Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Evropská premiéra : Putin spolupráci s neonacisty formalizoval do písemné dohody

Hofer svoji porážku ve 2.kole z 22.5.016 neuznal, a Ústavní soud skandálně ve prospěch ultrapravice výsledek voleb, ve kterých vyhrál Van der Bellen, zrušil.

Po opakovaném druhém kole prezidentských voleb v Rakousku ze 4.12.016, kdy Alexander Van der Bellen (72) již podruhé porazil Zemanem podporovaného ultrapravičáka Norberta Hofera (45), ještě není nic daného, rozhodnou parlamentní volby v roce 2018, rok, který bude pro Evropu a ČR kritický, viz 1918,1938,1948,1968.

V roce 2018 proběhnou „volby“ Putina s FSB ortodoxní církví a „ volby“ Zemana s proruskou družinou v čele s arcibiskupem Dukou ( protizemanovský kardinál Miroslav Vlk nemá nejlepší zdraví, ve Vatikánu probíhající občanská válka mu na zdraví nepřidá ), uvidíme, zda mu ruský velvyslanec Alexandr Zmejevskij ( v CR , kdy nahradil Sergeje Kyseljova ,od 2/016 ) zařídí výhru jako Trumpovi velvyslanec Sergej Kisljak.

Rakousko, poměříme-li jeho velikost, přijalo více migrantů než Německo, přesto Rakušané po Brexitu (23.6.016) a zvolení Trumpa (8.11.016) dokázali, že ještě není vše ztraceno, přitom Van der Belle nevedl žádnou nákladnou kampaň, a to ani billboardovou.

Svoji kandidaturu netradičně oznámil ve videu na internetu, nikoliv v klasických médiích, neměl za sebou žádné velké sponzory, vsadil na open campaigning, kdy vyzval své stoupence, aby sami v jeho prospěch podnikali iniciativy.

Brzy za sebou shromáždil rozsáhlé občanské hnutí, jehož příslušníci ohnivě debatovali na Facebooku, třebaže Rakušané nemají ve zvyku bavit se při obědě o politice.

Brexit přispěl k tomu, že pro Bellena hlasovali všichni ti, kteří nechtěli, aby je ultrapravičáci vyvedli z EU ( Hofer navíc prosazoval znovuzavedení trestu smrti), a které ultrapravice zesměšňovala nálepkou „ naivní globalisté, odstřižení od reality“.

Pro uhlazeného Bellena hlasovalo 62% žen, a to v reakci na putinovskou rétoriku rakouských ultrapravičáků, že emancipace a rovnoprávnost žen narušuje křestˇanské tradice zastávané ruskou ortodoxní církví a Putinem, jenž prezidentským dekretem legalizoval a požehnal domácímu násilí (jeho manželka Ludmila by mohla o domácím násilí vyprávět ) s tím, že „ v únosné míře domácí násilí přispívá k výchově žen a dětí k obrazu jejich muže a otce, který je jedinou hlavou rodiny „.

Bellen porušil další volební tabu, které bylo doposud jen výsadou ultrapravice – Heimat/vlast a vlastenectví učinil těžištěm své volební kampaně. Mluvil o vlasti, otevřené světu, o tolerantním národu, pevně zakotveném v silné Evropě  – o pozitivním vlastenectví 21.stol.

Svědectví na Facebooku ze 24.11.016 89leté Vídeňačky Gertrudy, která přežila Holokaust, Rakušanům připomnělo, že Putinem a Zemanem podporovaná Strachova strana je neonacistickou stranou.

„ V sedmi letech jsem byla svědkem občanské války „, která skončila zavražděním kancléře Dollfusse v 7/34, jenž byl spojencem Mussoliniho, nikoliv Hitlera. Gertruda připomenula, že když Židé museli v roce 1938 zubními kartáčky čistit vídeňské chodníky, Rakušané, indoktrinováni nacistickou propagandou nenávisti, se zastavovali a posmívali se jim.

Video shlédlo přes 3 milióny lidí.

Již v letech 1870-1918 byly německé nacionální strany nejen silně antisemitské, ale byly zaměřené i proti monarchii a katolické církvi. Ve 20.letech za výmarské republiky své nacionalistické kádry rekrutovaly z elitářských skupin, zapovězených pro Židy.

Heinz-Christian Strache, bývalý oblíbenec Haidera, se kterým se rozešel ve zlém,  se sudetoněmeckým otcem z oblasti Liberce, prohlašuje, že se ponaučil z koalice s konzervativci/lidovci ÖVP za Jörga Haidera /1950-2008 podivná autonehoda/, která vyvolala mezinárodní diplomatické protesty, a do koalice by šel jedině se sociální demokracií, se kterou mají ultrapravičáci stejné voliče – dělníky a nezaměstnané ( Haider požadoval minimální mzdu ve výši 1.000 eur/měs., a 1.000 eur měsíčně slíbil vyplácet německým matkám ).

Hofer Van der Bellenovi v TV řekl : „Pro vás hlasují elity, pro mne lid!“ .

Třebaže Haider zastával silné protiimigrační postoje ( na jednom jeho volebním plakátu byl nad žebrající muslimskou ženou nápis „ Vyčistěte  Graz!“ ), do roku 05 byla FPÖ pro vstup TR do EU. V roce 05 Haider založil disidentskou BZÖ.

Haider, syn nacistických sympatizantů, jehož otec dobrovolně narukoval na východní frontu, kteří byli za nacistické sympatizanty prohlášeni i po válce, takže nemohli sehnat zaměstnání, v roce 95 prohlásil, že koncentráky/KL byly jen běžnými pracovními tábory, a že „ Waffen SS si zasluhují maximální uznání a úctu, bojovali v nich naši otcové  „ ( nacistická minulost dohnala i Kurta Waldheima, ex gen. tajemníka OSN, viz kauza Waldheim).

Haider se stal multimilionářem po smrti svého strýce, pozemkového vlastníka, jenž pozemky nabyl „ koupí od italského Žida, jenž musel 1940 uprchnout z Rakouska „ …

Týden po smrti Haidera, jenž se ve straně obklopoval mladými muži, za což byl kritizován, jeho určený nástupce novinář Stefan Petzner*1981 prohlásil, že „ si s Haiderem s vědomím jeho manželky byli velmi blízcí „, což rozčílilo vedení strany. Stracher se veřejně homosexuálům vysmál, a Petzner odstoupil ze všech stranických funkcí.

Rakousko po válce ve prospěch obětí nacismu odhlasovalo 7 restitučních zákonů, a vyplácelo obětem nacismu odškodné, ale až v roce 95 vytvořilo Fond, z něhož vyplatilo odškodné i deportované menšině homosexuálů a dětem, které musely být pro zatčení rodičů dány do sirotčinců. Z tohoto fondu bylo vyplaceno 607 mil. euro, čímž Vídeň považuje vyrovnání za dovršené.

Dnes Vídni zbývá ještě navrátit nacisty zcizená umělecká díla, 9.000 z nich sporného původu je na seznamu, který rakouská vláda zveřejnila na internetu.

Ale až v roce 09 se rakouská vláda přiměla ke zrušení stálé rakouské expozice v Osvětimi z roku 78, která představovala Rakousko jako hlavní obětˇnacismu.

Od té doby buduje novou expozici, která bude připomínat, že se Rakousko na nacistických zločinech spolupodílelo.

V roce 010 v rámci „ míru“ s židovskými organizacemi Vídeň zahájila program renovace a údržby židovských hřbitovů.

Školy 14leté školáky informují o holokaustu, kdy s nimi učitelé absolvují povinný školní výlet do KL Mauthausen, což samozřejmě není vakcína proti antisemitismu.

Drtivou většinu Rakušanů holokaust ani nacismus již nezajímá, čemuž se musela přizpůsobit i rakouská ultrapravice a zaujmout politicky korektnější postoj – např. v roce 06 BZÖ ( Haiderovo disidentské křídlo FPÖ ) podpořila projekt odškodnění totálně nasazených ve Třetí Říši, třebaže do té doby ultrapravice razila heslo, že je třeba přestat se sebeobviňováním.

Věčně se usmívající Hofer, jenž u sebe neustále nosí pistoli, jak přiznal, během volební kampaně s minulostí urputně pracoval, a požadoval, aby byl Hitlerův rodný dům v hornorakouském městě Braunau am Inn, 50 km od Salcburku, který nacisté prohlásili za národní památku, zbourán ( o jeho zbourání rozhodl rakouský parlament až v 12/016).

Politici se obávají, že Hofer a jeho šéf Strache tím chtějí opět navodit atmosféru viktimizace – že Rakousko bylo obětí nacismu, přičemž oslavovány budou jen oběti z řad konzervativců a rakouské katolické církve, které se proti Hitlerově anexi Rakouska z části postavili, a zcela přehlíženi budou rakouští odbojáři z řad Židů a komunistů.

Pokud rakouská ultrapravice vyhraje v roce 018 parlamentní volby, mohla by historii přepsat, tak jako ji brutálně přepisuje její přítel Putin, od kterého si nové opium lidu – církev“ vypůjčili : Hoferovo volební heslo bylo „ So wahr mir Gott helfe !“/ S boží pomocí.

To, že ještě v roce 011 Hofer vlastnoruční rukou napsal, že rakouský lid kulturně a jazykově patří k velké německé vlasti, dnes jeho voliči považují za detail.

Strache vedl silně protiimigrační kampaň, vyzýval k zapalování azylových domů, v nichž se skrývají „ migranti podvodníci „, a požadoval založení ministerstva pro deportace. Existuje video, jak Strache v maskáčích a se samopalem běhá po lesích ve společnosti neonacistů, ale od doby, co se Strache zaměřuje na muslimské imigranty, potlačuje antisemitské výpady svých spoluvěrců v očividné snaze sblížit se v postoji proti muslimům s Izraelem.

V roce 014 tak Stracher donutil k demisi Andrease Mölzer, jenž stál v čele kandidátky FPÖ pro volby do europarlamentu, a na volebních shromážděních si neodpustil antisemitskou propagandu.

Hofer, jeden z teoretiků FPÖ, je členem „intelektuální kulturní společnosti Marko-Germania z obce Pinkafeld, která je přístupná jen „ intelektuálům čisté germánské rasy/ biologický původ „, a která za německou vlast, bez ohledu na zavedené státní hranice, považuje území, na kterém žije „ koherentní „ německá menšina.

Členové spolku mají za výslovnou povinnost politicky se angažovat pro další rozkvět německé národnosti, a tudíž v zakládající listině spolku odmítají „ fikci rakouského národa, který nikdy historicky neexistoval „.

19.12.016, v den atentátu v BER a v den, kdy byl zastřelen ruský velvyslanec v TR, Putinova strana podepsala v MOW dohodu o spolupráci se Strachem a jeho Svobodnou stranou Rakouska, jenž od počátku jako veškerá západoevropská ultrapravice Kremlem sponzorovaná, vystupuje proti protiruským sankcím, ale Putinova úzká spolupráce s rakouskými ultrapravičáky se datuje již od Putinovy agrese vůči Gruzii v 8/08, kterou FPÖ, stejně jako Putinovo zcizení Krymu,  podpořila .

Od Haiderovy autonehody v 10/08 je FPÖ zcela ve vleku Kremlu, delegace FPÖ navštívila i Putinova místokrále v Čečensku islámistického radikála Ramzana Kadyrova, jenž v muslimsky vlažné Čečně v zastoupení Putina zavedl šaríju.

Nejen Marina Le Pen, ale i Strachova FPÖ dostala od  MOW úvěr.

To, že Putinova strana spolupráci s neonacisty formalizovala do dvoustránkové písemné dohody, je evropská premiéra.

Za Putinovu stranu Jednotné Rusko dohodu podepsal náměstek gen.tajemníka Putinovy strany Sergej Železnjak, Západem sankcionovaný ( Železnjak 26.12.016 hrozil černohorské vládě při své návštěvě Bělehradu , aby nevstupovala do NATO ) .

Do Kremlu přicestoval Heinz-Christian Strache, poslanec David Lasar, rusofilní místostarosta Vídně Johann Gudenus, a Harald Vilimsky, místopředseda skupiny Evropa národů a svobod, kterou v europarlamentu vytvořila Marina Le Pen.

Text dohody o 10 bodech zveřejnil novinář rakouského listu Kronen Zeitung.

Smlouva o spolupráci byla uzavřena na dobu 5 let, obě smluvní strany se např. zavazují nejen spolupracovat při výchově mladé generace k „ vlastenectví „ ( výcvikové tábory ) ,ale i poskytovat si informace, týkající se RF a Rakouska ...

Tato dohoda činí z FPÖ (a z Mariny Le Pen) Putinovu 5.kolonu v Evropě ( proruský je i Francois Fillon, bývalá Sarkozyho pravá ruka).

Všichni výše zmínění Putinovi poděkovali za „osvobození „ syrského Aleppa Putinovou Rudou armádou.

Zatímco v NL v anketách vede ultrapravičák Geert Wilders, v Belgii šéf nacionalistické vlámské strany N-VA hrozí, že se v obecních volbách 2018 spojí s ultranacionalistickým separatistickým hnutím Vlaams Belang/Vlámský zájem, který byla založen v roce 78 jako Vlaams Blok, a se kterým zatím žádná jiná politická strana pro jeho nenávist k Francii, k Židům a muslimům nespolupracovala.

V režii Kremlu dále působí Marina Le Pen/FN, Geert Wilders/PVV, DK lidová strana, neonacističtí Švédští demokraté + neonacistická  Madˇarská národní fronta/MNA*1989, ve FS Praví Finové, v Německu AfD spřízněná s Václavem Klausem Seniorem ( jejíž představitelé chodí na porady s ruským velvyslancem ) a v UK strana UKIP, jejíž šéf se během referenda o Brexitu pravidelně objevoval v Putinově TV RT, ve které prohlašoval, jak moc Putina obdivuje.

V levicovém a ultralevicovém spektru Kreml řídí stranu Podemos ve Španělsku, Syrizu v GR, Die Linke v Německu ( představitelé Die Linke za peníze od Putina jezdí na okupovaný Krym), a využívá ke svým účelům stranu Sinn Féin v Irsku, která byla založena v roce 1905.

V UK Kreml režíruje i Jeremyho Corbyna, přítele Huga Chaveze.

Evropská ultrapravice unisono podpořila Putinovo zcizení Krymu, také Miloš Zeman a Zemanovci.

Další Kremlem iniciované a placené strany jsou především v Lotyšsku strany Harmonie + Lotyšský Ruský svaz, v Madˇarsku strana Fidesz, Bulharská socialistická strana, Srbská pokroková strana a černohorská Socialistická lidová strana.

Kremelské financování evropské ultrapravice vyplulo na povrch poté, co Marina Le Pen začala po ruské okupaci Krymu pravidelně jezdit do ruské Dumy s tím, že  Putin okupuje Krym „ právem „ .

V 11/014 novináři zveřejnili půjčku v částce 9.4 mil. eur, kterou její strana dostala od sankcionovaného Kremlu v 9/014 přes českou banku První Rusko-Česká banka/PČRB, která byla v roce 96 založena českou vládou, v době půjčky byl jejím majitelem její bývalý šéf a Putinův obchodní partner Roman Jakubovič Popov, podezřelý z vytunelování ERB banky, dnes v likvidaci, která působila v Praze a Karlových Varech. V létě 016 PČRB přišla o licenci.

Marina Le Pen, které francouzské banky nepůjčily, ruskou půjčku přiznala v 12/014, a nebyla to její poslední ruská půjčka .

Marinu Le Penovou představil jednomu z Putinových hlavních rádců ze strany EU-US sankcionovanému Alexandru Babakovi, bývalému šéfovi FSB strany Rodina, poslanec europarlamentu Jean-Luc Schaffhauser.

Za Le Penovou se v Kremlu přimluvil i člen FN  Aymeric Chauprade, jenž byl rovněž několikrát na Putinem okupovaném Krymu.

V Itálii v režii Kremlu působí Liga Severu *91 jako koalice několika regionálních stran ze severu a středu Itálie, a Hnutí 5 hvězdiček, založené v roce 09.

Šéf Ligy Severu Matteo Salvini dělá roztleskávače na sjezdech strany Mariny Le Pen.

Matteo Renzi v 12/016 drtivě prohrál své referendum o změně ústavy z roku 1948, která, aby zabránila autoritářským excesům, vybavila obě parlamentní komory stejnými pravomocemi, vláda musí o vyslovení důvěry požádat obě komory, tzv. dokonalý bikameralismus.

Renziho navrhovaná reforma by poskytla příliš pravomocí vládě v zemi, která 3x zvolila Berlusconiho, a málem i pětihvězdičkového komika Beppe Grillo.

Matteo Renzi s referendem spojil svůj politický osud, a učinil tak stejnou chybu jako David Cameron v referendu o Brexitu v 6/016, a CHDG v referendu o decentralizaci Francie z roku 69, které těsně prohrál a rezignoval.

Referendum tímto přeměnili v plebiscit / v hlasování o osobě ( referendum může být závazné i nezávazné/konzultativní, referendum může být i lokální vyhlášené z iniciativy občanů, plebiscit však mohou vyhlásit jen příslušné státní autority, a to i o vlastním učiněném autoritářském rozhodnutí, které by v referendu neprošlo, plebiscit se proto používá jen výjimečně, většinou v autoritářských režimech, plebiscit je jen metoda, jak legitimizovat jakoukoliv vládní politiku ).

Itálie se často uchyluje k technokratické vládě, např. v roce 011 po pádu Berlusconiho.

???-10 ????????????? «??????????????» ? ????????? ??????/Pribylovskij antikompromat o Putinovi  https://openrussia.org/post/view/11998/

Historik, spisovatel, překladatel (do ruštiny přeložil Orwella)  a od roku 93 šéf analytického centra Panorama, Vladimír Pribylovskij /1956 -2016, 59 let/ zemřel 13.1.016, do roka a do dne bez pár týdnů po Borisu Němcovovi jej mrtvého bytě našel jeho syn.

Oficiálně, jako mnozí další Putinovi kritici, zemřel na infarkt.

V době smrti pracoval pro projekt Kleptocracy Initiative, pro kterou shromaždˇoval dokumenty o kleptokracii Putinovy kliky, včetně dokumentů o založení stavebního družstva Ózero ( viz Zemanův přítel Vladimír Jakunin aj.).

Za bolševiků pracoval jako noční hlídač, protože byl přistižen při rozšiřování zakázané literatury.

V roce 07 policie prohledala jeho byt a zabavila mu PC a elektronické materiály, které souvisely s knihou The Corporation, Rusko v době KGB a Putina, která vyšla v NYC v roce 09. V 3/010 Pribylovskij podepsal online petici „Putin Must Go“/Putin musí jít.

S Jurijem Felštinským je spoluautorem knihy Operace Následník, jak se Putin dostal k moci, s podtitulkem Doba vrahů a mafie.

Pribylovskij v 11/06 po vraždě Politkovské založil o Putinovi a jeho klice  “ antikompromat.org “, mj. tvrdí, že se podplukovník KGB v Dráždˇanech stýkal se šéfem Dráždˇanské banky. Tato stránka je v RF na seznamu zakázaných “ extrémistických “ materiálů …

Pribylovskij není jediný, kdo dostal “ infarkt “ , viz The Independent ze 27.2.17 Unexpected deaths of six Russian diplomats in four months triggers conspiracy theories/ Náhlá smrt šesti ruských diplomatů : 8.11.016, v den zvolení Trumpa, zemřel v NYC ruský “diplomat” (jeho funkce na konzulátu byla nejasná ) Sergej Krivov (63).

Byl nalezen s rozbitou lebkou na podlaze ruského konzulátu - Kreml nejprve tvrdil, že spadl ze střechy, poté, že zemřel na infarkt.

19.12.016, v den útoků v BER, byl v Ankaře zastřelen ruský velvyslanec Andrej Karlov (62), a pár hodin před zastřelením Karlova byl ve svém MOW bytě zastřelen ruský diplomat Petr Polšikov, hlavní poradce ruského zamini pro Latinskou Ameriku ( V Brazilii 31.12.016 našli ohořelé tělo řeckého velvyslance. )

 26.12.016 byl v kufru svého auta nalezen mrtvý gen. KGB/FSB Oleg Jerovinkin, jenž pracoval již pro Jelcina jako vedoucí oddělení pro kontrolu ochrany státních tajemství, poté řídil oddělení pro práci s utajenými listinami a ochranu státního tajemství Úřadu pro informační a dokumentační zajištění prezidenta RF. Od roku 08 řídil sekretariát místopředsedy vlády RF Igora Sečina, poté s ním v roce 012 odešel do Rosněftu.

Gen. FSB Jerovinkin dle listu The Independent pomáhal britskému agentu s kompromatem na Trumpa.

9.1.17 zemřel v Aténách ruský konzul, 27.1.17 zemřel ruský velvyslanec v Indii Alexandr Kadakin (67), předtím byl velvyslancem ve Švédsku.

20.2.17 Vitalij Čurkin (64) , stálý představitel RF při OSN, byl nalezen mrtvý ve své kanceláři v NYC - ani pitva pravý důvod smrti neodhalila ( viz útok proti nevlastnímu bratru severokorejského diktátora ).

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-diplomats-deaths-theories-putin-kremlin-a7602201.html

5.2.016  Od roku 017 budou v RF potravinové lístky / ? ?????? ?????? ???????? ?? ???????? ???????  http://by24.org/2016/02/05/foodstamps_will_come_to_russia_in_2017/

2.3.17 Rusové si hromadně stěžují na blokování karet a bankovních účtů /???????? ??????? ???????? ?? ?????????? ?????????? ???? ? ??????

http://www.finanz.ru/novosti/lichnyye-finansy/rossiyane-massovo-zhaluyutsya-na-blokirovku-bankovskikh-kart-i-schetov-1001797226

Putin dekretem ze 4.3.17 všem státním úředníkům a poslancům zakázal jezdit se léčit do států  „agresívního „ paktu NATO, místo toho nařídil, že se budou jezdit léčit na Krym, a když již tam budou, tak se za své zdraví pomodlí u busty Mikuláše II.

4/016  ? ?????? 300 ????? ??????? ??????, ?? ?????????? ????????????? / Putinovo Rusko a zdravotní péče / https://takiedela.ru/news/2016/04/04/painno/

3.3.016 Jak protiruské sankce a nízké ceny ropy ještě více ožebračili ruské občany/ ?????????? ??????? - ? ???, ??? ??????????? ???? ?? ????? ???????? ?? ????? ???????

http://nv.ua/publications/konstantin-borovoj-o-tom-kak-supernizkie-tseny-na-neft-povlijali-na-zhizn-rossijan-101123.html

Dnes 5.3.17 v MOW zadrželi aktivisty, kteří vyvěsili plakát s nadpisem Putin, to je válka a smrt / ? ?????? ????????? ??????????, ?????????? ?????? «????? ??? ?????. ????? ??? ??????» ? ??????? ???? ????????

https://meduza.io/news/2017/03/05/v-moskve-zaderzhali-aktivistov-povesivshih-banner-putina-eto-voyna-putin-eto-smert-u-ploschadi-treh-vokzalov?utm_source=facebook.com&utm_medium=share_fb&utm_campaign=share

Na bohaté Rusy, zejména z ruské Dumy, kteří si kupovali  ( za špinavé peníze ) miliardové nemovitosti v US, US ministerstvo financí pořídilo pastičku :

US ministerstvo financí vydalo zdánlivě rutinní dokument, v němž bylo oznámeno, že specializovaná finanční policie FinCEN začne s identifikací a sledováním anonymních kupců luxusních nemovitostí v NYC a v Miami  ( několik desítek známých ruských rodin, včetně současných vládních úředníků a poslanců, vlastní v NYC a v Miami  nejdražší nemovitosti ) , aby zpřísnila kontrolu nad zdroji financování kupovaných nemovitostí.

Až do této doby pojišťovny neměly povinnost zveřejňovat jména klientů z pojištěných nemovitostí. Nyní je budou poskytovat databázi FinCEN, a to bez soudního příkazu. Past na ruské žraloky spadla.

" ? ??? ?????????? ????????? ??? ??????? ????.http://storm100.livejournal.com/1959553.html

9.2.016 Garry Kasparov : Je nutná debolševizace Ruska /????? ????????. ????? ????????????? ?????? http://rusmonitor.com/garri-kasparov-nuzhna-desovetizaciya-rossii.html

28.2.17 spisovatel a politik Valerij Korovin : Celá Evropa patří zákonitě Rusku, na mítinku byl i bývalý gubernátor saratovské oblasti Dmitrij Ajackov /???????? ??????? ? ????????: ?????? ?? ????? ??????????? ??????  http://www.4vsar.ru/news/86050.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Andrea Kostlánová | neděle 5.3.2017 20:14 | karma článku: 15,28 | přečteno: 738x
  • Další články autora

Andrea Kostlánová

Prodej dětí – poptávka stimuluje nabídku

Jean-Jacques Rousseau hlásal lásku k bližnímu, ale své děti dal do sirotčince, ani Albert Einstein láskou k vlastním dětem neoslnil. Jak vypadaly sirotčince dříve, ukazuje Charles Dickens a Maupassant, u nás vyšla knížka o

10.2.2024 v 15:09 | Karma: 13,43 | Přečteno: 496x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Ochrana žen a dětí je katastrofická, zatímco z LGBT se stává privilegovaná kasta

Lidská práva nedodržuje mj. drtivá většina afrických států. Téměř všechny podepsaly Mezinárodní úmluvu o potlačení a trestání zločinu apartheidu z roku 1973, která byla přijata z iniciativy Kremlu,

9.2.2024 v 11:42 | Karma: 12,27 | Přečteno: 492x | Diskuse

Andrea Kostlánová

Rudolf Hess i Wallenberg věděli to, co se neměla dozvědět veřejnost

Stejně jako Wallenberg i Hess věděl to, co se veřejnost nikdy neměla dozvědět.- že nacisté spolupracovali se sionisty, kteří od nich Židy vykupovali, a rovněž i s bolševiky, kteří ukrajinské a běloruské Židy nacistům vydávali.

8.12.2023 v 19:36 | Karma: 16,28 | Přečteno: 722x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Švédská vláda půjčila Kremlu milióny v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení

Švédský vyslanec v Moskvě v 12/1946 – „ Bylo by skvělé, kdybychom dostali odpovědˇ, že je Wallenberg mrtvý „, aneb socialistická vláda v 10/1946 půjčila Kremlu 300 mil. dolarů v době, kdy byl švédský diplomat v sovětském vězení.

18.11.2023 v 18:15 | Karma: 11,13 | Přečteno: 266x | Diskuse| Politika

Andrea Kostlánová

Nekonečná švédsko-ruská hra v kauze Wallenberg

Nejen v KGB/FSB Rusku,ale ani ve Švédsku nemá veřejnost přístup k některým archívním složkám, mj. ke složce švédského diplomata Sverkera Aström či k veřejným Pamětem klíčových svědků, NKVD agentů, zejm. hraběte Kutuzova-Tolstého.

23.10.2023 v 12:29 | Karma: 8,00 | Přečteno: 246x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Místo do šrotu do opravny. Směrnice EU prodlouží záruku a zakážou „kazítka“

24. dubna 2024

Premium Do budoucna by měla být oprava rozbitých a porouchaných domácích spotřebičů jednodušší. A stejně...

Ignorovat, nebo demaskovat? Německá média řeší, jak informovat o AfD

24. dubna 2024

Premium Je to teď horké téma. Německá mainstreamová média stojí před volbou, nakolik a jakým způsobem...

Šibal z Prahy podmázl průvodčího, s Lorenovou v negližé předběhl konkurenci

24. dubna 2024

Seriál Byla teprve na začátku kariéry, ale fotografové na ni už stáli fronty. Snímek mladičké Sophie...

Ukrajinská policie zadržela šest Čechů za telefonické podvody z Oděsy

23. dubna 2024  21:25

Ukrajinské úřady oznámily zadržení devíti členů zločinecké organizace včetně šesti Čechů, kteří z...

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.

  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz