Andrea Kostlánová

Tárik Ramadán, ideolog evropského „ umírněného islámu „, a jeho sexuální násilí vůči ženám

8. 12. 2017 8:44:29
Skandál Harveye Weinsteina a mnohých jiných, včetně Dustina Hoffmana a Stevena Seagala, který nastartoval The Washington Post poté, co zveřejnil svědectví osmi žen, stále otřásá „ politickou korektností „ západního světa, který se

pohoršuje nad nemravností mocných.

Nekonečná obvinění, rozšiřovaná bulvárními plátky, měla i své oběti, mj. v Británii/UK spáchal sebevraždu velšský poslanec Carl Sargeant, jenž odmítl důvody, kvůli kterým musel rezignovat, jako nepravdivé.

6 dalších UK poslanců skončilo před parlamentní disciplinární komisí.

V Německu se tomuto tématu věnovaly list Süddeutsche Zeitung + čas. Stern, zatímco v Itálii si připomněli aféry Silvia Berlusconiho, Putinova a Topolánkova přítele, viz Berlusconiho proslulá vila na Sardinii je na prodej - iDNES.cz.

Nebylo ušetřeno ani Švédsko, kde se Královská švédská akademie věd 24.11.17 v listu Dagens Nyheter omluvila 18 ženám za skandální chování svého nepřímého spolupracovníka, se kterým přerušila veškeré styky.

V cudném Putinově Rusku se směšnou aférou západního „ liberálního „ světa, ve kterém šéfka RussiaToday Margarita Simonjanová „ nemohla ani dýchat „ , nezabývali, nanejvýše sarkasticky, násilí vůči ženám je v RF s požehnáním pravoslavné církve tabu tématem.

Jen Xénie Alexandrová, ruská kandidátka na Miss Universe, v médiích oznámila , že „ v Rusku by se něco takového nemohlo stát, protože by to pan prezident Putin nedovolil „ ...

Putin má jiné starosti, Lavrov právě oznámil Washingtonu, že je připraven vyjednávat za Severní Koreu, Putin oznámil vítězství nad žoldáky z IS, se kterými ruská armáda nikdy nebojovala, a v Praze probíhá plíživý puč - remake roku 1945, Okamura, Ondráček, pluk. Zbytek, jenž doprovází Zemana na jeho cestách za Jakuninem (KGB) a Putinem (KGB), aj. viz https://www.gatestoneinstitute.org/11440/geert-wilders-drain-swamp#.Whrc25-RVTw.twitter

Jen mírně mediálně byla rozvířena aféra ideologa evropských muslimů, přednášejícího na univerzitě v Oxfordu ( do US nesmí ), s hlavním střediskem působení v Ženevské mešitě, která organizuje protievropský odboj evropských muslimů ( Ramadánova teze „ rozvrácení Evropy zevnitř „ ), viz můj článek Tárik Ramadán a jeho evropský islám Tárik Ramadán a jeho "evropský" islám - Andrea Kostlánová - iDnes.

Tárik Ramadán je vnukem spoluzakladatele Muslimského bratrstva, v Ženevě se narodil a má švýcarské/CH občanství. V Oxfordu přednáší „ umírněný „ islám, třebaže jsou známé jeho výroky o kamenování žen, kterému se nebrání.

Ženevská a Curyšská mešita nejsou jedinými diverzanty (v 11/09 Švýcaři v referendu zakázali stavbu minaretů v zemi - iDNES.cz ).

Stejným protievropským záškodníkem je bruselská Velká mešita – všechny Velké evropské mešity dle jejich dohod se státem, které jsou platné na 99 let ( státy si chtěly zajistit přísun saúdskoarabské ropy), může ideologicky ovlivňovat ( vybírat imámy) Rijád, který jejich výstavbu sponzoroval.

Brusel chce tuto smlouvu s Rijádem z roku 69 zrušit, a dosadit do Velké mešity umírněné imámy.

Administrativním a kulturním orgánem Velkých mešit je Islámské a kulturní středisko, které vybírá (wahhábistické ) profesory náboženství pro své náboženské školy ( z jediného důvodu, že mešitu postavil Rijád, kdyby ji postavil Izrael, klaněli by se muslimové Izraeli ).

Zrušení dohody, které muslimové označili za protiústavní, bude obtížné, imámové naznačili, že budou trvat na dodržení principů Evropské úmluvy o lidských právech ( jich by se měly dožadovat i jejich manželky a dcery ).

Arabská média informovala o nedávném setkání belgického protiteroristického cara s gen. tajemníkem Světové islámské ligy, šejkem Mohamedem Ibn Abdulkarimem al-Issa.

Brusel, napadený terorem, nemá jinou volbu, třebaže Rijád zůstává klíčovým partnerem valonského zbrojního průmyslu a hlavním sponzorem vlámského přístavu Antverpy, 2.největšího v Evropě.

Evropané nečiní rozdíl mezi islámem a islámismem, a nečtou si nic od muslimských právníků, filozofů a historiků, což je chyba, jejich neznalosti využívají samozvaní kazatelé jako Tárik Ramadán, prosazující v Evropě ( na Oxfordské univerzitě ) Boží zákony nad zákony státu., a povinnou společenskou neintegraci evropských muslimů.

Aféra Ramadán

Tárik Ramadán si vybudoval „ kultivované“ image Evropana, má knírek, nosí luxusní západní obleky, a na veřejnosti se chová uhlazeně jako „ pan profesor“.

Tárik Ramadán přijel do Paříže z Londýna vlakem společnosti Eurostar 26.10.17, aniž by tušil, že na něj podala u pařížského soudu žalobu pro znásilnění z roku 09 již druhá žena ( první byla spisovatelka Herida Ayari, rovněž konvertovaná k islámu, která poté čelila hrozbám s antisemitským podtextem ).

Žaloba je podložena svědectvím, informoval o ní list Le Monde a Le Parisien, švýcarské a britské listy.

Dnes 45letá Francouzka v roce 07 konvertovala k islámu a s Ramadánem si jako s kazatelem dopisovala, udílel jí „ duchovní „ rady, stejně jako stovkám dalších žen a mužů, kteří jej o rady korespondenčně žádají.

Když Ramadán v roce 08 přijel do PAR, dal si s ní schůzku v hotelové hale.

Po 10 minutách jí řekl, že zde nemohou zůstat, protože jej lidé znají a všichni se na ně dívají, a jemu je to nepříjemné. Proto ji k náboženskému rozhovoru pozval k sobě do pokoje na šálek čaje.

Mladá žena kulhala, chodila o berlích – sotvaže zavřel dveře pokoje, Ramadán se na ni vrhl.

Odkopl ji berle a křičel :“ Nechala jsi mne tak dlouho čekat, tedˇ si to odneseš „. Fackoval ji, bil jí pěstí do hlavy, obličeje, do prsou, do břicha.

Násilím ji přinutil k nechutným praktikám, znovu ji zmlátil, znovu znásilnil.

„ Křičela jsem bolestí a prosila, aby mne nechal být. Místo toho mne zavlekl za vlasy do koupelny a celou mne pomočil,“ uvedla v rozhovoru pro list Le Monde ze 26.11.17. Poté ji ještě několikrát znásilnil a zbil, podařilo se jí utéci až k ránu, když usnul. Její žaloba je doložena lékařskými zprávami z oné noci.

Ramadán jí druhý den poslal sms zprávu jako by se nic nestalo s tím, že by si chtěl zopakovat „ něžnou romantickou noc, kterou spolu prožili „ , očividně mu na násilí nestačí jen manželka, navíc Tárik Ramadán jezdí po Francii, Belgii, Nizozemí a Británii jako mravokárce a varuje před nemanželským poměrem, protože „ s ženou je možno žít jen před Bohem „ ...

Když odmítla, začaly ji chodit výhružky od jeho právníků a neznámých mužů, kteří ji hrozili smrtí, jestli něco o Ramadánovi řekne na veřejnosti, takže se měsíc skrývala u své známé.

Její právník Eric Morain uvedl, že dalších 5 žen váhá se stejnou žalobou proti Ramadánovi.

Stejný příběh z roku 012 v žalobě z 11/016 uvedla Herida Ayari, která se s Ramadánem sešla v PAR během kongresu Svazu islámských organizací, a Ramadána zažalovala jako první. Po zmlácení a znásilnění ji nabídl peníze na taxíka. Také jí vzápětí vyhrožovali Ramadánovi právníci, aby o noci s Ramadánem nikde nevyprávěla.

Ayari se poté salafismu zřekla a svůj příběh popsala v knize z roku 016, takže ji muslimové obviňují, že svojí žalobou chtěla knize udělat reklamu..

Ramadánovi právníci po vypuknutí aféry podali na obě ženy u pařížského soudu žalobu pro pomluvy.

Náznaky o jeho násilnické povaze vůči ženám se na sociálních sítích začaly objevovat od roku 014.

V roce 07 švýcarský novinář Ian Hamel napsal o Ramadánovi biografii Pravda o Táriku Ramadánovi, v níž ledacos naznačil, o pár let později jej kontaktovala jedna Ramadánova obětˇ , Francouzka marockého původu. Napsali spolu o Ramadánovi knihu, kterou se zatím bojí kdokoliv vydat.

Ve video rozhovoru pro francouzská média tato žena uvedla, že Ramadán rozvedeným ženám nabízí, že jim ukáže cestu k islámské spáse, ale místo duchovního světla je sexuálně napadá, načež je zastrašují jeho právníci.

Tato zahalená žena uvedla, že se Ramadán v soukromí ani nemodlí.

Nejlépe Ramadána vystihla spisovatelka Caroline Fourest *1975, která v roce 04 vydala autobiografickou knihu Bratr Tárik, Ramadánem neautorizovanou - Ramadán knihu veřejně nikdy nekomentoval.

S Ramadánem se Fourestová střetla 16.11.09 v TV pořadu France 3 „ Dnes nebo nikdy “, kdy se Ramadána zeptala, zda se sám řídí svými přísnými morálními pravidly. Neodpověděl.

Fourestová uvedla, že o Ramadánově chování byl již dávno informován jeho bratr Hani slovy, aby bratra nenechával o samotě se sestrami, Hani Ramadán aféru svého bratra odmítl komentovat.

Ramadán byl následně u švýcarského soudu obviněn 4 Švýcarkami, že je znásilnil, když byly nezletilé.

Oxfordská univerzita, která jej kdysi jako jediná, aby ukázala svoji svobodomyslnost, zaměstnala,mu v 7.11.17 dala „ pracovní dovolenou „, dokud se všechny žaloby proti němu soudně nevyřeší. Katar, který mu katedru islámských studií platil, oznámil, že je v Kataru nežádoucí osobou.

2.2.18 byl Ramadán vzat do vazby.

Je příznačné, že z muslimského západního tisku Ramadánovo násilnictví oficiálně komentovala jediná stránka oumma.com, jejíž šéfredaktor prohlásil, že o vině/nevině Ramadána rozhodne až soud.

Západoevropští muslimové tvrdí, že jde o „ sionistické spiknutí „ proti jejich milovanému guru, synkovi ze zámožné rodiny, a útočí proti ženám, které jej obvinily s tím, že islám zakazuje, aby ženy byly s mužem o samotě, i kdyby to měl být známý jejich rodiny, čímž naznačují, že šlo o prostitutky.

Také webová stránka Svazu francouzských muslimských spotřebitelů tvrdí, že jde o „sionistický komplot „. Tato stránka vypsala petici na podporu Haniho Ramadána, jenž má od 4/017 zákaz vstupu na francouzské území ( v minulosti do Francie nesměl ani Tárik Ramadán).

Autor: Andrea Kostlánová | karma: 22.00 | přečteno: 1212 ×
Poslední články autora