SurkovLeaks a následné zatýkání FSB důstojníků

24. 02. 2017 21:43:00
Nejistota z Brexitu ( mj. Irsko požaduje, aby dohoda o odchodu UK z EU obsahovala ustanovení o návratu Severního Irska do EU v případě sloučení s Irskem) zchladila mnohé hlavy a vzala evropským populistům vítr z plachet, stejně

jako komik Beppe Grillo se svými Pěti proruskými hvězdičkami, jenž se 9.1.17 marně snažil přejít na druhou stranu a spojit se s euro-liberály Guy Verhofstadta, kterého Nigel Farage nazval „eurofanatikem“.

V Německu je dle průzkumů agentury Gallup k 1/017 81% německých populistů proti vystoupení Německa z EU, v roce 014 to bylo 41%, ve Francii 67% proti 57% v roce 014.

Před 2.volebním kolem v Rakousku 4.12.016 kandidát Zelených Alexandr Van der Bellen zaútočil proti ultrapravicovémú Hoferovi, podporovanému Zemanem, devastující kritikou jeho Öxitu /rakouského brexitu, a Hofer v chaosu po Brexitu nedokázal kritiku odrazit. Dle analytiků 65% voličů pro Bellena hlasovalo z důvodu, že je proevropský.

V NL se z tohoto vývoje poučil v průzkumech privilegovaný Wilders, jenž od euroskepticismu přešel ke kritice muslimů a asociační dohody EU s Ukrajinou.

Východoněmecká AfD se svým patronem Václavem Klausem nejprve požadovala konec eura a návrat marky, dnes AfD přešla na výnosnější kritiku migrační politiky a identitární krize.

Podle průzkumů prominentní agentury TNS Infratest z 10/016 jsou přes dvě třetiny Němců proti odchodu z EU.

Od 5/016 se šéfka AfD Frauke Petry, která, stejně jako Le Penová, jezdí na zkušenou do ruské Dumy, výrazně sblížila s Marinou Le Pen, se kterou se poprvé setkala 17.6.016 ve Vídni, poté 6.7.016 ve Štrasburku.

2.2.17 dorazil Putin se svojí početnou ochrankou do Budapešti k Orbánovi.

Ještě předtím Kreml uskutečnil čistku v nejvyšších kruzích KGB/ FSB ( logicky přišla na řadu po předchozích mnohaletých čistkách v armádě ).

Zatýkání v kruzích FSB probíhá již od podzimu 016 v souvislosti s veřejným obviňováním Kremlu z vměšování se do US voleb, které Putin nedokázal vstřebat.

Putin uvedl, že FSB odhalila přes 400 špiónů za rok /Путин рассказал, что ФСБ раскрыла более 400 шпионов за год /https://t.co/jc5ujqqE5D

Putinova hymna, mistrovský kousek /Гимн Путину!!! ШЕДЕВР!!! https://www.youtube.com/watch?v=TKCfFhMl9NQ&feature=share

Několik vysokých důstojníků FSB bylo Putinem obžalováno z vlastizrady ve prospěch US vlády, formálně poté, co US tajné služby (CIA,FBI + NSA) 6.1.17 přinesly důkazy o ruském vměšování se do US voleb, a uvedly, že toto vměšování přímo řídil podpluk.KGB Putin.

Ve skutečnosti chtěl tímto načasováním Kreml zakrýt aféru SurkovLeaks.

FSB důstojník Sergej Michailov, zástupce šéfa moskevského Sřediska pro informační bezpečnost /, tj. pro kybernetickou špionáž, byl 25.1.17 ze Střediska vyveden s želízky na rukou a s pytlem přes hlavu, stejně tak jeho asistent major FSB Dmitrij Dokučajev, bývalý prominentní hacker „ Forb“ ( Novaja gazeta), kteří dle tvrzení cargrad.ru (Cařihrad) + listu Novaja gazeta byli ve styku s Vladimírem Anikejevem, zatčeným koncem října 016, zakladatelem v roce 03 skupiny Šaltaj Boltaj/Humpty-Dumpty, známé také pod Názvem Anonymous International ( globální sdružení virtuálních komunit + dobrovolných aktivistů mj. proti cenzuře internetu), jenž se proslavila vydíráním ruských prominentů poté, co jim vyplenila počítače.

V roce 014 poté co skupina vyplenila PC Medvěděva a jeho zástupce Arkadije Dvorkoviče, skupina oznámila demisi Dmitrije Medvěděva na jeho vlastním twitterovém účtu, který si k tomuto účelu přivlastnila, a vzápětí napadla PC dalšího Putinova ideologa Alexandra Dugina.

14.9.015 Peskov informoval o hackerském útok proti oficiálním stránkám Kremlu kremlin.ru/ Песков сообщил об атаке хакеров на сайт президента России http://www.tvc.ru/news/show/id/76463

Na podzim 016 se její skupině na Ukrajině podařil další mistrovský kousek, když vyplenila PC Putinova poradce a absurdistického ideologa Vladislava Surkova, a začala zcizené dokumenty,2.300 emailů, včetně emailu od Denise Pušilina z DLR, a emailu od Malofejova, jenž Surkovovi poslal seznam doporučených kandidátů na funkce v donbaských pirátských DLR + LLR, zveřejňovat – Kreml tvrdil, že Surkovovi žádné emaily nikdo neukradl, že jde o falešné emaily.

Právě od té doby začaly čistky v kruzích FSB.

Odvolán byl šéf kanceláře Vladislava Surkova Alexandr Pavlov, ale o tom se ruští občané dozvěděli až 20.1.17, když o tom napsal list Vědomosti/ aféra SurkovLeaks ( list Vědomosti v 10/016 převzal ruský majitel na základě Putinova zákona, který omezil majetkové podíly cizinců v ruských vydavatelstvích- Nový majitel Děmjan Kudrjavcev druhý den vyhodil šéfredaktorku Tatjánu Lysovovou, která list řídila od jeho založení v roce 99, a pod jejímž vedením se list dostal do soudního sporu s šéfem státní zadlužené ropné společnosti Rosněft miliardářem Igorem Sečinem, když list informoval, že si staví dům na pozemku u Moskvy, jehož hodnota je 60 milionů dolarů. Redakce musela na základě rozhodnutí soudu článek odstranit ).

Surkov měl v PC bohatou korespondenci s miliardářem Konstantinem Malofejevem, jenž mj. sponzoruje aktivity militantního filozofa Alexandra Dugina, jenž je šéfredaktorem jeho webové stránky "Cargrad/Cařihrad".

List Kommersant uvedl, že propuštění/zatčení hrozí i šéfovi kontrarozvědky Andreji Gerasimovi, jenž stojí v jejím čele od roku 09.

Viz V Rusku začaly v rámci kybernetické války čistky ve FSB po vloupání se ukrajinských hackerů do PC Vladislava Surkova/ в России начались «чистки» в сфере IT-безопасности из-за взломов Суркова

https://informnapalm.org/32588-kibervojna-v-rossii-nachalis-chistki-v-sfere-it-bezopasnosti-iz-za-vzlomov-surkova/

Po zatčení Anikejeva byli v 12/016 zatčeni i další dva členové jeho skupiny, všichni jsou stále v předběžné vyšetřovací vazbě.

Důstojník FSB Michailov prokazatelně znal Anikejeva, jenž zaměstnával týmy na Ukrajině a v Thajsku, a oba znali i internetového obchodníka Pavla Vrublevského, jenž udržoval kontakty s Vladimírem M.Fomenko, jenž byl ve zprávě US tajných služeb označen za jednoho z ruských hackerů, kteří napadli US politický systém ( Vrublevský dlouho tvrdil, že Michajlov spolupracuje s FBI) .

Fomenko žije v jihozápadním sibiřském Bijsku v Altajském kraji, viz Forbes z 21.2.17 „ Fomenko, the only Russian with known links to U.S. political hacking, speaks out“ - Fomenko, majitel firmy King-Serves, hostující servery, jakékoliv aktivity tohoto druhu popřel.

Poprvé se dostal do hledáčku FBI v 8/016, když FBI varovala, že „ neznámý agent proskenoval počítačovou sítˇ arizonské volební komise, přičemž 6 z 8 IP adres, které FBI identifikovala, vlastní Fomenkova firma King Servers, která se zaměřuje na RF, US a NL.

Fomenko obvinění odmítl a poukázal na to, že je směšné, aby FSB použila vlastní snadno identifikovatelné IP adresy.

Fomenko kontaktoval list The NYC Times, vyzpovídal jej Andrew Kramer, jenž poté napsal, že „ Fomenko v kauze napadení US politického systému je doposud jediným obviněným ruským hackerem “, proto se Fomenko obrátil na Forbes s tím, že Kramer vůbec nic nepochopil, když jej označil za organizátora útoků hackerů, kteří pro ruské tajné služby pracují mj. na Ukrajině, v TR, v Německu, a v US.

Viz Fallon : ruští kyber piráti mají za úkol destabilizovat Západ http://www.bbc.com/news/uk-38850907

Zatčen byl i PC expert Ruslan Stojanov, vedoucí zaměstnanec ruské pobočky světoznámé firmy Kaspersky Lab, která jeho zatčení potvrdila ( a která neochránila PC Surkova).

Jsou obviněni, že US tajným službám předali „citlivé“ informace ( z PC Surkova) , je možné, že mají na svědomí i jiné „ hříchy“ , které pro FSB spáchali, takže se jich chce Kreml zbavit. Viz např. Ruslan Stojanov, o kterém firma Kaspersky tvrdí, že pro ni pracoval od 12/011, Stojanov tvrdí, že pro ni pracoval až od 7/012, kdy firma Kaspersky Lab soukromou firmu Indrik, specializující se na vyšetřování kybernetické kriminality, ve které Stojanov pracoval, koupila.

V letech 01-06 Stojanov pracoval na ministerstvu vnitra v oddělení „ potírání kybernetických zločinů“, kdy v rámci své náplně práce sdílel jména ruských hackerů s US partnerskými firmami, z nichž některé pracovaly pro US tajné služby, a zúčastňoval se mezinárodních konferencí.

V 11/07 na G8 v Římě byl Stojanov účastníkem, mluvčím a expertem ruské delegace.

11.11.016 Ukradli ruští hackeři i údaje o budoucí vládě Trumpa ?/ Хакеры из России под подозрением в краже данных о будущей администрации Трампа

http://ru.reuters.com/article/topNews/idRUKBN136046

Viz také náhlé úmrtí dlouholetého ruského představitele u OSN Vitalije Čurkina (64 let), jenž navzdory svým protizápadním prohlášením v OSN, se v soukromí se svými US formálními nepřáteli z řad diplomatů a novinářů přátelil, chodil s nimi na obědy, na kterých kritizoval nejen Obamu, ale i Putina a jeho kleptokracii.

26.1.17 Jediným způsobem, jak zabezpečit bezpečnost RF je omezit internet, prohlašuje Putinův poradce German Klimenko/ Единственный способ обеспечить безопасность: Советник Путина предложил ограничить интернет в РФ ̈http://m.nv.ua/world/countries/edinstvennyj-sposob-obespechit-bezopasnost-sovetnik-putina-predlozhil-ogranichit-internet-v-rf-542069.html

O výše zmíněných zatčení informovala až v 1/017 ultrakonzervativní prokremelská webová stránka cargrad.ru, s tím, že zdaleka nebyli jediní zatčení, kteří byli umístěni do samovazby v MOW věznici Lefortovo.

Webová propagandistická stránka cargrad.ru byla založena Putinovým komsomolcem, oligarchou druhé generace Konstantinem Malofejem*1974, jenž pro Putina kontroluje ruskou ortodoxní církev jejím sponzorováním. Heslem Malofojeva, jenž sponzoruje i ruskou armádu na východní Ukrajině, a celé vedení DLR a LLR ( proto je na seznamu osob spadajících pod protiruské sankce ),je, že v duchu oficiální kremelské politiky ( viz Putinův dekret legalizující domácí násilí s tím, že se ruští vlastenci musí odlišit od západní dekadentní nekultury ) je, že je povinností ruských ortodoxních věřících osvobodit Západ od liberalismu.

Malofejevovi plyne kapitál z ruského telekomunikačního kolosu Rostelekom, + založil Marshall Capital Partners.

Protože se Putin chce oficiálně stát carem, Malofojev připravuje obnovu monarchie. Žirinovský předložil poslanecký návrh nazývat Putina „ Vaše Veličenstvo „ , a změnit hymnu na text Bože, chraň cara / Жириновский предложил называть президента Путина "Ваше Величество" http://m.tvc.ru/news/show/id/110818

2.2.016 Ruská vláda schválila program výchovy k vlastenectví /Правительство России приняло программу патриотического воспитания

https://meduza.io/news/2016/01/02/pravitelstvo-rossii-prinyalo-programmu-patrioticheskogo-vospitaniya

9.2.17 Ministerstvo kultury odmítlo zavést Den vlastenectví/Министерство культуры отказалось поддержать введение Дня патриотизма https://republic.ru/posts/79506

9.2.17 Ministerstvo kultury schválilo zavedení Dne vlastenectví na počest embarga, které RF zavedla jako ruské protisankce 6.8.014 /Минкультуры одобрило идею «Дня патриота» в честь введения продуктового эмбарго https://rufabula.com/news/2017/02/09/fools-day

Rodičovská sdružení navrhují, aby žáci psali ve školách v rámci vlastenecké tradice husím brkem/ В школы России предлагают вернуть письмо гусиным пером

https://life.ru/t/%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5/976879/v_shkoly_rossii_priedlaghaiut_viernut_pismo_ghusinym_pierom

Petice za zákaz všech společensky nebezpečných rockových kapel, nejlepší by však bylo zakázat všechny rockové kapely, petici 9.2.17 navrhl Putin, ministr kultury Medinskij a gubernátor saratovské oblasti Valerij Radajev/Запретить рок-музыку в России

https://www.change.org/p/%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%82%D1%8C-%D1%80%D0%BE%D0%BA-%D0%BC%D1%83%D0%B7%D1%8B%D0%BA%D1%83-%D0%B2-%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D0%B8?recruiter=83027465&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=autopublish&utm_term=des-lg-share_petition-reason_msg

Putinovo samoděržaví a cenzura :

2.12.016 se Putinův výbor pro kulturu a ruský jazyk sešel s některými umělci, mj. s režisérem Alexandrem Sokurovem*1951, jenž Putina požádal, aby vyřešil problém s ukrajinským režisérem Olegem Sencovem, jenž dostal 20 let v pracovním táboře na ruském severu.

Intelektuál Sokurov prohlásil, že se za rozsudek nad Sencovem stydí, a poprosil Putina, aby kauzu Sencov vyřešil „ po rusku“ jako ruský křestˇan, protože milosrdenství stojí nad spravedlností.

Podpluk. KGB se na něho chladně podíval studenýma rybíma očima a prohlásil, že „ po rusku „ nelze nekřestˇanské teroristické činy řešit bez soudního rozsudku.

Sokurov se snažil dál za Sencova orodovat s tím, že Sencovovým činem nebyl nikdo zraněn, ale jeho slova se od Putina odrazila jako hrášek od zdi – ale mohli být zraněni, lhal přímo na TV kameru Putin, dobře si vědom, že Sencova zatkli až o 2 dny později, než kdy se podle soudního spisu měl chystat vyhodit do povětří sochu Lenina.

Putin se setkal i s uměleckým ředitelem Divadla národů Jevgenijem Mironovem, jenž Putina informoval o tom, že herci jsou vyděšeni stupňujícími se omezeními a cenzurními zásahy do umělecké svobody, kdy úředníci v regionech zakazují nebo cenzurují ( např. Puškinovy povídky, Ježíš Kristus Superstar, Satirikon ) představení s odkazem na nespokojenost některých společenských organizací,většinou pravoslavné církve, jejichž aktivisté se svatojiřskou stužkou beztrestně vtrhávají na představení a chovají se agresívně.

V tomto okamžiku Putin před kamerou začíná hrát svoji oblíbenou hru na blázna, jenž předstírá, že nerozumí. A kdo vám to zakázal ? Obrací se na ministra kultury Medinského a ptá se ho : Vy jste to zakázal ? Ne, já ne.

A Mironov si uvědomuje, že z něho dělají idiota ( Medinskij v roce 015 vyhodil z funkce šéfa novosibirského divadla pro inscenaci Wagnerovy opery Tannhäuser, která dle Kremlu odráží dekadentní západní hodnoty a uráží ruské křestˇany).

Игорь Яковенко: Путин и говно нации http://7days.us/igor-yakovenko-putin-i-gno-nacii/

11.12.016 Ruský režisér Andrej Smirnov uvedl, že bylo historickou chybou Jelcina, že ruskou společnost nedebolševizoval, a že je nutno zveřejnit všechny archívy Čeky, KGB, a FSB/ Российский режиссер: Нам никуда не деться ни от люстрации, ни от публикации всех архивов ЧК, КГБ, ФСБ

http://gordonua.com/news/society/rossiyskiy-rezhisser-nam-nikuda-ne-detsya-ni-ot-lyustracii-ni-ot-publikacii-vseh-arhivov-chk-kgb-fsb-163442.html

14.12.016 Žirinovský navrhl odstranit z Kremlu zednářské znaky – hvězdy, a nahradit je dvouhlavými orly/ Масонские знаки: Жириновский предложил убрать звезды с башен Кремля

http://www.mk.ru/social/2016/12/14/masonskie-znaki-zhirinovskiy-predlozhil-ubrat-zvezdy-s-bashen-kremlya.html

Autor: Andrea Kostlánová | pátek 24.2.2017 21:43 | karma článku: 18.69 | přečteno: 622x

Další články blogera

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma článku: 13.14 | Přečteno: 480 | Diskuse

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma článku: 11.95 | Přečteno: 480 | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma článku: 16.28 | Přečteno: 716 | Diskuse

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma článku: 10.79 | Přečteno: 264 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 27.53 | Přečteno: 440 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 25.96 | Přečteno: 1300 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 15.97 | Přečteno: 446 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 15.28 | Přečteno: 261 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.96 | Přečteno: 680 | Diskuse
Počet článků 1105 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1381

Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...