, a kde byla i továrna na výrobu atomových bomb ( Američané měli Area 51 ), na které zahynulo mnoho ruských civilistů, kteří zde byli za pokusné králíky.

18.9.016 večer Putin s Medvěděvem ani nečekali na oficiální vyhlášení výsledků a odjeli do sídla své strany Jednotné Rusko, aby v něm vyhlásili své volební vítězství, jak Putin uvedl, „ navzdory mezinárodním politickým a sportovním sankcím, a ekonomické krizi, kterou však Putin rázně ukončí, protože výsledky parlamentních voleb, v nichž Putinova strana drtivě vyhrála, Rusku zaručí slibné zítřky“ …

Putinova strana dle hlasovacích lístků, které Putin s Medvěděvem osobně sečetli, vyhrála 76% křesel v Dumě, čímž si podstatně vylepšila své skóre oproti volbám z roku 011, které jí v době ruského majdanu po masovém falšování voleb ze strany Kremlu, přinesly „ jen „ 49.3 % křesel.

Daleko za Putinovou stranou zůstaly Putinovi loajální strany, -  KS Gennadije Zjuganova ( poznamenal, že Putinova strana RF hluboce destabilizovala ), FSB fašistická strana Žirinovského, a nejmenší z nich Spravedlivé Rusko, které získalo něco nad 6% hlasů.

Nikoho jiného Putin do Dumy srandovně nepustil, zejména ne nefalšované opoziční strany, nejednotné, na které putinoidní tisk pořádá slovní hony jako středověk na čarodějnice ( Putin z nich učinil zahraniční agenty ) - oficiálně nedostaly potřebných 5% …

Jediný jejich kandidát Dmitrij Gudkov, nedostal žádný hlas, zatímco nová mediální propagandistická tvář Putinova režimu Pjotr Tolstoj ve svém volební okrsku drtivě s 51% hlasů zvítězil .

Tyto volby, poslední před prezidentskými volbami v roce 018, Putinovi vydláždily cestu k jeho již stému prezidentskému mandátu, který mu skončí v roce 024, kdy jej pořádat volby již omrzí.

Putin v TV vyzval voliče, aby šli volit, dne 15.9.016.

Volební účast však odpovídala volební frašce, dostavilo se jen 47.9 % voličů oproti 60%, kteří přišli v době ruského majdanu v roce 011. Volební účast byla tradičně nejhorší ve velkých městech, zejména v MOW a v Petrohradu, která Putina nevolí.

Znamená to, že rozhodná většina, přesvědčena, že její hlas zfalšované volby neovlivní, zůstala doma, volby 016 ignorovali i Krymští Tataři, třebaže v krymských městech pobočky ministerstva kultury a turismu vyžadovaly povinnou účast ve volbách státních zaměstnanců.

Masové volební podvody byly hlášené zejména ze sibiřských oblastí + z Altaje, provalily se i volební praktiky z Rostova nad Donem, kdy video, instalované ve volební místnosti, zabralo ženu, která volební urnu plnila celou nůší volebních lístků.

Přesto Putinova ex odpůrkyně, dnes předsedkyně Ústřední volební komise,  Ella Pamfilová, prohlásila, že volby proběhly zákonným způsobem.

Autor: Andrea Kostlánová | čtvrtek 29.9.2016 15:33 | karma článku: 23,88 | přečteno: 617x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 497x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 492x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 722x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 266x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Nekonečná švédsko-ruská hra v kauze Wallenberg

Nejen v KGB/FSB Rusku,ale ani ve Švédsku nemá veřejnost přístup k některým archívním složkám, mj. ke složce švédského diplomata Sverkera Aström či k veřejným Pamětem klíčových svědků, NKVD agentů, zejm. hraběte Kutuzova-Tolstého.

23.10.2023 v 12:29 | Karma: 8,00 | Přečteno: 246x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

EU se od zemí jako Česko naučila hodně o Kremlu i Putinovi, řekla Leyenová

26. dubna 2024  18:09,  aktualizováno  18:29

Díky hořkým zkušenostem, které mají země ze středu a východu Evropy se Sovětským svazem, se...

Zkusil unést hocha ze školky, vydával se za jeho matku. Mladík dostal rok vězení

26. dubna 2024  18:16

Nejprve telefonicky a poté i osobně se čtyřiadvacetiletý muž snažil vynutit si vydání chlapce z...

Po havárii na koloběžce skončil v řece, bezvládného muže museli oživovat

26. dubna 2024  17:24

Bezvládného muže vytahovali krátce po čtvrteční půlnoci policisté z řeky Svitavy v brněnských...

V bytě mám cizího muže, volal majitel strážníky. Vetřelce našli v posteli s pivem

26. dubna 2024  17:05

Neznámý návštěvník se ve čtvrtek odpoledne objevil muži v bytě na českobudějovickém sídlišti Máj....

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.

  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz