Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TVE

tučňák v exilu

24. 8. 2009 16:58
Ad NORAD

ten ve skutečnosti 11. září fungoval prakticky bezchybně... Bohužel. Držel se totiž běžných postupů, které vycházely mj z toho, že drtivá většina záchytů neidentifikovaných letadel nebo letadel, u nichž byly nějaké problémy, proběhla v tzv. ADIZ, čili identifikačních zónách nad oceány a Mex. zálivem. Běžný postup tedy byl při vyhlášení poplachu okamžitě vyslat stíhačky (okamžitě znamená 15 minut, časy, kdy se pohotovost držela na konci ranveje s puštěným motorem jsou dávno passé) - F-15 z Otisu to zvládly za 8. Pak měly stíhačky vyletět do vyčkávacího prostoru nad mořem mimo obvyklé trasy (před N.Y. je ve vzduchu dost rušno) a tam čekat na další informace. Pro tento systém hovoří mj to že v dekádě před 11. 9. 2001 došlo k jedinému záchytu nad pevninou (a trvalo téměř 2 hodiny, než se podařil, přesto, že letadlo s mrtvou posádkou letělo přímo a ve stálé výšce).

Jediný okamžik, kdy systém porušil svá pravidla, nastal, když se ujasnilo místo a pravděpodobný cíl a kdy piloti pustili forsáž

0 0
možnosti
TVE

tučňák v exilu

24. 8. 2009 17:11
Re: Ad NORAD

Mimochodem nejde o Saint Andrews, ale Andrews AFB, stíhačky tam umístěné patří Národní Gardě a v daném období neměli pohotovostní službu, ta se totiž díky škrtům temných imperialistů už od Clintona drží jen na sedmi základnách po celých USA zároveň a oblast Washingtonu pokrývá základna v Langley (mj hlavní základna létajících radarů AWACS). Žádný "propracovaný obranný systém" Pentagonu a Bílého domu neexistoval, už třeba proto, že pouhý kousek od Pentagonu vede koridor k letišti Ronalda Reagana a před 11. září byly běžně pořádány vyhlídkové lety nad samotným Pentagonem. Z toho by se jakýkoli obranný systém zcvoknul.

0 0
možnosti
IK

jjumbik

24. 8. 2009 16:30
jojo

Nejvíc se mi líbí argumentace typu, že protože to údajně nemohlo proběhmout takto, muselo to být určitě takto, přičemž dalších variant vysvětlení je na tisíc.

Pochyby o něčem ještě neznamená argumentace pro něco. Na to potřebujete nikoliv zpochybnění, ale důkazy.

S takovou argumentací dojdete k závěru, že Elvis žije, protože ho někdo někde slyšel hrát na kytaru z druhého pokoje v hotelu.

S pozdraveme "na Měsíci nikdo nebyl a Elvis žije!" váš jjumbik.

   

0 0
možnosti
VK

samr

24. 8. 2009 16:23
doporučuji se kouknout

na Zeitgeist. Ukazuje to i na mnohé další spojitosti a "souhry" které se ani nemohli stát. Tady je na nej link? video.google.com/videoplay?docid=-686108267122535204

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

24. 8. 2009 16:16
Boze...

...to je nesmyslu...ani jsem to nedocetl..."Arabove by nikdy nemohli takto dukladny plan provest, natoz pri svem IQ vymyslet"...Ono je nejak dokazano, ze Arabove maji nizke IQ? Nesmysl nasledovany nesmyslem...Udalosti z 11.zari 01 se MOZNA opravdu nestaly tak, jak nam bylo prezentovano, ALE urcite se nestaly tak, jak nam je popisuji autori konspiracnich teorii. Kdo ma trochu rozumu, tomu je to jasne. Proc? Protoze se tak rozsahla akce realizovat neda. Selhal by lidsky faktor.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,61
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz