Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Diky za spoustu informaci. R^

Jako byvaly operator prehledoveho radaru jednotky protiletadlovych raket se priklanim k nazoru, ze letadlo bylo sestreleno BUKem ktery dodal ruskym separatistickym zlocincum Kreml a ktery pracoval bez prehledoveho radaru. Sam navadeci radar ktery je soucasti BUKu nemuze rozlisit civilni letadlo od vojenskeho. Jednalo se tedy castecne o omyl.

Odpovednost ovsem porad pada na Rusko a separatisticke darebaky.

0 0
možnosti

Tak pozdravujte ty vase experty ! Prozradite kolik lidi davalo dohromady

tento vas blog ??

2 4
možnosti

Rezidentuře KGB v Karlových Varech se závěry expertů, které si můžete přečíst v západním, a částečně i v ruském tisku, když budete hledat, nelíbily, že pane Vowes.

Články si, pane Vowes, píši sama, radí mi moji psi a venkovní ptactvo, lidi ke mně z principu nemají přístup- máte-li další otázky k článku, obratˇte se na vaše přátele z karlovarské rezidentury, ty vědí všechno.

4 3
možnosti

Mně v té předlouhé spleti zaujalo předenším toto, že prý Bush II zboural ty mrakodrapy a oznámil to omylem dřív než se to stalo. ;-D

Cituji

"Dále je velmi podezřelé, že ruská tisková agentura Ria Novosti ohlásila zřícení Boeingu v 16.13 moskevského času, třebaže letadlo spadlo až v 16.20  moskevského času ( udělala tu samou chybu, co Bush II ve své první reakci na oznámení o „teroristických“  útocích proti WTO, viz mé články k 9/11) …"

Divné já pokud se pamatuji tak Bush v té době byl na návštěvě u dětí někde ve škole a tam mu najednou nějaký pobočník přišel do ucha oznámit tu strašnou zprávu co se prý ještě ani nestalo. Komické že by se někdo domníval že takováhle složitá akce klapne časově přesně na minutu jak si to naplánovali a ani si neověřil  jestli vůbec se to povedlo.  Já bych řekl že dáma je poněkud patologická grafomanka. Rv

3 3
možnosti
Foto

To minus máte za tu patologickou grafomanku, ale jenom za to.

0 1
možnosti

Proc jste nenapsala MILUJI USA A NENAVIDIM RUSAKY a nemusela jste se s tim hmozdit. Uvidime co vysetrovani prinese .,

2 9
možnosti
Foto

Karma!

Ovšem liliputinovcům se to líbit nebude. Navíc je tam plno informací, které jejich mozečky nejsou schopny zpracovat.

9 9
možnosti

Ten článeček je silně zavádějící. !!

Nikde jsem nenašla odkaz na žádné vojenské experty, či nezávislé vyšetřovatele, ale jen tkzv. výroky politiků. Naopak experti mají úplně jiné názory, které ukazují podle nich spíš na letectvo Ukrajiny.!!;-)

2 2
možnosti
Foto

Paní Kostlánová o manipulaci s černými skříňkami ruskou tajnou službou jste se dozvěděla prosím kde? To by nevymyslel ani pan Peszynski.:-)

Jinak na sestřel separatistickým natož pak ruským Bukem to zatím moc nevypadá. Z Boeingu by byla ohnivá koule a to nemluvím o nedávném dronu, který by se rozletěl na tisíc kousků, kdyby to byl opravdu Buk jak tvrdí ukrajinská armáda a její poručníci. Nechme raději pracovat experty. Jen doufám, že jim do toho nebudou mluvit propagandisté a politici:-):-)

6 6
možnosti

...pěkná maturitní práce a maturitní komise si může vybrat to,co se jim hodí k posouzení celé situace,ale já to vidím zcela opačně...používat selský rozum neb r.2020 bude ve zprávách ...aby se zamezilo spekulacím o sestřelení letadla z Malajsie se nový prezidenti USA a RF dohodli jednoznačně,že došlo k politováníhodné nehodě atd.atd.atd.....

5 0
možnosti

Jací "separatisté", paní Kostlánová ? Nebylo  by snad správnější psát o teroristech a ruských žoldácích ?

Jinak ale dobrý. A českých novodobých quislingů, našich malých rusáčků, si nevšímejte. R^:-)

8 4
možnosti

Zajimave, ze zeny jsou nejvetsi fanaticky, cim to je ??

4 9
možnosti

Tajné služby USA i Ruska samozřejmě vědí jaké jednotky na Ukrajině operovaly, kdo letadlo sestřelil a proč. Jenže nám to neřeknou, tak jako nám neřeknou kam se podělo "údajně" ztracené letadlo Malajsie.

6 1
možnosti

Jste zrejme bystry muz. Cekame na vase vysvetleni.:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz