Andrea Kostlánová

Medvěděv 7.3.17 : Bělorusko v Eurasijské unii nikdo nedrží

8. 03. 2017 8:31:51
Srandovní politici antiestablishmentových hnutí Výmarská republika je vzorovou ukázkou zhroucení demokratického systému. V 1. pol. 20.stol. se ultrapravice (ultranacionalismus ) a ultralevice ( bolševický komunismus)

vůči sobě jasně vymezila, ale někdy se proti Republice spojily, např. v 11/1932 berlínští nacisté spolu s komunisty vyhlásili společnou stávku v dopravě.

Obě skupiny chtěly „ jménem lidu „ zničit „ prohnilý „ politický systém/ establishment, a zatímco komunisté vzhlíželi k bolševické diktatuře jako k nové „civilizaci“, fašisté prosazovali fašistický korporativní stát a nacisté svoji rasově čistou „ biologickou „ diktaturu.

5.3.17 v ruském městě Orel se uskutečnil k poctě Putina fotbalový turnaj na památku Stalina/ В России прошел футбольный турнир памяти Иосифа Сталина https://openrussia.org/notes/707129/

Jean-Marie Le Pen svoji Národní frontu založil na pétainistickém ethosu ( ale na rozdíl od Pétaina popíral existenci nacistických plynových komor, viz mé články o Vichy/CHDG, admirál Darlan ), zatímco Marina Le Pen stranu přizpůsobila putinovské éře, když otci násilím odňala žezlo.

Nacismus i komunismus předvedly, čeho jsou jako diktátorské „ establishmenty „ schopny, putinismus, schovávající se pod svatojiřskou stužkou monarchie a FSB ortodoxní církví, rovněž.

„ Boží bojovníci „ proti zavedenému demokratickému systému - „ lepenisté, putinisté, brexitisté , trumpisté a spol. nahrnuli všechny své nepřátele do kategorie „ lidem nenáviděných elit „, přes jejichž mrtvoly se snaží dostat k moci ve jménu elitami utlačovaného a elitami podváděného lidu, třebaže nikdo neví, co mytické slovo lid vlastně pokrývá, viz Karel Čapek V zajetí slov a jeho názor na slovo „ lid“ .

Antiestablishmentoví politici by měli upřesnit, od jaké výše platů začíná elita, zda se elita po platovém propadu může vrátit do kategorie lidu a zda je možno lid zbohatnutím přeřadit do kategorie elit ...

Srandovní politici antiestablishmentových hnutí prohlašují, že jsou výlučnými zákonnými zástupci „ lidu“ , zatímco jejich protivníci jsou „ nepřátelé lidu „ .

Ve svůj prospěch si tak přivlastnili Stalinem a Maem hýčkané marxistické téma třídního boje a třídní identity, propagandu, která milióny nepřátel „ lidu „ přivedla do vyhlazovacích a převýchovných pracovních táborů.

List The Financial Times informuje, že US soudci a novináři, kteří byli „ elitou trumpistů „ označeni za zrádce „ lidu „, začínají dostávat výhružky smrti.

Ti, kteří se dnes staví do role vůdců lidu, v drtivé většině pocházejí z elit ( Marina Le Pen, Trump, Nigel Farage, Boris Johnson ).

Jsou to všichni miliardáři, včetně Putina, kteří žijí ve stejných luxusních čtvrtích jako jejich nepřátelé z „ establishmentu“, se kterými studovali na stejných elitních školách a se kterými jezdí na dovolenou na svých jachtách do Řecka, občas placenou Rupertem Murdochem, jenž přísahal, že EU zničí.

Ani jeden z dnešních antiestablishmentových populistických křiklounů tudíž nemá právo mluvit jménem lidu.

Frauke Petry, podnikatelka v chemickém byznysu, po svém volebním vítězství z 7/015 opustila v 10/015 svého manžela, luteránského pastora (CDU), a nastěhovala se se svými 4 dětmi ku svému stranickému příteli Marcusi Pretzell.

21.1.17 se Frauke Petry při fotografování v německém Koblenci, kde měli slet politici populistických ultrapravicových stran, sdružených v europarlamentu ve frakci Le Penové Evropa národů a svobody, aby se domluvili na společné volební strategii, neusmívala, spíše škaredila - Marina Le Pen a Geert Wilders si okázale vystačili sami, a odstrčené a zamračené Frauke Petry, která tvrdí, že jedině její nostalgická strana AfD zastupuje autentickou sociální tržní ekonomiku ( termín prosazoval německý ministr hospodářství Ludwig Erhard z CDU v době „ německého hospodářského zázraku „ , německý ordoliberalismus, Ordnungspolitik), si na pódiu nevšímali.

Nepovšimnuta zůstala i Merkelová, která již na podzim 016 podnikla cestu do Nigeru, Čadu a Etiopii, a 3.3.17 dorazila na oficiální jednodenní návštěvu Tuniska.

Tuniskou vládu pochválila za přechod k téměř demokracii, za což s ní podepsala dohodu o dalším německém příspěvku na další rozvoj demokracie ve výši 250 mil. euro – výměnou za dohodu o zpětném a urychleném přijímání nelegálních migrantů, státních příslušníků Tuniska ( do 30 dnů je tuniské úřady identifikují, a poté do jednoho týdne předají BER patřičné doklady pro jejich repatriaci ). Finančně Tunisku přispěla již EU v 6/016.

Dohodu o migrantech s Tuniskem a s libyjským premiérem podepsala i Itálie.

Zanedbávané maghribské státy se staly ekonomickou prioritou Berlína v letech 09-013, když byl Merkelovým ministrem zahraničí Guido Westerwelle,do té míry, že v roce 013 BER zprostředkoval dohodu mezi tuniskými islámisty a anti-islámisty, takže na něj začala žárlit Paříž/PAR, která z důvodu své podpory „diktátora „ bin Alího, druhého prezidenta Tuniska, jehož rodina za 43 let vlády zpronevěřila 40 mld dolarů ze státní pokladny, se dnes nemůže do tuniských záležitostí plést.

BER sponzoruje i Maroko a Egypt, v menší míře Alžírsko, se kterým chce rovněž uzavřít dohodu podobnou egyptské a tuniské. Bundestag v 5/016Tunisko, Maroko a Alžírsko označil za „ bezpečné“ země, takže jejich státní příslušníci budou mít menší šanci získat v Německu azyl, pokud dokument bude schválen.

V Egyptě byla Merkelová ještě před odjezdem doTuniska, 2.3.17, ale na společné tiskové konferenci s maršálem Sissi, jenž vyjednává i s Kremlem, nebylo nic konkrétního sděleno, jen to, že německá finanční a technická pomoc pro zvládnutí migrační krize je stále v jednání.

Problémem mezi Káhirou a BER zůstává německá nevládní organizace Konrad Adenauer Stiftung, spojená s CDU, která byla uzavřena v roce 011 a jejíž německý šéf a egyptští zaměstnanci byli v nepřítomnosti odsouzeni k vysokým trestům vězení. Maršál Sissi, jenž od svého vojenského převratu v roce 013 pozavíral, stejně jako Putin, všechny svoje odpůrce, a stejně jako Putin zakázal nezávislé nevládní organizace, nechce povolit její znovuotevření .

Návštěva Merkelové v Alžírsku se měla konat 20.2.17, ale byla zrušena kvůli zdravotnímu stavu prezidenta Bouteflika.

7.3.17 ITAR-TASS Na předchozí prohlášení Lukašenka : “ Nestrašte mne Putinem , kdo je to Putin ?” Medvěděv prohlásil, že Bělorusko v Putinově Eurasijské unii nikdo nedrží / Медведев: «Беларусь в ЕАЭС никто силой не держит» http://by24.org/2017/03/07/belarus_can_leave_eaeu_medvedev_said/

7.3.17 EU odmítla průhledný návrh proruského moldavského prezidenta Igora Dodona ( prezidentem od 11/016, kdy s pomocí RF „ zvítězil „ nad prozápadní kandidátkou ) jednat v tripartitním složení, a prohlásila, že je k jednání s Moldavskem připravena, ale bez Ruska / Мы готовы, но без России. Евросоюз отверг идею трехсторонних переговоров с Молдовой

http://nv.ua/world/geopolitics/evrosojuz-otverg-ideju-trehstoronnih-peregovorov-s-moldovoj-762304.html

31.7.015 Dynastie Žirinovského upevňuje své pozice /династия Жириновских укрепляет политические позиции
http://nevnov.ru/politics/v-strane/ot-otca-k-synu-dinastiya-zhirinovskix-ukreplyaet-politicheskie-pozicii-ispolzuya-opyt-i-sluchaj/

8/015 Kozáci vydali vlastní bankovku s portrétem Putina /

http://kazaki-irbis.ru/wp-content/uploads/2015/08/Пять-башлей_02.jpg

Pravoslavný svaz kozáků petrohradské oblasti / http://kazaki-irbis.ru/novosti/

8.11.015 Předá Putin Číně i Vladivostok a Sachalin ?/ Россия передала Китаю почти пять квадратных километров своей территории

http://echo.msk.ru/news/1653498-echo.html

30.11.015 Jak vynechat z oběhu zboží RF / ПУТИНУ КОНЕЦ! Официально Китай, Казахстан, Турция, Грузия, Евросоюз, Украина и другие договорились пускать товары в обход России

http://agrimpasa.com/putinu-konec-oficialno-kitaj-kazaxstan-turciya-gruziya-evrosoyuz-ukraina-i-drugie-dogovorilis-puskat-tovary-v-obxod-rossii.html

17.12.015 Putin na své výroční tiskové konferenci ztratil dech, jediné, na co se zmohl, bylo prohlášení, že nejlepším člověkem na planetě je Trump, Sepp Blatter si zaslouží Nobelovu cenu, a Ankara leze Washingtonu do ................................ Putin's world in 2015: top Trump and Blatter for Nobel peace prize

http://www.theguardian.com/world/2015/dec/17/vladimir-putin-2015-press-conference-donald-trump-praise-sepp-blatter-nobel-peace-prize

9.12.015 Írán z důvodu rostoucí domácí spotřeby zredukoval na polovinu průtok plynu do Turecka / Iran halves natural gas flow to Turkey - Haberturk

http://uk.reuters.com/article/uk-turkey-iran-gas-idUKKBN0TS0MB20151209

Autor: Andrea Kostlánová | karma: 16.12 | přečteno: 543 ×
Poslední články autora