Odpálil dnes Putin atomovku v Arktidě ? Putinovy milice v ČR

EU se připravuje na svoji post-americkou budoucnost Třebaže byl pozván, Trump očividně do Bruselu, proti kterému metá hromy a blesky, hned tak nepojede, poslal za sebe viceprezidenta Mike Pence.

EU je zcela nepřipravena na to, že by měla být jediným světélkem demokracie na této planetě. Po neúspěchu euroústavy z roku 05 ji lisabonská smlouva z 12/07 vybavila funkcí předsedy Evropské rady a funkcí „Vysoký představitel Unie pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku“, aby na zahraniční politické scéně mohla vystupovat jako stát. Funkci ministra zahraničí nejprve bez nadšení vykonávala baronka Catherine Ashton, dnes svéhlavá Federica Mogherini.

15.2.17 gen. Mattis v Bruselu hrozil, že jestliže nebudou členské státy na společnou obranu NATO přispívat více, US se nebudou podílet na jejich obraně.

Státy NATO mají do roku 2024 splnit svůj slib z roku 014, a vydávat na své ozbrojené síly alespoň 2% HNP, Trump ukazuje prstem zejména na BER (1.2%), Itálii ( 1.1%), CAN (1%) a Španělsko (0.9%).

Ostatní členové se mají úměrně přizpůsobit, minimálně si mají vzít příklad z Finska/FS s loveckou tradicí, ve kterém na 5.5 mil. obyvatel je 650.000 držitelů loveckých zbraní, či si nakoupit znehodnocené samopaly na Slovensku, a upravit si je.

Gen. Mattis požadoval, aby od letošního roku členské státy NATO předkládaly plán, jak oněch 2% dosáhnou, a jak tento plán plní, čemuž souhlasně přitakával UK ministr obrany Fallon s tím, že se rád ujme kontroly nad tím, jak jsou dopodrobna rozepsané plány plněny.

PoTrumpově prohlášení, že je NATO nepotřebnou dinosauří institucí, chtěl gen. Mattis svoji návštěvu oddramatizovat, a proto prohlásil, že NATO pro US stále zůstává „ základním pilířem „ ( šéf NATO Jens Stoltenberg Mattisovi připomněl i evropské zásluhy, např. že v jednotkách NATO v Afghánistánu převládají vojáci z Evropy).

Za hlavní hrozbu pro Evropu gen. Mattis jednoznačně označil Putinovo Rusko, kvůli jehož hackerům bude nutno psát zprávy velitelům na papírky, ale neodpověděl na otázky, jak se budou vyvíjet Trumpovy vztahy s Putinem ( viz náhlá smrt Vitalije Čurkina z 20.2.17).

Velení NATO oznámilo, že v Neapoli vybuduje „ zpravodajské středisko“, které se zaměří na země nejvíce ohrožené džihádismem, a na Sicilii rozmístí drony.

Putin je nejbohatším člověkem planety, konta má ve CH, na kterých má to, co ze státního rozpočtu nešlo na školství, zdravotnictví ap./ Vladimir Putin 'named world's richest man with L160 BILLION fortune' (21.2.17)

http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/590151/world-s-richest-man-Vladimir-Putin-Russia-Roman-Abramovich-Olympia-Moscow-St-Petersburg

“Sledovali jsme Putina od doby, kdy pracoval na petrohradské radnici, protože byl jedním z mafiánů, co ve velkém rozkrádali státní majetek ”, prohlásil ve své výpovědi před Kongresem  v 9/99 o infiltraci západního finančního systému ze strany ruské mafie bývalý šéf CIA v MOW Richard L. Palmer/ American spies tracked Putin for over 20 years The Times z 18.7.015
http://www.thetimes.co.uk/tto/news/world/europe/article4501610.ece

Berlusconiho dovolená na okupovaném Krymu s přítelem Putinem 11.9.015 /Italy's ex-PM Berlusconi comes to Crimea to meet with old friend Putin

http://www.dailystar.com.lb/News/World/2015/Sep-11/314869-italys-ex-pm-comes-to-crimea-to-meet-with-old-friend-putin.ashx

Komsomolskaja pravda : Agent KGB, jenž zavraždil Banderu, prototyp Jamese Bonda ?/?????????? ??????? ????? ??? ???? ????? ???, ??????? ???????  http://www.kp.ru/daily/26645.7/3664311/  Bogdan Staševský, agent KGB, zavraždil 1957 Lva Rebeta a 1960 v Mnichově Stěpana Banderu, oba zavraždil stejným způsobem - pistolí jim do obličeje nastříkal prudce jedovatý spray (viz vražda Kim Čong-nama ), jed navenek působil jako infarkt, viz náhlá smrt Vitalije Čurkina z 20.2.17).

Celníci omylem spálili 400 kg výživy pro sportovce, kterou pokládali za Putinem sankcionovanou 8.9.015/ ??????? ?? ?????? ?????? ????? 400 ?? ??????????? ???????, ???????? ??? ??????????? http://tass.ru/ekonomika/2245726

Odpálil dnes Putin atomovku v Arktidě ? (Viz Russia feared to have detonated nuke in Arctic  as US hunter plane sweeps over Britain ) Russia feared to have 'detonated NUKE in Arctic' as US ... - Daily Star  www.dailystar.co.uk › News › Latest News,

Nejprve vlády záhadné stopy jódu 131 v ovzduší tajily, přiznaly jej až v 2/017.

Nevyšší od 1/017 naměřené hodnoty pocházejí z PL od WAW (5.9 Bq na m3), francouzská IRSN však zdůraznila, že měření se vztahují jen na část jódu zachycenou v aerosolu, kterou filtry zachytí, a nikoliv na relevantnější plynnou část, jejíž objem může být 3x-5x větší, a kterou měřením zachytit v podstatě nelze.

Měření provedená ve východní Evropě však neodhalila stopy cesia, dalšího prvku jaderného štěpení, nicméně jód 131 se rozpadá do 8 dnů, je však  v ovzduší od druhého týdnu ledna, tj. znovu se v ovzduší objevil, může jít o tajnou ruskou odpalovací základnu na severu či nehodu v tajné farmaceutické továrně, anebo o třetí možnost, související s tím, že jisté továrny  mohou do ovzduší „ vypouštět „  odpad/ radioaktivní jód 131, např. jaderné elektrárny či farmaceutické továrny, takže je možné, že se tento odpad v ovzduší nahromadil z důvodu meteorologických podmínek, které panovaly v lednu 017.

Viz : Mysterious radiation spreading across Europe after authorities keep it secrethttp://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/radiation-europe-russian-missile-strike-radioactive-material-france-norway-iodine-131-irsn-a7591886.html

Dle nezávislé francouzské Komise pro výzkum radioaktivity/ CRIIRAD, naměřené malé hodnoty nevylučují, že z výše zmíněných zařízení neunikly abnormálně vysoké hodnoty ( např. koncem roku 011 jód 131 v abnormálním množství unikl z budapeštˇského Výzkumného ústavu radioizotopů).

 

Prominentní Putinův spolupracovník Vladimír Šamanov 20.2.17 ruským občanům oznámil, že NATO zaútočí na RF, a je třeba se bránit.

22.2.17 Šojgu prohlásil, že 96% ruských jaderných zbraní je připraveno k okamžitému odpálení /  ????? ?????? ? ?????????? 96% ??????? ????????? ? ???????????? ????? http://www.rbc.ru/politics/22/02/2017/58ad61639a7947437f8e8606

Putinovy milice v ČR

18.2.17 , zatímco Ukrajina vyhlásila stav energetické nouze, Putin pronesl zásadní projev o „ukrajinském terorismu“, a podepsal 18.2.17 dekret ( Putin autokraticky vládne prezidentskými dekrety ), kterým diplomaticky uznal Doněckou lidovou republiku a Luhanskou lidovou republiku, obě republiky, které již vydávají vlastní pasy, sám vytvořil a ruskou armádou zajistil, brzy vypíše „ referendum“ o jejich připojení k RF.

Putinovou spojenkyní v ČR je proruská extrémistka  Nela Liskova, krátce sociální demokratka, později členka Paroubkovy strany LEV21 ,založené v roce 011, za kterou Lisková v roce 014 kandidovala na starostku Ostravy (Jiří Paroubek se bizarně chystá opět ve velkém vstoupit do politiky, jako svého času se teatrálně na politické scéně po mnoha letech spánku znovuobjevil Miloš Zeman ).

V 2/016 byla v ČR  na pozadí ruské vlajky založena Národní domobrana.

Národní domobrana je polovojenskou milicí proruských občanů, kteří hodlají bránit svoji domovinu/ČR po boku ruské armády proti muslimům, EU a NATO.

Spolek prozatím údajně nejde zrušit, je aktivní na ruské sociální síti VK, a mj. pořádá sbírky teplého oblečení pro domobrance v BG, a všude ve spřátelených zemích/Donbasu, kam domobranci jezdí na zkušenou/výcvik.

Viz lidovky. cz z 9.7.016 „ Vozová hradba, Tři veteráni i Vepři boubelatí „, aneb útvary České domobrany, 90 poboček. Že se jednotky vyzbrojují, je jasné už z metodické příručky, kterou sepisuje vysokoškolský pedagog a předseda jedné z pražských poboček krajně pravicové strany Národní demokracie/ND (Adam B. Bartoš ) David Buchtela. Jednotlivé kapitoly doporučují členům skupinek, jak a čím se mají ozbrojit.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/ceska-domobrana-se-ozbrojuje-dip-/zpravy-domov.aspx?c=A160709_081240_ln_domov_ELE

Viz také článek Česká domobrana: Proti vládě, proti NATO, proti EU, proti muslimům. Pátá kolona Putina, aktuálně.cz 13. 7. 2016

„Aniž to většina občanů tuší, vzniká po celé republice Národní domobrana. Spojována je s ultrapravicovou stranou Národní demokracie (ND), i když tato se od ní oficiálně (a se zřetelnou lítostí) musela distancovat.

"Počáteční koordinační role Národní demokracie v procesu formování Národní domobrany je skončena. Z důvodu některých legislativních omezení vyplývajících ze zákona 424/1991 Sb. o sdružování v politických stranách a v politických hnutích a zejména proto, aby se mohla plně věnovat politické práci, Národní demokracie prostřednictvím svého předsedy Adama B. Bartoše  předala v Praze, dne 26. ledna 2016, agendu Národní domobrany do rukou představitelů nově ustavené rady Národní domobrany ve složení pplk. v z. MUDr. Marek Obrtel, Nela Lisková a por. v.v. PhDr. František Krejča."

Smysl uskupení vyjádřila Nela Lisková, členka rady Národní domobrany:

„V posledních měsících většina národa jen nevěřícně přihlíží, jak si z důvodu vlastního prospěchu udělala ‚naše‘ vláda složená většinově z parazitů a užitečných proamerických blbců z nás všech potenciální oběti muslimských teroristů „.

Iniciativa „Českoslovenští vojáci v záloze proti válce plánované velením NATO“ se rozpadla poté, co její bývalý příslušník, voják Martin Holkup, v pořadu Reportéři ČT řekl: "Lid by měl v první den války postřílet svoji vládu.

Jsem přesvědčen, že do budoucna by Českoslovenští vojáci v záloze neplnili svůj úkol, proto jsem rezignoval, říká jejich bývalý velitel Marek Obrtel.

Na stránkách domobrany se dočtete, že Lisková navštívila 15. až 25. června 2016 Doněckou lidovou republiku (DLR), "aby jednala s jejími státními orgány a občanskými organizacemi o zřízení Zastupitelského centra DLR v ČR, které bude sídlit v Ostravě a bude rozvíjet ekonomickou, kulturní, sociální a informační spolupráci mezi našimi republikami".

Zpráva končí oznámením, že Lisková podepsala Dohodu o mezinárodní spolupráci mezi DLR a ČR. (Dohoda samozřejmě nemá žádnou platnost. Je to hra, provokace.) "Tímto okamžikem tak byla ministryní zahraničních věcí DNR Natálií Nikonorovou, zastupující vládu DNR, oficiálně jmenována honorárním konzulem DNR v České republice."    autor: Martin Fendrych

V 6/016 si Nela Lisková nechala spolek  „Zastupitelské centrum DNR, z.s. „zaregistrovat do Obchodního rejstříku, který  již 1.9.016 v Ostravě prohlásila za konzulát DLR  a sebe za „ honorární konzulku „ , o čemž informoval i spolek Národní domobrana s tím, že „ ministryně zahraničí DLR Natálie Nikonorovová jmenovala "klenot Národní domobrany" - Nelu Liskovou, honorární konzulkou „.

Podnikatelka Lisková je od roku 015 členkou strany Tomia Okamury, viz Aktuálně.cz České žoldáky na Ukrajině nepodporujeme, brání se okamurovci.

Aktuálně.cz objevilo na východní Ukrajině Čecha Pavla Botku, který bojuje na straně proruských separatistů a tvrdí, že jim členka hnutí Tomia Okamury přislíbila pomoc ( video Jiří Just ), což nově založené hnutí poslance Tomia Okamury popřelo, třebaže jejich ostravská členka Nela Lisková je s bojovníky v kontaktu.

Zaorálek projevil „ obavy“ , že toto propagandistické divadlo ruské ambasády (ČR Putinovy pirátské státy neuznává, takže je nezákonnou propagandou) bude mít negativní zahraničí diplomatické důsledky, ale Nelu Liskovou z Ostravy na území RF nedeportoval.

"Snahy vystupovat jako honorární konzulka DLR v ČR jsou nepřípustné a paní Lisková byla již oficiálním dopisem vyzvána, aby s okamžitou platností přestala toto označení používat a neužívala ani žádné jiné tituly, funkce či hodnosti," napsal Zaorálek.

Česká policie však nezasáhla, opakuje se situace s provokacemi henleinovců v letech 36-38.

Evropská levice zhasíná

Ve španělské straně Podemos zuří válka mezi jejími zakladateli - mužem číslo jedna, bývalým svazáckým šéfem Svazu komunistické mládeže, ultralevičákem Iglesiasem,  a mužem číslo dvě, bývalým anarchistou Errejonem. Iglesias chce „ vládním elitám nahnat strach „, Errejon chce být konstruktivní opozicí, a sledovat původní cíl strany – bránit střední vrstvy proti oligarchii, za vzor si bere latinskoamerickou levici, obdivuje populistické hnutí Moralese v Bolivii, zatímco Iglesias jedná dle Putina.

Errejon, chce vytvořit svaz anarchistů a libertariánů, jeho otec byl prominentem Protikapitalistické levice, jeho matka je aktivistkou Podemos.

Protiruské nálady na Západě způsobily Mad´arsku škody ve výši  několika miliard, řekl Orbán při návštěvě Putina 2.2.17, RF by je mohla Madˇarsku uhradit.

Symbolem úpadku komunistické levice visegrádské čtyřky je Robert Fico, jehož proruská strana vládne nejen navzdory svým korupčním skandálům, ale vládne i s ultrapravicí podporovanou Kremlem, veřejně pranýřuje protiruské sankce a migrační politiku EU. Fico zorganizoval referendum o zákazu homosexuálních sňatků, ale nedostavil se potřebný počet hlasujících, to samé referendum chce zorganizovat gen. Raděv, aby potěšil homofobního Putina, a vepsal „ delikt homosexuality „ do ústavy.

V BG v 11/016 proruský kandidát gen. Rumen Raděv zvítězil  ( sliboval zvýšení minimální mzdy a sociálních dávek ), požaduje zrušení protiruských sankcí a předčasné parlamentní volby v BG ( svolané na 3/017).

V Rumunsku 11.12.016 s převahou zvítězila Sociálně-demokratická strana, premiér chtěl omilostnit 2.500 osob, včetně politiků korupčníků, a zlegalizovat určité delikty, stejně jako Putin v 1/017, aby ruskou společnost odlišil od "dekadentní" západní, dekretem zlegalizoval domácí násilí, které je dle něho vůči ženám a dětem v únosné míře prospěšné v jejich výchově, protože muž je hlavou ruské rodiny, žena je mu, stejně jako v islámu, podřízená, tvrdí ruská ortodoxní církev.

Ve WAW levice nepřekročila ani 8%, aby se dostala do Sejmu, v Madˇarsku je levice nejednotná.

V Belgii v 1/017 u valonských socialistů vypukl skandál Publifin kolem nekalých praktik strany, např. při odměňování jejích představitelů, kdy za každou minutu schůzí, kterých se vůbec neúčastnili, jim bylo vypláceno 500 euro. List l´Echo z 21.1.17 informoval, že mj. firma Nethys rozdala mezi politiky 4.4 mil. eur, z toho šesti politikům ze Socialistické strany.

Levice byla v 1/017 poražena i v europarlamentu, do jehož čela se dostal konzervativec z Evropské lidové strany  a bývalý mluvčí Berlusconiho Antonio Tajani, bývalý novinář a důstojník letectva, pragmatik, což EU vůči Trumpovi ještě oslabí ( nevýrazný Juncker a Tusk, kterého odmítá dnešní WAW ).

Politické hrátky papeže Františka

Papež František si hraje na svatého, ale jde o nesmírně zpolitizovaného a levicového papeže, viz mj. jeho vyjednávání s venezuelským diktátorem či s čínskými komunisty na úkor čínských křestˇanů.

V Římě se 4.2.17  na zdech objevilo 200 plakátů s fotografií zamračeného Jorga Bergoglio s textem kritizujícím  pokrytectví papeže : „ Dostal pod svoji diktátorskou kontrolu kongregace, vyhnal kněze, dekapitoval si Řád maltézských rytířů , neoprávněně zhanobil františkány, ignoroval kardinály – kde je jeho předstíraný soucit a shovívavost?“

Policie hledá viníky prostřednictvím záběrů z videokamer.

Papež chce ovládnout katolický řád Maltézských rytířů

Papež vyvolal ve Vatikánu chaos a rozkol, snaží se o získání kontroly nad Řádem maltézských rytířů, jehož Velmistr Frater Matthew Festing*1949 rezignoval  v 1/017 na výslovnou žádost papeže. Řád spravuje stovky nemocnic a zdravotních středisek ve více než 100 zemích světa ( na správě nemocnic a středisek se podílí zhruba 14.000 členů + 100.000 dalších lidí, které Řád zaměstnává + dobrovolníci.

Falešná kauza kondomů

Spor byl pro papeže vítanou záminkou k ovládnutí Řádu, a s kondomy neměl nic společného, uvedl Velmistr Řádu Festing s tím, že kauza s kondomy již byla vyřešena a uzavřena v roce 013.

Otevřené střetnutí s Řádem vypuklo v 12/016, kdy Velmistr odvolal z funkce muže číslo 3 Řádu velkokancléře Řádu Albrechta  barona Boeselagera, jenž před třemi lety navzdory katolické doktríně povolil v rámci programu pomoci sexuálním otrokům/ ženám nuceným k prostituci v Barmě ve spolupráci s nevládními organizacemi rozdávat mezi chudými kondomy, a byl Řádem obviněn z toho, že je liberálním katolíkem..

10.11.016 se US kardinál Raymond Burke setkal s papežem a požádal jej, aby odvolal z funkce velkokancléře Řádu Albrechta  Freiherr von Boeselager, což papež odmítl, načež jej k rezignaci 6.12.016 vyzval Festing, Boeselager rovněž rezignovat odmítl, takže jej z funkce odvolal hlavní velitel Řádu Ludwig Hoffmann von Rumerstein.

Papež, jenž nesouhlasil s odvoláním barona Boeselagera, zřídil 23.12.016 vyšetřovací komisi, se kterou Festing, podporovaný US kardinálem, jenž je arci odpůrcem papeže Františka, ultrakonzervativním kardinálem Raymondem Burke, odmítl spolupracovat s tím, že komise nemá žádné oprávnění vměšovat se do vnitřních věcí Řádu, zatímco státní tajemník Vatikánu Pietro Parolin poslal v 12/016 Řádu dva dopisy s tím, že papež má právo vměšovat se do laických náboženských řádů.

Po zprávě od vyšetřovací komise, která Boeselagera zbavila jakékoliv viny, papež 24.1.17 vyzval Festinga k rezignaci, ten téhož dne, navzdory přemlouvání kardinála Burke, rezignoval ( stojí za ním kauza sexuálního zneužívání, kdy nevyšetřil  stížnosti na sexuální zneužívání ze strany některých příslušníků Řádu ) , a papež pověřil řízením Řádu do zvolení nového Velmistra 29.4.17 „ papežského emisara „.

Zasvěcení uvádějí, že Řád je jen vedlejší obětí boje mezi papežem a US kardinálem Burke, kterého papež z Vatikánu odklidil v roce 014, když jej jmenoval představitelem Vatikánu u Řádu, což potvrdil Erich Lobkowicz, šéf německé pobočky Řádu, s tím, že jde o boj mezi kardinálem Burke, kterého poslouchá „nepatrná menšina fanatiků „ Řádu, a papežem, jenž požaduje reformu Řádu a změnu jeho Charty s cílem „ obnovit duchovní a morální hodnoty „ Řádu.

Papež odstranil z Řádu i kardinála Burkeho, kterého odvolal z funkce vatikánského přidělence, a novým přidělencem jmenoval Angela Beccciu, jenž bude „ jediným mluvčím „ Řádu až do zvolení nového Velmistra, které organizuje  vojenský velitel Řádu Ludwig Hoffmann von Rumerstein.

Kardinál Burke papeži vyhrožuje „ formálním  postihem“ za doktrinální chyby, které prosazuje, Vatikán v odplatě uvedl, že se z příkazu papeže šest kardinálů již nebude účastnit zasedání správní rady Vatikánské banky, ve které zasedají laikové, aby se mohli lépe soustředit na duchovní věci.

Papež navíc založil Institut pro náboženské záležitosti, kterému od roku 014 šéfuje Francouz Jean-Baptiste de Franssu, pod jehož vedením Institut zrušil přes 5.000 podezřelých bankovních účtů.

Také nezávislá anglikánská církev komentuje politické dění.

Arcibiskup z Canterbury napsal pobouřený dopis premiérce Mayové ohledně jejího rozhodnutí přijmout jen 350 ze 3.000 mladistvých běženců bez doprovodu  z Calais, kteří zůstali ve Francii, třebaže požadují z důvodu spojení rodin azyl v Británii, která navíc  v 5/016 přijala tzv. dodatek Dubs ( Lord Alf Dubs *1932, labourista, jenž byl před nacisty zachráněn UK politikou přijímání židovských dětí, viz „Kindertransport“, Nicholas Winton ), který umožňuje nedoprovázeným dětím z řad běženců dostat v Británii status uprchlíka.

Mayová a její ministryně vnitra Amber Rudd se tak dostali do otevřené války s Paříží/PAR, o to více, že Amber Rudd odpovědnost za UK rozhodnutí přehodila na konsternovanou PAR, když jej zdůvodnila „ moji francouzští partneři nechtějí, abychom přijímali děti na základě dodatku Dubs, protože by to dle jejich názoru jen povzbudilo další tisíce mladistvých, aby podnikly stejnou nebezpečnou cestu do Evropy „ …

Canterburský  arcibiskup toto rozhodnutí vlády nazval „ podlým“ , a taktéž mnohé UK celebrity, mj. herec Benedict Cumberbatch  a fotbalista Gary Lineker zaslali vládě vlastní otevřený  protestní dopis, v němž mj. okomentovali nedůstojnou cestu Mayové za Trumpem do US, kde mu dle nich „ leštila boty „ .

Po Evropě se údajně potuluje na 100.000 nedoprovázených mladistvých běženců. Syrský umělec vztyčil v Dráždˇanech 6.2.17 autobusy, aby naštval Pegidu.

V 3/017 budou parlamentní volby v NL, liberální premiér Mark Rutte se snaží získat voliče Geerta Wilderse z ultrapravice tím, že, aniž by je jmenoval, rovněž kritizuje muslimy, ale jak poznamenal jeden NL novinář, „ Rutte zaseje a Wilders sklidí „  (Wilders v průzkumu veřejného mínění vede - požaduje zavření mešit a zákaz Koránu, ani halíř Řecku, a zejména „ lepší zdravotní péči pro staré lidi „  ).

Autor: Andrea Kostlánová | úterý 21.2.2017 15:42 | karma článku: 18,79 | přečteno: 1201x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Probíhá v Moskvě puč ?

8.10.2022 v 20:00 | Karma: 17,64
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz